Dodaj do ulubionych

Bóle brzucha.

IP: *.icpnet.pl 12.06.09, 23:54
Ostatnio mam częste bóle brzucha. Np. w tej chwili też strasznie mnie boli. Nie mam jeszcze
okresu. Czy to możliwe że go dostanę?? (mam 12 lat). Pomocy.
Obserwuj wątek
    • ewus1 Re: Bóle brzucha. 13.06.09, 01:32
      Możliwe, aczkolwiek jeśli nie dostaniesz go przez jakiś czas na wszelki wypadek
      skonsultuj się z ginekologiem. Będziesz wtedy spokojna i będzie ok. smile Ale nie
      bój się na zapas bo jeśli masz go dostać to tylko to opóźnisz!
      • ewellinkaa Re: Bóle brzucha. 13.06.09, 09:41
        no wlasnie ....zgadzam sie z ewus1
        nie stresuj sie tak
        a moze to wyrostek coom...??<br />
        wink
    • ewunia7777777 Re: Bóle brzucha. 13.06.09, 09:43
      Też mam 12 latek i też nie mialam okresu, ale wlasnie to moze go sygnalizować. Szykuj
      się wink Ale boli cię podbrzusze , tak?
      • majson Re: Bóle brzucha. 13.06.09, 09:59
        ja uważam że to nie początki okresu jeśli boli cię od dłuższego czasu, od kilku
        dni to ja sądzę ze albo przez złe jedzenie coś ci zaszkodziło, porozmawiaj z
        mamą czemu tak jest ona jest doświadczona ja zawsze radze się mamy gdy nie wiem
        co zrobić mama ci na pewno pomoże
    • Gość: Mariola Re: Bóle brzucha. IP: 79.139.98.* 13.06.09, 10:17
      Wiesz mozesz miec np. bole przed okresowe , ale to jak cie boli podbrzusze wink Lecz watpie zebys miala teraz masz dopiero 12 lat ! Ja mam 13 i jeszcze nie mialam , lecz sama sie dygam ;/ Masz siostre ? jesli tak to spytaj sie jej ile miala lat jak dostala okresu.A i spytaj sie mamy to ci moze pomoc,poniewaz mozesz tak na oko zbadac sytuacje podam ci moje gg napisz to ci powiem cos jeszcze na temat okresu wink 11783570
    • lakky Re: Bóle brzucha. 14.06.09, 15:21
      nie bagatelizuj bólu brzucha, jeśli to trwa od dłuższego czasu to warto udać się do lekarza.
      Sama tak miałam, cały czas bolał mnie brzuch.. A jak poszłam do lekarki to mi powiedziała że
      udaję indifferent Moja mama wzięła mnie prywatnie do lekarza.. i co? Kamienica żółciowa, nadżerki w
      żołądku.. itd. Idź do lekarza albo porozmawiaj z mamą kiss
      • pink_rulez Re: Bóle brzucha. 14.06.09, 15:27
        Zależy, czy boli cię dolna czy górna część brzucha.
        Zgadzam się z moją przedmówczynią, nie bagatelizuj tego, bo kto wie, czy to nie jest coś
        niebezpiecznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka