Dodaj do ulubionych

Odchudzanie

12.05.09, 21:11
Hej, mam 16 lat waga 60 kg, wzrost 163cm. W tym roku idę do LO i zależy mi żebym miała płaski brzuszek:p jak schudnąc 10 kg w dość szybki spoosób nie głodzić się ? Proszę o porady...sad
Obserwuj wątek
    • Gość: Pati. Re: Odchudzanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.09, 21:17
      Biegając spalasz 400 kcal w godzinę wink
      Poza tym jedz owoce kwaśne,bo przez słodkie się tyje.
      No i żadnych słodyczy.
      Jedz pięć posiłków dziennie,ale żeby miały mało kalorii,na przykład rano jogurt,na drugie śniadanie ciemne pieczywo z szynką [możesz sobie wybrać],potem obiad,czyli zupa i drugie danie,no i na kolację coś lekkostrawnego.I nie jedz mięs z dużą ilością tłuszczu ;]
      Jak o czymś sobie przypomnę,to Ci napiszę kiss
      • Gość: majson Re: Odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 14:39
        na pewno nie rób głodówki moja koleżanka tak zrobiła schudła ale jest
        anorektyczką uncertain jedź 5 posiłków dziennie, ryba(na parze jak już), kotlet z
        grila(może być elektryczny), zamiast ziemniaków makaronów itd. jedź chleb razowy
        grahamki razowe(takie gotowe są w sklepach), nie jedz słodyczy, ćwicz, do obiadu
        zawsze soróweczka(najlepiej z jakimś dodatkiem ziołowym)moja mama je kapustę
        kiszoną z kminkiem i oliwa, żadnych przegryzek miedzy posiłkami, kolorowe
        kanapeczki do szkoły(sałata, rzodkiewka, ogórek itd.
        • marissaa93 Re: Odchudzanie 13.05.09, 15:26
          ok smile dzięki postaram się odchudzić xD kiss a jak zdobyć płaski bruzch ?
    • martuxd Re: Odchudzanie 13.05.09, 21:22
      moim zdaniem to wcale dużo nie ważysz i nie masz się z czego odchudzać. Może poprostu zadbaj o swoją dietę i zdrowy styl życia. wink
      • marissaa93 Re: Odchudzanie 14.05.09, 15:50
        w sumie, to fakt nie jestem monstrum, ale widać mi brzusek jak jestem np. w kostiumie kąpielowym ;/ i sie wstydzą, mam też grube uda ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka