Dodaj do ulubionych

Nagrody na koniec roku ;D

19.06.09, 13:54
Tradycyjnie na koniec roku chyba we wszystkich szkołach uczniowie dostają nagrody i dyplomy za różne osiągnięcia!

Czy w waszej szkole też tak jest, a jeśli tak to co dostaliście i za jakie osiągnięcia?

A jeszcze jedna sprawa..czy w waszej szkole są przyznawane stypendia pieniężne dla najlepszych uczniów?

kiss
Obserwuj wątek
    • pink_cekoladka. Re: Nagrody na koniec roku ;D 21.06.09, 09:40
      U nas dostajemy dyplomy
      i książki dla tych którzy mają świadectwo
      z paskiem . ; D
      Ja dostałam 2 książki .
      Słownik i encyklopedię . ; /
      A dyplomy za pracę na rzecz klasy i
      za konkursy w których uczestniczyłam . #
    • ketrin Re: Nagrody na koniec roku ;D 21.06.09, 10:41
      u nas za świadectwo z paskiem, dostaje się książki .
      i za jakieś konkursy to zawsze na tym apelu dają .
      ja dostałam słownik poezji xD
      i stypendia są tylko dla tych co je potrzebują .
    • zuzek_th Re: Nagrody na koniec roku ;D 21.06.09, 11:01
      U mnie w szkole też tak jestsmileJa dostalam ksążki za pracę w sklepiku szkolnym i za świadectwo z paskiemsmileA z tymi stypendiami to u nas nie dostająsad((
      • pink_cekoladka. Re: Nagrody na koniec roku ;D 21.06.09, 11:23
        U nas stypendia dostają Ci którzy są biedni
        a mają bardzo dobre oceny . ; D
        Czyli średnią powyżej 5 i zachowanie
        wzorowe . #
        • kitty16 Re: Nagrody na koniec roku ;D 21.06.09, 13:57
          były nagrody książkowe, słodycze, kasa (100 zł)
          ale najlepsze były nagrody dla 3 klas (na pożegnanie) np. nagroda za przywiązanie do
          telefonu komórkowego, za fajną fryzurą, za degustacje bułek w czasie lekcji albo za
          wprowadzanie nowych trędów do szkoły winkwinkwink
    • elisss92 Re: Nagrody na koniec roku ;D 21.06.09, 15:00
      Dostalam swiadectwo, za to, ze dobrnelam do konca roku szk big_grinbig_grin
    • sweet_madzik Re: Nagrody na koniec roku ;D 21.06.09, 16:15
      jak zdasz z naagrodą noo z paskiem to dostajesz książkę . ja w tym roku dostałam
      jakieś przygody Hucka ; /
      stypendia - sportowe i dla tych NAAAJ uczniów .
      stypendium sportowe dostała tylko moja klasa , bo to my w tym roku zdobyliśmy na
      każdych zawodach 1- 2 miejsce . dlatego 24 osoby dostały stypendium .
      a dla tych kujonów też są , ale tylko 3 osoby z podstawówki dostały . i chyba 5
      z gim .
      dostają ok. 300-400 zł . ;/ dużo jak dla mnie .
      • lolcia66 Re: Nagrody na koniec roku ;D 21.06.09, 18:03
        U nas 2 najlepsze osoby z każdej klsy jadą na wycieczkę a wszystkie z paskiem
        dostają dyplom a jak się ma pasek na koniec 3 kl. to dostaje się też książkę.
        Albo p. w 3 kl. się dostaje statuetki np. za bieganie za pisanie naszej gazetki
        szkolnej itp. np. za gazetkę pt. "duch" dostaje się statuetkę ducha big_grin
        • wyobraznia Re: Nagrody na koniec roku ;D 21.06.09, 18:13
          u mnie się dostaje nagrody
          książkowe , jeśli ktoś ma
          świadectwo z paskiem .
          ja dostałam encyklopedie powrzechną .
          i stypendium jest dla osób,
          które uzyskały średnią powyżej
          5.3 i zachowanie wzorowe . xd
          i takiego słit miśka i złota tarcze ,
          ale to tyko 6 klasy , i też te
          wyróżnione osoby .
          • oolluussiiaa96 Re: Nagrody na koniec roku ;D 24.06.09, 23:05
            jakas ksiazka i osiem dyplomow tongue_out
            • katsuumi_17 Re: Nagrody na koniec roku ;D 24.06.09, 23:17
              U mnie są stypendia prezydenta miasta, ale trzeba się nie lada natrudzić, by takie
              otrzymać. Raczej to nie dla mnie^^. Trzeba się mocno angażowac w życie szkoły, trzeba
              mieć średnią z paskiem (na całą szkołę jeśli dobrze pamietam 3 osoby miały pasek, więc to
              nie takie pitu pitu tongue_out), brać udział w olimpiadach i zdobywac w nich cenne nagrody.
              Zazwyczaj w liceach jest tak, że mało kto ma pasek, no chyba, że takie naprawdę cienkie
              to liceum. Etap chodzenia do liceum mam za sobą, czekają mnie jeszcze ponad trzy
              miesiące wakacji, a potem na studia...

Co do takich nagród książkowych- kilkoro najlepszych uczniów z każdej klasy (czyt.
              średnia ok. 4.3. w tym ja) dostawało różne książki. Przynajmniej na moim zakończeniu tak
              było, nie wiem jak u 1 i 2 klas. Ale pewnie też tongue_out)

Pozdrawiam!
    • seneka4 Nagrody na koniec roku ;D 25.06.09, 00:06
      ja otrzymałam promocję ,za to ,ze udało mi się jakoś przejść przez ten rok. ^^
      • ashleyandmiley Re: Nagrody na koniec roku ;D 28.06.09, 10:31
        U nas się dostaje ksiązke na koniec roku gdy ktoś ma świdectwo z paskiem. Ja
        dostałam słownik lektur. A stypendium zawsze dostaje jedna osoba, która kończy 6
        klase.
        • demi1112 Re: Nagrody na koniec roku ;D 28.06.09, 11:40
          U nas dostaje się książkę. Ja dostałam dyplom za 3 miejsce w konkursie plastycznym.
          • braceface Re: Nagrody na koniec roku ;D 28.06.09, 14:08
            w moim nowym gim. nie wiem jak to zbytnio jest z pieniędzmi dla najlepszych uczniów. Ale
            w mojej byłej pod. było tak ,że za najwyższą srednią ,kolesiówa otrzymała 500 zł i medal
            o.O W tym gimnazjum nagrody dostaje się w formie dyplomu (proporyczyk) od sre.
            4,9 ,a inne ksiązki i dyplomy otrzymuje się za wyroznienie w konk. Ja w pods. zawsze
            dostawałam nagrodę w formie ksążki za wyskoką srednią ,a w tym roku tylko pasek ; p
    • Gość: dddr Re: Nagrody na koniec roku ;D IP: *.icpnet.pl 29.06.09, 13:08
      Pewnie,że są.Ja dostałam 3 książki-słownik,Quo Vadis i Małego księcia.Stypendium
      też i wydaje mi się,że było nawet wysokie-130 zł smile,u nas w szkole jest tak,że
      uczniowie,którzy kończą szkołę-mają srednią powyżej 5 i wzorowe zachowanie
      wpisują się do złotej księgi ->wpisałam się smilesmile ,a no i jeszcze za
      działalność społeczną i charytatywną jakiś dyplom i coś takiego..ale nie weim
      jak to opisać i jeszcze parę dyplomów. Pozdrawiam kiss
      • kittas. Re: Nagrody na koniec roku ;D 07.07.09, 22:34
        książki dla wzorowych.

i stypendium 150 zł. średnia musi być chyba 5.6
        zachowanie bardzo dobre, wzorowe. i osiągnięcia w konkursach.
        a w 6 klasie przyznawana jest statuetka dyrektora ale to już średnia 5.8 zach.
        wzorowe lub bardzo dobre i osiągnięcia w konkursach , sportowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka