Dodaj do ulubionych

My chemical romance

• twilight_6 Re: My chemical romance 05.04.10, 13:22
      fajnie by było, ale i tak by nie nie puścili crying
      tak jak na muse mnie nie puszczą crying((
      może fanem wielkim MCR nie jestem ale lubię ich piosenki i to bardzo ;d
      • imperativ Re: My chemical romance 05.04.10, 14:57
        CO .?!
        w jakiej gazecie ! xD
        powiedz, <3

4 dni serce
        • princess132 Re: My chemical romance 05.04.10, 15:04
          POWIEDZ POWIEDZ POWIEDZ!!!!!!!!!!!
          • chemically Re: My chemical romance 05.04.10, 15:18
            Ale nie aktualny. jakiś stary. *patrzy na plakat*
            z bravo... =.=
            • zuoxd Re: My chemical romance 05.04.10, 17:01
              Ja mam jeden plakat z braffo, resztę wydrukowaną . =.=
              • princess132 buuu ;( 05.04.10, 17:45

a ja NIE MAM drukarki, żeby sobie wydrukować sad
                • zuoxd Re: buuu ;( 05.04.10, 17:52
                  uhh, to jest pech. ;<
                  nie wiem nawet co jeszcze powiedzieć ;x
                  • imperativ Re: buuu ;( 06.04.10, 10:55
                    Ja mam 5 plakatów My Chem.
                    3 z Popcornu -__-
                    i 2 z Braffo. x.X

szkoda , że teraz nie dają takich plakatów.
                    sam disnej . wgrwr . =,=
                    • zuoxd Re: buuu ;( 06.04.10, 11:52
                      dają co jest teraz na topie.
                      jak już wyjdzie ta płyta to pewnie gdzieś wrzucą...
                      • chemically Re: buuu ;( 06.04.10, 11:56
                        Ja mam 4 plakaty MCR. 1xbravo, 2xfun club, 1xpopcorn.
                        Na pewno coś wrzucą, jak będzie nowa płyta ^^
                        • zuoxd Re: buuu ;( 06.04.10, 12:21
                          w fan klubie były ich plakaty? o gasz! xD
                          dla mnie to sieczka a gazeta.

mcrbrasil.com/eng/gerard-way/listen-to-my-space/ tu jednym z wokali jest
                          podobno Gee.
                          • mucia Re: buuu ;( 06.04.10, 12:25
                            Nie słucham ich. Tylko Helena mi się podoba, ale może być ciekawie.
                          • chemically Re: buuu ;( 06.04.10, 12:36
                            No, kiedyś dali. Dostałam te plakaty od koleżanki ;p

Boże, słyszałam już wcześniej tę piosenkę. Masakra ;/ to nie jest głos Gee. mam
                            nadzieję, że na nowej płycie będzie miał SWÓJ dawny głos. serce wgl. ta
                            piosenka jest taka nie Gerardowa.
                            • zuoxd Re: buuu ;( 06.04.10, 12:43
                              bo to nie on pisał... tylko wykonuje...
                              na początku myślałam ze ta kobieta to ma być on xDDD a tu troszku zafałszował chyba
                              xD
                              • chemically Re: buuu ;( 06.04.10, 13:44
                                wiem, że nie on to pisał. tylko mówię, że ma inny głos. wgl nie podobny do swojego.
                                no, ja też na początku się zdziwiłam i myślałam, że pomyliłam piosenki xd
                                • zuoxd Re: buuu ;( 06.04.10, 14:06
                                  miejmy nadzieję, że jednk zaśpiewa 'normalnie' na nowym cd. xD
                                  • princess132 * 06.04.10, 18:59
                                    ja też mam nadzieję. ale jak by co i tak będę ich kochać <3
                                    • chemically Re: My chemical romance 06.04.10, 21:03
                                      taaak, zawsze będziemy ich kochać<33 serce

przerobiłam dzisiaj trochę moje czarne trampki. "pocięłam" je trochę i
                                      pobazgrałam xd na jednym jest napisane 'My chemical romance', a na drugim 'I'm
                                      not okay' <3
                                      • princess132 Re: My chemical romance 07.04.10, 16:27
                                        ja mam tak z moim piórnikiem xdd.
                                        • imperativ Re: My chemical romance 07.04.10, 17:26
                                          No u mnie jest podobnie. xd
                                          Cały zeszyt [ na marginesie ] mam w napisach Mcr , i wglee xd

jezujezujezu ! ja chcę już płytę !
                                          Chłopaczki moje, śpieszyć się! xd
                                          serce
                                          • princess132 Re: My chemical romance 07.04.10, 19:34
                                            a ja mam taki fajowski krwawy napis my chemical romance w zeszycie od matmy i
                                            wszędzie:
                                            I <3 gerard, mikey, ray, frank i bob x) to dzielo kolezanki z lawki xp
                                            • chemically Re: My chemical romance 07.04.10, 20:31
                                              u mnie w klasie nie ma maniaczki MCR, oprócz mnie... buuu ;c
                                              • princess132 Re: My chemical romance 07.04.10, 20:34
                                                ona też nie jest maniaczką słucha tokio hotel xd'

ale ZNA. i pisała to niby w moim imieniu xdd
                                            • zuoxd Re: My chemical romance 07.04.10, 20:32
                                              ja się odzywać nie będę. ;x
                                              najwięcej 'fajnych rzeczy' mam na podkładce na biurko i w moim zeszycie do wszystkiego.
                                              xD

nikt mnie nie kocha, czuję się samotna xDDD
                                              • chemically Re: My chemical romance 07.04.10, 20:36
                                                why? xD
                                                • zuoxd Re: My chemical romance 07.04.10, 20:42
                                                  bo życie jest zue. xDDD
                                                  intelekt, nie ma co. xDD
                                                  • chemically Re: My chemical romance 07.04.10, 20:49
                                                    life is brutaaaal ;d
                                                    jezujezujezujezujezu. oglądałam dzisiaj na yt Rozmowy w toku, jak była jakaś
                                                    Sylwusia. większego tępaka to ja chyba nie widziałam ;x
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 07.04.10, 21:06
                                                    Sylwusia?
                                                    zapowiada się ciekawie ;D
                                                  • chemically Re: My chemical romance 07.04.10, 21:29
                                                    Masakra ;x
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 08.04.10, 12:23
                                                    jak można być taką kretynką big_grin ?
                                                  • chemically Re: My chemical romance 08.04.10, 14:08
                                                    nie mam pojęcia ;p

1 dzień!!!
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 08.04.10, 14:25
                                                    oh my satan xDDD
                                                    jednak jest ktoś mniej inteligentny niż ja! ;o xD
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 08.04.10, 14:25
                                                    bueee, nie poszedł mi dobrze test kompetencji o,O

*-*-*-*-*

nie mogę zwytrzymać, chyba umrę, <333333333333333333333333333

aaaaaa, Gerard ty moje kochanie serce
                                                    składam Ci przedwczesne życzenia <3
                                                  • princess132 Re: My chemical romance 08.04.10, 15:41
                                                    skąd wiesz, ja jak wyszłam w zeszłym roku z sali to się uryczałam xd
                                                    a potem miałam 35 pkt.

jeeeee. jutro bd szaaał. łuhuhu.

wiecie co.? jak wychodziłam ze szkoły to jakiś gościu za mną emooooo, emoooo. tongue_out
                                                    lolć.
                                                  • chemically Re: My chemical romance 08.04.10, 15:45
                                                    ja też pisałam w tamtym roku i wgl. się tym testem nie przejmowałam xd

durny gościu. ale takimi się nie trzeba przejmowac tongue_out a moja kol., która chodzi
                                                    do innej klasy i też słucha MCR, dzisiaj podobno widziała w mojej szkole
                                                    dziewczynę, która miała bluzkę z napisem "I love mcr"!! ale niestety nie wiem,
                                                    kto taką miał...
                                                  • princess132 Re: My chemical romance 08.04.10, 16:03
                                                    mnie za to interesuje, gdzie kupic taką bluzkę xdd
                                                  • chemically Re: My chemical romance 08.04.10, 16:05
                                                    Mnie też ;p
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 09.04.10, 15:36
                                                    TAK TO DZISIAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                                                    ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                                                    ooooooooooooooooooooooooooooo LAT GERARD <33333333

aaaa ; **** !
                                                  • chemically Re: My chemical romance 09.04.10, 16:28
                                                    JEEEEEEEEEEEJEJEJEJEJE!!!!!
                                                    Happy brithday Gerard! Masz żyć jak najdłużej, wydać genialną płytę razem ze
                                                    swoim najlepszym i tak uwielbianym przez nas zespołem serce, przyjechać do
                                                    Polski! I połazić trochę po ulicach żebym mogła cię spotkać, tak jak w jednym z
                                                    moich ostatnich snów xD
                                                    love love love love love love love Geeerard! <333 serce kwiat prezent
                                                    oczywiście całe ręce pobazgrane 'happy brithday Gerard' 'I love Gerard' itp. tongue_out xd
                                                  • chemically Re: My chemical romance 09.04.10, 16:29
                                                    kot jeszcze nie napisał ;/ a o urodzinach kristen stewart jest! btw. nie
                                                    wiedziałam, że ona też się urodziła w ten święty i najpiękniejszy na świecie
                                                    dzień <3
                                                  • princess132 Re: My chemical romance 09.04.10, 16:33
                                                    Jeee jeeee jeeee!!!

prezent
                                                    No nie napisali, nie napisali. crying
                                                  • chemically Re: My chemical romance 09.04.10, 16:39
                                                    jak nie napiszą do końca tego dnia to robimy wielki bunt!!!
                                                  • princess132 Re: My chemical romance 09.04.10, 16:42
                                                    wiem, zakładamy po 10-20 e-maili, tyle samo kont na kotku i z każdego wiadomość, co
                                                    przegapili tongue_out
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 09.04.10, 19:55
                                                    tak, robimy bunt xDD

no więc hepi berfdej, Dżerardzie. życzę Ci dużo dzieci [xDDD] i ogoólnie wszystkiego czego
                                                    sobie chcesz o i żebyś przyjechał do Polski z zespołem, też Ci życzę. xDD
    • bedi Re: My chemical romance 09.04.10, 20:00
      jeeaa chyba bym się posikała ze szczęścia !! serceserce
      Pozdrawiam , zapraszam fanki do mnie xd kisskiss
      • chemically Re: My chemical romance 09.04.10, 20:04
        Grrrrrrrrr, kot chyba nie ma zamiaru napisac o urodzinach Gerarda. ;//
        kocie, jak mogłeś?! <foch> <foch2> <foch3>
        • imperativ Re: My chemical romance 09.04.10, 20:28
          obrażam się.

przecież to taki dobry, człowiek. GERARD. <3
          jak można nie napisać o nim , że nasz kochany wokalista ma dzisiaj urodzinki.
          TRZYDZIESTE TRZECIE. ; ****

piękny dzień, dzisiaj latałam po całej szkole i się darłam.: hepi Gee !

haha <333
          • princess132 Re: My chemical romance 09.04.10, 20:37
            ja tylko skakałam, i tak sie juz na mnie patrza jak na idiote (którym zresztą jestem)
            ale koleżanka mi powiedziała, ze jest strasznie stary. xp

haha, zakładamy osobny wątek pt. Buuuuunt!! x)
            • chemically Re: My chemical romance 09.04.10, 20:39
              Wątek
              już jest

cool
              • imperativ Re: My chemical romance 09.04.10, 20:50
                sikam z podniety <23465797++555+25+02+546542604894289+66+1++*-
                /421321362

lol XDDD

jak się ubsługuje tym radiem kota, bo chcę Chemicznych posłuchać ;d
              • zuoxd Re: My chemical romance 09.04.10, 20:50
                Jupi jej xDD radość narodu xD

• chemically Re: My chemical romance 09.04.10, 20:53
                  jak jest forum to obok masz ikonkę z radiem, dajesz 'słuchaj', a później jest
                  taka mała ramka, do której wpisujesz 'My chemical romance' i słuchasz. ale mcr
                  dają tylko czasem, tak to leci np. Paramore, Green day, Fall out boy itd. (czyli
                  też fajne;d). a z MCR to najczęściej dają WTTBP.
                  • imperativ Re: My chemical romance 09.04.10, 20:55
                    okay, dziękuje :33

a kot jest wredny :c
                    • chemically Re: My chemical romance 09.04.10, 21:00
                      kot zszedł na psy ;c
                      • zuoxd Re: My chemical romance 09.04.10, 21:16
                        kot nigdy nie był chyba dobry. xD
                        • imperativ Re: My chemical romance 09.04.10, 21:25
                          @zuo , masz rację.
                          Kotek od kiedy pamiętam leciał na samym disneju.

zero porządności.
                        • chemically Re: My chemical romance 09.04.10, 21:26
                          nie wiem, jestem tu dopiero od 18 dni xd ale fajni ludzie też tu na szczęście
                          są. nie tylko chore fanki disney'a ^^
                          • imperativ Re: My chemical romance 09.04.10, 21:34
                            A ja od okoła roku i powyżej.
                            bo miałam jeszcze inne konta :33

Na oficjalnej MCR nie napisali notki że Gee ma urodziny xd
                            buu, ciekawe czy napiszą. xd

to kto ma następne urodzinki XD?
                            Chyba Ray, - 15 lipca .. o ile się nie mylę. :3
                            • chemically Re: My chemical romance 09.04.10, 21:38
                              tak, Ray 15 lipca ^^ wakacje wtedy będą!!! juupi
                          • zuoxd Re: My chemical romance 09.04.10, 21:35
                            tak, można spotkać wyjątki.
                            jest też grupa która uważa się za wielką inteligencję i każdy temat krytykuje -.-
                            • imperativ Re: My chemical romance 09.04.10, 22:01
                              karwasz -.-

ktoś włamał mi się na konto ! : /
                              • zuoxd Re: My chemical romance 09.04.10, 23:18
                                tak?
                                ludzie są dziwni... po co się włamywać na czyjeś konta na kotku? -.-
                                • imperativ Re: My chemical romance 09.04.10, 23:25
                                  ehm . noale :33
                                  jest już wporządku .

ten cudowny dzień dobiega końca.
                                  już 23;30 xdd
                                  • imperativ 1600 . lol 09.04.10, 23:48
                                    przepraszam, musiałam . xDD
                                    • chemically Re: My chemical romance 10.04.10, 09:37
                                      no i już... piękny 9 kwietnia minął... ciekawe co tam u Gerarda xd jak urodzinki
                                      obchodził.
                                      na stronie My chem nic nie napisali o jego urodzinach ;p
                                      • zuoxd Re: My chemical romance 11.04.10, 14:25
                                        zajęci są...
                                        a pewnie popijawę zrobił. jak to on xDD
                                        • chemically Re: My chemical romance 11.04.10, 14:27
                                          tylko żeby do nałogu nie wrócił ;p miejmy na dzieję, że Lynz go pilnuje xd
                                          • kiyoko13 Re: My chemical romance 11.04.10, 14:38
                                            No mam nadzieję że trzyma go pod pantoflemXD
                                            • chemically Re: My chemical romance 11.04.10, 14:41
                                              tylko bez przesady... xd żeby się nie zmienił za bardzo serce
                                              • zuoxd Re: My chemical romance 12.04.10, 15:14
                                                stoi nad nim z wałkiem do ciasta xD
                                                wyobrażam sobie to xD
                                                • chemically Re: My chemical romance 12.04.10, 17:18
                                                  ja też chcę wiedziec co u Bobika! ;c

jezujezujezu, jaka jestem przybita -.-' mam jutro spr. z chemii, nic nie
                                                  umiem i jeszcze muszę zrobić jakieś durnowate ćwiczenia, przez które ślęczę nad
                                                  książkami i marnuję sobie dzień, Amen...
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 13.04.10, 18:19
                                                    głucho coś u niego.

a mówiłam już że życie jest zue? xD
                                    • zuoxd Re: 1600 . lol 11.04.10, 14:24
                                      oł je jaka wzniosła chwila. xD
                                      • imperativ Re: 1600 . lol 11.04.10, 22:11
                                        jej, a mnie strasznie interesuje co słychać u Boba..
                                        • princess132 Re: 1600 . lol 12.04.10, 19:32
                                          jestem choora sad

mnie też. mogliby coś o nim na stronce napisać uncertain w końcu nie jest nam łatwo sie
                                          odzwyczaic, że jego juz nie ma...
                                          • chemically Re: 1600 . lol 12.04.10, 19:36
                                            to zdrowiej szybko!

wydaje mi się, że nie piszą nic o nim na stronie, bo po prostu Bob tego nie
                                            chce. on zawsze był tajemniczy i chronił swoją prywatność. myślę, że sława go
                                            męczyła... to nie jest takie łatwe, jak nam się wydaje
                                            • imperativ Re: 1600 . lol 13.04.10, 17:45
                                              Wg mnie Bobek to taki nieśmiały pan. : D
                                              no ale może sie mylę.

kurde, nie ma nowego na oficjalnej stronie.
                                              buu ! xd
                                            • nevermind_ Re: mcr 13.04.10, 18:04
                                              dzień dobry.
                                              postanowiłam tak się tutaj wbić na wątek o chemikach, mam nadzieję, że mnie nie
                                              wygonicie XD więc hm. aktualnie mam schizę na 'mama' <3 ale coś czuję że jutro
                                              mi się odwidzi i będę cały dzień chodziła z słuchawkami w uszach słuchając 'I
                                              don't love you'.
                                              • imperativ Re: mcr 13.04.10, 18:13
                                                wbijaj częściej : xx

ja dzisiaj jaram się cały czas Helenką, tak mnie w nastrój wprawia ta piosenka.
                                                no i boski teledysk. <123456789
                                                • zuoxd Re: mcr 13.04.10, 18:22
                                                  taak, wbijaj kiedy chcesz, choć to nie mi o tym decydować.

teraz.. generalnie mam szał na coś innego niż mcr, co nie zmieniu faktu, że ich uwielbiam i
                                                  w ogóle. xD
                                                  • nevermind_ famous last words <19628973024732098573409857 13.04.10, 18:32
                                                  • chemically Re: My chemical romance 13.04.10, 20:44
                                                    Jasne. Pisz częściej smile przyda się temu wątkowi mała pobudka, bo ostatnio coś tu
                                                    sennie xd
                                                    wgl. mój komp tam muli dzisiaj, że nie mogłam się na kotka dostać ;/
                                                    wrr, dosyć mam już tego wszystkiego. tej szkoły, lekcji... ciężko to zniesc, ale
                                                    piosenki MCR na prawdę, tak pomagają... po przesłuchaniu ich, od razu jest lepiej ^^

ja też ostatnio cały czas "Famous last words". Kocham tę piosenkę <3
                                                  • aguluniuszka Re: My chemical romance 13.04.10, 21:33
                                                    a moja ulubiona to You Know What They Do To Guys Like Us In Prison. <33
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 13.04.10, 21:55
                                                    o tak .< 33
                                                    You Know What They Do To Guys Like Us In Prison [cóż za długa nazwa] XD

dawno jej nie słuchałam.
                                                    teraz jej słucham i tak mi się banan na twarzy zrobił. XD

czasem dobrze jest posłuchać tych "mniej znanych" piosenek.
                                                    Idę przelecieć <looool> XD moją playlistę mcr. <333
                                                  • aguluniuszka Re: My chemical romance 13.04.10, 22:04
                                                    ja po prostu wielbię tę piosenkę. po prostu jest w niej `to coś`. : dd
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 13.04.10, 22:11
                                                    A ja teraz słucham Sleep, i mnie na sen naszło XD

ZzZ . . .
                                                  • kiyoko13 Re: My chemical romance 13.04.10, 22:27
                                                    Ja tam dalej helenkąkiss się podniecam po raz 10000
                                                  • chemically Re: My chemical romance 14.04.10, 14:56
                                                    Wszystkie ich piosenki mają coś w sobie. A Helenka pomogła mi już wybrać imię na
                                                    bierzmowanie xD a do bierzmowania jeszcze dużo czasu...
                                                    Ostatnio po prostu mam manię "Famous last words"... kocham tę piosenkę, ten
                                                    tekst. A została ona stworzona w przykrych okolicznościach... szczególnie dla
                                                    Majkiego. serce
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 14.04.10, 20:01
                                                    a ja się na przykład aktualnie niczym nie podniecam. znów mi się pierniczy =.= ale nie będę
                                                    tu uzewnętrzniać moich żali. idę sobię stąd na jakiś czas. xD
                                                  • chemically Re: My chemical romance 14.04.10, 20:43
                                                    Nie! nie idź...
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 14.04.10, 20:53
                                                    zuoxd - nie uciekaj, ja Cię dopadnę. : 33

muszę zamówić koszulkę z Chemiczkami. <33

haha, wiecie co.
                                                    Opublikowali mój list w BRAVO dotyczący MCR.

Ja się spytałam ich czy to prawda, że Bobek odszedł // co prawda spytałam się ich ok.
                                                    miesiąc temu -.-
                                                    Poza tym zmienili mi imię,
                                                    i pododawali swoje fragmenty do mojego listu.

lol . nie wiem czy zrozumiałyście coś z tego co ja tu napisałam . *_*
                                                  • chemically Re: My chemical romance 14.04.10, 21:29
                                                    Opublikowali Twój list!? Napiszesz treść tutaj? ;> bo jestem strasznie ciekawa xdd
    • klaudynka21 Re: My chemical romance 14.04.10, 21:13
      Padłabym z radości ! ; >
      Mam skrytą nadzieję że może kiedyś przyjadą.
      • imperativ Re: My chemical romance 14.04.10, 21:18
        a ja mam taką nadzieję już od roku <3
        • imperativ Re: My chemical romance 15.04.10, 15:55
          łojezu. jaram się tym zdjęciem. :
          klik.

haha.
          • chemically Re: My chemical romance 15.04.10, 16:33
            haha, booszkie xDD
          • kiyoko13 Re: My chemical romance 15.04.10, 18:41
            świetne,ha habig_grin

i ucz się tu człowieku o wietrzeniu skał,kiedy na necie takie fajne rzeczy sątongue_out
            • imperativ Re: My chemical romance 15.04.10, 18:56
              No xdd
              I jak tu się uczyć.?

Ja muszę matmę wkuwać .. -__-
              A tu tyle ciekawostek na temat mojej dzikiej obsesji : My Chem <33

haha.
              • kiyoko13 Re: My chemical romance 15.04.10, 19:30
                no ja z matematyką mam problem,bo za chiny nie mogę rozkminić o co chodzi w moim zadaniu domowymtongue_out
            • chemically Re: My chemical romance 15.04.10, 18:57
              ja miałam dzisiaj sprawdzian z wietrzenia ;x
              ale dawno notki nie było na stronie my chem... już się nie mogę doczekać;d
              • imperativ Re: My chemical romance 15.04.10, 19:30
                Tak, ja też czekam na notkę.
                Już od 7 dni .
                hah . xd
                • princess132 Re: My chemical romance 15.04.10, 21:16
                  mi się calkiem odechciało uczyć. a jeszcze rok temu byłam mega kujonem. wszystko
                  miałam odrobione, zawsze umiałam na 5 nawet jak nie trzeba było. gteraz mi się
                  odechciało lekcji odrabiać.tongue_out
                  • chemically Re: My chemical romance 15.04.10, 21:34
                    wgl. w podstawówce było łatwiej, np. o ten czerwony pasek. teraz mi na nim wcale
                    nie zależy;d wystarczą mi takie oceny jakie mam.
                    • kiyoko13 Re: My chemical romance 16.04.10, 16:32
                      No, u nas połowa klasy nie mogła jechać na wycieczkę za ocenytongue_out
                      • chemically Re: My chemical romance 16.04.10, 16:34
                        a my właśnie ustalamy jak i gdzie na wycieczkę klasową c: ;d
                        • kiyoko13 Re: My chemical romance 16.04.10, 17:15
                          My na następną do ZAkopanego na 2 dni w czerwcubig_grin
                          • chemically Re: My chemical romance 16.04.10, 18:26
                            my do Krakowa na 3 lub 4 dni, ale jeszcze nie wiem kiedy;p ogólnie to... już
                            czuję wakacje <3 i czuję jeszcze, że nowa płyta Chemików zaszczyci nas swoją
                            obecnością na prawdę niedługo;dd
                            • kiyoko13 Re: My chemical romance 16.04.10, 19:16
                              No mam nadzieję że niedługo,bo normalnie już mnie nosi bo już wszystkie inne piosenki znam na pamięć i bardzo chętnie obejrzałabym nowy teledyskbig_grin
                              • chemically Re: My chemical romance 16.04.10, 19:20
                                no dokładnie c : dzisiaj mnie wzięło na Czarną paradę i tak cały czas w kółko
                                płytka sobie leci<33
                                • kiyoko13 Re: My chemical romance 16.04.10, 20:10
                                  U mnie tak samo,black parade,ja tylko w kółko przewijamtongue_out
                                  Ale teledysk ciągle I'm not okaykiss
    • marsjanka115 Re: My chemical romance 16.04.10, 16:36
      fajno ale zapewne bym nie pojehałatongue_outconfused
      • imperativ @chemically 16.04.10, 19:39
        Jedziesz do Krakowa, bo ja również tyle że 6 maja.
        a ty <33 ?

Cemetery Drive <3
        mam na nią faze..
        • chemically Re: @chemically 16.04.10, 19:43
          jeszcze nie wiadomo kiedy, bo to wycieczka klasowa ;dd

mnie za to ostatnio prześladuje Famous last words i Welcome to the
          black parade.
          aww... <3
    • martusia_16 Re: My chemical romance 16.04.10, 20:15
      cool kiss

ave.
      • imperativ Re: My chemical romance 16.04.10, 20:26
        tia. cool .
        ave.

o lolć. paranoja < 3
        • chemically Re: My chemical romance 16.04.10, 20:29
          tak, paranoja zdecydowanie^^ <3
    • andi666 Re: My chemical romance 16.04.10, 20:30
      O boże to fantastycznie ;dd.
      • chemically Re: My chemical romance 16.04.10, 20:40
        że co?xd
        • imperativ Re: My chemical romance 16.04.10, 21:20
          Ludzie pisząc w tym wątusiu myślą, że Chemiczni bd mieli koncert w Polsce.
          tia, czytają ze zrozumieniem. -.-
          • chemically Re: My chemical romance 16.04.10, 21:22
            nom, jednak umiejętność czytania ze zrozumieniem się czasem przydaje c:
            • imperativ Re: My chemical romance 16.04.10, 22:04
              CZASEM .?!
              XDD
              • princess132 Re: My chemical romance 17.04.10, 14:30
                czasem .

też ciągle słucham the black parade. to chyba jakaś zaraza. pozytywnaa : )

• chemically Re: My chemical romance 17.04.10, 17:27
                  ja dopiero przed chwilą wróciłam z bierzmowania kuzynki;d wchodzę na stronę
                  Chemikow, a tam nowe notki ^^ idę czytac
                  • imperativ Re: My chemical romance 17.04.10, 19:56
                    nareszcie nowe noty. xd
                    • chemically Re: My chemical romance 17.04.10, 20:01
                      aaa. rodzice powiedzieli, że jak nie przejdzie mi zapał do wakacji, to kupią mi
                      gitarę! <33 Ja tak strasznie bym chciała grac serceserceserce
                      • kiyoko13 Re: My chemical romance 17.04.10, 20:18
                        Ty szczęściaro!!!Mi rodzice w życiu nie kupiliby gitary.Oni z kategorii hobby mogą kupić mi podręczniki do matmyconfused
                        • chemically Re: My chemical romance 17.04.10, 20:27
                          spróbuj ich namówić. jak będziesz w kółko gadać o gitarze, to kupią ci ją dla
                          świętego spokoju xD
                          • imperativ Re: My chemical romance 17.04.10, 20:43
                            a ja mam guitar <3

lansik ; *
                            • chemically Re: My chemical romance 17.04.10, 21:26
                              grasz?^^
                              • imperativ Re: My chemical romance 17.04.10, 21:41
                                zapisuję się do sql muzycznej. xd

będę grała piosnki Chemicznych . huhahehi <.333
                                • chemically Re: My chemical romance 17.04.10, 21:43
                                  a ja chcę zostać samoukiem;d i też będę grała Chemicznych;] tylko najpierw się
                                  trzeba nauczyć tych chwytów, etc.
                                  • nevermind_ Re: My chemical romance 17.04.10, 23:36
                                    buhłahła. Imper będzie grała chemicznych <9273894 to może założymy taki kól
                                    band, będziemy grały w przyulicznych knajpkach i na festynach w mało znanych
                                    miastach <3 publiczność oszaleeeje, szczególnie jak im zarzucimy;
                                    'Honey This Mirror Isn't Big Enough'
                                    jestem geniaalna o_O
                                    • imperativ qwertyuiop . 18.04.10, 15:46
                                      hahahaha . SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM.

lol XD
                                      czekam na płytę Chemicznych. <3
                                      • imperativ Re: qwertyuiop . 18.04.10, 15:48
                                        A co do tego zespołu.. to dobry pomysł . XD

haha. będziemy grać na scenie z Gee i zespołem <3
                                        • zuoxd ohhh shit! 18.04.10, 19:05
                                          hahaha jestem. wiem, wiem, że tęskniliście jak cholera! ale nie umiem wytrzymać bez
                                          zatruwania wam egzystencji xD
                                          już jest jupi jej xD

aj a posiadam swój własny dwuosobowy prawiezespół XD *dumajakjasnacholera*
                                          • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 19:14
                                            zuo jesteeeeeeeeeś!!!!! santabig_grin xDD
                                            zespół!? woow, robisz postępy xd ja też chcę serce jak się nazywacie? xpp
                                            • zuoxd Re: ohhh shit! 18.04.10, 19:22
                                              jak mi miło, że ktoś się cieszy na mój widok. xDD shock
                                              The Novacaine albo Trees Of Violence [hahahah xD], zełko pisze piosenki xD
                                              chcesz się dołączyć? xD

• chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 19:24
                                                taa, chętnie, tylko najpierw się muszę nauczyć grac na czymś xD
                                                masz już jakiś tekst? śpiewasz/grasz, czy co robisz? jak macie jaką piosenkę
                                                nagraną to wstaw tuu, please big_grin ;-p
                                                • zuoxd Re: ohhh shit! 18.04.10, 19:44
                                                  ja... ja śpiewam xD
                                                  i mam tekstów kilka.
                                                  jakie samochwalstwo. xDD

jak dla mnie, to możesz grać nawet na garnkach.
                                                  albo na nerwach. xD
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 19:52
                                                    haha, granie na nerwach to moja specjalność;>
                                                  • zuoxd Re: ohhh shit! 18.04.10, 19:57
                                                    ohh to świetnie isę składa. podbijemy świat. xDD

a btw to masz szekszowny avuś. *v* xD
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 20:09
                                                    yeeeaaah, rządzimy! xDD

fiieem<33 Gee pokazuje, jaki to on niebezpieczny xD
                                                  • zuoxd Re: ohhh shit! 18.04.10, 20:24
                                                    już widzę tą statuetkę Grammy. xD

taa, niebezpieczny jak kawał waty cukrowej xD
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 20:29
                                                    ciekawe gdzie można kupic taką watę cukrową xD
                                                  • zuoxd Re: ohhh shit! 18.04.10, 20:35
                                                    w Our Chemical Cake Shop
                                                    w asortymencie także żelki-Majki i lizaczki własnoręcnie wykonane przez Franka I. xD
                                                    dodatkowo w sprzedaży wysyłkowej oferujemy włosy Gerarda xD
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 20:38
                                                    oraz Chipsy marki The Way. Jedyne 100000000$, tylko u nas!
                                                    i39.tinypic.com/xdwklg.jpg
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 20:42
                                                    i batoniki "Majki Łej"!!
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 20:51
                                                    wiem, że nie mam zdolności plastycznych
                                                    c:
                                                  • zuoxd Re: ohhh shit! 18.04.10, 20:56
                                                    buahahahahaha! to zwojuje rynek! xDD
                                                    nie, to jest bardzo kulowe xD

uwaga, zawiera niebezpieczne ilości E666 oraz zmodyfikowanej genetycznie skrobii z
                                                    turboziemniaków z Malezji.
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 20:59
                                                    ooo tak!! xD
                                                    skażone, można zarazić się niebezpiecznym dla zdrowia wirusem MC1/R1 xD
                                                  • zuoxd Re: ohhh shit! 18.04.10, 21:07
                                                    o sic! juz się zaraziłam! za dużo mikeywayów xD
                                                    w jakimś specjalnym wydaniu 'Trzynastki był taki tekst: Jeśli kiedyś zobaczysz kolesia
                                                    przebranego za dziewczyną, siedzącego między drzewami z notatnikiem, to spróbuj
                                                    zagadać, może ci się poszczęści i trafisz na tworzącego Gerard!

hahahahaha xDDD
                                                    sezon polowań na tranzwestytów-Gerardów uwaząmy za rozpoczęty? xDD
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 21:12
                                                    ja też się zaraziłam! epidemia!! xD
                                                    taak, idziemy polować! c: może nam się uda go spotkać xD
                                                    już sobie wyobrażam:
                                                    Gerard: Hi, which way to the bathroom?
                                                    Chemically: aaaaaaa
                                                    G: what?
                                                    Ch: *gleba*

xD
                                                  • zuoxd Re: ohhh shit! 18.04.10, 21:35
                                                    G: Where to fuck is this fuckin' toilet?
                                                    Zuo: *shock*
                                                    G:yyyyyy?
                                                    Zuo: *shock2*
                                                    G: Are you alive?
                                                    Z: No...
                                                    G: okay... *poszedł zapytać kogoś innego*

mam nastrój do wymyślania głupot XD
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 21:39
                                                    i Gee nam uciekł ;c
                                                  • zuoxd Re: ohhh shit! 18.04.10, 21:58
                                                    cicho, bo zaraz napiszę coś głupiego... xDD
                                                    przywołajmy go spowrotem xD

Z: wait, honeeeeeey!
                                                    G: whaaat?
                                                    Z: don't you ask that bastards. toilet's here *pokazuje jakąś toi toi xD*
                                                    G: wait, wait... why did you call me 'honey'?
                                                    Z: oh... I mean... 'honey this mirror isn't big enough for the two of us'... I was singing...
                                                    G: holy shit... *facepalm*

xDDD mam takich rzeczy setki tysięcy. xD
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 18.04.10, 22:02
                                                    jejejejeje, wiedziałam, że Gee nas nie opuści! xDD
                                                  • zuoxd Re: ohhh shit! 18.04.10, 22:08
                                                    jak mógłby? toż to by było przestępstwo xD
                                                    We're the best thing in town XDD *duma666*
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 19.04.10, 14:51
                                                    yeaaa cool <cwaniak2>
                                                  • princess132 Re: ohhh shit! 19.04.10, 15:35
                                                    a to jeszcze w którejś dziewczynie było gdyby kolesie z MCR znali polski, pewnie klikaliby
                                                    na www.dziewczyna.pl

lolć. tongue_out
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 19.04.10, 15:42
                                                    z pewnością by klikali xDD
                                                    a ja dostałam od kuzynki wycinki o MCR i Twist kiedyś poświęcił całą stronę na
                                                    Gerarda xD napisali, że ma w szafie wyłącznie ubrania w równych odcieniach
                                                    czerni, i że jego stroje zawsze są świetnie dobrane xd
                                                  • imperativ Re: ohhh shit! 19.04.10, 18:49
                                                    zjadłabym takiegi MikeWaya <333
                                                    lolz. XD
                                                    haha.

dawno mnie nie było, mianowicie jeden dzień !
                                                    widzę, że urządzacie jakieś dialogi Gerardowe XD
                                                  • chemically Re: ohhh shit! 19.04.10, 19:11
                                                    mmm, ja też bym zjadła<33

układanie dialogów Gerardowych to bardzo ciekawe zajęcie;d
                                                  • imperativ Re: ohhh shit! 19.04.10, 20:12
                                                    piosenka.
                                                    mwhihi, jakie to stare . XD
                                                    i takie moim zdaniem nie Gerardowe. xddd
                                                    no ale, jego łohooł łohoooooł <lol> haha :3 wymiata.

mojej koleżanki kuzynka tam
                                                    była :cc

wśród tych ludzi <3

naszło mnie na jutjuba i te takie stare njusy . :X
                                                  • imperativ o lolć. XD 19.04.10, 20:14
                                                    NIENORMALNE

hahaha .!
                                                    padłam . XD
                                                  • imperativ Re: o lolć. XD 19.04.10, 20:51
                                                    zaspamuję to forum różnymi filmami XD

śmiech
                                                    Franiuszka .
                                                    [ wygląda jakby się naćpał ] XD

też tak chce cc:
                                                    co za sucz ..mwhaha xd i jeszcze się z nimi spotkała i cykła foto. wgg, ZABIĆ

zaraz coś znajde jeszcze :33
                                                  • chemically Re: o lolć. XD 19.04.10, 20:54
                                                    widziałam te filmiki. świetne są ;dd
                                                  • chemically Re: o lolć. XD 19.04.10, 20:59
                                                    lol, ta zabawka ma bluzkę z
                                                    logiem mcr xd
                                                  • imperativ Re: o lolć. XD 19.04.10, 21:21
                                                    haha. IMOOOOOOOOOOOOOŁ devildevildevil

też chce taką koszulkę. <3
                                                  • zuoxd Re: o lolć. XD 20.04.10, 15:44
                                                    mam urazę do imoł, tak mnie wyzywają w mojej inteligentnej szkole. =w=

chodziłam z karteczką mówiącą, że nim nie jestem, ale formy życia zwane uczniami mej
                                                    szkoły nie są w stanie pojąć tej prawdy.
                                                  • zuoxd Re: ohhh shit! 20.04.10, 15:40
                                                    a ja bym zjadła Waysów xD

mnie też nie było cały dizeń, bo mi zwierzątko dedło. xD
                                                    i szpanuję twitterem.
                                                    te dialogi są głupie, jak i ja. xD
    • rose_girl Re: My chemical romance 20.04.10, 09:04
      `My Chemical Romance <3
      w Polsce?
      No tak a ja mam za daleko uncertain
      Shit .!
      • kiyoko13 Re: My chemical romance 20.04.10, 15:52
        znowu kłania się czytanie ze zrozumieniemtongue_out
        • zuoxd Re: My chemical romance 20.04.10, 16:26
          ciiii, czytanie jest trudne. xD
          • chemically Re: My chemical romance 20.04.10, 16:35
            nom, a szczególnie ze zrozumieniem c:
            • princess132 Re: My chemical romance 20.04.10, 18:17
              eeeej. ja sobie ostatnio zieloną bluzkę kupiłam xD i ona nie jest czarna szara biała ani
              brązowa. xD

zaczynam się robić słitaśna. to zue.

odbija mi odbija mi odbija mi. dzisiaj cala lekcje sie smialam jak głupia, a na przerwach
              spiewalam zboczone piosenki. ja nie jestem normalna. kto idzie ze mną do psychiatry?

słucham chemicznych ciągle. ciągle ciągle. nawet jak jadę autem to puszczam na full.
              niektórym to przeszkadza ale powiedzialam ze albo leci muza albo ja wysiadam xp.

jejejeje.

wiecie mnie ostatnio strasznie na Disenchanted wzięło kocham to. nie wiem czemu.
              • chemically Re: My chemical romance 20.04.10, 18:23
                ja teeeeeeeszzz potrzebuję psychiatry !!! ;dd idziemy razemcoolcool
                albo nie ! bo zamkną nas w jakiejś zdechłej izolatce i odetną dostęp do piosenek
                Chemików! ja tego nie przeżyję *ucieka*

mnie za to ostatnio wzięło na I dont love you. chociaż wcześniej nie
                słuchałam tego tak często, teraz po prostu wielbię tę piosenkę<3333c
                serceserceserceserceserce
              • zuoxd Re: My chemical romance 20.04.10, 18:25
                ja potrzebuję do psychiatry? zabierzemy się razem? xD
                zboczone piosenki rlz. xD

ja mam szał na Kittie i jestem uzależniona od Twittera i Last.fm, iPoda, gumy do żucia i
                muzyki xD

mnie bierze na The Sharpest Lives.
    • anecia44 Re: My chemical romance 20.04.10, 18:20
      fajnie by było smile
      • chemically @anecia44 20.04.10, 18:25
        FAJNIE!!!???? to za mało powiedziane!!!!!!!!!!!!!! santa
    • null_xd Re: My chemical romance 20.04.10, 18:26
      Fajnie by było .. ; DD
      • princess132 Re: My chemical romance 20.04.10, 18:39
        fajnie? fajnie?

zaj*biście!
        • chemically Re: My chemical romance 20.04.10, 18:43
          wcale nie, bo
          zajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezaje(...)biście!!!!!
        • zuoxd Re: My chemical romance 20.04.10, 18:44
          pobożne życzenia xD

zajekurdeżeocholeramadafakabiście. xD
          • chemically Re: My chemical romance 20.04.10, 18:48
            joł madafaka!!! xdd
            • zuoxd Re: My chemical romance 20.04.10, 18:49
              ave satan ohh ohh ahh xD
              ułóżmy piosekę dziękczynną.
              • chemically Re: My chemical romance 20.04.10, 18:53
                a ja nie muszę odrabiac lekcji, bo jutro idę na pro arte ;d mam
                przedstawienie<33 trzymajcie kciuki ! *robi minę kota ze Shreka* Wygramy c;

ave ave ave
          • princess132 Re: My chemical romance 20.04.10, 18:49

mam taką potrzebę zobaczyć gerarda na żywo <3.

inaczej zwariuje.

ups. to sie stalo juz dawno temu. ^^

lolćlolćlolćlolć.

musze sie wziac za lekcje ale nie chce mi sie
            • zuoxd Re: My chemical romance 20.04.10, 19:00
              pojedźmy sobie do psychiatryka wszyyyyscy razem. <3 xD

• princess132 Re: My chemical romance 20.04.10, 19:04
                taaaak i bedziemy sobie pisac po bialych kaftanikach ajm not ołkej xd
                • zuoxd Re: My chemical romance 20.04.10, 19:14
                  poprawka I'm not o-fucking-kay xD

no co? nie będzie fajnie? no? xD
                  • chemically Re: My chemical romance 20.04.10, 20:51
                    taaaaaaak!! soł fakin zaj*ebiście <33
                    • zuoxd Re: My chemical romance 20.04.10, 21:26
                      ojj cieszę się, zę jesteście ze mną xDD
                      • chemically Re: My chemical romance 20.04.10, 21:30
                        ja również się cieszę;>> ostatnio mnie naszło na oglądanie coverów różnych osób
                        do piosenek MCR, na yt<3
                        • princess132 Re: My chemical romance 21.04.10, 15:22
                          mnie też.

kupuje gitare. łihłihłi.

bede grac. Disenchanted szczególnie^^ nie moge przestać tego słuchać. jest piękne ;P

serce
                        • princess132 Re: My chemical romance 21.04.10, 15:32
                          ej wyświetla wam się to co pisze? bo mi nie. widać że cos pisałam?
                          • chemically Re: My chemical romance 21.04.10, 15:34
                            ja też niedługo kupuję ^^ jejq, jak ja chcę grac!
                            tak, wyświetla się. ale dopiero po jakimś czasie. tak jest na kotku niestety ;//
                          • chemically Re: My chemical romance 21.04.10, 15:45
                            teraz moje się nie wyświetla... -.-'
                            • princess132 Re: My chemical romance 21.04.10, 15:48
                              jakie dziadostwo. ten kot. xp
                              • zuoxd Re: My chemical romance 21.04.10, 16:49
                                ja kiedyś na konkursie śpiewalam i don't love you ale spaliłam ;x

a ja mam gitarę xDD
                                • princess132 Re: My chemical romance 21.04.10, 16:58
                                  jaki kolor ? bo ja chcę czarnąą xP
                                  • chemically Re: My chemical romance 21.04.10, 19:05
                                    a jakie wgl. gitary macie/będziecie miec? ja chcę na początek akustyka. marzy mi
                                    się elektryczna, ale to kiedyś ;d
                                    • princess132 Re: My chemical romance 21.04.10, 21:05
                                      akustyka.

mi się marzy perkusja ^_^

ale to chyba raczej się nie spełni sad

brawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawo

shock
                                      • imperativ Re: My chemical romance 21.04.10, 21:19
                                        Oł szit, ale dużo komentarzyków, ale mi się nie chce czytać. :3
                                        Wybaczcie.
                                        Zobaczyłam tylko niektóre.
                                        Ja mam nieszczęsną gitarę o kolerze czerwonym, haha.
                                        ale pisze na niej kredką do oczu My Chem <3

santasantasanta

santasantasanta. klałs.

DZISIAJ NA FOR FAN TIVI LECIAŁO House of volvers . <3
                                        sikam <3
                                      • chemically Re: My chemical romance 21.04.10, 21:20
                                        oo taaak, perkusja... *rozmarzona*
                                        • imperativ Re: My chemical romance 21.04.10, 21:30
                                          A mnie nauczy grać na perkusji Bobek. XD
                                          haha. pf. : D
                                          • zuoxd Re: My chemical romance 21.04.10, 21:56
                                            ja mam dupną, yamahę c40, bo gdy ją kupowałam to miałam inne priorytety...
                                            marzy mi się akustyk, ale leniwa jestem jak jasna cholera i zwyczajnie nie mam czasu...
                                            • imperativ Re: My chemical romance 21.04.10, 23:32
                                              Ja mam klasyka, i całkiem wporząsiu . : 33
                                              • zuoxd Re: My chemical romance 22.04.10, 06:57
                                                nie jest w porząsiu, jak grać Cię uczy katechetka [ *death* ] która umie niewiele wiecej niż
                                                ty. xD
                                                • chemically Re: My chemical romance 22.04.10, 14:00
                                                  katechetka? shock choinka
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 22.04.10, 14:47
                                                    tak wiem, dziwne xD
                                                    jakoś szalenie nie jestem w religii dobra, ale okeej... XD
                                                  • chemically Re: My chemical romance 22.04.10, 14:55
                                                    haha spoko xd długo już się uczysz grac?
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 22.04.10, 17:36
                                                    ja... będzie z rok.

z panią katechetką prowadzi się fascynujące rozmowy xD

K: oj, zastanawiam się kiedy ty pojdziesz...
                                                    Z: ...do klasztoru?
                                                    xD
                                                  • chemically Re: My chemical romance 22.04.10, 18:33
                                                    <lol2> no to ciekawie xDD
                                                    wybierasz się do klasztoru? xDD
                                                  • chemically Re: My chemical romance 22.04.10, 19:12
                                                    i jak tam Twój zespół? ^^ macie jakąś piosenkę?;dd
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 22.04.10, 21:29
                                                    tak, bo ja nie mam co robić tylko do klasztoru iść xD

huh, narazie to mam tyle weny twórczej co bulwa ziemniaka, ale mam kilka tekstów xD
                                                  • chemically Re: My chemical romance 22.04.10, 21:32
                                                    aa już myślałam... <hahaha>

kurczaki ziemniaki! xd
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 22.04.10, 22:12
                                                    będę hard rock zakonnicą, rozniosę mury klasztoru dźwiękami boskiego Gibsona Les
                                                    Paula kolor czerwony xD

zgłodniałaś? xD
    • andz_98 Re: My chemical romance 21.04.10, 23:47
      Taa Gerarda i Mayka xD
      www.kotek.pl/kotek/0,103421,7224200.html?user=dismay12
      • replaceable Re: My chemical romance 22.04.10, 15:13
        majkiii. ;d.
    • bibi4 Re: My chemical romance 22.04.10, 19:21
      i tak nie pojadę, !
      • imperativ Re: My chemical romance 22.04.10, 21:38
        Mnie też uczy katechetka, haha
        ale tylko chwytów <lolz2>

zółwik. XD

LUDZIE MAM DLA WAS WAŻNY APEL.
        CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM !
        ONI NIE BD MIELI KONCERTU W POLSCE [ a szkoda ] XD
        WĄTEK ZOSTAŁ STWORZONY PO TO , ABY ZAPYTAĆ SIĘ ILE OSÓB CHCIAŁO BY MCR W
        POLSCE.

takie trudne c: ?

strasznie mnie to irytuje.
        • chemically Re: My chemical romance 22.04.10, 21:41
          Będą mieli koncert w Polsce! Tylko jeszcze nie teraz.... ale będą!!! c:
          • imperativ Re: My chemical romance 22.04.10, 22:15
            My ich przekonamy . :33
            • zuoxd Re: My chemical romance 23.04.10, 14:39
              jakich argumentów uzyjemy? ;>>>
              • chemically Re: My chemical romance 23.04.10, 16:55
                że jest w Polsce Starbuck! xDD
                • imperativ Re: My chemical romance 23.04.10, 21:17
                  - Że mają takie kól fanki. hahaa XD

choinka
                  • zuoxd Re: My chemical romance 23.04.10, 23:11
                    ze alkohol jest tani xDDD

niestety te dwa cudowne weekendowe dni spędzę na jakże ekscytującym weselu, nie
                    zapominajcie o mnie.
                    milych koszmarów. ^^
                    • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 09:32
                      niech moc MCR będzie z tobą! xD nie zapomnimy;p
                      aa ja mam wolny wtorek, środę i czwartek, bo kl. 3 gim. piszą testy!! jejejeej
                      • imperativ Re: My chemical romance 24.04.10, 09:40
                        Ueee . ; (
                        dobrze wam, a ja muszę chodzić do szkoły na drugą zmianę.
                        buuu .. !

• chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 09:48
                          mnie już ta szkoła przytłaaacza. na szczęście już coraz bliżej wakacji <3 nie
                          mogę się doczekać kiedy Chemiczni zaczną koncertować, bo gdyby przyjechali
                          chociaż do Berlina to by było bosko, bo mam tylko 3(nawet nie całe) godzinki
                          drogi^-^ a wgl naaajwspanialej by było gdyby do naszego pięknego, kochanego
                          kraju przyjechali :]] i tak będzie!
                      • kiyoko13 Re: My chemical romance 24.04.10, 09:44
                        My musimy chodzić do szkoły,tylko mamy zmieniony podział godzin,ale będziemy mieli wolne na maturywink
                        • imperativ Re: My chemical romance 24.04.10, 09:49
                          jezujezujezu .. !
                          moja siostra ogląda Hane Montane o,O

LITOŚCI . x___X
                          • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 09:51
                            aaa hanka firanka atakuje! scared ratuj się kto możee
                        • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 09:49
                          a my w matury idziemy do szkoły ;c
                          • imperativ Re: My chemical romance 24.04.10, 10:58
                            Uee, ja też.
                            No ale zadniedługo mam wycieczke. XD
                            będzie luzik.
                            • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 17:26
                              i już prawie wakacje c: ;d
                              • imperativ Re: My chemical romance 24.04.10, 19:12
                                PRAWIE, ale robi różnicę . :33
                                hahaha xd
    • mileyka95 Re: My chemical romance 24.04.10, 19:22
      super!
      • imperativ Re: My chemical romance 24.04.10, 20:09
        Oto kolejna osoba, która umie czytać ze zrozumieniem. ; *******
        • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 20:13
          właśnie xoxo
          • imperativ Re: My chemical romance 24.04.10, 20:23
            Nie czytanie ze zrozumieniem jest kól.
            To nowa moda <3
            • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 20:55
              soł słit<3

ej, wyobrażasz sobie: idziesz ulicą, nagle patrzysz, a obok ciebie przechodzi
              Gee xD ja bym zemdlała serce
              • imperativ Re: My chemical romance 24.04.10, 21:01
                o Boże <3
                rzuciłabym się na niego i zdarłabym z niego ubranie, i obcięłą troszkę włosów. XD
                mwhahaha devil

oto moje złowieszcze plany napadu na Gerarda <3
                • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 21:05
                  ja bym te włoski powiesiła w ramce nad łóżkiem haha xDD
                  • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 21:16
                    "eMCeeRowa Bajka"
                    Opowiem Wam, jak już pewnie wiecie,
                    O najwspanialszym zespole na świecie.
                    Pięciu mężnych wojów z poczuciem humoru
                    zachwyca robieniem na scenie rumoru.
                    Przedstawię Wam może każdego z kolei,
                    Bo w kupie przedstawiać nie widzę nadziei.

A więc zaczynamy. W pierwszej kolejności
                    Frank Iero w całej swej okazałości.
                    Choć mały (najniższy z całego zespołu),
                    Humorem i furią mógłby zabić wołu.
                    Śmiech głupi, wariacki, niekontrolowany.
                    I za to Franciszka naszego kochamy.

Jako drugi będzie, dajcie mi chwileczkę...
                    Już wiem, o Gerardzie Wam powiem troszeczkę.
                    Przystojny i z głosem - marzenie wręcz fanek.
                    Niestety, Gerarda zakosił nam Franek.
                    Lecz nikt niech się zbytnio tym nie przejmuje,
                    Gerard i w dziewczynkach i chłopcach gustuje.

Trzecim bohaterem naszej opowieści
                    Będzie sam Ray Toro - w głowie się nie mieści.
                    Fryz ma bujny niczym lasy równikowe
                    I te usta, ach, pełne i zmysłowe.
                    Swoją drogą ciekawe, gdzie je wyhodował?
                    Krążą plotki, że kiedyś z odkurzaczem się całował.

No dobrze, spokojnie, ochłońmy więc trochę,
                    Z przedstawiania Boba zacznijmy radochę.
                    Finezja, i gracja, i humor wspaniały,
                    Mimo to nasz Bobik jest bardzo nieśmiały.
                    Przy sobie mieć pana takiego - marzenie...
                    Ach, spokój, bez szaleństw, bo trwa przedstawienie.

I jako ostatni, lecz nie bez znaczenia
                    Pojawia się Mikey - świr od urodzenia.
                    Prysznice z tosterem i z radiem kąpiele
                    Naszego Michaela ruszają niewiele.
                    W dzieciństwie zapewne, tak mogę przypuszczać,
                    Brat miast się z nim bawić, wolał lanie spuszczać.

Tak oto kończymy naszą piękną bajkę,
                    Bo Frank właśnie musiał Wyskoczyć na fajkę.
                    Ray Boba do baru wydarł ze znudzenia,
                    Pewnie mieli dosyć mojego ględzenia.
                    Mikey gdzieś z Gerardem przepadli bez wieści,
                    Tak więc nadszedł koniec owej opowieści.

skopiowane z: maggot-515.deviantart.com/art/Tribute-to-MCR-55309795

hahah, leżę i kwiczę xDD big_grin
                  • imperativ Re: My chemical romance 24.04.10, 21:41
                    W ten obrazek z włosami Gee patrzyłabym się jak na jakieś dzieło sztuki.
                    no emm, w sumie jego włosy to dzieło sztuki <3

cool
                    • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 21:44
                      cały Gee to dzieło sztuki! <33sercesercesercekwiat xD
    • ave_marilyn Re: My chemical romance 24.04.10, 21:21
      było ba zarąbiście. jak dla mnie pełnia szczęścia normalnie. tongue_out
      • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 21:25
        @ave_marilyn- no to witaj w klubie ;d było by prze zaj*biście <3333
        • princess132 Re: My chemical romance 24.04.10, 21:33
          zajezajezajezajezajezajezajezajezajezajebiście!!!!serce
          • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 21:35
            zajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezajezaje(mija
            nieskończoność...)biście!!!!
            • chemically Re: My chemical romance 24.04.10, 21:35
              eej zjadło mi posta, kij z tym!
              • imperativ Re: My chemical romance 24.04.10, 21:48
                jestem opóźniona c:

wierszyk świetny jest, haha
                kiedyś go już czytałam.

CHCE PŁYTE , no żesz kufaaaaaaaa .. <3
                • chemically Re: My chemical romance 25.04.10, 11:50
                  jeszcze jeden wierszyk^^:

W wielkim domu słychać krzyki:
                  - Gdzie mój toster, głupie pryki?
                  Chce go widzieć razem z wtyczką
                  tostem, no i rękawiczką,

- Mikey! Nie dam ci tostera.
                  Już ci tłumaczyłem nieraz!
                  Że nie po to go stworzono,
                  byś się bawił z nim - nie z żoną.

- Gerard, na nic twoje słowa.
                  Nie zrozumie jego głowa.
                  Bo i ty wiesz o tym dobrze,
                  Że z tosterem mu wygodnie.

W czasie, gdy się Frank mądrował,
                  Bob przysypiał, Ray malował,
                  Mikey zwinnie ukradł toster,
                  I się schował z nim za oknem.

Z tej historii morał taki:
                  Gdy się kłócą dwa buraki,
                  Zabierz szybko to, co twoje
                  I uciekaj nawet w pole!
                  • imperativ Re: My chemical romance 25.04.10, 13:41
                    haha. genialne XD
                    • chemically Re: My chemical romance 25.04.10, 16:21
                      eh gg mi się popsuło ;/
                      @princess- sorry, że ci nie odpisałam, ale nie miałam jak.
                      • zuoxd Re: My chemical romance 25.04.10, 20:42
                        aveee, zło is back. wiem, że tęsknilłyście wy żywe trupy xD

a propo to nie jestem w temacie xD
                        nie mam nic do powiedzienia. dziwne. xD
                        • chemically Re: My chemical romance 25.04.10, 20:58
                          zuuuo wróciło xd
                          jaki temat? eee MCR, tak jak zawsze cool i eMCeeRowa bajka, którą dałam pare
                          postów wcześniej big_grin
                          • zuoxd Re: My chemical romance 25.04.10, 21:16
                            ej, takie teoretyczne pytanie mam... znaczy się... chcecie me gjegje? bo mi nudno. xD

wesela to zło wiecie?
                            • chemically Re: My chemical romance 25.04.10, 21:19
                              daj, ale dzisiaj nie popiszemy, bo gg mi się popsuło. jutro ściągnę od nowa, bo
                              teraz mi się nie chce. xd

wiem. ale zależy u kogo ;p
                              • zuoxd Re: My chemical romance 25.04.10, 21:32
                                5108679. to piszcie jakby co. ale tylko w bardzo poważnych sprawach [papier toaletowy
                                się skończył! xD] i bez żartów proszę. xD

chodzi mi o takie wiejskie, normalne no... xD
    • mileyyc Re: My chemical romance 26.04.10, 08:53
      było by pięknie, ale niewiem czy wiesz, ale perkusista odszedł ;/
      • zuoxd Re: My chemical romance 26.04.10, 14:18
        po pierwsze - czytanie ze zrozumieniem, po drugie - tak, wiemy.
      • chemically Re: My chemical romance 26.04.10, 14:54
        szybka jesteś -.- tak wiemy.
        • chemically Re: My chemical romance 26.04.10, 15:04
          to było do mileyyc
          • zuoxd Re: My chemical romance 26.04.10, 16:38
            spoko.
            jakby co to na gg będę dopiero wieczorem, ktoś mądry wymyślił zajęcia dodatkowe
            trzygodzinne na osiemnastą >.<
            • imperativ Re: My chemical romance 26.04.10, 18:53
              HAHA, ale ona szybka. lolz xd

kot wspomniał w notce o My Chem <333
              aaaa, < krzyk >
              <3

duma mnie rozpiera.
              • chemically Re: My chemical romance 26.04.10, 19:05
                no dokładnie!! *mega duma* myślałam, że mi się przewidziało xd i nawet notka o
                Billy talent^^
                • imperativ Re: My chemical romance 26.04.10, 19:15
                  łaa. ; d
                  ale takie notki to pewnie będą raz na rok. ; d
                  • imperativ Re: My chemical romance 27.04.10, 10:31
                    ŁOJEZU !
                    ktoś wstawił na kotka zdjęcia my chem // jakiś użytkownik .
                    aa, ide go szukać. XD
                    • chemically Re: My chemical romance 27.04.10, 10:44
                      gdzie co jak?! xD
    • kicuuj Re: My chemical romance 27.04.10, 10:52
      fajnie,fajnie. ; ) kissserce
      • imperativ Re: My chemical romance 27.04.10, 11:16
        czytanie ze zrozumieniem. XD
        • princess132 Re: My chemical romance 27.04.10, 14:16
          jakby to powiedziała emo martynka:

cZytaNie wItcH (zE) zROzumIeNiem jEsT nIe TreNdI.!!.xDD.
          • zuoxd Re: My chemical romance 27.04.10, 16:59
            trza sobie chyba nowy wątek założyć żeby nie przerywali ci co nie umieją czytać xD
            • chemically Re: My chemical romance 27.04.10, 19:42
              bo ten pierwszy post jest mylący xD
              • zuoxd Re: My chemical romance 27.04.10, 19:52
                właśnie.

a ściągnęłaś sobie gjegje? xD
                • chemically Re: My chemical romance 28.04.10, 08:40
                  yes xd
                  oglądałyście "Nieodebrane połączenie"? ja wczoraj obejrzałam xd nie był jakoś
                  strasznie straszny.
                  • zuoxd Re: My chemical romance 28.04.10, 14:21
                    to weź napisz xD

niestety, teraz to w ogóle telewizji nie oglądam, jestem zbyt zajęta... niczym. obijaniem
                    się. oraz 'nauką'. xD
                    • imperativ Re: My chemical romance 28.04.10, 21:24
                      a ja oglądałam Kolekcjoner Kości - NUDAAAA. xd
                      chociaż niektórym się podobał . . .
                      jakby Chemiczni tam zagrali , to by było ciekawe big_grin
                      • chemically Re: My chemical romance 28.04.10, 21:44
                        ja ze względu na piosenkę Chemicznych, mam zamiar obejrzec "Dom woskowych ciał" ;>
                        • zuoxd Re: My chemical romance 29.04.10, 18:51
                          haha, widziałam to. najlepszy moment jak taki pręt metalowy przebija na wylot łeb paris
                          hilton xDD
                          • chemically Re: My chemical romance 29.04.10, 18:56
                            to tym bardziej muszę obejrzeć xD ale najpierw muszę zobaczyć "Przerwaną lekcję
                            muzyki" z Jaredem<3
                            • zuoxd Re: My chemical romance 29.04.10, 20:52
                              hahaha w Chapter 27 on jest taki szekszownie pulchniutki. xDD
    • rooshgirl Re: My chemical romance 28.04.10, 21:58
      TaKK!!!
      • imperativ My Chemical Romance 29.04.10, 16:40
        Film fajny.
        A piosenka genialna smile

I Never Told You What I Do For A Living .. boże. boskie <3
    • pretty_in_punk Re: My chemical romance 29.04.10, 18:07
      jestem jak najbardziej za !
      • imperativ Re: My chemical romance 30.04.10, 15:06
        dzisiaj w radiu leciała Helencia <123456789
        • chemically Re: My chemical romance 30.04.10, 17:24
          *jeb*
          *łup łup*
          *Ómarcie*
          *zmartwychwstanie*
          <333333
          • imperativ Re: My chemical romance 30.04.10, 17:47
            OOOŁ JEEEEEEE !
            dotarła do mnie koszulka chemiczych <33333333

< lansik >
            • zuoxd Re: My chemical romance 30.04.10, 19:45
              haha, juz mi się chwaliłaś... xD
              ja chcę sobiek upić shirta The Creepshow ale za cholere w polsce znaleźć nie mogę a zza
              granicy mi starzy nie kupią >.<

boze ja mam pecha... czemu musieli ukraść włąsnie moją dopiero kupioną kurtkę? >.<
            • princess132 Re: My chemical romance 30.04.10, 20:00
              santasantajest lans jest <szpan>

a jaką masz ? daj linka tongue_out

ejejej najprawdopodobniej idę na billy talent, jupiii!devil
              • zuoxd Re: My chemical romance 30.04.10, 20:10
                ave szatan. miłej zabawy ci życzę i wgl i wgl tyrytytyty. XD ^^

aaaa życie mi się zwaliło na głowę i odkopuję się właśnie z jego gruzów [poetyckie
                metafory]. xD >.<
              • chemically Re: My chemical romance 01.05.10, 08:56
                princess- zazdroszczę i również życzę dobrej zabawy xd możesz mi załatwić
                autograf, lol xd
                • chemically Re: My chemical romance 01.05.10, 11:47
                  mam avatar z lyn XD ale minie miesiąc zanim zacznie się wyświetlać w miniaturce...
                  • zuoxd Re: My chemical romance 01.05.10, 12:17
                    łiiiiiiii *podniet grupowy* xD
                    • imperativ Re: My chemical romance 01.05.10, 15:20
                      princess132 jaki jest skrót do twojego nicku, bo mi się nie chce pisać nazwy . zbyt długa.
                      leniem jestem. XD

JA TEŻ CHCE NA BILLY TALENT !
                      esz ty, zabieram się z tb. xd

a lineczek do słit koszulki wstawię kiedy indziej. mwhihi >D
                      • imperativ Re: My chemical romance 01.05.10, 16:31
                        ALE LANS. :3

jupikajejje <3
                        • chemically Re: My chemical romance 01.05.10, 17:03
                          boska <33

no właśnie, musimy princess jakiś skrót wymyślić. xdd
                          • zuoxd Re: My chemical romance 01.05.10, 17:58
                            zwykle daję ludziom słit ksywki... xD
                            co poffiecie na nowy słit wątek?

nothing to say ;x
                            • chemically Re: My chemical romance 01.05.10, 18:16
                              njee nowy. bo ten ma już taką rozległą i piękną historię *___*
                              • imperativ Re: My chemical romance 01.05.10, 19:08
                                Jak zobaczyłam
                                to
                                zdjęcie, myślałam że J.E.B.N.E XDDDDD
                                • chemically Re: My chemical romance 01.05.10, 20:09
                                  Widziałam to kiedyś! XDD *ómiera* jakie ma sexi kozaczki XD <lol2>
                                  • chemically Re: My chemical romance 01.05.10, 20:18
                                    fc02.deviantart.net/fs37/f/2008/267/5/d/gerard_way_calvin_klein_by_ravengoth22.jpg
                                    haha, to Gee? XD
                                    • princess132 Re: My chemical romance 01.05.10, 20:26
                                      jakie szekszi. łuhuhu. <33

a ta bluzka zajebista. łuhuhu.

możecie na mnie prins mówić xdd
                                      • zuoxd Re: My chemical romance 01.05.10, 21:50
                                        szekszowne. xD

ja sie zamykam i uciekam stąd.

umarłam. umarłam na życie. oł je. xD
                                        • chemically Re: My chemical romance 02.05.10, 17:41
                                          ŻE CO?!
                                          nje uciekasz
                                          • zuoxd Re: My chemical romance 02.05.10, 20:24
                                            uciekam,
                                            wypaliłam się normalnie, cholera wie.
                                            • princess132 Re: My chemical romance 02.05.10, 22:02
                                              zdobyłam pierwszą płytę!
                                              • zuoxd Re: My chemical romance 03.05.10, 12:08
                                                wow, jea. ;3

mam tekst do Bulletproof Heart. przetłumaczyć? xD
                                                [Zuo jest leniwa dupa, musi się wziąć do roboty xD]
                                                • princess132 Re: My chemical romance 03.05.10, 14:18
                                                  tłumacz tłumacz ;D
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 03.05.10, 14:57
                                                    ale ten Gerard szekszi.

kurczę, ja chcę płytę.
                                                    ile razy to mówiłam XD ?
                                                  • chemically Re: My chemical romance 03.05.10, 15:01
                                                    tłumacz big_grin haha, jaki wyszczerz XD

ja tesz chcem płytem <3
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 03.05.10, 15:39
                                                    <GERARD>
                                                    <MAJKI>
                                                    <RAY>
                                                    <BOB>
                                                    <FRANEK>

lol, cool
                                                  • chemically Re: My chemical romance 03.05.10, 15:40
                                                    *jeb*
                                                    santa to jest Gerard XDD
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 03.05.10, 16:08
                                                    A to MAJKI : surprised

szkoda że nie ma minki toster XD
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 03.05.10, 16:33
                                                    na onecie się spierają czy nazwisko Franka wymawia się 'eye-hair-oh' czy 'eye-year-oh'
                                                    xDD

już tłumaczę, tylko dokoncze filmidło oglądać xD
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 03.05.10, 17:44
                                                    zuo daj linka do tej strony co się sprzeczają . XD

LOLĆ.
                                                    Gerardowy śmiech.
                                                  • princess132 Re: My chemical romance 03.05.10, 20:30
                                                    jestem nie w temacie. Ale trudno. ;D

Niic na jutro nie umiem chyba.
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 03.05.10, 22:11
                                                    muzyka.onet.pl/1,202,8,33089691,89970920,1558196,0,forum.html
                                                    masz te sprzeczki. tylko to już stare xD

nowe njusy z gerardowego tłitera! xD
                                                    'krótka przerwa z powodu nowych piosenek.. bardzo ekscytujacych' xD
                                                  • chemically Re: My chemical romance 04.05.10, 14:03
                                                    dla Gerarda wszystko jest ekscytujące XD
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 04.05.10, 15:06
                                                    taa xD 'lodówka mi się zepsuła.... boże jakie to ekscytujące' albo 'nic się nie dzieje... łoł to
                                                    jest ekscytujące' xD
                                                    zastanawiam się czy lepiej jest mieć za dużo entuzjazmu czy za mało. xD

mi go ostatnio jakoś brakuje.
                                                  • chemically Re: My chemical romance 04.05.10, 15:17
                                                    średnio w co drugim zdaniu, które wypowiada Gerard jest "jesteśmy bardzo
                                                    podekscytowani albo podnieceni" XDD <lol2>

wiosenna depresja?
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 04.05.10, 16:05
                                                    bo może są bardzo podnieceni, no co? xD

chyba całoroczna... w zimie ledwo żyłam, jak zombie, teraz się obudziłam, ale znowu mi isę
                                                    za dużo rzeczy na łeb zwaliło...
                                                  • princess132 Re: My chemical romance 04.05.10, 16:09
                                                    Ale ja kocham jak Chemiczni są podekscytowani <33

Nie daj się depresji, swiat jest piękny! I zajebisty ;p
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 04.05.10, 16:25
                                                    nawet za bardzo. xD

oj nie, nie jest. przynajmniej dla mnie. -.-
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 04.05.10, 17:36
                                                    ejj. zepsuł mi się komputer ;oo
                                                    i teraz siedze na takim gruchocie bez gadu-gadu .. o,O
                                                    więc na wąciaczku o MCR będę rzadziej bo to jest laptop mojego taty ;//

<zUUo_wcielone>

tak wiem, będziecie tęsknić..
                                                  • chemically Re: My chemical romance 04.05.10, 18:36
                                                    @imperativ- ale masz wchodzić na nk! XD

zuo, nie daj się. byle do wakacji, będzie lepiej ; ))
                                                  • zuoxd Re: My chemical romance 04.05.10, 20:35
                                                    no a jakże, pewnie, że będziemy, imperku xD

dobra, staram się wierzyć. ^^"

a tak à propos nk.... xD
                                                  • chemically Re: My chemical romance 06.05.10, 19:07
                                                    patrzcie jakie Gee ma seksowne wdzianko
                                                    XD

• psychoxfreak Re: My chemical romance 04.05.10, 17:49
      o. lubię. kiedyś to był szał ciał, w wieku 10 lat miałam kompletnego pierdolca
      na ich punkcie i w tamtym czasie sądziłam, że to najbardziej elo trÓÓ zespół
      jaki istnieje ;q do dziś pozostał sentyment, lubię czasem włączyć honey.
    • agus2341 Re: My chemical romance 06.05.10, 19:12
      nie mam zdania, nie wiem kto to ;P
      • princess132 Re: My chemical romance 06.05.10, 20:24
        wikipedia. google. wszystko powie Ci o MCR.

ja chcę wakacje.

muszę mieć okularyyy! <wnerw>
        • imperativ Re: My chemical romance 07.05.10, 11:35
          ejj, byłam w Krk i widziałam zajebisty sklepik XD
          mwhaha. kupiłam sobie takie przypinki z Chemicznymi i naszywke na spodnie.
          szał ciał. mwhahaha XDD
          podniet podniet podniet.

ej, ja jeszcze pare dni nie bd na kompie [ nk i last ] XD .
          ale ojciec mi powiedział, że wezwie informatyka.
          więc za pare dni bd na kocie. xdd

mwhaha, piszę ze szkoły XDDDDD
          • chemically Re: My chemical romance 07.05.10, 16:18
            oddaj mi te naszywki XD
            • imperativ Re: My chemical romance 07.05.10, 17:42
              naprawili mi komputer, ale lans XD

podniet 1
              podniet 2

mwhihi xd
              • zuoxd Re: My chemical romance 07.05.10, 21:32
                wszyscy się cieszymy. xD

a u mnie to jak zwykle.
                • imperativ Re: My chemical romance 07.05.10, 21:36
                  zUo, czego nie jesteś na gg ;o ?
                  • zuoxd Re: My chemical romance 07.05.10, 23:12
                    bo zuo nie jest na komputerze, lecz iPodzie gdzie nie ma gg. a co, ktoś za mną tęskni czy
                    nie ma z kim pierniczyć głupot? xD

bosz, I wanna be somebody else...
                    • chemically Re: My chemical romance 08.05.10, 12:07
                      patrzcie jaki słit filmik
                      c:

haha,
                      na końcu Gee robi boskie miny oczami XD

Franio
                      w okularkach ^_^

aaaa, ja tak chcę!
                      • chemically Re: My chemical romance 08.05.10, 12:45
                        a to moje ulubione *dead* akcja
                        z głośnikiem <zbok> XD

• chemically Re: My chemical romance 08.05.10, 12:48
                          Hi big_grin
                          naszło mnie na oglądanie filmików mcr'owych XD one są takie słoodkie
                          • princess132 Re: My chemical romance 08.05.10, 15:13
                            ja chcę płytę!

(pisałam to już)
                            • zuoxd Re: My chemical romance 08.05.10, 16:22
                              jak widzę wszyscy mają mnie zgrabnie gdzieś xD

co... czytam "Carrie" King'a i myślałam że będą jakieś schizy a tu nic. muszę ją skończyć.
                              swoją drogą bardzo ciekawe jeśli się lubi czytać o religijnych fanatykach xD
                              • imperativ Re: My chemical romance 09.05.10, 14:27
                                urządzamy zlot Chemików w Polsce.
                                bez gadania XD
                                • chemically Re: My chemical romance 09.05.10, 15:12
                                  jak to bez gadania? scared nie wytrzymam...
    • benisia222 Re: My chemical romance 09.05.10, 14:31
      Hmm...Aż taką wielką fanką nie jestem..Ale przyznam ze kilka kawałków mają na serio fajnych
      big_grin
      • imperativ Re: My chemical romance 09.05.10, 15:26
        hahaa. spamuję z Chemically redakcję bravo.
        wysyłamy im listy o Chemikach XDDDDDDDD
        • chemically Re: My chemical romance 09.05.10, 15:33
          i będziemy tak robić dopóki nie zaproszą ich na koncert! XDD
          • zuoxd Re: My chemical romance 09.05.10, 19:41
            ja wszystko olewam.

a na koncert i tak bym nie pojechała. xD
            • princess132 Re: My chemical romance 09.05.10, 20:09
              zuo, jesteś zua. a na koncer zaciągniemy Cię siłą. ;P

u mnie jest taki zajebisty sklep, mają torby, koszulki, przypinki z chemicznymi, tylko że jak
              go odkryłam to oczywiście nie mam forsy, jakżeby inaczej. fuck.

• imperativ Re: My chemical romance 09.05.10, 20:12
                A teraz wypowiem wam moję garderobę Chemiczną : koszulka Chemiczna, 2 przypinki
                Chemiczne, naszywka Chemiczna i wujcio ma mi sprawić czapke Chemiczną.

ale lanslanslans.
                • zuoxd Re: My chemical romance 09.05.10, 21:38
                  a mnie się to wszystko już znudziło.

I hate everything about you
                  • imperativ Re: My chemical romance 10.05.10, 17:46
                    osz ty zua jędzo.
                    • zuoxd Re: My chemical romance 10.05.10, 22:31
                      ha! już mnie nie lubicie! wiedziałam! xD

miałam takiego doła ze chciałam sobie łeb odstrzelić ale już mi lepiej .____.
                      przepraszam za huśtawki nastroju xD

kiedyś mogę wam powiedzieć że was wszystkich nienawidzę i rzygam tym wszystkim,
                      nie bierzcie tego całkiem serio...

wiem, że jestem zua jędza.
                      • chemically Re: My chemical romance 11.05.10, 14:56
                        nje można tak mówić, bo Chemicy nie mogą się znudzić c:
                        • zuoxd Re: My chemical romance 11.05.10, 17:35
                          niedługo się sama przekonam czy mogą czy nie...
                          ;c
                          • chemically Re: My chemical romance 12.05.10, 20:33
                            to się przekonaj.

buu, cicho tu :c
                            • princess132 Re: My chemical romance 12.05.10, 20:38
                              teraz to ja mam dół dla odmiany, zaraz mi mózgownica eksploduje crying
                              • imperativ Re: My chemical romance 13.05.10, 18:17
                                umieram, o .
                                • ola09 MCR 13.05.10, 19:13
                                  nie chce się wtrącać ale muszę -czy ktoś widział MCR w super słodkich urodzinach
                                  na MTV-zaśpiewali piosenkę "teenagares" i sto lat(to były jakieś rock'owe
                                  urodziny)-oglądałam tylko końcówkę
                                  ogólnie nie oglądam MTV ale przypadkowo-przełaczając kanały trafiłam na to
                                  jeśli już widziałyście to sorry ale chciałam to powiedzieć osobą nie wiedzącym o
                                  tymuncertainsmile
                                  • chemically Re: MCR 13.05.10, 19:35
                                    fajnie, że piszesz, bo nam wąteczek pada ;>
                                    widziałam <3 zazdroszczę cholernie tej dziewczynie, ale jak sobie pomyślę, że ma
                                    raka to zazdrość idzie w kąt ;x
                                    jejku, nie musisz przepraszać XD od tego jest ten wątek
                                • zuoxd Re: My chemical romance 14.05.10, 06:52
                                  ja się jednak przestanę udzielać. ;x
                                  • imperativ Re: My chemical romance 14.05.10, 14:34
                                    tak, ja teżjej cholernie zazdroszczę. chociaż nie zupełnie..

ZUO wgrwr =.=
                                    guuupia jesteś.
                                    • zuoxd Re: My chemical romance 14.05.10, 20:31
                                      wiem, imperciu, kochanie, wiem. i przyznaję, tak : jestem głupia.
                                      • chemically Re: My chemical romance 16.05.10, 15:59
                                        mało nas, mało nas...
                                        • princess132 Re: My chemical romance 16.05.10, 20:17
                                          do pieczenia chleba xd.

młahahaha.

ja nie piszę na forum bo mi się nie chce.
                                          • chemically Re: My chemical romance 16.05.10, 21:22
                                            dance dance! XD
                                            • zuoxd Re: My chemical romance 18.05.10, 20:22
                                              świat jest zuy xD
                                              • chemically Re: My chemical romance 18.05.10, 20:44
                                                nje!
                                                świat jest zaje.bisty <3
                                                a szczególnie z Chemikami serce
                                                • princess132 Re: My chemical romance 18.05.10, 21:21
                                                  taaaak.

BIOLOGIA. uh.
    • happymoron_xdd Re: My chemical romance 19.05.10, 17:10
      Ja na to że spoko ;ddd
      • imperativ Re: My chemical romance 19.05.10, 17:33
        ojejku ! jak ja dawno tu nic nie pisałam c:
        • zuoxd Re: My chemical romance 19.05.10, 22:01
          świat jest piękny? serio? ;oo xD
          • chemically Re: My chemical romance 20.05.10, 08:46
            czasami xd i niedługo wakacjee. i nowa trasa!santa
            • zuoxd Re: My chemical romance 22.05.10, 22:03
              śmierć.

zuo ma odpały xD
              • chemically Re: My chemical romance 23.05.10, 09:52
                a Lyn-Z ma dziś urodziny xdd
                Stówka! : )) i masz dbać o Gerarda i Bandytkę XD i przekonać Chemików do
                koncertu w Polsce.
                • zuoxd Re: My chemical romance 23.05.10, 13:17
                  ja na urodziny życzę wszystkim dużo dzieci xDD
    • coks Re: My chemical romance 19.05.10, 17:45
      Nigdy nie byli i nie będą jakimś super zespołem .
      Gee fałszuje - niestety . Wiem, że tak jeszcze rok temu byłam w nich zakochana
      po uszy .
      Potem jednak znalazłam "porządniejsze" zespoły, ale sentyment jest . : >
    • sonia321 Re: My chemical romance 20.05.10, 11:52
      fajnie...
      chce żeby w Polsce dużo się działo
    • pati123153 Re: My chemical romance 23.05.10, 13:27
      Super by było . xd
      • imperativ Re: My chemical romance 23.05.10, 13:29
        Gee nie fałszuje : )
        mwhaha. przynajmniej dla mnie.
        uważam, że ma piękny głos.

sto lat LynZ :]
        • chemically Re: My chemical romance 23.05.10, 15:08
          Gee kiedyś fałszował. ale się wyrobił. ma piękny głos serce
          • zuoxd Re: My chemical romance 23.05.10, 19:12
            a nawet jak fałszuje to co z tego?
            i tak wszystkim się podoba jak jęczy, szlocha, krzyczy, pieje... nie wiem jakie jeszcze
            dźwięki z siebie wydaje xD
            • imperativ Re: My chemical romance 27.05.10, 20:58
              Gee jest piękny.

krótko, zwięźle i na temat. : D
              • chemically Re: My chemical romance 27.05.10, 21:02
                ostatnio zauważyłam, że przed moją szkołą na murze jest mały napis "MCR" a obok
                tego "Franek" XD
                • zuoxd Re: My chemical romance 27.05.10, 22:03
                  pozdrawiam kogoś, kto to napisał, serio. xD
                  na mojej jest "666 ave satan", tez serio.

• chemically Re: My chemical romance 28.05.10, 13:21
                    hhahah, też fajnie devil XD
                    • zuoxd Re: My chemical romance 28.05.10, 22:11
                      teraz nie ma satanistów, są same hiphopy i modnisie. xD
                      • imperativ Re: My chemical romance 29.05.10, 08:11
                        a u mnie na szkole widnieje napis wymalowany żółtym sprejem C H U J.
                        tiaa. dzieci cię radują gdy to widzą.
                        haha.

KAŚKA MA CHEMICZNY NASYJEK !
                        wgrwr.
                        lol . lol . lol .
                        • zuoxd Re: My chemical romance 29.05.10, 11:26
                          z takich napisow wszyscy mają uciechę.

nasyjek? xD
    • cami. Re: My chemical romance 29.05.10, 13:35
      ojejciu, chciałabym *_*serce
      są świetni XD
      kocham teenagers, helena, i'm not okay, vampires will nevert hurt you, welcome to the black
      parade . XD
      • chemically Re: My chemical romance 29.05.10, 14:45
        grono chemicznych wielbicieli się powiększa, miło xD
        • zuoxd Re: My chemical romance 29.05.10, 20:48
          Wszyscy ich lubią ale nie każdy jest tego świadomy. XD
          • chemically Re: My chemical romance 30.05.10, 10:02
            no, dokładnie ;D xd
            • zuoxd Re: My chemical romance 02.06.10, 16:49
              aha.

powrócił internet, wróciło i zuo, zaprawdę. xD
              • imperativ Re: My chemical romance 05.06.10, 09:37
                ZUO zawsze było i będzie : >