Gość: king IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.04.09, 17:41 komers (dla tych co nie wiedzą to bal na koniec 6 klasy) chciałabym wiedzieć co o tym sa dzicie czy idziecie lub byłyście i czy idziecie z chlopakiem (mnie żaden nie zaprosił) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pauli Re: Komers... IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.09, 19:56 Komers? Takiego określenia jeszcze nie słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: Komers... 13.04.09, 20:09 moze jestem ignorantka ale tez pierwszy raz slysze. no coz u mnie takowego nie bylo byla tylko taka potancowka ale nie bal i tego co wiem nie szlo sie tam z chopakiem(dawno bylo nie pamietam) nie przejmuj sie bez chlopaka tez sie idzie swietnie bawic Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Komers... 13.04.09, 20:36 Nie łyszałyście pojęcia komers.? hahaha nie no nic ale dobra! Ale na to raczej nie idzie się z chłopakiem, nie wiem jak u was jest w szkole, ale u nas najpierw jakieś tak występy pozegniania itd, a potem dysk i poczęstunek Świadectwa się dostaje na tym aplu i tyle, a z chłopakiem mozesz najwyzej zatańczyć.;p Jesli inne dziewczyny idą z chłopakami, może ty kogoś zaproś, chłopaki często sa niesmiali haha ;p U nas np. na dysku poniektórych chłopaków, a raczej większość dziewczyny najczęściej proszą do tańca zapytaj, pewnie się stresujesz, ale szybko zapytaj poczekaj na odp, i będzie po wszystkim haYh ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Komers... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 18:13 trochę źle napisałam, to nie jest bal tylko to wygląda tak: najpierw tańczy się poloneza itp., a później jest dyskoteka nie dostajemy wtedy świadectw ani nic w tym stylu (ale i tak większość dziewczyn idzie same, więc nie ma się czym martwić) Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Komers... 15.04.09, 18:23 jak dla mnie komers byl najfajniejszą dyską w podstawówce, nie szlam z chłopakiem tylko z kumpelą, z reszta żadna dziewczyna nie przyszła z chłopakiem u nas na kmomersie bylo trochę inaczej niz u ciebie king bo nie musielismy tańczyć poloneza ale z tego wszystkiego najbardziej podobało mi się... żarełko było tyyyyyyyyyyyyyyyle jedzenia że już normalnie nie mogłam: ciastka, paluszki, jakieś ciasta, gofry, potem zapiekanki, no naprawdę dużo tego było, mam nadzieję, że dobrze się będziesz bawić i wszyszcy ci którzy w tym roku maja komers tez się beędą świetnie bawić, no to have fun Odpowiedz Link Zgłoś
magda_black Re: Komers... 15.04.09, 19:14 Komers to była najlepsza impreza w moim stylu. U mnie w szkole nikt nikogo nie zapraszał. Ale chłopcy normalnie tańczyli z dziewczynammi i nikt nie robił problemów Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Komers... 15.04.09, 20:30 ja mam połączoną podstawówkę z gimnazjum. i nie miałam i nie będę mieć komersu, więc nie pomogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulinka Re: Komers... IP: *.jmdi.pl 26.04.09, 19:56 ja w tym roku mam bal ciekwa jestem czy bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Komers... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.04.09, 18:58 piszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Komers... IP: *.net.pl / 192.168.1.* 16.04.09, 19:12 ehh u nas jest zwykła dyskoteka;/ słabo no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Komers... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.09, 19:35 Piszcie plisssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś