marissaa93 12.05.09, 21:11 Hej, mam 16 lat waga 60 kg, wzrost 163cm. W tym roku idę do LO i zależy mi żebym miała płaski brzuszek:p jak schudnąc 10 kg w dość szybki spoosób nie głodzić się ? Proszę o porady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati. Re: Odchudzanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.09, 21:17 Biegając spalasz 400 kcal w godzinę Poza tym jedz owoce kwaśne,bo przez słodkie się tyje. No i żadnych słodyczy. Jedz pięć posiłków dziennie,ale żeby miały mało kalorii,na przykład rano jogurt,na drugie śniadanie ciemne pieczywo z szynką [możesz sobie wybrać],potem obiad,czyli zupa i drugie danie,no i na kolację coś lekkostrawnego.I nie jedz mięs z dużą ilością tłuszczu ;] Jak o czymś sobie przypomnę,to Ci napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majson Re: Odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 14:39 na pewno nie rób głodówki moja koleżanka tak zrobiła schudła ale jest anorektyczką jedź 5 posiłków dziennie, ryba(na parze jak już), kotlet z grila(może być elektryczny), zamiast ziemniaków makaronów itd. jedź chleb razowy grahamki razowe(takie gotowe są w sklepach), nie jedz słodyczy, ćwicz, do obiadu zawsze soróweczka(najlepiej z jakimś dodatkiem ziołowym)moja mama je kapustę kiszoną z kminkiem i oliwa, żadnych przegryzek miedzy posiłkami, kolorowe kanapeczki do szkoły(sałata, rzodkiewka, ogórek itd. Odpowiedz Link Zgłoś
marissaa93 Re: Odchudzanie 13.05.09, 15:26 ok dzięki postaram się odchudzić xD a jak zdobyć płaski bruzch ? Odpowiedz Link Zgłoś
martuxd Re: Odchudzanie 13.05.09, 21:22 moim zdaniem to wcale dużo nie ważysz i nie masz się z czego odchudzać. Może poprostu zadbaj o swoją dietę i zdrowy styl życia. Odpowiedz Link Zgłoś
marissaa93 Re: Odchudzanie 14.05.09, 15:50 w sumie, to fakt nie jestem monstrum, ale widać mi brzusek jak jestem np. w kostiumie kąpielowym ;/ i sie wstydzą, mam też grube uda ;/ Odpowiedz Link Zgłoś