miley_cyrus45 15.05.09, 15:52 Powiedcie jak się malujecie,kiesy,gdzie,jakich kosmetyków używacie.Ja mam w kosmetyczce z kosmetyków do twarzy cienie do oczu,błyszczyk i kredka do oczu.Maluję się czasem jak wychodzę na miasto,i na zajęcia keybordowea wy?czekam..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: sposób malowania się 15.05.09, 22:21 ja to tam w domu raczej tak dla zabawy cieniami tuszem kretką błyszczykiem ale tak ogólnie to niekiedy maskarą i błyszczykiem lubie ciemne makijaże takie szare, czarne, ciemne niebieskie itd. a wież coś na temat firmy Lovely czy ma dobre cienie bo chce kupić bo błyszczy jest super ale nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: sposób malowania się 15.05.09, 22:24 www.rossnet.pl/oferta/?cId=24497&lId=6610&prId=13687#1 tak wygląda tylko inne kolory co o tym sądzisz bo jak patrzyłam na forach to tam pisali że błyszczyki ok ale cienie nie najleprze ale ja dopiero zaczynam sie malować i jakiś profesjonalnych nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: sposób malowania się 15.05.09, 22:29 1. podkład. 2. dobry tusz do rzęs. 3. ochronna nivea. truskawkowa. i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaselen Re: sposób malowania się IP: *.elblag.vectranet.pl 17.05.09, 12:10 majsonja mam z Lovery(czy tam jakos tak)wszystko z tej firmy jest zle oprucz... cieni do powiek,podkladów i tuszów do rzes Odpowiedz Link Zgłoś
majli_xo Re: sposób malowania się 17.05.09, 15:10 Na co dzień używam kredki do oczy lubi korektora w najgorszym wypadku. Galowo to:puder/podkład,cienie do powiek,błyszczyk,tusz do rzęs. (podkład nakładaj na twarz i dekolt żeby nie tworzyć maski używaj odcienia odpowiedniego do swojej karnacji). Wieczorem używam coś do demakijażu i krem nawilżający - mam suchą skórę. A co do Lovely to nie polecam tej firmy cienie do powiek są okropne ! Odpowiedz Link Zgłoś
limena Re: sposób malowania się 18.05.09, 15:36 ja uzywam podladu.tuszu do rzes i blyszyku. Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: sposób malowania się 18.05.09, 19:16 JA zawsze maluje się w domu ;p Do szkoły to Pudrem sypkim garniera , kredką ( nie wiem jaka to firma) i dove pomadką ochronną ;P A i rzęsy tuszem chyba Rimmela czy cos ;P ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <heh> Re: sposób malowania się IP: 83.2.230.* 19.05.09, 16:36 1.Podkład : Wibo, Lovely, Make-up Brillance - 6 zł - polecam ten podkład, jest tani, trzyma się buzi nawet gdy wyjdziesz na dwór. 2.Cień : Wibo, Lovely, Cień do powiek z rozświetlaczem - 5 zł - może nie jest za tani, ale za to bardzo dobry w użyciu, ładnie rozświetla 3.Błyszczyk : tu już nie polece Ci ponieważ nie wiem jaką masz cerę i wogóle 4.Kredka : Najlepiej czarna, ale jeśli jesteś szatynką to wybierz niebieską Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: sposób malowania się 19.05.09, 18:43 Te cienie mam z firmy INGRID. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: sposób malowania się 21.05.09, 14:10 ja sie codziennie maluje xd mascara,kredka[czarna albo niebieska],błyszczyk[czasami],cien[czasami] korektora i podkladu nie potrzebuje xd ^^. maluje sie normalnie..przemywam wodą twarz.tonik.tusz i te inne i wlosy prostuje xPP czasem wczepie pasemko a na wakacje farbuje szamponetka ^^ zaje*isty efekt ;d Odpowiedz Link Zgłoś
claireholt12332 Re: sposób malowania się 23.05.09, 17:20 ja siebie bez makijażu nie wyobrażam... Ja maluję się wszystkim sprawdzam w czym mi jest dobrze jak to wygląda i dopiero pokazuję się na mieście. Używam: Avon itp właściwie to używam wszystkiego i dopasowuje. Odpowiedz Link Zgłoś