Dodaj do ulubionych

będę mieć rodzeństwo! ;o

• olciax :) 12.05.09, 17:50
      Bardzo mi się podoba imie dla chłopczyka
      Filipek
      Daniel smile smile
      • Gość: nataluś Re: :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.09, 18:11
        mój braciszek ma roczek i 3 miesiące smile bardzo go kocham ale mnie wkurza cześto bo jest
        rozpieszczonytroszq (sama go rozpieścilam)

zawsze chcialam mieć rodzeństwo a zwlasza sis...i strasznie się cieszylam jak mama była w
        icąży i przez całe 9 mieisęcy siedzialam na jakiś portalach z imionami...miałam mieć sis i ise
        strasznie cieszyłam a dowiedziałam się że bd mieć brata 2 godziny przed porodem
        mamy...mój brat nazwywa się Konrad a na 2 Oskar smile
        chciałam żeby miał na imię oskar lae juz mi ise to imię nie podoba bo ktoś tak kota
        nazwal..;/ a Konrad to moim rodzicom się podobało wymyślili to mię jeszcze jak mam byla
        w ciąży ze mną i nie wiedzieli jaka płeć...
        chciała bym mieć też starsze rodzeństwo...a co do imion too: Patryk fajne podoba mi isę
        zdrobnienie Patryśbig_grin ja mam na imię Natala i podoba mi sie to imię smile a imiona
        dziewczyn to nie mam pojęcia...chociaż mi isę podoba imię mojej naj kol.. Elwira smile
        a co do spacerkow to ja nie mogłam się odczekać pierwszego spacerku z moim batem ale
        potem siezaczelam wstydzić bo niechcialam żeby ktoś pomyślał że to moje dziecko...nie
        wiem czemu ale z mojej kuzynki coreczką bym ise nie wstydzila lae z moim bratem tak...
        (sorki za błędy)
        pozdrawiam serdecznie kiss
      • Gość: Freya Re: :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 19:30
        Ja zostałam starszą siostrą w grudniu wink . Siostra ma na imię Julia.Nie mam
        więcej rodzeństwa. Jestem w 7-mym niebie.Moja kochana siostra!Ubóstwiam ją <3
        serce
    • Gość: sylwusia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.09, 17:55
      ja juz mam i żałujesciana
      • sandzia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 16:03
        ja mam dwójkę młodszych braci, z którymi dziele pokój i wcale mi nie jest do
        śmiechu... gdyby to chociaż były siostry... ja mam 15 lat, marcel 9 a Filip
        7miesiecy
        no a jeśli chodzi o imię dla chłopca to proponuję oliver (mój brat miał mieć tak
        n imię, ale moja mama stwierdziła ze woli filip), a jeśli jednak wyszłaby
        siostra to Nikola, Rose, Bridget, Nora, Sara (uwielbiam niepolskie imiona tongue_outwinkbig_grin)
    • aniulka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:56
      oj ja juz nie chce miec rodzienstwa a jesli chodzi o imiona to podoba mi się Michał, Maks, Adam a dla dziewczynki to Oliwia, Ania(sama mam tak na imie), Sara to moje propozycje xD) wink surprised
    • galanonim Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 17:56
      mam 14 lat i jestem najmłodsza, mam 3 starszych braci. I wątpię że moi rodzice
      planowali jeszcze jedno dziecko smile chciałabym mieć młodsze rodzeństwo bycie
      najmłodszą nie jest najgorsze...wink
      • Gość: olaaa Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: 192.168.6.* / 192.168.6.* 12.05.09, 18:00
        jaa marzylam miec mlodsze rodzenstwo gdy mialam12 lat i mialam mlodsza siostre 10 lat ii
        marzenie sie spelnilo!! w wieku 13 lat suuper byc tyle starsza !!
      • Gość: Dee Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.krakow.pl / 10.0.6.* 12.05.09, 18:06
        Ja chciałam mieć rodzeństwo. Teraz bym chciała to odwołać... Mój brat skończy 5 lat a ja
        mam 12 jest straaaaszliwie denerwujący. Ale może twoje będzie inne ^^
        a z imion to:
        dla chłopców:
        Józio (xD)
        Bartek
        Maciek
        Paweł
        Mikołaj
        Janusz
        dla dziewczyn:
        Amelia
        Emilia
        Kaja
        Kinga
        Ewa
        i takie wszystkie mniej znane ^^
    • Gość: RBD Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 18:01
      Ja mam młodszego brata i z przykrością musze przyznać, że jest okropny!!! życzę ci żeby
      jeżeli będziesz miała brata był fajny;] mi osobiści nie podobają się polskie imiona tylko
      hiszpańskie no ale ostatecznie wybrałabym dla chłopca:<br />
      -Adrian
      -Przemek lub Kuba
      a dla dziewczynki:
      -Ola
      -Wiktoria lub Oliwiasmirksmirksmirksmirksmirksmirksmilesmilesmilesmile
    • mellow Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:02
      Gratulacje!
      Być może to będą bliźniaki xDD

Dziewczynka - Dalia, Inez, Liwia, Paula, Michalina, Ida, Iga, Milena, Żaneta
      Chłopczyk - Filip, Norbert, Marcel, Mieszko, Gabriel, Igor, Błażej, Wiktor
      • Gość: Olka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 18:04
        A ja mam o 4 lata starszą siostrę i o 4 lata młodszego brata...
        I nie mogę z nimi wytrzymać!!!angry
        • a_tisdale Jest okej ;) 12.05.09, 18:08
          . hm... nie chciałabym już mieć rodzeństwa. Mam brata o 6 lat starszego ,
          niedługo się wyprowadzi i będę jedynaczką. Cieszę się , bo zawsze tego chciałam.

A co do imion;
          Emilia, Julia, Ola, Oliwia, Martyna.

Kuba, Piotrek, Mateusz, Oskar, Oliwer.

big_grin
          • blondie Re: Jest okej ;) 12.05.09, 18:38
            a_tisdale napisał(a):

> . hm... nie chciałabym już mieć rodzeństwa. Mam brata o 6 lat starszego ,
            > niedługo się wyprowadzi i będę jedynaczką. Cieszę się , bo zawsze tego chciałam
            > .
            >
            > A co do imion;
            > Emilia, Julia, Ola, Oliwia, Martyna.
            >
            > Kuba, Piotrek, Mateusz, Oskar, Oliwer.
            >
            > big_grin

Ech, nie przesadzaj... Az tak źle mieć brata? Ja nie wiem, bo nie mam wink. Tzn.
            Mam rodzeństwo, siostrę. Nie pamiętam co czułam, gdy "dołączyła" do mojej
            rodziny, bo miałam wtedy 2 lata.
          • Gość: Heey ;d Re: Jest okej ;) IP: *.row.net.pl 13.05.09, 14:58
            Dla dziewczynki to bym Ci proponowała tak:
            - Judyta
            - Oliwia
            - Maja
            - Marta
            - Emilka
            A dla chłopca
            - Mateusz
            - Alex
            - Igor
            - Maciek
            wink
        • sweet...ash Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:48
          a co do imienia to mam siostre kasie, weronisie i patrycje, podoba mi sie imie Sylwia i Bartekkisskiss
      • mellow Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:06
        A, i radzę. Nie nazywajcie dziecka jakimś 'popularnym' imieniem, jak np.
        Klaudia, Ania, Ola, Laura, Mateusz, Marcin, Michał, Kuba. Głupio jak potem
        będzie mieć w klasie 3 osoby o tym samym imieniu. W koncu każde dziecko chce być
        oryginalne : )
        • Gość: Krolcia12 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:15
          No właśnie zgadzam sięsmile
          Ja mam co prawda na imię Karolina ale w mojej klasie nie ma nikogo o takim
          imieniu ( ale w VI b są 2) Moja siostra ma na imię Sabina i to jest bardzo
          oryginalnewink
          • ash_14 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 19:41
            Dla chłopaka imię:
            Filip, Miłosz lub...Krzyś i w ostateczności...Max.
            A dla dziewczyny:
            Bardzo ładne: Maja, Julka, Asia i...Kornelka.
          • nikaa.012 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 19:44
            Jeśli brat to morze Kacper, albo Cyprian. Ja miałam mieć na imię Kacper xD {
            jestem dziewczyną }, Cyprian lepiej nie, bo w school będeą na niego mówić
            'Cypek' ; Dsmirk
        • mia092 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 19:54
          Na początku to gratuluję przyszłego rodzeństwa, bo rodzeństwo to super sprawa
          big_grin Sama mam dwie siostry, jedna dwa lata starsza, druga 10 lat młodsza. Czasami
          mam je po dziurki w nosie, denerwują mnie, przysparzają kłopotów i wiele innych.
          Tę młodszą muszę codziennie zaprowadzać do szkoły, koszmar! Ale gdy dowiedziałam
          się, że moja mama jest z Zuzią(tą młodszą siostrą) w ciąży to bardzo się
          ucieszyłam. Potem nieraz zdarzało mi się na nią przeklinać, bo musiałam się nią
          opiekować, gdy inne dzieciaki biegały po dworze, ale tak naprawdę nie miałam
          nigdy tego rodzicom za złe, bo bardzo lubię małe dzieci. Teraz nie wyobrażam
          sobie, że mogłabym przyjść do domu i nie słyszeć śmiechu sióstr tongue_out
          Mam nadzieję, że Ty tez równie mocno będziesz kochała te młodsze wink
          A imiona jakie mi się podobają to tak: Adrianna, Julia, Michalina, Alicja,
          Robert, Rafał, Adam i Oliwier ;d
          • angela10105 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 14:56
            serceTo się mówi, że się nie nawidzi swojego rodzeństwa bo się kłucicie, ale tak naprawdę
            to się kochacie tylko może tego tak nie dostrzegacie między sobą.Ja mam brataserce o 4
            lata młodszego ja mam 12 lat a on 8 lat i bawie się z nim jak ktos nie ma czasu kupuje mu
            prezenty na urodziny itd. On natomiast daje mi np.laurki.To niby kawałek papieru ale
            wykonany od serca i ja w to wierzę.Gdy pisze się i rysuje to z głębi serca zazwyczaj albo z
            miłości albo z nienawiści ja jednak sądzę, że to co mi brat daje jest wyrazem tej
            MIŁOŚCIserce Nawet gdy przynosi kolejną piątkę ze szkoły ja cieszę się razem z nim z
            każdej rzeczy (nawet dupereli) ja się cieszę razem z nim.I polecam mieć rodzeństwo to nic
            strasznego to sama radość serce
      • Gość: Gość :D IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.09, 20:30
        Hehebig_grin Gratulacje.! kiss
        Ja w domQ jestem najstarsza. Mam jeszcze 11 brataa i bliźniaki big_grinbig_grin Często się z nimi
        kłóce ale nie wiem co bym zrobiła jakby ich zabrakło sad serce

Mie najbardziej się podoba:
        - dla dziewczynki : Julia, Zuzia, Ola, Gabrysia....wink
        - dla chłaopaka : Bartek, Michał, Kamil, Kuba, Marcin ...wink
      • Gość: 13-nastka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:33
        Mam 13 lat, 2 lata temu moja mama urodziła bliźniaki.. Chłopców (Michaś i Filip)
        Mają już 2 latka mażą mi po książkach, denerwują mnie.. !!
        scianascianazabierają mi rzeczy, nie przyjmuje koleżanek oraz chłopców (
        randki) Boję się że powiedzą na nie coś ubrudzą je. Kiedyś przyprowadziłąm
        swojego chłopaka. Aa małe mądrale wygadały ze całowałam jego zdjęcie. Oni bardo
        dobrze mówią..
        IMIONA:
        Dziewczynki: Ola, Majka, Sylwia, Julka, Marysia, Patrycja
        Chłopcy: Filip Michaś, Dominik, Damian, Karol, Mieszko, Błażej, Paweł, Piotrek smile)
      • selena2125 będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:51
        ja mam starszego brata i młodszą siorę i z chęcią zazwyczaj bym ich oddała a
        gdybym się dowiedziała że mama jest w ciąży to bym się WYPROWADZIŁA

imię dla chłopca
        Adrian Tomek
        dla dziewczynki
        Weronika wink
      • Gość: Aśś , ; * Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:19
        fajnie jest mieć rodzeństwo ale nie zawsze ..

jak miałam 7 lat [teraz mam 14] moja mama zaszła w ciąże ,
        urodziła mi się siostrzyczka xDD na początku było fajnie,
        a teraz jak już chodzi do szkoły, rodzice pracują a ja się nią opiekuje ..
        jak chce wyjść z koleżankami to mogę tylko wieczorem gdy rodzice już będą w domu i ogólnie to nie jest za ciekawie . ;/ nie chce wiedzieć co będzie jak przyjdą wakacje ..

Pzdr kiss
      • alunia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 22:24
        Ja mam 14 lat i 5 mies. brata..
        Na początku sie nie cieszyłam ale teraz jest fajnie ^^
        Oczywiscie musze byc całymi dniami cicho i nie moge przyjmowac zbytniio
        goscisadsadsadsadsadsadscianascianasciana
    • wili Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:07
      ja nie mam rodzeństwa, ale chciałabym mieć albo siostrę w moim wieku albo starszego brata...ale tego już nigdy nie będzie..sad
    • milli Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:15
      ja bym nie chciała mieć rodzeństwa uncertain mam już jedno i w szczególnośći mi to wystarcza.. a
      takie małe to tyllko płacze i brudzi..indifferent
    • Gość: Magda Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 18:18
      Ja będe miała rodzeństwo i jestem strasznie szczęśliwa z tego powodu wink
      Mam na imię Magda , a mój młodszy brat Michał więc doszłam do wniosku wraz z mamą,
      ża dziecko musi mieć imię na M wink Dziewczynka będzie miała na imię Maja, a chłopiec
      Maciej ;p
      • Gość: andziaa Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.eltronik.net.pl 12.05.09, 18:29
        Ale fajnie masz . x D
        też bym chciała mieć młodsze
        rodzeństwo . : )
        ale niestety mam brata.
        ; // i to starszego o rok.
        ma 14 lat
        Ma na imię Dawid .
        kurde nie ma co z nim robić.
        ani o niczym pogadać.
        bo on stale o piłce nożnej nawija ysh. ; //
        no i ten GRATULUJE ;*
        • Gość: andzia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.eltronik.net.pl 12.05.09, 18:30
          mi sie podobają te imiona ;
          dawid, igor , filip
          • bella_and_ed Dla chłopca i dla dziewczynki. 12.05.09, 19:08
            Podam przykłady imion dla chłopca i dla dziewczynki. Wiem, że chciałabyś chłopca, ale
            jakby co, to dziewczynka też musi mieć jakieś imię, no nie? wink No więc dla chłopca:

Paweł, Olivier, Antoś...

Dla dziewczynki kiss

Madzia, Natalka, Ola, Paulinka, Tosia...

Pozdrawiam kwiat
    • Gość: domisia^^ Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 18:31
      ja mam młodszego brata(ma 9 lat) DRAMAT!!!
      rodzice mają do mnie o wszystko pretensje oczywiście przez niego.
      jak pojechał do babci na 4 dni to w domu była taka cisza i porządek a jak
      przyjechał to od razu bajzel narobił...uncertain
      ja musze po nim sprzątać-bo dzidziuś oczywiście nie umie
      pomagac w lekcjach-ciekawe co zrobi w 4 klasie na plastyce be ze mnie xD
      ale z drugie strony to mam 3 letnia kuzynkę i ona jest przesłodkakiss***
      ale tylko niestety przez około 30 min. i ciesze sie że nie mam takiej pyskatej
      siorki bo ona to ma gadke jak nie wiem..
      • rikki1001 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 19:02
        JA mam podobnie, ale zdążyłam się przyzwyczajić smile
    • oktawia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:31
      Wiesz brat to też nie fajna żecz sada szczegulnie mały ponieważ mój ma 4 i jest
      okropny szarpie mnie za włosy i szczypie jak mu nie chce czegoś dać :
      pozdro kiss
      • 4 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:48
        O ja mam tak samo ale moja sis ma 5 lat dwa lata ruznicy od twojego brata. Ona mnie tak
        samo ciaga za włosy i szczypie drapie a czasem zaczyna mnie grysc to jest
        straszne !!!!!!!!!!!saduncertainindifferentangryconfusedcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
      • rikki1001 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 19:00
        Mo ma sześć lat, ale nie narzekam jest nawet spokojny smile
    • Gość: nina Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.ip.netia.com.pl 12.05.09, 18:31
      Ja tam mam starszą siostre i jak jest dla mnie miła to znaczy ,że jest chora
      albo coś takiego...
      • twoja_stara Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:49
        a ja jakbym miała siostrę która ma taki charakter jak ja to bym ją zabiła devil
        samo zło.
    • nessia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:54
      Gratulacje ja mam 13 lat i dwóch braci Damiana (9 lat) i Oskara (2 lata) a już w lipcu będe
      miec siostrebig_grin ale nie mam pomysłu na imiętongue_outcry
      • rikki1001 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 19:03
        Może Zuzia, Julcia lub Zosia?
      • Gość: Krolcia12 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:23
        Może Alicja lub Aniela albo Karinasmirksmirk
    • jullkaaxd Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:59
      Mnie się najbardziej podoba imię Adam...jest takie fajne i można je zdrabniać np.
      Adaś,Adasiek czy Adi...xDxDsmile
    • rikki1001 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 18:59
      Mi się podobają imiona: Igorek, Filipek i Kubuś najbardziej. Dlla chłopca smile POzdro dla
      loczek smile
      • Gość: justynaa134 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: 213.199.192.* 12.05.09, 19:10
        ja bym proponowała dla chłopaka imię Wiktorserce
        a dla dziewczyny imię Dorotawink
    • Gość: gość Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:10
      Ja byłam przez 14 lat jedynaczką kiedy się dowiedziałam że będę miała rodzeństwo
      też chciałam mieć brata, nie wiem dlaczego. Marzenie się spełniło tylko
      podwójnie mam brata i siostrę (bliźniaki).Teraz mają już po 3 latka. Na początku
      było ciężko nie powiem że nie, nowe obowiązki (starszej siostry) były koszmarem
      musiałam zrezygnować z niektórych przyjemności i pomóc mamie no i ta lekka
      zazdrość że to ja nie jestem w punkcie zainteresowania tylko oni. Teraz już
      jesteśmy zgranym rodzeństwem. A imiona wybierałam ja Michał i Magdalena. Dla
      chłopca podoba mi się jeszcze Maxymiliam a dla dziewczynki Mischell ale to dam
      moim dzieciom wink
    • ann_95 Cudnie!! 12.05.09, 19:26
      Mnie się podobają Olaf, Maksym, ale jesli nie podobają wam się takie wycudowane imiona to ładne jest też Maciej wink)
      Jak byś miała jednak siostrę to mam pomysł ; Emilia, Zuzanna, Julia wink)smirk
    • amelka123458 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 19:28
      Też bede miec ;O!!!
      Obecnie mam 9 lat i bede miec pierwsze rodzenstwo <szok>!!!!
      Moja mama jest w 7 miesiacu i bedzie siostra big_grincool
      tylko szkoda ze bedzie o 10 lat starsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!shockshockshockshockshock
    • Gość: Cludi1995 Już je mam IP: *.chello.pl 12.05.09, 19:31
      Ja już mam braciaka Ma słodkie imię Staś i jest taki śliczny(ale chronie prywatnosctongue_outtongue_out)
    • ann_95 Cudnie;)) 12.05.09, 19:34
      Nie wiem czy się dodał mój komentarz wieć napisze jeszcze raz:
      ładnie jest Maciej i Maksym i sobie jeszcze przypomniałam Kubusia wink
      A dla dziewczynki to Emilia wink Najcudowniejsze imię pod słońcemwink Spoko są też Julia i Zuzanna winksmirksmile
    • Gość: magda Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: 194.181.92.* 12.05.09, 19:34
      hej ja tez mam starsza siostre a chciałabym miec brata

moja mama jest w ciąży ma termin na październik tak samo jak ja i moja siorka maleństwo
      sie urodzi w tym miesiącu
      moja propozycja to Antośkiss
    • Gość: Ravelll Ja za trzy miesiące będe miała dziecko!!! 18l :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:40
      Ja mam 18 lat. Własnie pisałam maturę i spodziewam się małego skarba. Wiecie jak to
      jest wielka miłosć, a potem... W każdym razie taka historia jakby z telenoweli, bo mój
      chłopak jeszcze zanim dowiedział sie o maleństwie został potrącony przez samochód kiedy
      jechał na rowerze. Rozumiem więc twoją mamę. Została rodzicem w mlodym wieku i
      podziwiam ją, bo wiem jak ja sie martwię i przejmuję. To nie jest prosta sprawa, ale skoro
      jej sie udało wierzę że mnie także.
      W każdym razie uważam że każde dziecko jest wspaniałe. Mam 8 letnia siostrzenice i jest
      kochana od zawsze była słodka. To wszystko zalezy od tego jak potrafi sie wychowac
      dziecko i czy nauczy sie go szacunku do innych ludzi. To wielka radość miec malucha w
      domku.
      Jesli chodzi o imię to jeśli to będzie to chłopiec chciałabym dac mu imię po jego ojcu
      czyli
      Maksymilian (Maks) (Maksiu)
      Na drugie może Gabriel (Gabryś)
      Julian to też ładne imię (Julek)

Dla dziewczynki planuję:
      Laura
      Gabriella (Gabrysia)(Gabryśka)(Gabi)
      Maja
      Amelia (Amelka)

albo Zuza (Zuzia)

ale zdecyduje jak juz sie pojawi big_grin Człowiek wtedy od razu wie serce
      • Gość: Gość :D IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.09, 20:33
        Hehe big_grinGratulacje.!
        Ja w domQ jestem najstarsza. Mam jeszcze 11 - letniego brataa i bliźniaki Często się z nimi
        kłóce ale nie wiem co bym zrobiła jakby ich zabrakło sadserce

Mie najbardziej się podoba:
        - dla dziewczynki : Julia, Zuzia, Ola, Gabrysia.... wink
        - dla chłaopaka : Bartek, Michał, Kamil, Kuba, Marcin ...
    • Gość: Karola Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:45
      dobrze przynajmniej że się cieszysz smile ja też bd miała za ok. 4 mies a jakoś nie chcę... mam
      już młodszego trzyletniego brata i więcej mi nie potrzeba sad
      • Gość: Karola Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:46
        zapomniałam imię napisać xd mój brat ma na imię maksymilian i mi nawet się podoba
    • Gość: thghg do loczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:51
      śliczne imiona to Michałek Kubuś Paweł
    • Gość: Olcia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:52
      Ja bym na twoim miejscu bym nie chciala mieć malucha w rodzinie...sad Same kłopoty, zero przyjemności, ałymi nocami dziecko płacze, nic spokojnie nie możesz zrobić, ani zadania ani pooglądać telewizora. A co najgorsze nie będziesz mogła się spotykać z przyjaciólmidevil
      A co do imienia proponuje: Oskar, Łukasz.tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka