ann_95 Uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.09, 12:52 Super jest film 3 metry nad niebem - on był boski ) Zarąbiste są też Wild Child i Angus,s stringi i przytulanki Polecam też: - John Tucker musi odejść - Męsko-damska rzecz - Ona to on - Obie części Stowarzyszenia Wędrujących Dżinsów No i to są filmy, które serio warto obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwCia ;* Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: 92.55.196.* 13.06.09, 13:00 Fajne są filmy z Hilary Duff :<br /> - ,,Szansa na sukces"<br /> - ,, Historia Kopciuszka"<br /> - ,,Dziedziczki" <br /> )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepsza . Re: xD IP: *.master.pl 13.06.09, 13:01 ja też , jak chcesz się pośmiać . x DDDDD pff . najgłupszy film w historii to właśnie Twilight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.kalisz.mm.pl 13.06.09, 13:05 bratz świetny film Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf15 Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. 13.06.09, 13:08 pacyfikator, nancy drew, wg duzo ich jest. polecam pearl harbor (moze nie jest mlodziezow, ale jest wspaniały. polecam) xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.57.rev.vline.pl 13.06.09, 13:09 "one night in paris" xd Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Horrory 13.06.09, 13:10 Jak lubisz horrory to polecam Dom woskowych ciał, Katakumby, Bal maturalny, Droga bez powrotu, Wzgórza mają oczy No i jeszcze klątwa , ale tego nie byłam w stanie do końca obejrzeć ( za straszne ) .... Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Horrory 26.06.09, 20:48 oo ..ja uwielbiam horrory ..obejzalam ich tyle ze nie pamietam wszystkich tytulow. hmm . np. wszystkie (3) czesci klatwy , wszystkie (5) czesci piły () teksanska masakra piłą mechaniczną: początek . co jeszcze ? kiedy dzwoni nieznajomy, nieodebrane polączenie ,EGZORCYZMY ELIMY ROSE (niemoglam po tym zasnąc) , i jeszcze jakies ale nie pamietam juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguniaa78 Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: 188.33.87.* 13.06.09, 13:10 proponuję Wszystkie części "Dziewczyn z Drużyny" "wredne Dziewczyny" "Zakochana złośnica" "step Up" "Wyznania Małoletniej gwiazdy" "pamiętnik księżniczki" "Ona to On" "prezydencka córka" "Wytańczyć marzenia" Myślę że pomogłam xDD Odpowiedz Link Zgłoś
margarett16 PoLeCaM !!!! 13.06.09, 13:13 "Pakt Milczenia" Super film, przystojniak w roli głównej, cud miód i orzeszki ;D Albo "Trzynastka" z Nikki Reed Fajny ale trochę zbyt przerysowany Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loli Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.elblag.vectranet.pl 13.06.09, 13:18 Moim zdaniem najfajniejsze są filmy Hooligans1 i Hooligans2 ....Te filmy są boskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 13:31 Ja znam zajefajne filmy dla młodzieży ! Pooglądaj sobie "John Tucker musi odejść" (naprawdę super film) yy.. "Pidżama party", "Picture This", "Wrdene dziewczyny", "Gorąca laska".. Hmm.. Narazie tyle przychodzi mi do głowy .. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynka39 Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 13:33 niedawno ogladałam na you tube film pt.,,Nowy Jork nowa miłośc jest z olsenkami ale wiecie jaki zajebiaszczy polecam dla tych którzy lubia takie miłosne scenki i lubia olsenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja stara Re: no i w ogóle super FILM XDD IP: *.xdsl.centertel.pl 13.06.09, 13:44 polecam film pot tułkiem 'twoja stara wymiata (z chodników)' naprawde super! dla dziwnych dzieci i nie tylko! pozdrawiam serdecznie *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: 89.174.232.* 13.06.09, 13:43 Polecam film Ona to On, Step up 1 ( dwójka nieco gorsza) , Just Dance, Kopciuszek - Roztańczona Historia, Głupia i Głupsza, Wyznania Małoletniej gwiazdy, 17 again, Noc w Muzeum 1 i 2, Zmierzch xD No i czywiście HSM 1,2 i 3 Camp Rock, Program Ochrony Księżniczek i może dla odważnych Horror Kiedy Dzwoni Nieznajomy Bardzo fajne filmy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunra$ Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.instalnet.com.pl 13.06.09, 13:50 Adventureland z piękną Kristen Stewart albo jak ktoś lubi horrory to Udręczeni - jest zaje....y !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. 13.06.09, 13:50 No to tak ja uwielbiam komedie romantyczne i najlepsze według mnie są : -Uwierz w miłość -Komedia Romantyczna -Szkoła Uczuć -Męsko-Damska rzecz Kocham te filmy mogłabym je oglądać cały czas. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: 217.96.110.* 13.06.09, 13:55 "Nowy Jork, Nowa Miłość" można to znaleźć na youtube Świetny film. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia2204 Młodzieżówki 13.06.09, 13:58 1. Harry Potter ( wszystkie części ) 2. HSM ( 1. 2 i 3) 3. Kopciuszek roztańczona historia 4. dziewczyny z drużyny 3 5. Camp Rock 6. Mamma mia 7. American pie 8. Just Dance - Tylko Taniec 9. Step Up - Taniec Zmysłów 10. Nawiedzona narzeczona Wszystkie te filmy możesz obejżeć w sieci na stronie www.3we.pl Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
bellaa Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. 13.06.09, 14:05 Dziedziczki ! Z Hilary Duff, Polecam ! Albo jeszcze Zmierzch ... bardzo popularne ;D Lubie jeszcze Twarda Sztuka z Lindsay Lohan aa... i jeszcze Historia Kopciuszka z Hilary Duff i Roztańczona historia Kopciuszka <-- jakoś tak z Seleną Gomez Odpowiedz Link Zgłoś
monia222 Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. 13.06.09, 14:05 ja polecam: "Kopciuszek roztańczona historia", " step up 1 i 2" - troche stare ale fajne - dalej to : "zmierzch" , " amerykan pie 6", "dziewczyny z drużyny 4 ", " szkoła uczuć" i " 30 dni mroku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 14:10 Wredne dziewczyny Dziewczyny z drużyny 4 Wyznania zakupoholiczki 17 again Hannah Montana film Bratz Hotel dla psów Za jakie grzechy Dzieciaki z High School Musical Opowieści na dobranoc 27 sukienek Głupia i Głupsza Nawiedzona Narzeczona Kopciuszek:Roztańczona Historia Step Up 1 i 2 Dom woskowych ciał Księga Strachu Egzorcyzmy Emilly Rose (straszny,na faktach autentycznych) ......................................................... prawie wszystkie te filmy znajdziecie na tvfilmy.pl Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedjoonka..xD Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 14:30 Sydney i Siedmiu Nieudaczników..xD Fajny film..;** Albo hm... coś z Disney'a? Hannah Montana:The Movie, albo Camp Rock.. Odpowiedz Link Zgłoś
ame_profonde Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. 13.06.09, 14:32 "Ona to On " polecam i " Dziewczyny z St. Trinian " też bardzo fajny film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ColusxDxD Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 14:42 Ja bym polecała 'Twilight' w 100%, aczkolwiek na pewno oglądałaś Polecam również Szanse na sukces, Komedie romantyczną i to chyba tyle... 'Zmierzch' jednak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 15:07 Dużo jest fajnych filmów na www.3we.pl polecam filmy rozbitkowie wredne dziewczyny i wogóle dużo jest tam filmów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.stalowa.pilicka.pl 13.06.09, 15:09 Crossroads - Dogonić marzenia <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 15:12 Ja polecam "gwiezdny pył"-świetny pył Odpowiedz Link Zgłoś
trysia13 Re: ` Fajne filmy dla młodzieży. 13.06.09, 15:25 angus stringi i przytulanki Odpowiedz Link Zgłoś