Gość: ;ddd IP: *.csk.pl 02.06.09, 14:18 kogo najbardziej lubicie oceniajac po komentarzach na forum , na kotku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy_ Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 02.06.09, 14:20 eeehmm ;pp wszyscy fajni na swoj sposob ale najbardziej lubie : loczek. , ewus1 , blah_rock , candy.e i duuuzo innych ale nickow nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 02.06.09, 14:22 jakby ciebie nie bylo na mojej liscie - nie przejmuj sie ciebie tez lubie ale nie pamietam nicku xppp haah Odpowiedz Link Zgłoś
fan_japan Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 04.10.09, 13:20 ja lubię majli jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 02.06.09, 14:21 Ja lubię bardzo :demcialove, nikola_16, miley_45 i wiele wiele innych ale nicki zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 02.06.09, 14:33 ja zdceydowanie; loczek,demus,sweet_madzik,blah_rock,vanessa.hudgens,miey_love,miss_pauline,iness_pendragon,demi_miley_love,wunia,miley_45,nikola_16, i jeszcze duzo,duzo duzoo . xd a apati896...wiesz.....jestes nie fer,,,,bo w wątku "co myslicie o ;DEmcialove" napisalas ze ja tobą rządze , a tak nie jest....wiec...sorry.. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 02.06.09, 17:43 aktualnie b. lubię: blah__rock , pati896 , nikt., sweet_madzik , decod.e , mandy_ , candy.e . Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 02.06.09, 18:33 ja lubię candy.e , loczka , demcialove , blah__rock . Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 02.06.09, 18:40 love.selena.x3, mandy_, justynaa134, szpilka_ Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 02.06.09, 18:48 Hmmmmm a więc tak !!!! - Dzisturbia -Loczek -Skrklubkarrolcia -karolajn I wiele wiele innych ale pozapominałam nicki.....xD Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_ Ulubieni uzytkownicy xdd 02.06.09, 18:49 Hmm , ja wszystkich lubię . ^ Znaczy ... może nie wszystkich ale większą część udzielającą się na forum . ' ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 OMG 02.06.09, 19:05 Założyłam już dawno taki wątek rozumiem że mogłaś/łeś nie zauważyć ale on jest jeszcze na pierwszej stronie,więć?? ZAŚMIECANIE FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: OMG 02.06.09, 21:13 lubię: ewus1, iness_.....(sorry że nie pamiętam całego nicku ) pati896 i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 Re: OMG 02.06.09, 21:18 ewus1 -jest cudowna ,mój autorytet na forum ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: OMG 02.06.09, 21:41 love.selena.x3, dziękuję za wspaniałe wyróżnienie. Wiele ono dla mnie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: OMG 03.06.09, 14:14 kimberly25 decod.e mandy_ blah__rock loczek chyba wszyscy. byc moze nikcu zapomnialam xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley;*** Re: Ulubieni uzytkownicy xdd IP: *.tktelekom.pl 07.06.09, 18:54 wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 07.06.09, 19:01 ja lubię wszytkich.. prawie wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
miley12 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 07.06.09, 19:43 ashleyandmiley masz taki sam avatar jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 07.06.09, 20:35 Moi ulubieni to: justynaa134 loczek love.selena.x3 demcialove i wiele wiele innych, ale patrzeac po poprzednich komentarzach widocznie mnie nikt nie lubi..hee...no trudno pozdrawiam wszystkich użytkowników Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 08.06.09, 11:41 Ja lubię:miley_love.,nicola_16,demus i demcialove Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 08.06.09, 11:47 Oczywiście innych też lubię,ale te osoby najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Ulubieni uzytkownicy xdd IP: *.tktelekom.pl 08.06.09, 16:07 kotek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hollywood. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 08.06.09, 16:10 hahaha ,ja też ze wszystkich użytkowniku wolę kotka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 08.06.09, 19:14 eeem.. loczek. ewus1 blah__rock demcialove vanessa.hudgens miss_pauline mandy_ love.selenax3 hayley_ kimberly25 sweet...ash ms.hollywood. heilig89 cyrusowa demussss euforia ewunia7777777 rose karolajna96 kitty16 justynaa134 ketrin elisss92 miley_love. mellow miless emciaaa black_rose twoja_stara coffe28 demi92 lusia_26 sweet_madzik jak Cię tu nie ma, to oznacza, że albo zapomniałam Twgo nicku, albo nie jesteś godzien miejsca na mej liście xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 12.07.09, 15:31 wampirekxd olcia111 sysiek444, yourbaddream jane_ elisss92 demi92 Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 12.07.09, 15:42 ja lubię prawie wszystkich użytkowników kotka Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 12.07.09, 15:55 Większość lubię Hmmm a z tych co pamiętam to miqusia, nikt. i blah_rock Noo i jeszcze margaryna mnie rozwala Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 12.07.09, 16:56 Ja lubię raczej wszystkich użytkowników, ale tak najbradziej to: nikt. (ma ona ciekawe wypowiedzi i ma pamiętliwy nick, chociaż niestosowny, bo raczej nikim to ona nie jest hermiona13 (bo ją bardzo zapamiętałam i stworzyła fajną gre hilary.duff (bo również ma fajny wypowiedzi i wydaje się super dziewczyną) nicole_16 (bo stwarza ciekawe fora) ardnaskela (polubiłam ją z czatu little (również polubiłam ją z czatu) cocomaroko (bo ma orginalny nick i fajnie sie wypowiada) ketrin (bo zapamiętałam ją po kilku ciekawych komentarzach) jane_ (bo udziela sie w kotku i wydaje sie fajną i inteligentną osobą) przepraszam jesli którąś z osób tutaj wymienionych źle napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 12.07.09, 17:05 a mnie nikt nie lubi ((((( a ja lubie demus nikt. loczek blah_rock demcialove Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 12.07.09, 17:10 Ja Cie lubie i pamiętam po avku tylko poprostu nie wymieniłam Cie w swoim wpisie, bo gdybym wszystkich tych o lubie miałabym wypisać to mi by czasu nie starczyło Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 12.07.09, 17:11 A mnie zresztą tez nikt nie wypisał ale sie tym nie przejmuje Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 23.07.09, 22:32 nikt. napisał(a): > ketrin oo dziękuje, też cię lubię < 333 Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 24.07.09, 08:09 oxy też wydajesz się być fajna a ja chciałam dopisać jeszcze princess14 * Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Użytkownicy ; ] 12.07.09, 19:43 chciałabym dodać jeszcze zmierzchoomanię, chocholatediet i mileyanddemi ; ] dziekuję zmierzchoomania ; *** jesteś strasznie miła, sądzać po Twoich wypowiedziach ; ) chocolatediet - masz świtny nick, taki.. apetyczny x D ogólnie jesteś po prostu super ^ mileyanddemi - tez masz świetny nick, trafia w moje gusta ; D Odpowiedz Link Zgłoś
malina. A więc xd 12.07.09, 19:50 Emm... > wyobrażnia. > miqusia. > q. > nikt. chociaż z nią nie gadałam b. ją lubię xDD > loczek. patrz wyżej xD > dziewczyny z forum, zgubiłam kartkę więc nie pamiętam nicków xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: A więc xd 12.07.09, 20:08 hah. malina. x D masz boski nick ; ] ocham malinki ; xx to znaczy.. te owoce ; > też Cię bardzo lubię, malino . jak masz zna imię ? [ właśnie zauważyłam, że rozpoczynam rozmowę, więc jeśli chcesz pogadać ze mną pierwszy raz to proszę odpowiedzieć na moje pytanie, wtedy Ty zadasz mi kolejne, i będziemy prowadził naszą 1 rozmowę x D ] PS. jeśli będziesz miała na imię malina, to oddam mózg do reklamacji xD no bo jest takie imię . Malina. ale ejst owoc, a mozesz być wielką fanką tego owocu, i mam dylemat od czego ten nick x D Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: A więc xd 12.07.09, 20:10 miało być ; ale jest też taki owoc, a możesz być wielką fanką tego oto owocu, i mam dylemat od czego ten nick xD Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove -'- 12.07.09, 20:18 .teraz musze jeszcze dodac pare osóbek .xd nikt. demetria. lauren. hilary_duff ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: -'- 12.07.09, 22:07 A ja chciałabym dodać jeszcze 3 osoby: demcialove - wydaje mi sie ciekawą i bardzo fajną osobą lauren - jest bardzo fajna i tak jak ja lubi Nikki Reed ;p mileyanddemi - wydaje sie być bardzo miłą i sympatyczną dziewczyną A i chiałam podziękować nikt. za wyróżnienie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren. =3 12.07.09, 22:59 i jeszcze ja... demetria.-gadałam z nią przez gg, wydaje się b.fajnaa demcialove- to b.fajnaa osoba, i tak jak ja lubi Demi i Miley =3 Aha, i nienawidzi Seleny.xd zmierzchoomania- poznałam ją na moim wątku o Nikki Reed, po jej wypowiedziach wnioskuję, że jest b.fajna.;] nikt.- nie rozmawiałam z nią, ale myślę, że to super dziewczynaa =3 klaudysia- z nią również nie rozmawiałam, ale widziałam jej niektóre wypowiedzi. To naprawdę fajna osoba. jeśli kogoś pominęłam to sorka. =3 Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_xd Re: :D 12.07.09, 23:32 -ashleyandmiley -sysiek4444 -justyna134 -zmierzchoomania -jane_ Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: :D 13.07.09, 00:00 ja nie będę wymieniała bo lubię WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW KOTKA...!!! Bez wyjątków Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 13:00 dzięki nikt. i hilary.duff za wyróżnienie kochane jesteście ja też spoko osób tutaj lubie najbardziej chyba te które szanują zdanie innych ale jednoczesnie bronią swojego więc jesli taką osobą jesteś to znaczy że bardzo cie lubie i szanuje z ników nie pamietam za bardzo osób ale miedzy innymi nikt. i hilary.duff gaga i te dziewczyny z którymis kiedys gadałam na czacie jak na chwile zajrzałam sorrki dziewczyny ale za chiny nie umiem przypomnieć sobie ników!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 13:03 aha i wampirekxd i emciaaa jak przekręciłam to sorrrki ale chyba wiadomo o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 13:21 zmierzchoomania jane_ candy.e wyobraznia więcej nie pamiętam . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 15:07 hermiona13 - kojarze . ;DD zmierzchoomania - również , lubię cie ;DD demcialove - kojarze , dobijają mnie jej wypowiedzi. ;DD nikt. - cb najbardziej po nicku kojarze , nie zamieniłyśmy ze sobą ani słowa ale i tak cię lubie.xd miqusia - z forum , <33 wyobraźnia - też z forum. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 21:18 Właśnie polubiałam glam_rock Jakos tak przeczytałam jej komenta i zyskała moją sympatię Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 22:03 Mnie chyba też nikt tu nie lubi A trudno. A ja lubię was wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 22:06 demi1112 ja Cię lubię Rozpoznałaś z mojego avka, że nie lubię TH ani Disney'a co mnie rozłożyło na łopatki Nie przejmuj się... Mnie lubią TYLKO 2 osoby więc głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 22:10 chocolatediet ja też Ci lubię i Resztę użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 22:26 Ja chciałam jeszcze dodać: chocolatediet - po komentarzach wydaje sie być bardzo fajną osobą i ma pyszny nick livv. - wydaje mi sie, że jest bardzo ciekawą osobistością Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 22:35 ch.. Zmierzchomania. Teraz za taki ładny opis to ja Cię uwieelbiam poza tym komcie też masz niezłe A swoja drogą fajnie, że zaczynam być chociaż rochę rozpoznawana bo pod starym nikiem to zwykłą, szarą użytkowniczką byłam... Heh dałam smaczny nick i od razu jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 22:47 Tak to racja I jak dla mnie to mogłabyś sobie dać bardziej kolorowszy avek Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 23:30 Chcę jeszcze dodać nessi, bo właśnie tak jaby "pisze" z nią na forum i wydaje mi sie, że to bardzo fajna i miła osoba Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 13.07.09, 23:32 a ja właśnie z forum wyszłam Hmmm zmierzchoomanio jutro czegoś fajnego poszukam. Obiecuję Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia ; )) 14.07.09, 11:35 od razu przepraszam za pisanie bez polskich znakow ale obeznie jestem u babci ^_^ pozdrawiam . ktorych lubie ? zdechlke, zgnilke, coco, choco, panne tajemnicza, zapalke ; ) to tak z czata, mam nadzieje, ze sie zorientujecie o kogo lazi xd . a kto madrze pisze, tj. tak, ze mi sie podoba ? x dd nikt., twoja_stara, cheer, loczek., majson, jane_, ardnaskela, margaryna, alice_chochlik . uua . to bodajze tyle ; ) kurdee, wszyscy tacy fajni i madrzy ; x Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: ; )) 14.07.09, 11:47 a ja lubię i chciałabym osobiście poznać: majson bo jest mila i nikogo nie obraża i w ogl. ardnaskela, bo wydaje się być mila nio i na koniec: jane_ bo jest mila, ambitna, inteligentna. nio to tyle, ale szanuje wszystkich bez wyjątku... dziękuje za uwage i polecam sie na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: ; )) 14.07.09, 12:00 Dziękuję za wyróżnienie użytkownikom o nickach: zmierzchoomania miqusia asiulka74 Jest mi bardzo miło. Ja ze swojej strony może nie będę wymieniała osób, które lubię, bo jest ich naprawdę wiele i nie chcę nikogo ominąć. Ci, z którymi gadałam i w jakiś sposób się komunikowałam wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia haha ; p 14.07.09, 13:11 tak, ja zawsze jak cos napisze to sobie cos zapomne . maline z czaa lubie . ; D i jeszcze z tych, z ktorymi nie rozmawialam, a znam z wypowiedzi to decod.e i candy.e mam nadzieje, ze mi sie juz nikt nie przypomni ... ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: haha ; p 14.07.09, 13:48 a . nom ajk moglam zapomniec! demi1112 ;d pzreciez cb ostatnio bardzo polubialm .;] fajną laską jestes . ;d .jak znowu mi sie cos przypomni napsizę . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: haha ; p 14.07.09, 13:50 bosh! i jeszcze o jeden bardzo waznej osobie zapomnialam! zmierzchoomania .nie gadalam z nia za czesto , ale jest bardzo fajnaa . nikogo nie krytykuje . i jest w porzo laską .;d i ajk widac lubi twilight . ;d nom i aj tez . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: haha ; p 14.07.09, 18:11 ja lubie wszystkich po kolei . ;d ` od góry do dołu .. xd (skumajta o co choo . ; ) ,) marokoko , anne , tajemniczą , nikt. , zgniłą , nicola_16 , decody.e , dupa jasia , -''- . xd i tam dalej . ;] taa . połowe osób nie napisałam , ale jak jesteście ciekawi to see poszukajta . xd Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: haha ; p 14.07.09, 18:54 Lubię wszystkich użytkowników ale najbardziej. Demcialove, chocolatediet, zmierzchoomania, nikt. Jak ktoś mi się przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
patient Re: haha ; p 15.07.09, 18:27 Oj ja Cię lubię, chociaż z tobą nie gadałam ;P lubię też demcialove i hilary.duff xdd faaajne jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
michelleanne186 Re: haha ; p 15.07.09, 18:33 ja tam lubię wszystkich ) ( no prawie ) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 haha : p 15.07.09, 18:34 demus- mnie tez nikt nie lubi, ale nie zależy mi na tym.... mam nadzieję że cię pocieszyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Lubię każdego :-) 15.07.09, 23:53 Ja osobiście bardzo lubię wszystkich użytkowników. Najbardziej chyba lubię kotka.pl , bo to ona założył tą super stronę, dzięki której można poznać fajnych ludzi. Nie wiem czy ktoś mnie lubi, ale wiedzcie , że ja każdego lubię, a najmniej tych co obrażają innych. Pozdrowienia dla każdego użytkownika Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Lubię każdego :-) 16.07.09, 08:54 dzięki cytrusia. ; * też Cie lubię ^ Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Lubię każdego :-) 16.07.09, 08:58 A. Bardzo lubię też miqusia Tylko nie wiem, czy ten nick się odmienia ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: haha : p 30.07.09, 13:43 Ja lubię : loczek. candy.e kitty16 kimberly25 Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: Lubię wszytskich 16.07.09, 10:39 Lubię demi1112- pisze fajne i mądre komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Lubię wszytskich 16.07.09, 11:05 mandy_ Demus decod.e disturbia karolajn kimberly25 justyna134 canady.e sweet...ash nikt twoja_stara blah_rock miss_pauline cyrusowa ewunia7777777 karolajna96 ketrin elisss92 milesss emciaa sweet_madzik vampirekxd jane_ cocomaroko hilary_duff zmierzchooania demetria trysia13 andziulka_xd demi92 wyobraznia demi1112 chcoladet livv. domcialove Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia ulubieni . xd 16.07.09, 11:00 o, dzięki cytrynko ; * . szczerze mówiąc nie widziałam twoich wypowiedzi na forum... bodajże jesteś nowa . ; d ale już się fajna wydajesz ^_^ i jeśli kogoś napisałam, a ten ktoś mnie nie lubi albo po prostu jestem mu obojętna to niech mnie nie pisze, nie chce być omylnie uszczęśliwiana xDD Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: ulubieni . xd 16.07.09, 11:14 Lubię zmierzchoomanię, ja też kocham zmierzch ale ogólnie pisze fajne komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: ulubieni . xd 16.07.09, 17:09 Dzięki bella96. Lubię jeszcze miss_pauline, miqusia i bella96 właśnie Ciebie ostatnio polubiłam Jak ktoś mi się jeszcze przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
carrie. Re: ulubieni . xd 16.07.09, 17:24 miss_pauline , ashleyandmiley , zmierzchoomania i decod.e Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: ulubieni . xd 16.07.09, 18:28 lubię jeszcze sysiek4444 i nicola_16. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: ulubieni . xd 16.07.09, 20:30 dziękuje Ci bella96 za wyróżnienie. To miło z Twojej strony Powiem szczerze, że ja nie widziałam jeszcze Twoich wypowiedzi na forum i może dlatego nie miałam szansy Cie poznać i polubić. Więcej sie udzielaj, a wyjdzie Ci to na dobre Pozdrawiam P.S. Dziękuje jeszcze, wszystkim tym co mnie również wyróżnili To bardzo miłe wiedzieć, że jest ktoś kto w pewnym sensie cie lubi. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: ulubieni . xd 16.07.09, 22:04 Bardzo Ci dziękuję zmierzchoomanio. Dopiero od niedawna jestem na kotku.pl i nie miałam jeszcze za bardzo szansy wypowiadania się na forum, ale się staram Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: ulubieni . xd 16.07.09, 22:12 Z tych z którymi gadałam to fajne są: -hilary.duff -olcia111 -demcialove A tak pozatym to spoko wydają się: -nikt. -eliss92 (nie wiem czy dobrze napisałam nick) xD Jest jeszcze wiele osób, ale nie pamiętam nicków Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: ulubieni . xd 16.07.09, 22:17 dzięki, wampirkuxd ; ** też Cię lubię, jesteś bardzo miła ^ Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: ulubieni . xd 17.07.09, 18:17 .dodam jeszczee . kristen. i kaat88 ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: ulubieni . xd 17.07.09, 18:40 .dzięx, demcialove.;* tez cie lubiee.xd Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: ulubieni . xd 17.07.09, 18:54 Jak widać nikt mnie nie lubi Ja lubie Jane_, demcialove, loczek i innych Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: ulubieni . xd 17.07.09, 19:08 A mnie nikt nie lubi.. ja lubię nikt miss_pauline miqusia kristen demcialove carrie kimberly25 blah_rock bella96 demi1112 loczek i innych Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: ulubieni . xd 17.07.09, 20:04 mandy_ loczek zmierzchoomania hermiona13 sysiek4444 więcej nie pamiętam moze sobie jeszce przypomnę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: ulubieni . xd 17.07.09, 20:25 Dodam jeszcze: Bella96 - Odniedawna jestes na kotku i wydajeswz sie bardzo mila Elf97 - Ja cb tess lubieeee I lubie wszystkich uzytkowników A no prawie wszystkich....... Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: ulubieni . xd 17.07.09, 20:29 ja lubie sysiek4444 nikt carrie ketrin .. i jeszcze wiele innych ale nie pamietm wszystkich nickow . ogolnie to lubie baaardzo wiele uzutkownikow z kotka. ] ale tych najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: ulubieni . xd 17.07.09, 20:39 Ja dodam jeszcze carie. I dziekuje ci emciaaa Ja cb tez bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
nessi Re: ulubieni . xd 17.07.09, 20:59 zmierzchoomania i chocolatediet to takie które najbardziej zapamietalam xd ale lubie wszystkie `kotkowiczki` ;d ;* Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: ulubieni . xd 17.07.09, 21:10 oo dzieki livv ..: ja tez Cie b. lubie ) Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: ulubieni . xd 17.07.09, 21:43 ..to ja teraz dam pełniejsza liste moich najulubienszych ) nikt carrie livv. miss_pauline ketrin glam_rock ashleyandmiley zaza sysiek4444 olcia111 zmierzchomania jane_ wampirekxd mileydemi pink_rulez candy.e decod.e blah__rock demi1112 cookies sweet_madzik demus loczek twoja_stara iness_pendragon miqusia wyobraznia kurcze ..pewnie jeszcze ktoś ale juz nie pamietam jak cos mi sie nawinie to odrazu dopisze ; Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: ulubieni . xd 17.07.09, 21:50 chocolatediet emciaaa Nikt demi1112 jane_ candy.e mandy_ loczek zmierzchoomania hermiona13 sysiek4444 wampirekxd blah___rock pewnie o kimś jeszce zapomniałam... no narazie tyle ;p Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: ulubieni . xd 17.07.09, 22:13 oo wiem ..jeszcze demi92 i asiulka74 sory ze o was wtedy zapomnialam ) Odpowiedz Link Zgłoś
tuimi Re: ulubieni . xd 17.07.09, 23:08 asiulka74,tinn.,wampirekxd,zmierzchoomania,livv.; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: ulubieni . xd 17.07.09, 23:50 mnie też nikt nie lubi ale się tym nie przejmuje...ja lubię prawie wszystkich użytkowników kotka za długo żeby wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: ulubieni . xd 18.07.09, 08:26 dziękuję livv i emciuu . ^ też Was lubięęę . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: ulubieni . xd 18.07.09, 14:23 .aa ja lubię ; ] nikt. , pariska65 ; ]] i jeszcze kilka ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: ulubieni . xd 18.07.09, 12:15 dzięki tuimi i emciaaa. tez was lubam.. Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: ulubieni . xd 18.07.09, 13:19 Lubię takze : nessi,emciaaa,livv,wyobraznia,kolorowo,bucikowa,m.i.l.e.y,tuimi,mandy_,justyna134,hillary. duff,cocomaroko,demi1112,miqusia,ardnaskela,cytrusia. Prawdopodobnie kogoś ominęłam albo powtórzyłam przepraszam ;p Mieneło trochę czasu i się trocghę nowych ulubienców nazbierało =) Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: ulubieni . xd 19.07.09, 16:29 Ja także lubię zmnierzchomanie ( sorry jeśli źle napisałam) ma fajne wypowiedzi ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: ulubieni . xd 22.07.09, 12:45 lubie wiele osób ale naj to sysiek4444 Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: ulubieni . xd 18.07.09, 09:21 `Oh dużoo ich jest demalove , loczek , wampirekxd , hermiona13 , zmierzchoomania , kristen , może nikt , candy.e , wyobraźnia , kaaat88 , mandy_ . No chyba wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: ulubieni . xd 18.07.09, 09:46 Dziaa tuimi . JEszcze demicialove i tuimi ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: ulubieni . xd 18.07.09, 09:54 hah, m.i.l.ey. , co to miało znaczyć "chyba nikt" ? xD okej, lubisz chyba mnie . ^ czaaad . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: ulubieni . xd 18.07.09, 11:49 jeszcze kilka osób doszło m.i.l.e.y, kaaat88, kristen. jak o kimś zapomniałam to się proszę dopominać Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: nikt ;dd. 18.07.09, 12:40 `Napisałam tak bo nie byłam pewna co do Twojego nicku Teraz już go sobie zapamiętałam xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: ulubieni . xd 27.07.09, 20:16 bardzo lubię: nikt. sysiek4444 livv. emciaaa miss_pauline ashleyandmiley demcialove nicola_16 miley_love. pink_rulez candy.e decod.e blah__rock sweet_madzik demus loczek twoja_stara iness_pendragon miqusia wyobraznia mandy_ ashley. czels.s pewnie o kimś zapomniałam heeh (; Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 12:27 duuzoo luubie ! . ale nie pametam nicka ! z tych co pamietam to bardzo luubiee ! wampirekxd <33 , nikt. [moja imienniczka ] i . loove_miley Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 12:30 kolorowo: ja też Cię bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 12:49 Ja lubię wszystkich co się tutaj wypowiedzieli w tym blah__rock, chocolatediet, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 13:07 ym. nie chce mi się czytać wszystkich .. ale widziałam, że ktoś mnie lubi . xd czad x] . też Cię lubię m.i.l.e.y i tam dalej . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 13:34 Ja teraz postaram się wypisać wszystkich od początku. Ale jeżeli ktoś mi się przypomni to dopiszę. No to tak: nikt. emciaaa livv. sysiek4444 zmierzchoomania wyobraznia miqusia demus cocomaroko demcialove chocolatediet bella96 miss_pauline nicola_16 mileydemi Jak mi się ktoś przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 14:55 dzięki strawberry_xdd i demi1112 ja też was lubię Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 15:15 więc tak ja lubię: demi1112 kolorowo wyobraznia ashleyandmiley pink_queen nicola_16 fankamichaelaj maja lovve sophie miley12 ketrin natalka_xd ardnaskela sysiek4444 trysia13 czekoladowa cocomaroko cheergirl demus miqusia rózyczka disturbia agnes pati896 hermiona i klaudysia jeśli kogoś nie wymieniłam to przepraszam ale te osoby pamietam ponieważ wchodziły na czat Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 17:08 Dziekujee wlasnie juz wiemm luubie i to bardzoo mileydemi ||demi1112 i Ciebiee justynaa134 ! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 19:37 Ojej dziewczyny kochane jesteście Fajnie, że już tutaj jako-tako znana jestem Oki <joke> sysiek, nessi, livv, bucikowa i demi1112 dziękuję za wyróżnienie Miło czytac takie komy Też was lubięę. Baaaardzo muah!* Livv mnie pierwszą napisała ojoj) Teraz to cię uwieelbiam Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 19:58 chocolatediet Buziakii ;* Jeszcze lauren.; * Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 18.07.09, 22:07 Dzięki wszystkim którzy mnie wymienili. Justyna134 i kolorowo też was bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
majli_x3 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 09:49 dodaje jeszcze + chocolatediet , justynaa134 , wampirekxd i demi1112 - ty chyba piosenki piszesz , tak? ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 11:59 Choco, a o mi podziękować to się nie podziękuje . foch, strzeż się bo cie wykreślę z mojej listy xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 12:09 pariska 65, demcialove, wampirekxd, i wiele wiele innych tylko ników zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 14:05 , aa ja jeszce lubię ; ]livv.wampirekxd .demi1112 <-chyba ty piosenki piszesz .!? Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 14:31 dziękii strawberry_xdd. też cię lubięę ; * Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 17:39 Ja jeszczę chciałabym dodać: miqusia - na wątku o zlocie napisała, że może być na tym w Krakowie tak jak ja ;p I pisze, fajne, ciekawe i miłe komentarze sysiek4444 - wydaje mi sie, że jest osobą wesołą, radosną, miłą i zwariowaną I podoba mi sie jej avek , no i tak jak ja żali sie, że nikt nie wchodzi na czat Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 19:04 majli_x3 dzięki, tez Cię uwieelbiam^^ miqusia, Ty wiesz, że ja Cię kocham noo To teraz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 19:09 Moja lista: chocolatediet emciaaa Nikt . demi1112 jane_ candy.e mandy_ loczek zmierzchoomania hermiona13 sysiek4444 wampirekxd blah___rock Demcialove Tuimi Demus Lauren. Rudaa. strawberry_xdd kolejność nie ma znaczenia;]. jak o kimś zapomniałam to sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia ; )) 19.07.09, 19:20 chocoo ! też cię kocham, ale cie zabiję xd nie zagłosowałaś na mnie, choc! bez wymówek, nie podoba ci się ; ( xD Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: ; )) 19.07.09, 19:22 zmierzchoomania, dziękuję bardzo, tez cie lubię bardzo : DD kurde, ale z tym zlotem to się nie uda raczej. ; ( no chyba, ze przesunąć o dwa dni... haha xD Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 19:33 ja jeszcze lubię Margarynę i jassmin nie pamiętam całego nicku) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 21:18 miqusia ja się zastanawiałam czy nie zagłosować na Ciebie ale jakos tak brutal_barbie przykuła mój wzrok Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 21:31 choco, zarypie! ee, a nadzieja w tobie moja była, buu . trudno, a ja chciałabym dopisać jeszcze jassmin i turkusowa, które jak widzę - w kłótnie się nie wdają i piszą mądrze a i nie wiem czy pisałam, margaryna . fajnie pisze, nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 22:07 W drugim etapie będziesz pierwszą osoba, na którą zagłosuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 19.07.09, 22:14 jeszcze ashley. i miqusia ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.07.09, 13:07 No więc tak: demcialove livv. pariska65 chocolatediet yourbadream tinn. nessi demi1112 majli_x3 pati_ sophie_ lolcia66 Chyba o nikim nie zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.07.09, 13:10 oooo ashley ja też Cię lubię ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.07.09, 13:34 miqusia szkoda, że nie będziesz na tym zlocie : ( bo może ja bym sie jakoś wkręciła, bo na tym wątku o zlocie mówiłaś, ze nawet jakbyśmy były we dwie to też fajnie, bo lubisz zmierzch i byłoby o czym gadać no chyba, ze przełożymy o dwa dni ale to już na tamtym wątku, by sie to obgadało Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.07.09, 19:26 do mojej listy dodaje jeszcze : livv ashley. zmierzchoomania jeśli kogoś zapomniałam to prosze się upomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.07.09, 19:59 ja ostatnio rozmawialam na twitterze z ashley. to super laska ) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.07.09, 20:16 Ashley. [b] Też Cię lubię I jeszczę Demi1112 Sysiek4444 m.i.l.e.y miley_love. justynaa134 miqusia Sorki jeśli kogoś pominęłam lub troszeczkę zmieniłam nick Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.07.09, 22:14 Lubię jeszcze Ashley i lolcia66. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_miley Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.07.09, 22:22 ` chybaa candy.e choć . taak bardzo jej nie znam .;d ` ale jest fajna .;* . loczeek oraz turkusowa_ .;d Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.07.09, 22:28 Dziękuję wszystkim którzy mnie lubią lub nie lubią (choć lepiej gdyby lubili)! Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 21.07.09, 17:09 Mimo że własne konto mam kilka dni, to jednak czytelniczką kotka jestem od dłuższego czasu. Dlatego z łatwością moge powiedzieć, kogo najbardziej lubię blah___rock nikt. candy.e zmierzchoomania jane_ cocomaroko Ehh, napisałam że z łatwością, ale jednak tak nie jest Lubię więcej osoób niż napisałam, ale nie pamiętam nicków .. Niestety... Ee tam Lubię Was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 21.07.09, 17:16 oxygeniumoflife - dziękuje . ja też cię lubię. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 21.07.09, 19:57 oxygeniumoflife (ale masz trudny nick xd jak źle napisałam to sorki) dzięki za wyróżnienie . mam nadzieje, że będziesz sie udzielać na kotku i dasz szanse użytkowniczką, by Cie polubiły Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 21.07.09, 20:02 oxygeniumoflife - rany, jaki trudny nick ; q co to w ogóle znaczy? ; pp też Cię lubię ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 31.07.09, 20:16 Sorki, że tak długo nie pisałam na forum. elf97- dziękuję za wyrozumiałość i wyróżnienie, ja też cię lubię. sysiek4444- miło z twojej strony.Dzięki. Do tych osób, które wymieniłam wcześniej dodam również: wampirekxD kolorowo pariska65 bucikowa wyobraznia nikt Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 21.07.09, 20:26 nikt. - mój nick znaczy 'tlen życia' xD Hehe wiem,że trudny. Tak jakoś wyszło Ale Twój nick jest świetny i łatwy do zapamiętania Plus dla Ciebie zmierzchoomania - Proszę bardzo Nie ma o czym mówić, bo po prostu napisałam prawdę I też mam taką nadzieję jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś