Dodaj do ulubionych

FANI .... ?

24.05.09, 11:46
pfff . To już się robi ŻENUJĄCE . tak jak już ktoś założył jakieś wątki o tym
żeby zakończyc kłótnie z fanami SELENY i MILEY .
ale..
jest pewne ALE . Większośc z tych NIBY " fanów " , nimi nie jest.
A wiecie dlaczego . ? np. Przed premierą HM the Movie . NIe było TUTAJ (
kotek.pl ) tyle fanów Miley . Była większośc fanek Selenki . I jak narazie
jest więcej fanek Miley . Ale jak wyjdzie na DC "Program ochrony księżniczek
" to już większ częśc FANEK Miley , nimi nie będzie. Bo będą one ZAFASCYNOWANE
tym filmem . Możecie mnie nie rozumiec , ale no jak się jest czyimś fanem to
raczej się nim pozostaje , a nie jak wychodzi jakaś płyta kogoś to już mówią "
o boże jakata płyta jest extra . Miley jest moim idolem " a za 2 tyg. oglądają
nowy odcinek Caarodzieji z WP . i co . ? i Mówią ale Selena tutaj BOSSKO
zagrała . a ta Miley .. w tym HM to co to ma niby byc . ?
I mi tak nie mówcie że tak nie jest bo jest . Ja odkąd mam DC i zaczęłam
oglądac HM , Miley stała się moją IDOLKĄ . i NIE przechodzę raz z miley na
Selena czy na Demi .
uff . ale się napisałam tylko że to do nikogo pewnie nie trafi . sciana
Obserwuj wątek
    • ash_14 Re: FANI .... ? 24.05.09, 11:56
      Popieram Cię. Lubię inne gwiazdy np. Mil czy Sel ale to właśnie Ashley jest dla
      mnie najważniejsza. KC Ash
      • sweet...ash Re: FANI .... ? 24.05.09, 21:06
        ja juz od poczatku lubie miley i ashley! choc nie jestem tak wielka fanka ze mam z nimi wszystko np. plakaty dlugopisy ksiazki itd. ale najbardziej lubie je za muzyke a nie za to ze sa fajne,
    • lolinka Re: FANI .... ? 24.05.09, 11:57
      Do mnie trafiło i uważam że masz racje.
      Ja lubie i Miley i Sel ale wole Miley
    • elisss92 Re: FANI .... ? 24.05.09, 11:57
      To sie nazywa pozerstwo i uwielbianie czegos co jest w danej chwili modne.
      Osobiscie nie ulegam fascynacji ZADNEJ osobie z disneya wiec mam problem z glowy
      smile Pzdr dla fanow Roonie'go Radke smile Mimo, ze nie wystepuje z ETF to nadal jest
      moim idolem smile
    • hermiona13 Re: FANI .... ? 24.05.09, 11:59
      Po części się z Tobą zgadzam. Ale tak to już jest^^ Gdy na moment o jakiejś gwieździe się
      zrobic cicho, to jej 'wielki fan' szuka sobie nowej idolki. Wg. mnie jest to strasznie głupie.
      Bo jeśli ktoś jest fanem jakiejś gwiazdy, to powinien być nim bez względu na wszystko. Ja
      np, bardzo lubię Emme Watson, chociaż nie jest o niej głośno, nie mam o niej dużo
      newsów, a mimo to uważam, że jest super smile Z kolei nie zgadzam się z tym, że jak ktoś lubi
      np. HM to nie może już oglądać Czarodzieji...'. x D Chociaż rzadko się to zdarza, to
      przecież może być tak, że jedna osoba lubi i Miley i Selene nie? ; D
      • demcialove Re: FANI .... ? 24.05.09, 12:32
        nom . zgadzam sie . przedtem lubiłam Selene a teraz lubie miley.ALE CAŁY CZAS
        JESTEM WIELKĄ FANKĄ DEMI.( ;
        .Byłam już jej fanką gdy grała w "Gdy zadzwoni
        dzwonek USA" . Nie wiem jak teraz bedzie.Narazie lubię Miley i nie zmaierzam
        tego zmieniac . Selena tez jest nawet spoko.tYlko ze wolę Miley . Ale pzrez cały
        cza sjestem fanką Demi . xd
      • vanessa.hudgens Re: FANI .... ? 24.05.09, 12:37
        Do mnie też trafiło
        Chociaż ja jak polubiłam Vanessę(jakieś 2-3 lata temu)to ją cały czas lubię.Mnie
        nie zniechęcają żadne okropne rzeczy o niej nawet tamte foty(chyba wiecie
        jakie).Oglądałam wiele super filmów nawet bez niej,a i tak ją cały czas lubię.Ja
        ją tak lubię że mogę gadać o niej cały dzień więc się często śmieje,że jeśli
        ktoś ma być moją najlepszą przyjaciółką,przyjaciółką czy nawet koleżanką musi ją
        bardzo lubić.winkbig_grinkiss
        • sweet_madzik Re: FANI .... ? 24.05.09, 13:38
          do hermiona..
          ale ja nie napisałam że jak ktoś lubi HM to nie może oglądac Czarodziei..
          no właśnie widzę zę wiele z was myśli podobnie jak ja . i bardzo się z tego cieszę .
          Ja np. lubie Ole Szwed . wiem może głupie ale bardzo mi się podoba jak ona gra w
          Rodzinie zastępczej . Ma również extra głos . Też nie wiem o niej wszystkiego ,
          ale również nie jestem jej fanką , ah .
          • nicola_16 Re: FANI .... ? 24.05.09, 13:53
            ja zostanę przy Mils serce jest świetna ale inne gwiazdy też lubię np. Ash czy Van no i
            ostatnio polubiłam tez Demi smile
    • loczek. Re: FANI .... ? 24.05.09, 18:35
      D O K Ł A D N I E <br />
      P O P I E R A M<br />
      W S T U P R O C E N T A C H <br />

czasami oczywiście tak bywa,
      że np. nie lubisz seleny, bo oceniasz
      ją po wyglądzie i mówisz, że jest
      przesłodzona, a potem oglądasz film
      i stwierdzasz, że jest spoko.
      • sweet_madzik Re: FANI .... ? 24.05.09, 20:00
        tak było w twoim przypadku smile
        ,
        ale nie o to mi chodziło . nielubie seleny , ogladam z nią film ją lubie nad
        życie a reszta swoich idoli idzie na bok ..
        • loczek. Re: FANI .... ? 24.05.09, 20:57
          tak, masz rację.
    • Gość: Miley Cyrus i Sel Re: FANI .... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 20:39
      po czesci sie z toba zgadzam, lecz jest pewne ale...

mowilas ze jak bedzie program ochrony ksiezniczek wszystkie fanki mil zwroca na to tylko uwage, lecz tak nie jest wiekszosc fanek mil jest jej oddana serce lecz oczywiscie napewno dziewczynom spodoba sie film nawet fankom mil ale wiem ze i tak bede uwazac serial i film HM za najlepszy!

APELUJE DO FANEK MILEY I SELENY!

Dziewczyny przestancie sie klocic ktora jest lepsza dwie sa swietne ale jak sie ze mna nie zgadzacie to wasza sprawa i nie musicie sie klocic czy wy to rozumiecie? do mnire by dotarlo.tongue_out wiec pamietajcie o tym!
    • olciaa111 Re: FANI .... ? 28.05.09, 22:25
      Ja np. nienawidzę Seleny a za to kocham całym sercem Miley i od dawna tak jest.
      Ona jako pierwsza była moją idolką i do końca tak zostanie... Nigdy ale to nigdy
      nie zmieniłam idolki. Mogę kogoś lubić np. Demi czy Ashley ale nigdy nie
      zamienię Miley ...
      I proszę nie mówcie mi że będzie tak że jak obejrzę ten serial "Program ochrony
      księżniczek" to coś się zmieni i pokocham Selenę. ! Właśnie że tak nie będzie bo
      nienawidzę jej i zawsze tak będzie .. ! Wg nie wiem czy będę oglądała ten
      serial. No może obejrzę kilka razem dowiedzieć się o czym i jak sobie radzi
      Demi bo naprawdę ją lubię . !
      i nie mówcie że zostawię Miley i polecę do jakiejś Selenki której nienawidzę
      !!!!!!!!!! Takie jest moje zdanie !!
      • screen Re: FANI .... ? 28.05.09, 22:29
        ale ONA raczej nie miała chyba na myśli , że to każda z was tka będzie, a inne
        dziewczyny . Ja osobiście też się zgadzam , bo jest wiele 10 letnich dziewczynek
        , które najpierw lubią Miley , potem Selene , i tak w kółko .
        • decod.e Re: FANI .... ? 29.05.09, 09:51
          ` no zgadzam sie z tobą .
          ale można uwielbiać też razem Miley Selene i Demi .
          • demcialove Re: FANI .... ? 29.05.09, 14:05
            ja raczej wlasniee programu ochroony ksiezniczek tez nie bd oglądalaa...wiadomo
            bo graa tam selena...scared beznadziejnie dobrali te aktorki .
    • demi92 Re: FANI .... ? 29.05.09, 14:10
      wiem o co ci chodzi i sie z tobą zgadzam ale przecież można być fanem np. Seleny ale lubić też Miley czy Demi albo być fanem nie tylko jednego zespołuwink
      • love.selena.x3 Re: FANI .... ? 31.05.09, 14:30
        Ech ,mądrze gadasz ;p Przyznam się ,że ze mna tak nieraz jest wink Widzę ,że nikt się
        prawie ,nie przyznał..wątpie aby ktos był przez cały czas tak wierny..,a jak już jest to
        mało takich os.Ja mam obsesje na pkt. Seleny i Miley. I przyznaję ,że raz jedną darze
        wiekszą sympatią ,a jedną mniej i na odwrót.Wiem ,że to głupie ,ale nie wierze ,że tylko JA
        tutaj tak mam ,po prostu większosć się nie przyznaje ;/

x3 serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka