Gość: Queen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 10:40 co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu Nasza-Klasa.pl? chodzi mi o konta w stylu "Demi Lovato" czy np. "JOE JONAS" znam dużo osób,które mają takie konta i nie wiem co o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 02.05.09, 10:49 , , myslee ze są swietnee . ! . mam profil jako Demi; nasza-klasa.pl/profile/21270452 i planmuje załozyc o Miley . ; 33. ;] , , te konta są swietynee . ! mozna poznawac wielu nowych fajnych ludzii . (; Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 02.05.09, 13:37 ja tez mam takie konto jako Selena nasza-klasa.pl/profile/24821677 Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska_demi_w Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 02.05.09, 13:50 ja mam konto jako Van, i drugie jako Demi. to fajna sprawa. można poznać ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majson Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 15:38 to jest okropne wnerwiające itd. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 05.05.09, 15:45 Są świetne xD Poznałam tam dużo ludzi, z którym utrzymuję kontakt przez cały czas (; Jak chcecie możecie mnie zaprosić do znajomych xD ; nasza- klasa.pl/profile/19551810 xd Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 07.05.09, 14:01 miałam ale usunelam jakos to mnie juz nie kreci.. ale zajebistych ludzi sie poznalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona--->she re:konta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 21:13 mam. poznałam kolesia... i nawet wczoraj z nim pisałam mimo że usunął konto,bo mamy swoje nry GG Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 09.05.09, 14:44 Jak dla mnie głupota ;P ale sa ludzie którym się to podoba więc spoko . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 09.05.09, 16:04 Bez obrazy ale wegług mnie te konta nie powinny istnieć. Nasza-klasa kompletnie mija się z celem. Przecież tam się szuka ( szukało ) swoich znajomych, nauczycieli ze szkolnych lat. A niektórzy bawią w się zabawę typu. : Miley Cyrus Wolna !!!! Pisać !!!!. Albo : Coś tam coś tam kc joe. !!!! i nasz dzieci.... ; / Według mnie to jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska_demi_w Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 16.05.09, 17:54 bez przesady... to nawet nie chodzi o tę zabawę...tylko można poznać ludzi... o podobnym charakterze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia ;d Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:21 Beznadziejaa. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzii__ Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:37 Ja mam konto . Poznałam wielu wspaniałych ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 16.05.09, 21:30 ` hah, ja miałam około 15 kont fikcyjnych ; )) ale niestety zawiesiłam albo usunęłam. nasza-klasa.pl/profile/24001737 jedno z nich ; d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x.X Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N IP: *.tktelekom.pl 19.05.09, 17:19 mnie to strasznie wk*rwia! a szczególnie jak widzię imię: "Selena♥♥♥♥♥♥ Gomez♥♥♥♥♥♥ wolna!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ***" a jeszcze gorsze są rozmowy dwóch kf : Cześć jestem Demi! Cześć Demi ja jestem Joe Jonas! No i wku*wia mnie to jak ludzie podszywają się pod innych Odpowiedz Link Zgłoś
patussa Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 19.05.09, 18:46 też kiedyś miałam. TO świetna zabawa, ale niestety brak czasu. Poznałam tam przyjaciółkę, z która nadal utrzymuję na gg kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strong again Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 18:15 fajneeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my life Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:33 fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 23.06.09, 18:20 Nie lubię tego...N-K jest po to żeby dodawać swoich znajomych z przedszkola, szkoły i pracy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 23.06.09, 18:54 Mówię temu NIE! Nasza-klasa nie służy do tego typu rzeczy. Ci, którzy ją zakładali, chcięli, żeby ludzie, którzy z przyczyn oczywistych (opuszczenia szkoły) się rozstali, mogli odnowić znajomość, odszukać się, powspominać stare czasy. A Ci, którzy jeszcze się dalej edukują, mogli nagromadzić znajomych, żeby potem łatwiej się kontaktować. Fikcyjne konta, to tylko zaśmiecanie tego serwisu, nic więcej. Może i poznaliście nowych ludzi, ale od tego typu spraw istnieją różnego rodzaju czaty i fora. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ [...] 06.08.09, 15:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Bla Bla Bla 06.08.09, 16:27 Mnie straszne denerwóją takie konta. Po prostu kit. Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta konta fikcyjne na nk 07.08.09, 15:18 myslę że zależy które konta, niektóre są bez sensu, a niektóre bardzo fajne xD można się dowiedzieć czegoś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu NK 06.08.09, 16:49 ja nie wiem... niby można poznać ludzi,ale to takie trochę...dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 06.08.09, 17:37 Ja mam konto fikcyjne na naszej-klasie, ale wymyślone przeze mnie. Nienawidzę pokemonów i gwiazdek Disney'a, więc nie przyjmuję od nich zaproszeń - proste. Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 06.08.09, 17:38 Niektórzy mogą myśleć, że to jest dziecinne itd. itp. Ale ja jestem na TAK. Sama mam takie konto, a raczej 2. Jedno jest "Miley Cyrus", a drugie to FUNclu simsów Teraz już mi się trochę znudziło, ale to naprawdę jest ciekawe! Poznajesz nowych, ciekawych ludzi, gadasz, po prostu się bawisz! To tak jakby prowadzisz drugie (wirtualne) życie. Więc ja nic złego w tym nie widzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 06.08.09, 19:43 hm. niezłe cos na rozrywke. Można pisać ze sobą fikcyjnie i prowadzić wirtualneprzyjaźnie itp. Jestem raczej na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Jasne ;) To świetna zabawa ! 07.08.09, 13:15 Pewnie, że tak Ja miałam chyba z 20 ale pokasowałam albo zawiesiłam. Ale teraz mam Miley >> nasza-klasa.pl/profile/27793028 Pisać do mnie ! I zapraszać. A , i jeszcze napisać gdyby co login z kotek Pozdrawiam, zig_zag Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica_001 Re: Jasne ;) To świetna zabawa ! 07.08.09, 16:51 ja też raczej na tak;p mam konto,z nudów... i muszę przyznać,że fajnie jest,bo możesz się pośmiać i wql;p to jest tak jakby druga tożsamość...jak miley i hannah;p Odpowiedz Link Zgłoś
jusstys5 Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 07.08.09, 16:57 Dla mnie mogą być ja sie nawet nimi nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 07.08.09, 17:38 A ma ktoś bardziej twórcze konta fikcyjne na naszej-klasie? Mam na myśli nie gwiazdki Disney'a, Zmierzchu i bez pokemonów. Jeśli tak, to niech poda imię i nazwisko tej postaci, a ja na pewno wyślę zaproszenie od swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 07.08.09, 17:59 Mnie to troche wnerwia .! Po pierwsze, na naszej-klasie jest pare tysiecy profili typu ,,Miley Cyrus". Gdyby to byly jeszcze fan cluby tych osob, ale nie.! Więc- po drugie, codziennie widze ,,Demi Lovato, wolna!" ,,..., sukam lodziców" i gotuje sie we mnie. Po trzecie, nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 07.08.09, 19:36 czasami są fajne ale często mnie wkurzają jak przysyłają milion wiadomości w stylu wyślij zapro czy coś...sama mam 3 konta na nk bo tak się nudzę ale czasem to przesada pojechałam na 10 dni a za 10 dni gdy wróciłam na 2 kontach miałam ponad 100 wiadomości a na 3 miałam o połowę mniej xd Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 09.08.09, 16:20 takie konta np. Demi lovato są głupie.. lepsze są jakieś zmyslone nazwy . < 3333 np. pati , znowu ona coś takiego . Odpowiedz Link Zgłoś
julcia10 Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 09.08.09, 19:37 Nie mam nic przeciwko Np. Miley Cyrus , ............Ale wkurza mnie np. takie coś DEmi Lovato Wolna.............Albo Kevin Jonas Zajęty......... Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 22.08.09, 17:08 University of California, Los Angeles! Seksowne studentki, gorący studenci i niekoniecznie nauka na Uniwersytecie Kalifornijskim. Wciel się w ucznia naszej szkoły i prowadź szalone życie! www.ucla.czo.pl Serdecznie zapraszamy. Jeżeli komuś znudziło się 'wirtualne życie' na NK. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 10.09.09, 23:53 Są fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
lizziex3. Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 11.09.09, 16:38 to jest żałosne! strasznie mnie to denerwuje. takie osoby, które mają konta jakichś tam gwiazd i prowadzą te swoje wirtualne życie, muszą się nudzić. brak przyjaciół? a na dodatek, to oni są głównym powodem zaśmiecania serwisu nk.pl ♥ dzieci neo. Odpowiedz Link Zgłoś
annmarie Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 16.09.09, 20:23 osobiście mam fikcyjne konto na nk ale postać jest wymyślona przezmnie i nie pisze jakimś pokemoniastym pismem ani zdrobniale bo wręcz drażni mnie to;/ jak chce tam ktoś ze mna nawiazać kontakt musi się troche wysilić niż zwykłe "cześć co u Ciebie?" jak ktos ma i chce mnie poznać proszę bardzo piszczie Katherine Martinez Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Co sądzicie o kontach fikcyjnych na portalu N 16.09.09, 20:27 głupie te konta fikcyjne np. moja znajoma z klasy ma tam konto i wstawia czyjeś fotki i mówi że to ona . xdd Odpowiedz Link Zgłoś