emili 20.03.09, 21:45 W mojej klasie chłopcy ciągle się wygłupiają (są ładni) są...nie poważni ciągle się śmieją coś takiego jak "randka" w ich towarzystwie rzadko wychodzi dokuczają mi (i nie tylko mi) kłócą się i popisują w towarzystwie dziewczyn ale potrafią też być mili i zachowywać się dżentelmeńsko w naszym towarzystwie bardzo nas rozmieszają czasem trudno mi ocenić czy się im podobamy czy co innego co o tym myślicie pomóżcie mi!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitty16 Re: chłopcy!! 21.03.09, 12:34 chłopacy później..dojrzawają. a skoro cie zaczepiają to możesz to uznać..no że im sie podobasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia ;d Re: chłopcy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 18:16 No niestety tacy już są i już się nie zmienią...ale przedewszystkim myśle że jeżeli są tacy w stosunku do Ciebie czyli się popisują no a to oczywiście znaczy że się im podobasz.! Więc jeżeli Ci zależy to śmiej się z nich i może poskutkuje sama zobaczysz jeżeli już się umuwisz i niewyjdzie to trudno sprubujesz z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
alimiley Re: chłopcy!! 21.03.09, 19:01 no chłopcy tacy są ale co to by była za życie bez chłopców oni są zabawni są z nimi niezłe jaja szkoła by była nudna bez nich są przystojni no i co byśmy zrobiły bez myślenia o chłopakach o tym jak go poderwac it. Odpowiedz Link Zgłoś
different Re: chłopcy!! 21.03.09, 23:07 chłopcy to prosto skonstruowane maszyny. działają schematycznie, i niestety później dojrzewają. ja zauważyłam kolosalną zmianę zachowania między 1 a 3 klasą gimnazjum. teraz to ahhh <3 Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: chłopcy!! 22.03.09, 14:22 myślę, że to taki "głupi wiek", w którym chłopcy zaczynają interesować się dziewczynami, ale wstydzą się to okazać i poprzez wygłupianie się i dziwne zachowania próbują zwrócić na siebie uwagę, co najczęściej przynosi zupełnie odwrotne efekty. ciężko ocenić kiedy się im podobasz. zapewne im bardziej pajacują, tym bardziej im na Tobie zależy Odpowiedz Link Zgłoś
xxmileyxx Re: chłopcy!! 29.03.09, 21:49 u mnie w klasie jest kilku chłopaków którzy wolą spędzać czas ze swoimi dziewczynami. są wtedy mili i tacy fajni często nas rozśmieszają.. a część chłopaków nie zajmuje się dziewczynami tylko piłką nożną i grami.. Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: chłopcy!! 31.03.09, 14:12 Ja ja mam same cioty w klasie, ale sie przyzwyczailam, chociaż bardzo nas denerwująNi4e mogę sie doczekać az pojde do innej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś