Dodaj do ulubionych

`,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!!

03.06.09, 19:22
`,Hej .! Jestem Asiia.! Mam problem i to nie mały .! Moi rodzice chcą sie
rozwieść .!!cry Powiedzieli mi to wczoraj 2.06 .! Niie wiem co mam robić .!
Mam starsza siostrę ale ona jest w stanach nie może mi poradzić jest w Stanach
i będzie za tydzień pomocy czy mam w jakiś sposób ich pogodzić .!
Obserwuj wątek
    • 4 Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 03.06.09, 19:29
      Ojej to powazny problem !!! Wspułczuje ci crying Nie am pomyslu......moze sprubuj z nimi
      pogadac o tej sprawie czy jak...........xD
    • ewus1 Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 03.06.09, 19:32
      Powinnaś porozmawiać z rodzicami, nie bój się okazać swojego bólu, wyznaj im co
      czujesz.
    • decod.e Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 03.06.09, 21:19
      ` pogódź sie z tym że już nie bd razem .
      nie chce Cie dołować ale nic na to nie poradzisz że już nie chcą być razem .
      przykro mi , ale bedzie dobrze .
      moi rodzice też sie rozwiedli ;/
      • lolinka Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 07.06.09, 11:32
        Bardzo mi przykro z tego powodu że twoi rodzice sie rozwodzą!
        Ale czasami tak jest...
        Może jeszcze sie pogodzą????
      • trysia13 Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 07.06.09, 11:48
        moi rodzice się też rozwiedli cryinguncertain
        • ms.hollywood. Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 07.06.09, 12:05
          Nie jestes jeedyna..moi rodzice też mają powoli takie plany .; / Nic nie wskurasz ,nie
          pogodzą się . Chcesz aby byli ze sobą nienawidząc się ,czy aby byli osobno i poukładali
          jeszcze życie..wiem ,że to jest ciężkie ,ale nie jestes jedyna ,a ty nic nie możesz już z tym
          zrobić ..; /
          • aleks768 Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 07.06.09, 12:43
            Pomyśl o tym tylko nie zostawiaj sobie bólu powiedz że nie mogą się rozwieść bo
            ty nie wrócisz już do zwykłego zadowolenia i że będziesz siedziała całymi dniami
            w pokoju i będziesz opłakiwała się tam w pokoju i że nigdy nie wyjdziesz ze
            swojego pokoju bo jak się rozwiodą ty nie będziesz chciała wyjść nic posłuchać
            tylko będziesz chciała płakać nic więcej...
            POWIEDZ TAKIE COŚ DO MAMY: Mamo, nie możesz wziąć rozwodu ponieważ to mój tata
            uczył mnie wszystkiego!
            POWIEDZ TERAZ TO DO TATY: Tato, nie możesz wziąć rozwodu ponieważ to moja mama
            uczyła mnie wszystkiego!
            TERAZ TWOJA AKCJA: Pogódź ich i staraj ich zawsze pogodzić w ciężkich chwilach
            bo inaczej ktoś będzie wdowcem lub wdową.
            • marffa Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 07.06.09, 14:03
              aleks768 twoja rada jest beznadziejna...

Moim zdaniem pogódź się z tym i nie mieszaj się, bo to sprawa dorosłych.
              Swoje zdanie wyrażaj tylko wtedy kiedy sprawa będzie dotyczyć ciebie osobiście,
              czyli z kim chcesz zostać i takie tam.
              Moi rodzice też się rozstali... Może i dobrze, nie byli zbyt dobrym małżeństwem
              No ale teraz są świetnymi przyjaciółmi big_grin
              Jeżeli ludzie już nic do siebie nie czyją nie ma ich co trzymać razem na siłę...
              • madd_ Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 07.06.09, 20:55
                Moi rodzice też się rozwiedli.Ale byłam wtedy jeszcze mała sad Moim zdaniem nie
                masz na to wpływu , twoi rodzice są dorośli i wiedzą co robią. Najwyraźniej już
                nie wytrzymują ze sobą.
      • natasia14 Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 09.06.09, 18:57
        czasami nie da sie juz ich pogodzic sad
        poprostu tak juz musialo byc.
        napewno to dla ciebie bd przykre ,ale przeciez twoi rodzice nie przestana cie kochac , nadal
        bd dla nich wazna wink

Ale moze powinnas z nimi porozamawiac i powiedziec im , ze bardzo cie tym krzywdza ;p
        ale z drugiej strony skoro twoi rodzice mieli by udawac , ze sie kochaja tylko dla ciebie to
        skrzywdza cie jeszcze bardziej , bo bd zyla w zludzeniu ..

• loczek. xoxo 07.06.09, 22:17
      eej , mała . nie łam się .
      rozumiem , że to może być trudne ,
      ale pomyśl: chyba nie jesteś egoistką ?
      chyba chcesz żeby twoim rodzicom było dobrze ?
      nikogo nie można zmusić do miłości .
      uwierz mi , tak będzie lepiej .

moi rodzice rozwiedli się rok temu .
      teraz jest dobrze .
    • olciaa111 :( 07.06.09, 23:17
      Moi rodzice też mieli trudny okres w życiu, kłócili się codziennie , tato już
      wielokrotnie mówił że to koniec że się rozwiedzie !!. Mam dwie siostry : jedna
      17 lat , jedna 4... Płakałam ze starszą całymi nocami , nie wyobrażałyśmy
      sobie życia bez któregoś z rodzica !!. Ale jakoś się stało że dalej są razem
      : chociaż czasem się też kłócą to nie jest tak fatalnie jak było kiedyś wink
      Bardzo mi przykro z powodu twoich rodziców. ! Ale wydaje mi się że rozmowa nic
      nie da. ! Ja też chciałam godzić swoich rodziców razem ze starszą siostrą ale
      można powiedzieć że tylko pogarszałyśmy sprawę , rodzice kazali nam wyjść z
      pokoju , ale i tak nie wychodziłyśmy i było jeszcze gorzej.! Moim zdaniem
      zostaw to dla rodziców. Niech oni przemyślą tą całą sytuację : ale jeśli nie
      będą już chcieli być razem to przykro mi ale nic nie zdziałasz sad Pozdrawiam.
      • twoja_stara Re: :( 08.06.09, 08:16
        weź, daj spokój. moi rodzice też chcieli się rozwieść, źle się z tym czułam, ale
        to chyba lepiej, żeby się rozwiedli, niż niszczyli sobie nawzajem nerwy? może
        poprostu nie są już razem szczęśliwi? uszanuj to. wiem, że będzie Ci ciężko, ale
        nie ma sensu na siłę zmieniać ich decyzji.
    • mileylove. Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 08.06.09, 15:11
      oh, to takie smutne... tak naprawde jesli rodzice sie nie kochaja to ty nic nie mozesz zrobic... no ale przynajmniej badz wyrozumiala.cry
      • pink_cekoladka. Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 08.06.09, 18:44
        Współczuje bo wiem co czujesz . ; /
        Moi rodzice kilka lat temu mieli taki sam
        kryzys . #
        Do tego jestem jedynaczką i nie miałam
        się komu wypłakać i powiedzieć jak
        jest . ; |
        Jednak nie wtrącałam się . Są dorośli, wiedzą
        co robią i czego chcą .
        Nic na siłę .
        Jednak po kilku miesiącach wrócili do siebie . ; D
        Teraz są szczęśliwi .
        I twoi też mogą być. !
        Razem czy osobno, myślę że chcesz dla nich jak
        najlepiej . !
        Wiec uszanuj ich decyzję . < 3
        To twoi rodzice będą Cie kochać zawsze. . . ; *
    • wunia Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! 08.06.09, 19:09
      wiesz mi mam 100000000000 razy GORZEJ!!!
    • Gość: nina Re: `,Hellp.!;(Problem z rodzicami .!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:56
      Rozumiem Cię. Byłam mała kiedy moi rodzice się rozwiedli. Może dlatego tak tego
      nie przeżywałam. Spróbuj może z nimi porozmawiać, chociaż to może nie dać
      rezultatu. Nie zadecydujesz o ich życiu. Wiem, że na początku będzie ci ciężko.
      Ja czasem płaczę, nie mogę się z tym pogodzić. Ale dasz radę, prędzej czy
      później. Na pewno rodzice cię kochają i będą przy tobie. Lepiej jest tak, oboje
      się rozstaną, może znajdą swoich innych partnerów, będą szczęśliwi, zostaną
      przyjaciółmi, a nie jeśli by się ciągle kłócili i to jeszcze przy tobie, któreś
      z nich zaczęło by szukać pocieszenia w kieliszku lub gdzieś indziej.

Pamiętaj, że jeszcze wszystko może się zmienić. Może powiedz swojemu tacie , że
      mama jest piękna lub na odwrót. Pokaż im wspólne zdjęcia, jeśli masz to filmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka