Gość: fan_lenki IP: *.aster.pl 16.06.09, 14:37 Bardzo spodobała mi się piosenka Lenki - The Schow. Od tego czasu kiedy ją usłyszałam zaczęłam się nią interesować. Mam nadzieję, że ten post Wam się spodoba. Umieszczę tu jej biografię, konkursy i .........ZDJĘCIA ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katsuumi_17 Re: Lenka IP: *.chello.pl 16.06.09, 14:42 Ta piosenka nazywa się "The Show", a nie 'The Schow". Mnie osobiście ona denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: Lenka 16.06.09, 14:44 nie byłaby popularna gdyby nie reklamówka w tvn , ; / ale ta jej piosenka nawet , nawet jest Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Lenka 16.06.09, 14:51 .ja tam uwielbiam lenkę . (; i b.podoba mi sie piosenka "the show" ;] i wg lenka jest ładna . ale tak jakby sweet_madzik ma racke, bo ja np.nie poznalabym Lenki gyby nie tvn . xd Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Lenka 16.06.09, 15:35 Sory,ale ona jest brzyda jak noc,oczywiscie uroda tylko się nie liczy,ale ktoś tam napisał że ona ładna jest,co mnie zdziwiło.A jeżeli chodzi o tą piosenke,to taka sobie... Odpowiedz Link Zgłoś