Dodaj do ulubionych

malowanie się...

• Gość: Phoebee (: Re: malowanie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:01
      Pewnie nic Ci nie szkodzi raz się żyje ! piwo brawo serce big_grin
    • Gość: MileyHannahFAN Re: malowanie się... IP: *.elblag.vectranet.pl 25.03.09, 14:52
      ja się malowałam kiedy miałam 5 latserceshock
      • Gość: MileyHannahFan Re: malowanie się... IP: *.elblag.vectranet.pl 09.04.09, 16:26
        ja sie malowalam kiedy milam 5lat shocki nie jestem brzydkasmilewinkbig_grin.dlatego nie jestem brzydka bo wszystkie
        kosmetyki ciemie,blyszczyki itd; mialam nawilrzajacesercekwiatkiss i jestem slicznawinkbig_grinbig_grinsercekisskwiat
    • julka17 Re: malowanie się... 11.04.09, 16:10
      malowanie się....
      -odrazu kojarzy mi się ze zmarszczkami!!
      -ja sie czasem maluje ale to żadko
      -dodaje to wdzięku
      -ale niestety psuje cere oprócz niektórych kremów!!
      -mam 12 lat i się malutko maluje bo jest mo to niepotrzebne!smile
    • emciaaa Re: malowanie się... 22.05.09, 21:42
      ja mam 13 lat i w tym roku zaczelam sie malować ..fluid tusz ..roz na policzki..blyszczyk.to
      dla mnie juz normalnie..nie wychodze z domu bez makijazu..ale z drogiej stromu troche
      aluje ze tak wczesnie zaczelam..;d no ale teraz to juz..nie ma znaczenia..
    • alice_chochlik Re: malowanie się... 20.06.09, 22:11
      Dziwne.... Wiele osób chce się malować, a jak nie czuję ani potrzeby, ani chęci. Jedynie
      czego używam to korektora do twarzy oraz błyszczyka. A nie chcę się pudrować, bo w
      przyszłości miałabym zniszczoną cerę. Malowanie oczu itp. jak dla mnie jest niepotrzebne.
      Może później zacznę, ale teraz na pewno nie.
    • juleczka.x3 Re: malowanie się... 29.08.09, 08:50
      Gość portalu: milunia_cyrusx3 napisał(a):

> ja mam 12 lat,i chciałabym się umalowac.Co o tym sądzicie??serceserce

a ja mam natopiast 1O i się maluje i nieźle mi to wychodzi .. big_grin
      i sądzę , że makijaż na 12 - latce będzie lepszy niż na mnie . wink
    • x3klaudiax3 malowanie się... 31.08.09, 15:14
      Moim zdaniem jeszcze masz czas na makijaż smile . Tusz i błyszczyk jak
      najbardziej można użyc smile ale nie przesadzac z puudrem, podkładem i innymi
      tego rodzaju kosmetykami smile. Puder itp. napewno nie są Ci potrzebne, bo jesteś
      jeszcze młoda smile i cere napewno masz jeszcze doskonałą smile . Pozdrawiam ! wink
    • th4ever Re: malowanie się... 31.08.09, 20:32
      Myślę ze jestes za mloda...ALe ja jestem nie wiele starsza od CB...Wiec
      delikatny makijaz nie zaszkodzi...ale delikatny...Nie przesadź
    • kkk277 malowanie się 14.09.09, 19:57
      no właśnie jak to jest ,makijaż niszczy cere czy nie??rozumiem tony podkladu i pudru na
      pewna,ale np.tusz+czarna kredka+(niestety czasami musze bo jakieś dziadostwa mi
      wyskakuja)korektor.mam 14 lat i postanowilam ze wtym roku szkolnym bedzie tylko tusz
      ale juz sie przyzwyczajilam,a jak raz zmylam kredke to po zachowaniu mojej siostry
      wywnioskwalam ze nie wygladam za dobrze.Ja czuje sie lepiej w kredce ale jakos specjalnie
      mi nie przeszkadza gdy jej nie mam-podobam sie sobie i nie mam jakis specjalnych
      kompleksow ale to dopiero od nie dawna,boje sie jakiegos krytycznego komentarzyuncertain
    • julka_18 Re: malowanie się... 11.10.09, 16:41
      12 lat? hmm... to bodajże 5/6 klasa... powinnaś leciutko cieniami się malować, i
      tyle! 6 klasa, koleżanko.. dopiero w 1 możesz lekko zacząć pod oczami kredką. po
      co sobie niszczyć cerę..?
      • julka_18 Re: malowanie się... 11.10.09, 16:42
        z resztą nie dotykaj nawet w takim wieku: pudru, korektora, ani innych! xD radzę
        ci.. moja koleżanka używała całego tego gówna, i jak teraz wygląda..? ; o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka