zoey101 16.04.09, 16:06 Hejka Mam straszny problem, bo jedne laski chcą zrzucić kilka kilo za to ja chce przytyć Mam 165cm i 44kg wagi... chciałabym mieć chociaż 50kg. Mam bardzo dobrą przemianę materii. Pomóżcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alina Re: Jak przytyć??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 16:17 mam tyle samo wzrostu i ważę też tyle samo ;] żeby przytyć to można iść do jakieś restauracji i najeść się fast foodów nie wiem dlaczego chcesz przybrać ponieważ potem tego będziesz żałowała bo w naszych czasach prawie każda dziewczyna chce być szczupła możesz mniej ćwiczyć na wfie ;p pzdr ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Jak przytyć??!! 16.04.09, 18:03 Poszukaj w necie jakiejś diety albo znajdz dietetyka ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
siaka93 Re: Jak przytyć??!! 16.04.09, 18:46 Chciałabym mieć takie problem.. Rozwiązanie dla ciebie? Powiem prosto z mostu ;p Dużo żreć a mało sr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Jak przytyć??!! IP: *.xdsl.centertel.pl 16.04.09, 18:57 zjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierniczkowa Re: Jak przytyć??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:41 witaj 'siostro' wreszcie znalazł♣am kogoś kto ma taki sam problem jak ja. mam 13 lat 163 wzrostu i waze 46 kg. mam niedowage lekarz mi powiedział i co robić ? zre jak świnia a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shesheshe Re: Jak przytyć??!! IP: *.csk.pl 17.04.09, 12:28 radze ci nie jesc wszystkiego fast foodow duzo itp. kiedys ogladalm program w telewizji jakas dziewczyna byla okropnie chuda i musiala kupywac rzeczy i mierzyc na specjalnej wadze jaka ilosc musi zjesc..wybierz sie do lekarza cz dietetyka. w aptece mozna tez kupic specjalny napoj ktory jest dla takich osob..ma duzo bardzo duzo kalori. ale jest drogi mala buteleczka 12 z Odpowiedz Link Zgłoś