Dodaj do ulubionych

Dla Ambitnych ;)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 12:13
Hej!

Jezeli jestescie fanami Jb, HM, nie macie czego tu szukac...

Chciałabym pogadac z osobami które znaja sie na prawdziwej muzyce. Ja słucham Paramore, Nirvane,itp... Troche mi zal dzieci, ktore uwazaja , ze najwiekszymi autorytetami sa głupie gwiazdki disneya... zal poprostu. uwazam, ze teksty piosenek tych gwiazdek są denne... Kto sie ze mna zgadza niech pisze wink Pzdr. dla fanow rockowej muzy kiss

Ps: mam 14 lat
Obserwuj wątek
    • miss_pauline Re: Dla Ambitnych ;) 13.05.09, 12:27
      Ja się z tobą nie zgodzę. Co prawda nie lubię JB, ale nie koniecznie teksty
      gwiazdek Disney-a muszą być denne i bez sensu. Taka Miley, nie zawsze pisze
      teksty sama, ale fakt niektóre są gorsze inne mniej. Dobrze się jej słucha i
      wpadają w ucho. Osobiście słucham różnej muzyki(zaliczam do niej oczywiście
      muzykę gwiazdek Disney-a)Bardzo lubię Taylor Swift, ale każdy ma inny gust.
      Tylko wydaje mi się, że teksty tych gwiazdek i ich piosenki czasami naprawdę
      mogą być naprawdę wartościowe i mieć sens.
      • miss_pauline Re: Dla Ambitnych ;) 13.05.09, 12:28
        Aha i to, że słucham Miley czy tam Ashley Tisdale nie znaczy, że nie jestem
        ambitna. Bo wiem, że jestem.smilesmile
        • jupi Re: Dla Ambitnych ;) 31.05.09, 21:00
          No i tu się z tobą zgadzam całkowiciebig_grin
      • olka_77 Re: Dla Ambitnych ;) 25.05.09, 16:27
        Zgadzam się z miss_pauline. Ja też słucham Miley, Paramore lub inne jak
        wy to określacie "gwiazdki disneya" (WIEM ŻE PARAMORE DO NICH NIE NALEŻY!!) ale
        to nie znaczy że jestem jak sugerujesz cofnięta w rozwoju! Ludzie opanujcie się!
        Myślicie, że człowiek jest głupi bo słucha innej muzyki niż wy?! Szczerze żal mi
        jest tych którzy mają tak ograniczone mózgi! A poza tym ambitna muzyka to
        Beethoven, Bach, Debussy lub Chopin.
    • Gość: Peach Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 12:37
      Taylor Swift nie jest zła. ją lubię. ale chodzi mi najbardziej o JB, vanesse i demi lovato ...
    • jane_ Re: Dla Ambitnych ;) 13.05.09, 14:32
      a mi jest szkoda dziewczynek, które kochają kurta, ich idolką jest hayley, uważają, że słuchają 'muzyki super-duper rockowej', która może i jest lepsza niż disney, ale co z tego, jeśli niewiele jej do tego brakuje?
      • bellatheone Re: Dla Ambitnych ;) 15.05.09, 18:02
        Oooo kochanie, radzę nie wjeżdżać na Nirvane. Osobiście nie przepadam za tym zespołem,
        ale to zespół przez duże "Z". Już na zawsze zapisał się w historii. Pisanie, że tylko trochę
        przewyższa disney'owskie gwiazdki, jest wielkim błędem, wielkim... ;]
    • ketrin Re: Dla Ambitnych ;) 13.05.09, 14:37
      Ja lubię niektóre piosenki z Disneya. Niektóre są serio cool :pp Ale ostatnio
      dużo słucham Ewy Farny, Lady Sovereign, Hilary Duff, Britney Spears itp. smile)
    • blah___rock Re: Dla Ambitnych ;) 14.05.09, 19:43
      " Troche mi zal dzieci, ktore uwazaja , ze najwiekszymi autorytetami sa głupie gwiazdki
      disneya " Jeśli to dzieci to własnie disney jest dla nich przeznaczony wink a ty jak długo
      słuchasz Nirvany czy Paramore ?? i może wypisz jakies inne zespoły bo o Nirvanie i
      Paramore piszą wszyscy o_O a pewnie znają z 2 piosenki i to dlatego że w bravo napisali ; |
      • Gość: Peach Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 14:05
        do blah__rock:

Słucham jeszcze : Evanescene, czasami Simple Plan i Cinema Bizarre

chociaz jest jeden wyjątek : lubie tez taylor swift
    • Gość: Marline Re: Dla Ambitnych ;) IP: 84.201.210.* 14.05.09, 19:53
      angryangryangryangryangryangrysory bardzo, ale jeżeli paramore i nirvanę nazywasz prawdziwą muzyką
      a Demi Lovato i HM, ashley i vannessy nie to jestes nieźle walnięta, a bycie debilem
      wyklucza ambicję. Zal mi cię dziecko!!! Zastanów się dwa razy zanim napiszesz kolejną
      głupote.sadsadsadsad
      • Gość: tattoo Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:30
        hahaha.
        Wiesz w ogóle co to za zespół - NIRVANA ?
        Zastanów się dziecko zanim napiszesz kolejną głupotę !
        głupota :
        "sory bardzo, ale jeżeli paramore i ni
        > rvanę nazywasz prawdziwą muzyką
        > a Demi Lovato i HM, ashley i vannessy nie to jestes nieźle walnięta, a b
        > ycie debilem
        > wyklucza ambicję."
        • bellatheone Re: Dla Ambitnych ;) 16.05.09, 19:04
          Gość portalu: tattoo napisał(a):

> hahaha.
          > Wiesz w ogóle co to za zespół - NIRVANA ?
          > Zastanów się dziecko zanim napiszesz kolejną głupotę !
          > głupota :
          > "sory bardzo, ale jeżeli paramore i ni
          > > rvanę nazywasz prawdziwą muzyką
          > > a Demi Lovato i HM, ashley i vannessy nie to jestes nieźle walnięt
          > a, a b
          > > ycie debilem
          > > wyklucza ambicję."

Dokładnie, Tattoo! Ej, Marline, zamiast pisać głopoty na Kotku, weź książkę i poczytaj o
          poprawnej gramatyce... Uwierz - nie zaszkodzi, za to bardzo pomoże. Powodzenia!
    • decod.e Re: Dla Ambitnych ;) 14.05.09, 19:59
      ` dokładnie .! JB, Miley Cyrus itp. to są produkty marnej jakości które mają
      tylko 'ładne' opakowanie . dzisiejsze media tzw. 4 władza próbują wcisnąć
      nastolatką takich o super przystojnych kolesi którzy są prawiczkami i słuchają
      rodziców.
      Ż A L .
      ja tam wole hip hop, rap.
      a jb zostawiam dla dzieci.
      • Gość: Peach Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 14:00
        decod.e napisał(a):

> ` dokładnie .! JB, Miley Cyrus itp. to są produkty marnej jakości które mają
        > tylko 'ładne' opakowanie . dzisiejsze media tzw. 4 władza próbują wcisnąć
        > nastolatką takich o super przystojnych kolesi którzy są prawiczkami i słuchają
        > rodziców.

własnie! o to mi chodzi...do fanow disneya:czy rzeczywiscie wierzycie, ze te gwiazdki słuchaja rodzicow i wogole sa takie niewinne?
        Ps:nie czytam bravo ani innych głupich gazet tego typu...
    • loczek. Re: Dla Ambitnych ;) 16.05.09, 18:13
      zgadzam się w pełni z miss_pauline.
      to, że słucham taylor czy miley nie znaczy,
      że nie jestem ambitna.
      • miley_love. Re: Dla Ambitnych ;) 16.05.09, 20:52
        dokładnie.
        peach, ja kocham miley za to właśnie, że nie jest słodka i niewinna.
        przynajmniej nie próbuje być taka na siłę.
        denerwują mnie osoby, które nie słuchają gwiazdek disney'a i myślą, że są fajne,
        dorosłe, i w ogóle. nie wszystkie są utalentowane, ale miley, ashley i demi,
        owszem są.

sama słucham rockowych zespołów, ale na przykład nie znoszę paramore. i teraz
        pewnie wszystkie fanki hayley mnie zjadą że jestem słitaśnym dzieckiem, bo nie
        lubię rudej h tylko miley/hannah.

zwalcie se ludzie -,-
        • Gość: Peach Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 21:01
          ja nie powiedziałam, ze hayley jest moim jakims autorytetem... lubie poprostu ich muzyke

(tak myslałam,ze wszystki osoby na forum to fani miley, seleny, itp)

ale dobra..nie powinnam zaczynac, bo o gustach sie przeciez nie dyskutuje... skonczmy ten temat....confused
    • selenaa13 Re: Dla Ambitnych ;) 18.05.09, 17:36
      A teraz ktoś może tobie zarzucić, że jesteś denna, bo słuchasz takich zespołów.
      Nie wszystko co rockowe ma dobre teksty ;/

Np. taka Demi Lovato trafiła do Disney'a i zagrała jakąś rolę.
      I co? teraz ma się kojarzyć tylko z dziecinadą?
      Z resztą nie wszystkie seriale na tym programie są dla dzieci.
      A Demi chciała zostać gwiazdą i dążyła do celu. A najlepiej zaczynać właśnie od
      Disney'a.
      I to zrobiła.
      ...
      W tym momencie, to ty jesteś dziwna.
      Napisałaś, że masz 14 lat. A się udajesz za dorosłą.
      Twoim zdaniem tylko dzieci oglądają Disney'a?
      uncertain
    • elisss92 :( 18.05.09, 17:49
      A dla mnie smutne jest to, ze zespol staje sie slawny dopiero po tym, jak ich
      piosenka bedzie w jakims filmie- np. Paramore. P. to dobry zespol, ale teraz
      kazdy slucha Paramore, bo sie pojawil w zmierzchu ;/. Kiedys mowilam, ze slucham
      P. to tylko wielkie oczy i 'co.?'. Uwielbialam ich w wakacje. Ale stali sie
      zwyczajnie.. oklepani sad To przykre.. A teraz co lubie.? post-hardcore,
      screamo, rock, punk rock.. Pzdr dla fanow Escape The Fate, Alesany i Sugarcult smile
    • pati896 Re: Dla Ambitnych ;) 18.05.09, 17:58
      No poniektórzy tutaj mają racje. Może i większość gwiazdek disney'a to same dzieciaki,
      które robią słodkie minki tylko do fleshy, ale oni to samo mogą uważać o tych waszych
      deblinych zespołach uncertain Bez obrazy :] Jeśli ich nie lubicie nie trzeba od razu mówić,ze
      nastolatki,które ich lubią są jakieś nie wiem Świtaśne czy coś takiego uncertain My to samo
      mozemy uważać o tych waszych zespołach, i nie wiem co wy macie do tego Disney'a,
      większość teraźniejszych wielkich gwiazd zaczynało od niego, bo to jest coś jakby
      wytwórnia,która przygotowuje młode gwiazdki do wielkiej sławy wink A jeżeli jesteś
      taka ,,niby'' ambitna to najpierw przemyśl co piszesz, bo nie wiem czy to,ze lubi się jakieś
      tam Paramore oznacza,ze od razu jesteście jacyć ambitni, bo my też tacy mozemy być a
      wy o tym nic nie musicie wcale wiedziećuncertain Bycie ambitnym nie zależy wogóle od
      gustowania w jakiś poszczególnych muzykach uncertain Więc teraz ty swoją wypowiedzią
      zachowałaś się jak dzieciaczek uncertain Żałosne uncertain A pozatym więszkość ambitnych ludzi nie
      słucha jakiegoś hmm... jakby to nazwać pisku w niebogłosy i krzyku, nie wiem czy można
      te poniektóre piosenki nazwac wogóle jakąś pisoenką, bo oczywiście nie wszystkie takie
      uncertain <33
      • Gość: jgfjk Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:28
        Że niby GWIAZDY DISNEY'A nie są ambitne, No sorry ale żeby zostać gwiazdą trzeba
        dążyc do celu ok, Nirvana jest bardzo sławna ale to nie znaczy że za parenaście lat takiej
        słewy nie osiągnie jakieś Gwiazda disney'a
    • jane_ Re: Dla Ambitnych ;) 18.05.09, 20:14
      zaraz, chwilka. Paramore czy Nirvana to co, nie produkt? Rozejrzyjcie się. To pod względem promocyjnym jest tym samym, co gwiazdki disneya. Może dobra, Nirvanka to jest kultowy zespół, bo grunge, bo Kurt, rozciągnięte sweterki, Nevermind, Smell Like Teen Spirit, o jakże ambitnym tytule ponoć inspirowanym nazwą dezadorantu, bo cholerawiecojeszcze. Okej. Courtney Love jest zła, bo go zabiła, choć nie ma na to dowodów, a Kurcik jest święty i trwałby do dzisiaj, co jest mało możliwe, biorąc pod uwagę to, co robił. Już nie spytam się, czy Wielkie Fanki wiedzą o tym, że bębniarz tego zespołu załozył własny, odnoszący sukcesy zespół. Ale co Was obchodzi jakiś mainstream, bo przeciez oni dostali grammy, a Was interesują tylko prawdziwe 'rockowe legendy, i 'młode nadzieje', które z jedym i drugim nie mają nic współnego.
      Szkoda, tak nawaisem mówiąc, że nie pamiętacie o Marcu Bolanie czy Ian'ie Curtisie. Choć w sumie to dobrze.
      Chcecie słuchać ambitnej muzyki? Alternatywa, ambient. Rock. Ale, cholera jasna, dobry. ;q

<reklama>prawdziwie forum o muzyce ambitnej na kotek.pl. zapraaaaszaaam. ;p
      • gorzka Re: Dla Ambitnych ;) 18.05.09, 21:38
        Kochana a powiedz mi przez co paramore stał się sławny. Przez promowanie
        zmierzchu. Mniej lub więcej jest to na tej samej regule co promocja "gwiazdek"
        Disney'a. Przyznam się też kochałam nirvane-moja miłość trwała 2 tyg. ale potem
        oprzytomniałam i przeszłam na prawdziwą muzykę. Nie rozumiem jakim prawem
        osądzasz gust innych. Ty słuchasz Paramore ja tego zespołu nie lubi e i co nazwę
        Cię mało ambitną wnioskując po muzyce jakiej słuchasz. Zastanów się trochę
        apotem zakładaj tego typu wątki ;/
      • nygus_95 Re: Dla Ambitnych ;) 19.05.09, 17:55
        jane_ napisał(a):

> zaraz, chwilka. Paramore czy Nirvana to co, nie produkt? Rozejrzyjcie się. To p
        > od względem promocyjnym jest tym samym, co gwiazdki disneya. Może dobra, Nirvan
        > ka to jest kultowy zespół, bo grunge, bo Kurt, rozciągnięte sweterki, Nevermind
        > , Smell Like Teen Spirit, o jakże ambitnym tytule ponoć inspirowanym nazwą deza
        > dorantu, bo cholerawiecojeszcze. Okej. Courtney Love jest zła, bo go zabiła, ch
        > oć nie ma na to dowodów, a Kurcik jest święty i trwałby do dzisiaj, co jest mał
        > o możliwe, biorąc pod uwagę to, co robił. Już nie spytam się, czy Wielkie Fanki
        > wiedzą o tym, że bębniarz tego zespołu załozył własny, odnoszący sukcesy zespó
        > ł. Ale co Was obchodzi jakiś mainstream, bo przeciez oni dostali grammy, a Was
        > interesują tylko prawdziwe 'rockowe legendy, i 'młode nadzieje', które z jedym
        > i drugim nie mają nic współnego.
        > Szkoda, tak nawaisem mówiąc, że nie pamiętacie o Marcu Bolanie czy Ian'ie Curti
        > sie. Choć w sumie to dobrze.
        > Chcecie słuchać ambitnej muzyki? Alternatywa, ambient. Rock. Ale, cholera jasna
        > , dobry. ;q
        >
        > <reklama>prawdziwie forum o muzyce ambitnej na kotek.pl. zapraaaaszaaam. ;p
        >

dziewczynki wyżej chyba myślą, że jeśli coś nie jest przesłodzone (czyt. nie
        jest Hanką ani Dżonaskami), to jest już ambitne i kurna mądre. a gó... prawda,
        tak- smutne.
        tyle. nie chce mi się nawet tego komentować.

autorko tematu, jeśli naprawdę myślisz, że Paramore czy jakieś tam Evanescence
        to AMBITNE zespoły, to ja naprawdę nie wiem, to ja nie wiem co z tym światem się
        dzieje. idę stąd, bo jeszcze jakieś inne herezje przeczytam, które mnie
        doprowadzą już do skrajnego wku...enia.
        chyba że to wszystko jest jakąś marną prowokacją.

ambitna muzyka to dla mnie klasyka jazza i bluesa, alternatywa, rock
        psychodeliczny, indie NIEKTÓRE.
        pokój z wami!
        • nygus_95 Re: Dla Ambitnych ;) 19.05.09, 17:56
          eee... ale sprytne, cenzuruje "brzydkie" słowa! xD
    • Gość: Pola Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 18:35
      hej, dziewczyny... nie ma sensu sie kłocic...
      usuwajmy ten watek wink
    • Gość: Zuza Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 19:18
      Peach, napisałaś że fani JB itd. Nie mają co tu robic czy coś a jak lubię i
      Jonasów i Paramore na przykład ? Ja słucham Jonasów, Paramore, 30 Seconds To
      Mars i Simple Plan, to jak Jonasów lubię nie mogę już wchodzić ? Trochę głupie
      ale cóż....
      • julka6655 Re: Dla Ambitnych ;) 19.05.09, 19:27
        nie wiem czemu tak nie lubisz gwiazd disneya, grają w filmach, które są
        przeznaczone dla dzieci, więc mogą nie wydawać ci się ambitne, ale oni tam tylko
        grają. Jeśli chodzi o muzykę, to myślę, że nie ma się do czego przyczepić,
        zresztą zdobywają wiele nagród i ich płyty sprzedają się w mln egzemplarzy. A
        teksty wcale nie są denne, ale jeśli nie odróżnisz filmu od rzeczywistości to
        twoja sprawa. Nie musisz od razu gadać, zę jeśli któś nie słucha tej muzyki co
        ty nie jest ambitny.
    • xxmuzikxx Re: Dla Ambitnych ;) 19.05.09, 19:23
      Hej ja też lubię różne inne zespoły!Podoba mi się też JB ale lubię stary zespół
      którego już nie macrying ,,Guano Apes'' i wiele innych..Lubię różną muzykę raz pop
      raz, raz rock a kiedy indziej klasykę jak z filmu ,,Upiór w operze''wink Jak
      piosenka jest ładna i wpada w ucho to co tu myśleć?!Jest po prostu coolwinksmilesmile
      • julka6655 Re: Dla Ambitnych ;) 19.05.09, 19:30
        Po za tym to bez sensu potępiać jakieś zespoły, dlatego że stały się sławne
        dzięki jakiemuś filmowi, tak było z JB, ale też z twoim Paramore.
    • Gość: o Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.14.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 19.05.09, 19:50
      Ale Paramore też nie jest zupełnie dla "ambitnych". Ale w sumie... Każdy słucha tego, co
      mu się podoba. ^^
      • edwardandbella Re: Dla Ambitnych ;) 19.05.09, 20:18
        ja mam 15 i to normalne szaleją za ty co jest modne-dzieciom trzeba wybaczac smile
        • Gość: Basis Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 21:11
          Nareszcie sensowny temat.
          Nie lubię gwiazdek Disney.
          Sztuczne uśmiechy, wyznania, wzruszenia...
          Po co to komu?
          Kocham Paramore, Nirvanę, Three Days Grace, Metallicę...
          A tutaj tylko jakieś Miley, Jonasi, Selenki... Boże!
          Rzygać się chce.!
          A potem obrażają NAS, bo nie podoba się nam ta disneyowska kultura...
          Je nic do was nie mam fani JB, Miely czy kogo tam jeszcze, ale jak ja nic nie
          mam to dlaczego każdy ma coś do tych co słuchają rocka - jak to mówią
          'szatańskiej muzyki'?
          Ja wolę tę 'szatańską' muzykę, z której wypływa sens, a nie przesłodzone teksty,
          w których jedyną sensowną wypowiedzią jest 'yeah'.

• hermiona13 Re: Dla Ambitnych ;) 20.05.09, 07:25
      Sory, ale to, że słucham innej muzyki nie znaczy, że nie jestem ambitna. Nie słucham JB,
      ale Miley Cyrus piosenki ma całkiem fajne, wpadają w ucho, i są jednym słowem fajne. Nie
      jestem jej fanką, ale głos ma super. Moim autorytetem nie jest żadna gwiazdka Disney'a,
      bo można powiedzieć, że żadnej nie lubię ; d Co do rocka to czasami zdarza mi się słuchać
      Paramore, Evanescence, Simple Plan....xD Zgadzam się z Tobą po cześci.
      • uncandy Re: Dla Ambitnych ;) 20.05.09, 13:41
        Ludzie, nie ma dobrej i złej muzyki sciana
        Dla jednego rock to życie, inni słuchają Miley i co w tym złego?

Co do Paramore, słucham ich ponad rok, i trochę denerwuje mnie, że jest na nich taki szał
        teraz. Taylor też lubię, mniej więcej tyle samo czasu. Ale co z tym zrobię? Nic.
        Denerwują mnie Disney-gwiazdki, ale nie będę najeżdżać na ich fanów, żeby pokazać...
        Właśnie, co pokazać? Że jestem lepsza? Nie jestem...

Paramore - rock?
        Szczerze mówiąc, nigdy nie lubiłam klasyfikować muzyki. Dla mnie muzyka jest muzyką i
        tyle.
        • Gość: Ja Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 20:04
          Denerwuja mie takie komentarze - Jestem lepsza bo słucham Paramore , a ci którzy wolą gwiazki z disneya poupadali na łep. Osobiście jestem fanka paramore ale nie ublizam tych ktorzy za nimi nie przepadaja. Kazdy ma inny gust. Moim zdaniem niewszystkie piosenki z disneya nie maja sensu .Są piosenki bardziej ambitne i te mniej .Zycie byloby nudne gdyby nie bylo takich popierdołkowatych (bez urazy) piosenek.Czasem trzeba posłuchać takiej muzyki , chodziby zeby nie wyjsc na jakiegos idiote krytykującego je, nawet nie znając ich.wink A co do samych gwiazdek nie ucenia sie ludzi po wygładzie , moze tylko udaja takich ludzi a tak naprawde sa zupełnie inni.Nie znamy ich wiec nie mozemy ich oceniac. Wam nie bylo by miło jeżeli ktoś oceniłby was zbyt pochopnieuncertain
          • candy.e Re: Dla Ambitnych ;) 25.05.09, 16:37
            sluchajcie czego chcecie xd
            osobiscie nie lubie disneya. ;p
            slucham: firmy,paramore, the veronicas, hipotoni itp. wink

wink
            • Gość: lady_rose Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 14:30
              candy.e the veronicas występowały w disneyu i to tam zaczęła się ich kariera tongue_out
    • independent_ Re: Dla Ambitnych ;) 25.05.09, 18:12
      Ja slucham Paramore, Fall Out Boy, My Chemical Romance, The Killers, Blink-182,
      30 Seconds To Mars, Green Day, The Veronicas, Hey Monday, Cobra Starship, The
      Academy Is..., All Time Low, Kelly Clarkson... I wiele innych. wink
      Z tych disneyowkich wytworów - Miley, ale tylko od czasu do czasu. wink
      • rozyczka Re: Dla Ambitnych ;) 27.05.09, 14:15
        ja uwielbiam queen,Lady GaGe(nie wiem czy morze być ale jest moją ulubioną
        piosenkarką)
        no i kocham taka jedną piosenkę zespołu Electric Light Orchestra
        www.youtube.com/watch?v=DVHekTXXKVs&feature=related
        a no i oczywiście uwielbiam Belinda Carlisle a szczególnie tą piosenkę(pewnie
        każdy zna) :
        www.youtube.com/watch?v=c-gDiNids2w
        • sweet_madzik Re: Dla Ambitnych ;) 27.05.09, 15:06
          dla mnie autorytetem muzycznym ( jeżeli tak mogę powiedzieć ) jest Whitney
          Houston . Bardzo lubię słuchać jej piosenek , podziwiam ją za jej głos .
          Zapraszam na mój wątek o Whitney i jej ,muzyce na kotku . kiss
          • Gość: Deborah14 Re: Dla Ambitnych ;) IP: 213.25.124.* 31.05.09, 20:34
            Jeej, jak ktoś może pisać, że Miley Cyrus czy jakieś "Dżonasy" xd to piękna
            muzyka.?! Nie wiem jak można czegoś takiego słuchać... To takie małe dzieciaczki
            i gwiazdki Disney'a, które mają niewiele bardziej inteligentne od siebie fanki.
            Ja lubię Red Hot Chili Peppers, Nirvane, Evanescence czy Metallice - to o wiele
            wyższa półka, a Disney'owe nie dorastają im do pięt - o porównaniu nie ma mowy wink
            Pzdr. wszystkich słuchaczów PRAWDZIWEJ muzyki.kiss
    • pani_bouvier Re: Dla Ambitnych ;) 31.05.09, 20:50
      haha xD
      ja koocham paramore i simple plan ^^
      dlaczego ich słucham??
      pytanie!
      bo gdy ich słucham czuje się... szczęśliwa ^^
      ale słucham też Katy Perry i Avril ale rzadko ;3
    • ewus1 Re: Dla Ambitnych ;) 31.05.09, 20:51
      Mówi się, że o gustach się nie dyskutuje. Ja tam wolę nie klasyfikować muzyki na
      "ambitną" czy "nie ambitną" bo to nie na tym rzecz polega. Najważniejsze to by
      muzyka wprawiała nas w dobry nastrój i byśmy czerpali z niej radość i siłę. To
      może być równie dobrze muzyka Eltona Johna czy The Beatles ale także Ashley
      Tisdale czy Jonas Brothers. Zależy właśnie od gustu smile. Troszkę tolerancji!
      kochani smilesmile
      • pani_bouvier Re: Dla Ambitnych ;) 01.06.09, 13:51
        ja tam jestem tolerancyjna ale moja tolerancja ma też swoje granice...
        bo np. gdy widze jakąś "nunię" to mam ochotę jej przywalić xD
      • mandy_ Re: Dla Ambitnych ;) 02.06.09, 15:39
        ewus1 napisał(a):

> Mówi się, że o gustach się nie dyskutuje. Ja tam wolę nie klasyfikować muzyki n
        > a
        > "ambitną" czy "nie ambitną" bo to nie na tym rzecz polega. Najważniejsze to by
        > muzyka wprawiała nas w dobry nastrój i byśmy czerpali z niej radość i siłę. To
        > może być równie dobrze muzyka Eltona Johna czy The Beatles ale także Ashley
        > Tisdale czy Jonas Brothers. Zależy właśnie od gustu smile. Troszkę tolerancji!
        > kochani smilesmile

tu cie popieramtongue_out
        nie mozna dzielic muzyki na 'ambitna' i 'nie ambitna'.
        dla jednych ambitne sa piosenki miley itp.
        ale wnerwiaja mnie ci co pisza ze paramore -to oni tworza super muzee..
        teraz malo brakuje paramore do disneya uncertain
        sama lubie niektore gwiazdy disney np.
        miley cyrus i demi lovatooindifferent
    • jupi Re: Dla Ambitnych ;) 31.05.09, 20:58
      Nie dokońca się z tobą zgodzę.
      Lubię tzw."gwiazdki Disneya",ale lubię też niektóre piosenki Green Day,właśnie Paramore i
      Muse.
      I wiedz że dużo ludzi uwielbia "gwiazdki Disneya" zarówno jak rockowe i punkowe piosenki;-
      )
      • Gość: kotkaalice Re: Dla Ambitnych ;) IP: *.net81.citysat.com.pl 24.06.09, 23:24
        Zgodzę się z Tobą, może nie tyle co lubię "gwazdki disneya" co lubię NIEKTÓRE piosenki, po prostu nimi nie gardzę. Nie stwarzajcie z nich jakichś diabłów, albo nie, aniołów którzy są tak naprawdę źli i niedobrzy >D
        Ogólnie ich nie słucham, ale jak padnie jakaś piosenka w kotkowym radiu w hitach to słucham *.*
        Słucham Muse, Pearl Jam, P!NK oraz Alexz Johnson i to nie dla szpanu i lansu, po prostu ich lubię, a jak ktoś coś ma do tego, że ich słucha, (patrz jane_, bo już mnie denerwujesz tym, że "to nie jest muzyka" lub że ty jesteś najlepsza, twoje zdanie jest niepodważalne, oh oh! Nie emocjonuj się tak! Te wszystkie zespoły tworzą muzykę. Są gusta i guściki.) to masz pecha. Nie będę się kłócić.

Podsumowanie: Muse, Pearl Jam i P!nk (czasami) oraz Alexz Johnson
    • misia_x33 Re: Dla Ambitnych ;) 02.06.09, 20:13
      słucham podobnej muzyki do Ciebie . ;pp ale uważam że nie powinno się wyśmiewać
      dzieci co słuchaja JB , HM itp .;pp
      każdy słucha to co lubi . ;pp
      Pzdr . kiss
    • basia_tvr Re: Dla Ambitnych ;) 24.06.09, 13:53
      Wybacz, ale gadasz głupoty. Kariera The Veronicas nie zaczęła się przez Disney'a. Lisa i
      Jess wydały płytę w 2005 r . a wystąpiły gościnnie w "Nie ma to jak hotel" chyba w 2006
      r. po wielu sukcesach w Australii, więc nie pisz, że tam zaczynały, bo to nieprawda. O! smile
      • basia_tvr Re: Dla Ambitnych ;) 24.06.09, 13:55
        Odpowiedź na post Lady_rose ^^
        • Gość: anty_paramore [...] IP: *.acn.waw.pl 24.06.09, 14:50
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: miley [...] IP: *.acn.waw.pl 24.06.09, 18:01
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • seneka4 Re: Dla Ambitnych ;) 24.06.09, 23:45
      jak ja już widzę takie wątki pt; ,,to nie jest miejsce dla fanek disney'a ,a
      prawdziwa muza to jest taka ,którą ja słucham''. Uważam ,że Nirvana to
      rzeczywiście ambitny zespół ,legendarny. I proszę nie obrażajcie Kurta dla jakiś
      gwiazdek disney'a. Bo nirvana a np; jonas brothers czy Miley Cyrus to są dwie
      rzeczy ,których nie powinno się porównywać ,grają zupełnie inną muzykę.a takie
      faneczki JB i Miley niech nie gadają głupot ,jeśli nawet nirvany nie znają.
      Paramore. Hmm ,bardzo lubiłam ten zespół ,ale słuchałam go na początku 2006
      roku. Teraz zrobiło się z tego świetnego zespołu komercyjne gó... ,wypromowane
      przez jedną piosenkę ,,decode'' w filmie ,,zmierzch''. Teraz lubię muzykę
      screamo ,ska ,punk rock więc mniej słucham paramore. Ale Paramore jest i tak
      lepszym zespołem (chociaż wypromowanym do filmu) od Jonasów. Jonasi są po prostu
      denni. Mają jedną fajną piosenkę. Ale ja szanuję gust drugiej osoby więc nie
      będę obrażać ludzi bo słuchają innej muzyki niż ja ,albo obrażać Miley. jestem
      po prostu za dorosła na takie bezsensowne gadanie. pozdrawiam.
      • ashleyandmiley Re: Dla Ambitnych ;) 25.06.09, 20:54
        zgadzam się 100% z olka_77.. Ja bardzo lubię Ashley Tisdale, Demi Lovato i
        Miley Cyrus mam 13 lat i się tego napewno nie wstydzę.. podobają mi się niektóre
        piosenki Paramore The Veronicas.. A co to za różnica kto jakiej muzyki słucha..
        chyba ważne jest to jak ON się zachowuje a nie kogo lubi!!! I wcale gwiazdy
        disneya nie mają bez sensu teksty piosenek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka