Dodaj do ulubionych

Tila Tequila! <3

20.03.09, 14:40
` Mało znana. Ten kto jest maniakalnym dzieckiem MTV,
tak jak ja, to wie o co chodzi ;dd

Tila występuje w znanym show `Zakochaj Się W Tili TeQuili`.
Wpiszcie sobie we wrzutę jej imię i nazwisko,
i przesłuchajcie piosenki `I Love You`.
Powali was, jeżeli lubicie ostrą nutę xdd

Taka kontrowersyjna gwiazdka,
może kiedyś wygaśnie a może i nie <3
Ale ja się po prostu od niej uzależniłam xd
Obserwuj wątek
    • pink_rulez Re: Tila Tequila! <3 20.03.09, 16:15
      Rzeczywiście fajna ta piosenka
      • tila Re: Tila Tequila! <3 20.03.09, 19:20
        oh yeah, mówiłam, cnie.? xD
        oblukaj jeszcze `fuck ya men`
        albo `stripped friends` ^^
    • kitty16 Re: Tila Tequila! <3 20.03.09, 20:48
      piosenke lubie wink a program też, widziałam wszystki odcinki po 2 lub 3 razy tongue_out
      a oglądacie teraz Zakochaj sie w Rikki i Vicky? suspicious
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 22.03.09, 11:39
      uncertainOna tesjt żałosna.! Nie będe nigdzie wchodzić, bo nie mam ochoty oglądać jej nagich fotek.! To kolejna głupia
      gwiazdka, która myśli tylko o jednym ZDOBYĆ KASĘ ZA WSZELKĄ CENĘ.! Tila ty ciągel masz jakieś ALE do Seleny
      albo Miley, że ma pełno skandali na koncie A ONA TO NAJWIĘKSZA SKANDALISTKA NA ŚWIECIE RAZEM Z PARIS
      HILTON.! Rzygać mi sie chcę jak patrze na takie osoby szaczególnie na nią Paris jeszcze jakoś obejdzie ale ONA TO
      ŻAL.!!!!!!!!!!! Jeszcze LUDZIE DAJCIE SE SIANA widzieliście moze jaki fikcyjne konta zakładają niektórzy na n-k
      ŻAL.!;//uncertainuncertain
      • tila Re: Tila Tequila! <3 22.03.09, 12:29
        Kitty, ja też oglądałam jej program po kilka razy, a teraz Rikki i Vikki też oglądam, ale...wątpie żeby pobiły Tilę,
        starają się jej dorównać, ale raczej im się to nie uda ;d

Pati896...przesadzasz. oceniasz ją po kilku zdjęciach jakie widziałaś? TO dopiero jest żałosne. Tila jest pyskatą i
        twardą laską, ale również jest wrażliwa i potrafi zrozumieć uczucia innych osób. a konta fickcyjne widziałam - nie
        kieruj się tym.
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 22.03.09, 19:56
      big_grinuncertainscianadevilsuspiciousangrysmirksmirkNie przesadzam.! I to nie było kilka zdjęć ona robi to ciągle JEST JAKAŚ DZIWNA.! CO
      ona ze sobą robi, a tego programu to nawet nie che oglądać bo domyślam się co w nim moze być;// MATKO LUDZIE
      PRZEZ NIĄ GŁUPIEJĄ TAK JAK TY.!!;//smirkconfused
      • tila Re: Tila Tequila! <3 24.03.09, 14:52
        hahahaa ;d ale żall. xd
        nie znasz mnie, laska, skąd możesz wiedzieć, że zgłupiałam,
        przez nią.? kochanie, twój zasób słownictwa,
        to jak się wypowiadasz, to czym się kierujesz
        oceniając ludzi, jasno wskazuje na to, że jedyną
        suką w tym jakże miłym towarzystwie jesteś ty wink
        pozdrawiam. ;*

ps. jeśli nie oglądałaś `zswTT` i tylko `domyślasz` się co może tam być, to jesteś żałosna.
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 24.03.09, 14:59
      OMG.! Jaki zal Tila nie rzyczę sobie taki słów DOBRA.! Odczep się bo nie będe znirzać się do twojego poziomu
      rozumowania ja osobiście nie nawidzę Tili bo jest GŁUPIA i to moje zadanie a ty nie jesteś moją mauśką i nie
      bedziesz mi nic rozkazywała.! I to co mówię jest prawdą NIESTETY ona już się taka urodziła, bo jak można
      wyrabiać takie głupoty ona jest jakas walnięta bez obrazy i juz się raczej nie zmieni pomyśl jesli tak o niej sądzisz
      moze będziesz taka jak ona przyjrzyj sie tm fotkom i pomysl dobra bo jak na razie nie potrzebny jest ci mózg (OjĆ
      zapomniałam ty go nie masz ;/) I jeśli nie czytałaś regulaminu jaki zwraca się do froum to odpuść sobie bo te twoje
      słówka nic na mnie nie zdziałąją CO WY SOBIE MYŚLICIE ŻE POTRAFICIE PRZEKLINAC I TO ZROBI NA KIMŚ
      WRAZENIE NO TOZ SIĘ MYLICIE BO TYLKO SIĘ OŚMIESZACIE .!;//uncertainuncertain <rzyga> ;//
      • pati896 Re: Tila Tequila! <3 24.03.09, 15:01
        I wiem że ludzie przez nią zdziwaczali bo założyłaś ten wątek i sama to napisałaś na początku co już zapomniałąś ;//
      • tila Re: Tila Tequila! <3 03.04.09, 21:48
        pati896 napisał(a):

> OMG.! Jaki zal Tila nie rzyczę sobie taki słów DOBRA.! Odczep się bo nie będe z
        > nirzać się do twojego poziomu
        > rozumowania ja osobiście nie nawidzę Tili bo jest GŁUPIA i to moje zadanie a ty
        > nie jesteś moją mauśką i nie
        > bedziesz mi nic rozkazywała.! I to co mówię jest prawdą NIESTETY ona już się ta
        > ka urodziła, bo jak można
        > wyrabiać takie głupoty ona jest jakas walnięta bez obrazy i juz się raczej nie
        > zmieni pomyśl jesli tak o niej sądzisz
        > moze będziesz taka jak ona przyjrzyj sie tm fotkom i pomysl dobra bo jak na raz
        > ie nie potrzebny jest ci mózg (OjĆ
        > zapomniałam ty go nie masz ;/) I jeśli nie czytałaś regulaminu jaki zwraca się
        > do froum to odpuść sobie bo te twoje
        > słówka nic na mnie nie zdziałąją CO WY SOBIE MYŚLICIE ŻE POTRAFICIE PRZEKLINAC
        > I TO ZROBI NA KIMŚ
        > WRAZENIE NO TOZ SIĘ MYLICIE BO TYLKO SIĘ OŚMIESZACIE .!;//uncertainuncertain <rzyga>
        > ; ;//

o jezu! o jezu! leje ze śmiechu! <lol2> o jezu!
        ;DD
        ale mam polewę ze znajomymi. xDD

pozdrawiam fanów tilunii. ;**
    • kitty16 Re: Tila Tequila! <3 24.03.09, 19:14
      jak ktoś jedzie Selene to to nie jest w porządku, nie? ale ty możesz Tile..-.-' nie lubisz jej to po co wgl wchodzisz na
      tematy o niej? żeby obrazić jej fanów np. 'tile' ? żałosne... a co kont fikcyjnych to Selena ma tyle pozakładanych że
      łooo...surprised i to jeszcze jakaś nastolatka se założy, nawie sie 'misiaczek' 'seluś' czy jakoś i myśli że jest fajna i
      piszą: 'HejÓ czo tam? <kiss w polik>' normalnie żal.pl <
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 25.03.09, 13:27
      kitty16 nie mów mi co mam robić bo mnie nie znasz osobiście.! Wkurza mnie tylko to co ludzie tutaj wygadują;/ Nie
      obrażam Tili tylko wyrarzam swoje zdanie przynajmniej nie w taki sposób jak inni bo nie będe znżac się do waszego
      poziomu.! Każdy ma jakiś idolów i tych co nienawidzi i tym właśnie jest dla mnie Tila ja przynajmniej jej nie obrażam i
      szanuje zdanie innych nie obrażam tych co nie lubią Sel, bo każdy ma swoje zdanie DOBRA.! ;/angry
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 25.03.09, 13:55
      A i konta zakładane przez fanów Tili są duuużo gorsze przeczytaj sobie dobra.! Nie chodziło mi o to że jest ich duż.!
      Dobra jak je kochają to nikt im tego nie zabroni.! Głupie jest tylko to ze udawają je i piszą po angielsku rzeby ktoś
      sie niby nabrał żal.! Ale to co ludzie piszą na kontach Tili jest nie do wytrzymania GŁUPIE ŻAŁOSNE I IDIOTYCZNE
      CO TO MA WOGÓLE BYĆ EJ.! Ile ona mają alt 10.? I takie zachowanie ;/
      • mileycyrusfanka Re: Tila Tequila! <3 25.03.09, 14:55
        nie nad uzywaj slowa "dobra". Tila zalozyla ten post, aby pogadac z FANAMI tili tequili. pov co cos mowisz, jak wiec
        nie jestes jej fanka? a moze jej zazdroscisz bo ma piekne cialo i glos? a nawet jesli to nie tylko fani tili zakladaja kata
        na nk! Tila jest Ok, to jest post dla fanow Tili, po co piszesz?! pzdr. dla fanów Miley i Tili.
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 25.03.09, 18:23
      mileycyrusfanka nie rozkazuj mi, bo nie jesteś moją mamuśką ,,DOBRA''.! I może nie powinnaś sie na ten temat
      wypowiadać, bo sama nie jesteś święta, co morze ci przypomnieć co wygadywałąś na temat Sleny co.!? Ale na tym
      poście nie pisz ,,Tila Tequila wchodzić moga tylko fani, bo to strona dala fanów Tili'' Co nie czytać jeszcze umie;/ A
      ja nic do tej twojej Miley nie mam, bo ma dziewczyna talnet.! Każdy ma inny dar i nikt tego nie zmieni.! A to ze Tila
      ma piękne ciało nie znaczy, ze musi go pokazywać całemu światu;/ Zdaje się, ze ty lubisz tylko takie, bo Miley
      chyba też do niech należy.! Dziewczyna jest fajana, ale niszczy sobie swój wierunek (Miley oczywiście, bo na tema
      tTili się nie wypowiadam) Bo talentu chyba nie ma ;//uncertainshock
    • kitty16 Re: Tila Tequila! <3 27.03.09, 20:35
      ''Ona tesjt żałosna.! Nie będe nigdzie wchodzić, bo nie mam ochoty oglądać jej nagich fotek.! To kolejna głupia
      gwiazdka, która myśli tylko o jednym ZDOBYĆ KASĘ ZA WSZELKĄ CENĘ.! ''
      ''JEST JAKAŚ DZIWNA.! CO
      ona ze sobą robi,''
      ''MATKO LUDZIE
      PRZEZ NIĄ GŁUPIEJĄ TAK JAK TY.!!;//''
      no nie kur*a nikogo nie obrażasz..-.-' i jak masz zamiar pisać to sie naucz: ''co morze ci przypomnieć '' ..-.-'
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 27.03.09, 21:22
      Nikogo nie obrażam, bo akurat nie przeklinam tak jak ty. Myślisz, ze to zrobi na mnie wrażenie?;/ To sie mylisz tylko
      się ośmieszasz.I to nie jest j.polski dobra więc mnie nie poprawiaj ,,MAMUŚKO''/!;/
    • kitty16 Re: Tila Tequila! <3 27.03.09, 22:38
      ehh..szkoda mi na ciebie słów i czasu... i być twoją mamą? ooo nieee xD tongue_outtongue_outtongue_out
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 28.03.09, 11:17
      No raczej na ciebie;/ Niepotrzebnie zaczęłaś te gatke DOBRA.!;/
    • kitty16 Re: Tila Tequila! <3 28.03.09, 11:26
      a ty zamiast dać sobie już spokój to dalej to prowadzisz...jak dziecko..
      confused
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 28.03.09, 13:15
      hahah.! Pomyśl 2-latko.! Sama ciągle nadajesz;/ Ja tylko odpowiadam na twoje GŁUPIE gadki ;/
    • kitty16 Re: Tila Tequila! <3 28.03.09, 14:21
      aha...-.-' ja już skończyłam tongue_out a ty sie tak nie podniecaj tym tongue_out
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 28.03.09, 16:43
      uncertainWeś się odczep.! DOBRA.! Bo mam już tego dość w kółko nawijaż o tym samym i dotego wszystkich obrażasz, po
      co wogóle zaczęłaś, a teraz będziesz jeszcze MI voś wypominac;/angry
    • wigusia7 Re: Tila Tequila! <3 28.03.09, 22:25
      ale ja już skończyłam tongue_out będe mądrzejsza tongue_out
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 29.03.09, 12:31
      haha;p Najmądzrzejasz ;/ To było dooobre, ale ja nie będe się zniżać do waszego poziomu, poprostu jej
      nienawidze i tak dostanie na zawsze. Każdy ma swój styl i może wyrazić własne zdanie, bo po to właśnie jest te
      forum, rzeby porozmawiać, a wy zaraz robicie wielką aferę. Rozumie każdy broni swojego zdania, ale każdy ma
      swoją osobowośc styl, gut itd. Bo jak wy obrażacie np Slene Gomez, to może być nie, ale jak ktoś powie coś na
      temat Tili, to zaraz padają same wyzwiska to jest normalnie CHORE I ŻAŁOSNE ja nic nie zrobiłam a tak jakaś tam
      zaraz mnie wyzywa;/ Żal angry
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 29.03.09, 12:32
      wigusia7 ty nawet nie zaczełaś, po co sie wtrącasz;/
    • kitty16 Re: Tila Tequila! <3 29.03.09, 12:48
      ja nikogo nie obrażam, za to ty tak.. i nie napisałam że 'najmądrzejsza' tylko 'mądrzejsza' więc naucz sie czytać..-.-'
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 29.03.09, 18:44
      angryJa nikogo nie obrażałam tylko wyraziłam swoje zdanie.! POWTARZAM OSTATNI RAZ CZY WY TO W KOŃY
      ZROZUMICIE, ŻE NA FORUM NIE TYLKO WOLNO WSZYSTKIM POCHLEPBIAĆ.! I jeśli potrafisz czytać wiesz,że nie
      miałąm nic złego na myśli tylko poportu jej nie lubie zrozumisz to wreszcie czy dalej nie jarzysz co.! I ja np nie
      przeklinałąm, bo nie bde zniżac sie do aż tego poziomu ;/ I nie będe więcej odpowiadać na twoje BZURNE
      GARKI ;/angry Po co ty wogóle zaczęłaś. Nie musiałąś się na mój temat odzywac CO NIE.!? Jakbyś nie zaczęła
      wszystko było by OK.! Ale nie, bo y jak zwykle szukacie jakiejś zaczepki;/
      • miley_love. Re: Tila Tequila! <3 30.03.09, 19:14
        pati896 napisał(a):

> angryJa nikogo nie obrażałam tylko wyraziłam swoje zdanie.! POWTARZAM OSTATNI
        > RAZ CZY WY TO W KOŃY
        > ZROZUMICIE, ŻE NA FORUM NIE TYLKO WOLNO WSZYSTKIM POCHLEPBIAĆ.! I jeśli potrafi
        > sz czytać wiesz,że nie
        > miałąm nic złego na myśli tylko poportu jej nie lubie zrozumisz to wreszcie czy
        > dalej nie jarzysz co.! I ja np nie
        > przeklinałąm, bo nie bde zniżac sie do aż tego poziomu ;/ I nie będe więcej odp
        > owiadać na twoje BZURNE
        > GARKI ;/angry Po co ty wogóle zaczęłaś. Nie musiałąś się na mój temat odzywac
        > CO NIE.!? Jakbyś nie zaczęła
        > wszystko było by OK.! Ale nie, bo y jak zwykle szukacie jakiejś zaczepki;/

dziewczynko [?], jakbyś nie zauwazyła, są ludzie na tym forum, którzy nie lubią
        tili albo miley, tyle że do nich się nikt nie ruzca. sorry, ale jeżeli ludzie
        mają do ciebie wąty, to sorry, ale chyba jest powód. mnie drażni już sam sposób
        twojego pisania, niczym rozhisteryzowana dziesięciolatka z kisielem truskawkowym
        wylanym na klawiaturę. więc, pati896 [ w ogóle, fajny nick, ej. ] uspokój
        emocje, tak?

co do tili, lubię jej piosenki ; d
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 30.03.09, 20:04
      angrymiley_love.! Co wy wogóle do mnie macie forum to rzecz gdzie morzna dyskutować o byle czym i nie pisze tu, że
      mogą wchodzić tylko osoby, które lubią Tile więc jak nie rzyczycie sobie tutaj ludzi, którzy jej nie lubią to wogóle nie
      zkładajcie forum, bo po to one jest. A miley_ love ty ciągle masz do kogoś pretensie nie wiesz czy jestem
      zdenerwnowana wykrzykniki to już taki mój nawyk;/ A na waszą Tilke czy Milke nie wolno nic mówić, ale wy na
      innych morzecie więc się odczepcie, bo nie jesteście idealni i ty napewno też.Wszystkich osądzasz po pozorach i do
      tego obrażasz CO TUTAJ JUŻ NIE WOLNO WYRAZIĆ SWOJEJ OPINI NA TEMAT KOGOŚ, przezież nie można lubić
      wszystkich, zawsze się znajdzie ktoś.! A ty napewno więcej niż 5 lat nie masz, bo piszesz całkiem bez sensu, nie na
      temat i nawet chyba nie przemyślasz tego co piszesz, bo to co napisałaś jest jakieś bzdurne i bez sensu.! No
      rprosze powiedz ile masz lat co 6,7,8? No ale teraz napewno powie, że 17 ;/angry
      • miley_love. Re: Tila Tequila! <3 30.03.09, 20:13
        nie, pisałam wcześniej, mam 13 : DDD
        ty piszesz za to bez ładu i składu. może ludzie źle czytają twe wypowiedzi,
        dlatego mają wąty.
        a ogółem, mam ' pretensje ' tylko do ciebie. : ]
        • miley_love. Re: Tila Tequila! <3 30.03.09, 20:17
          14, sorry, klawisze.
    • pati896 Re: Tila Tequila! <3 30.03.09, 20:19
      Taaaaa <buhahah> 14 a ja 80 jakbyś miała 14 pisała byś jakoś z z sensem i ta hahah ty tylko do mnie TO BYŁO
      NORMALNIE DOBRE hahah ;/ I pretensje do fanek Sel maja tylko fanki Miley Sriley, choć nawet nic na jej temat nie
      napisłay i nic im nie zrobiły tak jakby nie mogły jej KOCHAĆ ;/
      • miley_love. Re: Tila Tequila! <3 30.03.09, 20:25
        ty chyba masz więcej niż 80, bo chyba klawiatury nie widzisz.
        sorry, to, że większość 14latek są jakieś zdemoralizowane jak ty i piszą SłItEm,
        to nie znaczy, że każda. ; ]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka