Gość: MileyHannahFan IP: *.elblag.vectranet.pl 29.03.09, 18:39 anty fani nie mogom tu wchodzic! miley cyrus jest slodziutka normalnie pereleczka!pati896 to strona nie dla ciebie! tylko mile rzeczy trzeba pisac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mileycyrusfan Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 29.03.09, 18:41 jestes super dobrze ze sie znamy!!!!!!!!!!!!!!!!! miley jest sssssssssuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miley_fan_1000000 Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 30.03.09, 13:15 dobrze ze sie znamy we trzy miley jest ekstra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! 30.03.09, 20:14 hahaha.! Kotek no teraz powinneś napisać tu na temat ,,takich wątków nie wolno zakładąc'' Ta dziewczyna jest chyba chora, wszystkich obraza, Co ty sobie wyobrażasz NIE JESTEŚ TU ŻADNĄ KRÓLOWĄ I NIE BĘDZIESZ MI ROZKAZYWAĆ. Ja przynajmniej nikogo nie obrażam, a wy tu nawet przeklinacie. Ja przynajmnie mówie prawdę, bo każdy ma antyfanów i nikt tego nikomu nie zabroni. I będe tu specjalnie pisać notki. BO JA AKURAT NIC DO MILEY NIE MAM MA DZIEWCZYNA TALENT TO PRAWDA, LUBIE OGLĄDAĆ HANNAH MONTANA I NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC THE MOVIE, ALE TO NIE ZNACZY, ZE JEST NAJLEPSZA I IDEALNA ZMIENIŁA SIE I TYLE MOIM ZDANIEM.! Kiedyś była dla mnie wzorem i najukochańszą gwiazdą, ale zjawiła się Sel, która moimz daniem ją przebiła i nie ma na swoim koncie mnóstwo kontrowersyjnych spraw;/ Ale i tak ją lubie bo każdy ma swoje wady nikt nie jest idealny, tylko nie lubie ją znowu yak bardzo rzeby szaaaaleć na jej punkcie do tego jest Sel haYh xD A ty przesadziłaś i mam już tego dość.! Wy chyba naprawdę ma cie po 6, 7 lat bo nawet nie rozumicie tematu zdania, który ktoś pisze tylko najlepeij zaraz prosto z mostu walić same przekleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! 30.03.09, 20:16 jak my mamy 6 lat, to ty chyba z kilka miesięcy dopiero masz. Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! 31.03.09, 22:24 suchaj pati896: nie wsciekaj i nie wymadrzaj sie tak!!!!! po prostu daj spokoj!!! szkoda slow na te wszystkie madrosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MileyHannahFan Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 01.04.09, 13:59 bede pisala co bede chciala na jaki temat mi sie spodoba i kiedy tylko bede miala ochote Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! 30.03.09, 20:34 OMG.! I znowu ty ja już mam dość wypowiadania się na twój temat.! Wiec No Komment.! Mam dość swoich spraw nie będe się przejmować takimi dzieciakami Wy sobie myślicie, ze co że sie popłacze i polece na kolanka do mamusi.! haha.! To nie robi na nikim wrażenia.! OŚMIESZACIE SIĘ TYLKO.! Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! 31.03.09, 22:27 pozatym jak jestes taka niemila i ciagle mowisz ze pojdziesz do mamusi to idz!!!! nie groz nam tak bo wierz mi nic nas to nie obchodzi co ty robisz!!!!!! FANI mile widziani a ty WYLUZUJ pati896!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MileyHannahFan Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 01.04.09, 13:55 pati896 ty jestes jakas walnienta Odpowiedz Link Zgłoś
kasieq Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! 01.04.09, 14:54 Jestem za Pati... Mamy prawo wyrażać swoje zdanie a wy nie macie prawa nam zabronić tu wchodzić. I co to że jesteśmy antyfanami Miley to nie znaczy, że jesteśmy nie miłe. A po co zakładasz taki 100 wątek ?? tylko żeby dostać komentarze typu 'no miley jest super' ?? poisz się antyfanów Miley?? Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! 01.04.09, 15:14 Tak Kasieq jestes WIELKAAAAAA thx za poparcie choć ty jesteś Cool, bo oni se myślą, ze jak ktoś postawi ! to od razu się wścieka jak nie wiem co. A my tu wyrażamy własne zdanie. Ja nie mam nic do Miley powtarzam ostatni raz i nie jestem walnięta to chyba raczej wy bo czepiacie się do wszystkich, a każdy ma swój styl itd nikomu nic nie zabronicie haha ;/ A ty idź lepiej nie pisz takich głupot, bo twój Pattinson też nie jets IDEALNY.!;/ Nikt nie jest.! Nie znacie mnie więc się odczepc, bo wkurzają mnie tacy ludzie, którzy wciskają nos w nie swoje sprawy.! Miley ma talent i lubi oglądać Hannah Montana i inne filmy, w których gra nadal ją lubie i ciągle słucham jej pisoenek, ale osobiście jej harakteru nie potrafię znieść, bo nie jest już taka jak kiedyś ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: club MILEY CYRUS !!!!!!!!! 02.04.09, 17:22 Zgadzam się z Kasieq i Pati !! Forum jest dla wszystkich a nie tylko dla fanów Miley;/;/ Nie żebym coś do niej miała, może mam ale zachowam to dla siebie nie to co inni fani Miley Odpowiedz Link Zgłoś