Gość: milunia_cyrusx3 IP: *.xdsl.centertel.pl 01.05.09, 15:36 Próbuję dawac link,ale jak już go daję i klikam żeby wysłac komentarz to klikam w ten link i nic nie mam.Powieedcie mi jakmto sie roi?sory a bledy,ale spac mi sie chce............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicola_16 Re: Jak dawac linki? 01.05.09, 17:49 jak wysyłasz wiadomość to pisze ci tam treść (zaraz nad polem nad którym ty właśnie piszesz) i są tam takie znaczki: B, i, U, IMG- jak na to dasz to możesz wklejać obrazem no i za tym pisze URL - to jest do wstawiania linku i jak już skopiujesz ten link który chcesz wkleić to wyskoczy ci tam więc skasuj to i wtedy wklej ten link, wiem że nie umiem tłumaczyć ale może coś zrozumiesz xD Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Jak dawac linki? 01.05.09, 17:53 no kurcze nie da się napisać bo jakieś minki wyskakują ale chyba wiesz o co mi chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: Jak dawac linki? 04.05.09, 14:18 instrukcja jak dodawać linki jest TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś