Dodaj do ulubionych

Test szóstoklasisty

IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 21:33
Boicie się testu ? Przygotowujecie się do niego ? I co o nim sądzicie ?
To jz w czwartek...Niby łatwy ale jednak stres jest sad
Obserwuj wątek
    • nameless Re: Test szóstoklasisty 30.03.09, 11:52
      Nie martw się smile Ja już przez to przechodziłam. Stresik na początku jest confused,
      ale dalej spox, poradzisz sobie smile Aby dobrze się przygotować, radzę ci
      rozwiązywać próbne testy, które możesz kupić w kiosku za 5 zł smile
      • buziola Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:54
        ja w szkole miałam 7!!!! próbnych z poperzednich lat ale ten był oktoopnie
        tródny jekos crying(saduncertainconfusedangrycry
        • Gość: andzia19966 Re: Test szóstoklasisty IP: *.ngates.nasze.pl 02.04.09, 12:03
          moim zdaniem test który pisałam był łatwiutki tylko jednego zadania nie umiałam
          z matematyki...smile
          • Gość: ja Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 13:52
            moim zdaniem test był łatwy smilesmilesmilesmile
      • Gość: LIna Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:57
        właśnie wróciłambig_grin nie było ta zlebig_grinłatwe nawet byłosmirk
        • Gość: otis Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:14
          Ja przed testem końcowym miałam testy próbne i miałam z niego 39/40pkt. ten
          końcowy nawet był łatwy. wszystkie zadania zrobiła
          • marry :)) 02.04.09, 13:49
            NIe było tak żle! wink Myślałam że będzie gorzej wink
          • agniesia998 Re: Test szóstoklasisty 03.04.09, 15:46
            wszystkie mam zadania rozwiązane, źle tylko 6 bo w stresie źle zaminiłam jednostki i jak nie zawaliłam
            wypracowania to będzie ze 39 pktwink
          • Gość: kizia Re: Test szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 18:49
            oooo naprawde??? nie podniecaj sie tak guwniaro bo ci nie wierze łżesz jak świnia napewno mjiałas 0pkt!!!!!!!!!!!!!1hahhahahaah
      • Gość: xXxMileyxXx Re: Test szóstoklasisty IP: *.ustka.vectranet.pl 02.04.09, 13:13
        Test był łatwy ale zależy dla kogo ale Boję się bardzoOooo wynikówsadsadsadsadsad sadcryingcryuncertainsmirk
        • Gość: kotek.mix Re: Test szóstoklasisty IP: 195.205.228.* 02.04.09, 15:40
          Nawet łatwy! Myślę ze poszło mi dobrze!smile
        • adda2 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 19:10
          Dla mnie test był trudny ale to pewnie dla tego że jesyem chora sad i przyszlam
          tak pisac wiec moj muzg zwolnil 0 50 % Ten lancuch pokarmowy byl beznadziejny i
          nielogiczny sad 70 % mojej klasy go zawalilo nie mowiac o matmie mi matma poszla
          dobrze tylko zapomnialam pomnozyc w 2 strony mialam do tego zadania wrocic ale
          czasu mi braklo crying( W zyciu juz nie pisze na brudno na zadnym tescie!!!
          Zostalo mi 30 min i stwierdzilam ze zdaze ale jak zobaczylam ze musze caly czas
          przekladacta karrtke od egzaminatorow to mi zeszlo 2 razy dluzej niz samo
          pisanie uncertain Ostatnie wcale az takie zle nie bylo. Zamkniete na szczescie mam
          dobrze wszystkie. Jestem finalistką z polaka i majzy i sie wkurzam bo gdybym
          miala 3 pkt. wiecej to bym nie musiala pisac tego testu i to jeszcze z
          goraczka. Mam nadzieje ze az tak zle nie jest i nie martwcie sie az tak tymi
          wynikami ja sie martwilam ale stwierdzilam ze nie mam o co.smirk pozdrawiam kiss
          • Gość: Poli Re: Test szóstoklasisty IP: *.toya.net.pl 02.04.09, 20:00
            Hej !
            Podzielam Twoją opinię !
            a jak to w końcu było z tym łańcuchem pokarmowym ?angry
            • Gość: Poli Re: Test szóstoklasisty IP: *.toya.net.pl 02.04.09, 20:02
              Dla mnie test był nawet trudny...
              tym bardziej, że większość było z matmy a ja jestem lepsza z polaka !
              przyjanjmniej wiem, że opowiadanie dobrze napisałam !
              najgorze było to zadanie matematyczne z paliwem !confused
              • Gość: d Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:06
                Tak strasznie się boję. Jak teraz sobie sprawdzam to te odpowiedzi jakby w
                innych miejscach byłysad Nic nie rozumiem. Ale dla mnie matma była najłatwiejsza ...
                • Gość: Vanessa_H Re: Test szóstoklasisty IP: *.acn.waw.pl 14.04.09, 00:25
                  Wiesz też się go bałam ale jeśli inie mam źle tego opowiadania to będę miała 38
                  pkt.Ale ja tu w jednej sprawie do tego gościa:

Gość portalu: d napisał(a):

> Tak strasznie się boję. Jak teraz sobie sprawdzam to te odpowiedzi jakby w
                  > innych miejscach byłysad Nic nie rozumiem. Ale dla mnie matma była najłatwiejsza
                  > ...

Wiesz dlaczego było tak z tymi odpowiedziami. BYŁY POMIESZANE GRUPY!!!!!!Właśnie
                  gdyby nie to że moja najlepsza przyjaciółka miała inną grupę to bym nigdy nie
                  zgadła.To wszystko Buziaki kiss
      • Gość: magda Re: Test szóstoklasisty IP: *.nplay.net.pl 02.04.09, 13:50
        To bylo okropne. najgorze pytanie to z ta benzyna...
        • Gość: :) Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:17
          masz racje to zadanie z bezyna bylo okropne;/
      • karolincia12194 Re: Test szóstoklasisty 05.04.09, 09:38
        Ja z tego testu miałam 38 punktów, a z próbnego 33 więc nie zrażaj się jak coś ci źle pójdzie!!!!! Zawsze przecież
        może być dobrze smilebig_grinserce
        • Gość: sylwusia Re: Test szóstoklasisty IP: *.xdsl.centertel.pl 11.04.09, 17:47
          ja jestem dopiero w klasie czwartejcrycryingsciana,ale nieboje się tego testu nieboje fleesuspiciouscoolprezentchoinkasantascaredcryshocksercebrawokwiatpiwosmilesadwinkbig_grintongue_outkisskissuncertainindifferentsmirkshockangryconfusedcryingdevildevildevildevildevildevildevildevildevildevildevil]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::prezent::prezent::prezent::prezent::prezent::prezent::prezent::prezent::prezent::prezent::prezent::prezent:
    • szysza_xd Re: Test szóstoklasisty 30.03.09, 21:04
      No, ja tez mam stresa, ale robię zadania w różnych książkach i dobrze mi wychodzi, w sumie to nawet dobrze,
      będziemy mieć to juz za sobątongue_outP Jaki miałas temat testu próbnego?? ja mialam ,,wiatr" i dostalam 37 punktow, ale
      teraz chce mieć 40 smirk
      • Gość: lilaś Re: Test szóstoklasisty IP: 193.138.241.* 02.04.09, 13:00
        Słuchaj dla mnie to nie będzie aż takiego wielkiego spokoju, bo będę się
        denerwowała przed wynikami bo na pisałam fatalnie. Był trudniejszy od próbnego,
        na bank...sad
        • Gość: Aga Re: Test szóstoklasisty IP: *.tktelekom.pl 02.04.09, 16:09
          Kurczę ten test był trudniejszy niż obydwa próbne (u nas w school były 2 próbne testy;/) ostatnio miałam 36
          punktów teraz będę miała chyba z 34..lub 32scianascianascianascianascianacryingconfusedindifferentuncertainsad
          • Gość: AgnieszkOowaaa.^^ Re: Test szóstoklasisty IP: *.116.39.227.ltv.pl 02.04.09, 17:55

u mnie też były 2 ;}}
            tylko że z tamtego dostałam 38 a ztego pewnie jakieś 30! ;////
            no dobrze by było gdyby 30.. ;pp
            no może nie tak źlee;p uncertainuncertainuncertainuncertain angryangry crying confused
            Kuba mój friend miał 1 3 !!
            ;]]suspicious
            [na próbnym] ;]]
            a taki insuspicious ny to 3... ;ppp suspicious
        • Gość: Agnieszkaaa. ;]] Re: Test szóstoklasisty IP: *.116.39.227.ltv.pl 02.04.09, 17:52
          no to prawda !!
          ;]]
          shock
      • Gość: dfkjn Re: Test szóstoklasisty IP: *.tktelekom.pl 02.04.09, 13:36
        Jeju, weż ty kurde pomyśl, wszyscy w Polsce mają taki sam temat testu próbnego
      • Gość: kamilusia Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 18:26
        Ja dzisiaj pisałam
        Nazwe miał ,,O zwierzętach'' jakoś tak sie nazywał!!
        Taki se byl ten test!!
    • miley_96 Re: Test szóstoklasisty 31.03.09, 15:25
      Też piszę ten test w czwartek. Ostatnio nauczyciele robili dużo sprawdzianów.
      Jak sobie wpiszesz w google test szóstoklasisty to wyskoczą ci z poprzednich
      lat. A co do próbnych to miałam 39/40, a tematem był wiatr
      • Gość: tokio_hotel_483 Re: Test szóstoklasisty IP: *.chello.pl 02.04.09, 10:54
        haha,no to miałaś spoooro tych punktów,ja tylko ale dla mnie aż 22 a potem 28...cooli też był jakiś o wietrzesmile
    • Gość: rulonik Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:33
      hej xD ja tam miałam ogromnego stresa miesiąc temu. Teraz wogóle, choć
      oczywiście troszkę się boję, że nie będe umiała czegoś trudnego. W każdym razie
      miałam maksa z próbnego, co się dobrze zapowiada ;PPsmirk
      • Gość: Fiołkowa_ Re: Test szóstoklasisty IP: *.swidman.pl / 10.0.53.* 01.04.09, 14:29
        Ja rozwiązuję testy ,mogą być. Ja miałąm próbny pt. " Grunwald" Ale
        rozwiązywałam też sama "wiatr'' i miałam 19/24 z zamkniętych (a,b,c)! Ledwo żyję
        z tego stresu.o której piszecie ? ja o 9:00 łaa .uczę się cyfr
        rzymskich,wieków,dat i wielu innych ;/ powodzenia !!!!kissbig_grin
        • Gość: LOL pomyślcie! Re: Test szóstoklasisty IP: *.tktelekom.pl 02.04.09, 13:42
          Ja rozwiązuję testy ,mogą być. Ja miałąm próbny pt. " Grunwald" Ale
          rozwiązywałam też sama "wiatr'' i miałam 19/24 z zamkniętych (a,b,c)! Ledwo żyję
          z tego stresu.o której piszecie ? ja o 9:00 łaa .uczę się cyfr
          rzymskich,wieków,dat i wielu innych ;/ powodzenia !!!!

Ktoś tak napisał. UWAGA! Wszyscy piszą ten sam test o tej samej godzinie w tym samym dniu. Tak samo oficjalny
          próbny.
    • Gość: Camilla Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 15:34
      Ja miałam 38 ale popełniłam takie głupie błędy..aż szkoda gadać...Nauczyciele
      nas straszą i wg...Przez nich ten stres chyba..
      Ja miałam Chleb czy coś takiego...
      • Gość: Gość Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:45
        Ja miałam 49 wink więc w sumie nie jest tak źle. tylko jeden punkt do maxa ! to
        jest coś
        • Gość: miki Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:47
          Nie ma się czym przejmować sciana
          powodzenia szóstolasistom piwo
        • antex12 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:44
          Ja z próbnego miałam 35 xD teraz chciała bym mieć ok. 37 ;] Bo chce się dostać
          do dobrego gim. ;D
          Nie lubie matematyki, a tam było MEGA DUŻO xD Ale jak zawsze zapisałam sobie
          odp. na chusteczce ;] Ma ktoś link do odpowiedzi? ;]big_grinbig_grinbig_grin
      • anielus Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:41
        Gość portalu: Camilla napisał(a):

> Ja miałam 38 ale popełniłam takie głupie błędy..aż szkoda gadać...Nauczyciele
        > nas straszą i wg...Przez nich ten stres chyba..
        > Ja miałam Chleb czy coś takiego...

ja rozwiazywalam sama chleb trudny co nie?? na probnym mialam cos o porach roku
        latwy byl tongue_out
        • kinga Test szóstoklasisty 2009 wrazenia!! 02.04.09, 13:41
          oJC ... TeN TEST był trudy strsznie ..( w tym roku)
          ostatnie zadania (wypracowanie i z matematyki}
          zrobiła w ostatnich minutach...
          doskonale wyrobiłam sie z czasem .. jednak nie zdazyłam sprawdzic niczego..
          ani bledów ortograficznych ani jakij kolwiek pomyłki..x(
          szkoda...
          mam nadzieje ze i tak czy takk mi dobrze poszedł..
          ale tylko 1 rozwiazywałam trudniejszy test od tego co dzis..
          2 zadanie z matmy było trudne strasznie....
          nie noe ja nie moge...
          bałam sie ale juz po wszystkim...
          ci co pisali w poprzednich latach...
          heloł!!
          nie wiecie jaki ten był egzamin...
          ja mam dobre oceny...
          i dla mnie było on starasznie trudny....
          indifferent
          • Gość: Asia Re: Test szóstoklasisty 2009 wrazenia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:17
            Ja pisalam test 2 lata temu i szczerze mowiac nie pamietam czy byl latwy czytrudny.
            Zgarnela wtedy 31 punktow i dla mnie to był super wynik bo na probnych zawsze
            mialam 28, 29 a raz nawet mialam z czegos 18 sad
          • szycha Re: Test szóstoklasisty 2009 wrazenia!! 02.04.09, 16:01
            Zgadzam się drugie zadanie było baaardzo trudne!!Ale jakoś sobie
            poradziłam,rozwiązywaliśmy je po teście z panem od matmy i wyszło tam 24.96 zł a
            w pierwszym 4 puszkipiwo
            • kinga Re: Test szóstoklasisty 2009 wrazenia!! 02.04.09, 20:38
              ejc... mi zle wyszło w 2 ale 1 miałam zrobione dobrze..xD

ale prawda ze trudny był??
              czy to tylko tak jakos mi sie wydaje
              smile
    • nikt. Re: Test szóstoklasisty 31.03.09, 15:58
      Ja tez miałam wiatr w próbnym ;D i nawet pamiętam jedno zadanie.. chyba.. miałam wymienić jak ludzie wykorzystują wiatr.. ja chyba napisałam że jak używają wiatraków i w żeglarsstwie.. xD nic innego nie przychodziło mi do głowy smile
      • nikt. Re: Test szóstoklasisty 31.03.09, 15:59
        a teraz będę miała ten prawdziwy.. boję się, a moi rodzice mnie wkurzają, bo chcą mnie uczyć -.- ciekawe czego.. no ale w piątek juz będzie spokój big_grin wreszcie..
      • Gość: otis Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:15
        ja na próbnym też miałam o wietrze
        • Gość: madziuśś Re: Test szóstoklasisty IP: 193.138.241.* 02.04.09, 12:58
          Ja na próbnym miałam o wietrze, a teraz o zwierzętach ( jak każdy w tym roku).
          Wszyscy co wcześniej pisali test to mówią że próbny był trudniejszy. Dla mnie to
          właśnie próbny był łatwiejszy od tego co pisałam dzisiaj ;/ crying
        • Gość: dkjlnj Re: Test szóstoklasisty IP: *.tktelekom.pl 02.04.09, 13:45
          Wszyscy mieli! Lol, jakie z Was bałwany!
    • Gość: Kasia** Re: Test szóstoklasisty IP: *.elpos.net 31.03.09, 16:13
      Ja staram się o tym nie myśleć. Jednak to już w czwarntek! Trochę stresu jednak jest pewnie u każdego. Ja chyba
      będę się uczyć jeszcze jak zdążę...
      • Gość: mm Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 20:31
        ja miałam 38[pisałąm w zeszłym roku]a z próbniego 27 powodzenia dla tegorocznych 6 klasistówbig_grin
    • Gość: Karinka Re: Test szóstoklasisty IP: 80.50.131.* 31.03.09, 16:27
      Jakis stres jest.
      Ale na probnym miałam 34 pkt wiec to chyba nie jest zle ;]

Moja rada dla wszystkich jest to zeby pisac na spokojnie i te trudniejsze to dobrze sie zastanowic ;]

Powodzenia.!

ps. Sama tez pisze i sobie tez zycze powodzenia tongue_out
    • Gość: Monika Re: Test szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:44
      Kurde ! Ja sie stasznie boje w nocy ciagle mnie brzuch boli! Jakie jeszcze macie rady ja nie wiem czego sie uczyć
      może ktoś wie.....?cry
    • Gość: Wiki Re: Test szóstoklasisty IP: 83.2.198.* 31.03.09, 17:25
      Ja sie nie martwie. Na ostatnim miałam 34 punkty. Bedzie dobrze nie martwcie sie ! smile
      • Gość: Martuś Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 17:58
        Ja na tescie próbnym mialam 29 punktówuncertain ale widze ze niektorzy tu co sie wypowiadali mieli wiecej miom tematem
        testu byl wiatr wydawal sie latwy i wszyscy mowili ze latwy ale ja tego nie powiedzalam ale byla u nas osoba ktora
        kompletnie sie nie uczyla i zdobyla tylko 6 punktow ja sie strasznie przejmujeshock ale to miniebig_grin
    • Gość: agneska Re: Test szóstoklasisty IP: 79.139.91.* 31.03.09, 18:00
      ja się jakoś strasznie nie martwie, na probnych mialam 37 i 36 pkt wiec nie jest zle, ale zastanawia mnie 1 rzecz -
      jak sie ubrac na ten test ? trzeba czarno-bialo czy mozna isc w dżinsach ? powodzenia wszystkim szóstoklasistom :-
      *kiss
    • Gość: isa Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 18:00
      ja tez pisze....ale nie mam stresa warto dokladnie czytac polecenia i bedzie dobrze i nie awrto sie uczyc zbytnio bo
      nigdy niewiadomo co bedzie a z terzsta wiekszasc to sa pytania do tekstu....pozdro dla piszacych smile
      • iluvromance8 Re: Test szóstoklasisty 31.03.09, 18:48
        trochę popieram ale ogółem to pierwszy próbny miałam o telewizorze i mialam 35 punktów a drugi był o wietrze i go
        nie pisałam big_grinbig_grin a tak wogole to lekkiego stresa mam ale w sumie to i tak ten test sie nie liczy bo i tak do kazdego
        gimnazjum cie przyjma wiec jakos strasznie sie nie denerwuje mysle tylko o zadaniach z matmy bo te mi najgorzej
        idauncertain
    • gosia1996 Re: Test szóstoklasisty 31.03.09, 18:52
      nie przejmuj się. ja też go piszę. pomyśl sobie że piszą go wszyscy
      szóstoklasiści w Polsce. I tak czy siak muszą mnie przyjąć do jakiejkolwiek
      szkoły... na próbnym miałam aż albo tylko 30 punktów ale i tak to dobrze jak na
      mnie. u mnie w szkole ktoś miał chyba 1 punkt xD
      • iluvromance8 Re: Test szóstoklasisty 31.03.09, 18:54
        hihihihihihihihiwinkwink
        no to nieźle ten ktoś się postarał hehesmilesmile
    • gosia1996 Re: Test szóstoklasisty 31.03.09, 18:55
      oj tak postarał się, ale u mnie w szkole jest takie menelstwo że szkoda gadać.
      pierwszaki przed nimi uciekają
      • iluvromance8 Re: Test szóstoklasisty 31.03.09, 19:01
        Ooo to współczucia ale u nas w szkole to chyba nikt nie piał poniżej 10 tak mi się wydajętongue_out
        • Gość: Fishu~~PluMpLum Re: Test szóstoklasisty IP: *.rybnik.vectranet.pl 31.03.09, 20:36
          U nas najgorzej napisali na 9pkt, dwie osoby ale nie z mojej klasysurprised
          Ja miałam 37/40 i sie ciesze bo miałam najwyżej z klasybig_grin
          Ogółem moje klasie dobrze wyszło bo zajeliśmy drugie miejsce a jako jedyna klasa nie mieliśmy maxauncertain
          Ja staram sie nie stresować ale oczywiście rodzinka zagania mnie do książek!!!uncertain
          Mieliśmy temat "Grunwald" i jak go zobaczyłam to myślałam że ucieknesciana
          Popełniłam bezndziejne błędy aż mi żal samej siebiesmirk
          Chce mieć to za sobą ale tak szczerze to najlepiej przesiedziałabym cały dzień w szkole chociażby na nauce zamiast
          w domu z "kochaną" rodzinką nad głową!!!shock
          Życze połamania pióra wszystkim szóstoklasistą<sobie też>tongue_out
          OCZYWIŚCIE NIE DZIĘKOWAĆangry
          Narciapiwo
    • wewe66 Test szóstoklasisty 31.03.09, 21:00
      Ja miałam z " Wiatru " 38 pkt, więc może nie będzie tak strasznie źle. Oczywiście w szkole nauczyciele nas straszą,
      ze jak próbne testy łatwe to normalny będzie trudny... jakby to by była matura. Ekstraa... Tylko, że ja muszę się
      bać, bo mój rejon to najgorsze gimnazjum w moim mieście... no jak pech to pech. Ooops! Mama mnie woła -
      oczywiście muszę robic swój n-ty test... ale i tak najbardziej się boję matmy ( czyt. horror! ) ..;[ Ale reszcie życzę
      powodzenia! I tylko samych 40pkt !!! wink)) - wewe66
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 13:54
      no to już jutro... a moja szkoła nie pisała próbnego;/ masakra-.- a od
      poniedziałku tylko nam kazania prawią i codziennie pytają czy umiemy zaznaczyć
      poprawnie odpiowiedź. a w tamtym roku test był baardzo łatwy więc ten pewnie
      będzie trudny! najgorsza matma...
      • Gość: Karin Re: Test szóstoklasisty IP: 80.50.131.* 01.04.09, 15:37

nie bedzie trudny ;P a ja mam zjebanie bo musimy w mundurkach ;//
        • Gość: popolinka Test szóstoklasisty:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:46
          my też w mundurkach a one takę że lepiej nie mówić cry
    • Gość: pati96 Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 17:56
      ja też mam test jutro i się bardzo stresuje pisze o 9:00 a wydaje mi się że
      prawie nic nie umiem a testem się za bardzo nie przejmuj po prostu ucz się do
      niego i wszystko będzie dobrze smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmirksmirk
    • szysza_xd Re: Test szóstoklasisty 01.04.09, 19:14
      no, i jak bedzie pisanie listu, to pamietajcie o DACIE MIEJSCU i PODPISIE, ja
      zapomnialam i mam 37 punktów.
      Powodzenia wszystkim piszacympiwo
    • klaudusss Re: Test szóstoklasisty 01.04.09, 19:34
      Mnie teraz stresik złapał ;p
      Do wczoraj prawie nic się nie przejmowałam, a teraz szook o_O
      A macie jakiś dobry sposób na stres ?
      • twilightowa Re: Test szóstoklasisty 01.04.09, 19:52
        suspiciouscoolZjedz przed testem tabliczkę czekoladyy.. oczywiście musi być goszka..ale ja i tak zjem mleczną!! xDbig_grintongue_out
        A co do testów.. mam steresa jutro dokładnie o 9.00 będę pisała test OMG! xD cool
    • kikunia Re: Test szóstoklasisty 01.04.09, 19:50
      Ja się nie bojewink) Z próbnego testu miałam 37/10. Ten test nie jest przecieć taki ważny. Sprawdzimy czego się
      nauczyliśmy w podstawówce i nad czym warto popracować.
      Dzisiaj w szkole powtórzyliśmy z panią z polskiego takie podstawowe rzeczy. A w domu zrobiłam 1 test.
      Ciekawe jaki temat będzie wink)
      Nie ma się czego bać wink)kiss
      • magda_black Re: Test szóstoklasisty 01.04.09, 20:41
        Ja pisałam ten rok temu i to wcale nie bylo takie trudne jak się
        spodziewałamuncertain. Radze wam powtórzyć związki frazeologiczne i podstawowe wzory
        na pola figur i po za tym przypomnieć sobie jeszcze formy wypowiedzi(za to
        zadanie jest zawsze najwięcej punktów, a wcale nie jest trudne) w tamtym roku
        mieliśmy napisać o swoim najlepszym miejscu pod słońcem. A tak serio to nie ma
        się czym denerwować wystarczy dokładnie czytać teksty. Powodzonkasmilepiwo
        • Gość: Kama Re: Test szóstoklasisty IP: 89.231.24.* 01.04.09, 21:03
          Też pisałam w tamtym roku i uwierzcie nie ma się co uczyć bo to nic nie da...co do powtórzeń to można sobie
          przypomnieć jeszcze różne rodzaje słowników... A tak to nie ma się co przejmować... Powodzenia kiss
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:20
      cała Polska pisze o 9.00 ja też musze w mundurku a mój mundurek to bezguście!
      kto to wybierał... a do testu się nie ucze. wierze w siebie. zresztą z czego tu
      się uczyć? jak nie wiadomo co na nim będziesmirksmirksmirksmirk
    • Gość: gabi Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 07:41
      ja się trochę cykamsadsciana
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:32
      trudny był! najgorsza ta prędkość...
      • Gość: bojlerxD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:38
        Tak z tą prdkośćią było najtrudniejsze wogule mi tam wyszło jakieś 33 zł a innym
        po 300,200 zł
        I żle miałam z tymi opakowaniami trawy 9 mi wyszło sad
        • Gość: rere Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 11:43
          my dziś mieliśmy zadanie z opakowaniami trawy z matmy otwarte i mi dziwnie
          wyszło bo liczyła liczyłam i liczyłam i nie chciał mi wynik wyjśćsadsadsadsadsad
      • any13x Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:23
        Mi opakowań wyszło 4...a to to chyba też jedna-czwarta ale dokładnie już nie
        pamiętam...ale źleeee było głupi
        testttscianascianascianascianascianascianaindifferentindifferentindifferent
      • Gość: Ja Re: Test szóstoklasisty IP: 82.160.17.* 02.04.09, 11:49
        wcale nie było trudne
        było łatwiejsze niz ten próbny o wietrez
        • Gość: kari ;p Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:35
          nie było tak źle i powinno wyjsc 4 opakowania trawy...w tym 2 mi wyszło ok.2(4,6). ale ogólnie łatwy...smile smirk
          już sie nie moge doczekac...maja...beda wyniki tongue_out
        • Gość: Breakout Re: Test szóstoklasisty IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.04.09, 14:43
          Kurczę... Z nerwów pomyliłam wzór równoległoboku! Aaaaaaa i jeszcze ten łańcuch!
          Buuuu confused sciana cry
      • Gość: Swacia Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:53
        Test był w miarę łatwysmile)wink
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:44
      a mi wyszły 3 opakowanie, a reszcie 2crying a jeszcze z tym lańcuchem źle
      zrobiłam... w ogóle w tym teście było dużo matmy! o był trudny!;/ a przecież w
      tamtym roku był taki prostu! zasze nasz rocznik ma przewalone!
      • Gość: kASIT:) Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:37
        Ja pisałam test w tamtym roku i naprawde to tylko zdaje się taki łatwy jak sie pisze to z nerwów wszystkiego
        zapominasz sad
        Ale ten test i tak nie ma żadnego znaczenia tylko stresuje sad...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka