Gość: sad lady IP: 195.116.98.* 04.06.09, 15:33 Jakiej słuchacie muzy kiedy macie doła albo coś się nie układa...? Może znacie jakieś fajne "smutne" piosenki ? podajcie tytuły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
britney_ Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 04.06.09, 15:40 Różnie bywa ,najczęsciej są to jakies smuutne..;p Another Now -Kate Alex ,jakos TERAZ najbardziej mi przychodzi na mysl ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agatka14415 Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 04.06.09, 15:50 Ja słucham RBD no Pares albo Salvane ...śliczne piosenki;* super na doła...hy Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 04.06.09, 15:52 stok, kama&jula&tłoku.. i takie podobne.. i kate alexa - another now też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decode Re: czego słuchacie kiedy macie doła? IP: 83.2.232.* 04.06.09, 15:57 Gdy mam doła słucham czegoś dla mnie wesołego, Copycat, Temptation, Denial, Miss kiss kiss bang, Kaligula, Powiedz czy ty wiesz, 18 - code red i takie tam... A ze smutnych piosenek to Apologize. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 05.06.09, 13:13 Na doła słucham My Chemical Romance. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka07 Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 05.06.09, 13:29 Hmm dużo tego. Ale głownie : Aerosmith- i don't wanna miss a thing Goo goo dolls- iris Creed- with arms wide open Avril Lavigne- I'm with you For teens-jesteś czescią mnie MCR- I don't love you wiecej nie pametam Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 05.06.09, 13:27 Ogolnie to jak mam dola zapodaje sobie Escape the fate, alesane, LoveHateHero, bo mocniejsze dzwieki mnie uspokajaja i koja nerwy. Albo 'ide na plaze' zespolu video, bo to piosenka moich przyjaciolek i zarazem moja I gdy tylko ja slysze to chce mi sie usmiechac, bo przypominam sobie sytuacje z dziewczynami Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. xoxo 05.06.09, 13:51 kelly clarkson - because of you . myslovitz - zamiana . myslovitz - gdzieś . myslovitz - kraków . happysad - dla ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 05.06.09, 14:03 Kiedy mam doła słucham: Taylor Swift-White Horse Taylor Swift-Teardrops on my guitar Ashley Tisdale- Unlove You Miley Cyrus-Bottom of the Ocean Rihanna-Cry Jest tego dość dużo, ponieważ często wpadam w doły ;> Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 08.06.09, 15:26 An Cafe - My favorite beat To taka fajna, wesoła piosenka, która od razu poprawia humor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czego słuchacie kiedy macie doła? IP: *.cdma.centertel.pl 08.06.09, 15:31 Jak mam doła to zawsze słucham piosenek RBD. Wszystkich. Nawet te szybkie pomagają!!! M.in.: Salvame, Este corazon, Un poco de tu amor, Solo quedate en swilencio, Rebelde, Aun Hay Algo, Nuestro amor.!!! Są extra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pati2424 Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 18.07.09, 12:37 Ja słucham: sasha- to nic kiedy płyną łzy ewa farna- zamek ze szkła super smutna piosenka kasia kowalska- spowiedź miley cyrus- goodbye miley cyrus- the climb miley cyrus i nick jonas- before the storm jeden_osiem_L- jak zapomniec I jeszcze inne ale już mi się nie chce pisac Mam nadzieje że jakaś ci się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 18.07.09, 12:43 Hmmm... Kiedy mam doła to najbardziej pomagają mi piosenki Avril Lavigne, a szczególnie: "My Happy Ending" i "Daydream". Pozatym dobrymi piosenkami na doła są: "The Climb" - Miley Cyrus i "Two Worlds Collide" - Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 18.07.09, 14:02 hmm różnych piosenek słucham później wymienie bo teraz za bardzo nie mam jak... Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 18.07.09, 17:08 jak sie ma dola slucha sie wesolych piosek propnuje cos Hm, Demi albo np. ewy Rarny, np. Śmiej sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 18.07.09, 17:09 ewy Farny, sorrka. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 18.07.09, 17:18 9 crimes - Damien Rice Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 18.07.09, 21:02 Ulubionej piosenki xD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate23 Re: czego słuchacie kiedy macie doła? 19.07.09, 16:32 słucham Taylor Swift Sia - 'Breathe Me' Eldo - Granice [to jest taakie piękne!] . Doniu i Liber - Ona i on [to historia...] no i ogólem takie piękne piosenki zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: ;-D 19.07.09, 19:42 Another Now -Kate Alex Because of you-Kelly Clarckson Odpowiedz Link Zgłoś