Dodaj do ulubionych

Dawna Avril

IP: *.acn.waw.pl 22.06.09, 22:59
Co roku (od 2007) 17 kwietnia (data premiery TBDT) organizujemy ze znajomymi
takie spotkanie, gdzie wspominamy dawną Avril. Każdy przychodzi ubrany
podobnie jak Avril w czasach LG i UMS, słuchamy również piosenek z tych płyt
albo b-sides z tamtego okresu, oglądamy stare teledyski, video z koncertu i
inne filmy, czytamy stare wywiady, wspominamy koncert z Katowic. Pomysł padł
taki, ponieważ tęsknimy za starą, dobrą Avril, była ona dla nas wzorem a teraz
widzimy w jej pustą lalę, która dla kasy nagrała komercyjną płytę, wypuściła
na rynek własne ciuchy i perfumy. Oczywiście oczekujemy na czwartą płytę, z
nadzieją że będzie ona jak dwie pierwsze. <br />
<br />
Mamy za sobą już 2 takie spotkania, planujemy też trzecie w 2010 roku. Co
sądzicie o tym pomyśle? Wiem że ta zmiana to stary temat ale my nadal nie
możemy się z tym pogodzić.sad
Obserwuj wątek
    • Gość: Avrilka Re: Dawna Avril IP: *.acn.waw.pl 22.06.09, 23:00
      Fajny pomysł, ja też kocham dawną Avril a obecnej nienawidzę!
    • blah___rock Re: Dawna Avril 22.06.09, 23:16
      To fajnie że jestescie tak oddani "dawnej Avril" Niestety jak każda inna gwiazda bardziej
      kocha kase którą zarabia i nie patrzy że starym fanom nie podoba się jej nowa muzyka ....
      Ja nie jestem jej fanką byłam dawno temu ;PPP I myśle że ona już nie wróci .......
      • geeshawer Re: Dawna Avril 23.06.09, 18:43
        Ja też kocham dawną Avril! Ale ona dała się przepuścić przez showbiznesową maszynkę do
        mielenia artystów...Od czasu, gdy wyszła za mąż, przefarbowała się na blond...
        Jestem wielką fanką Jej dawnego stylu, ubieram się jak Ona za czasów "Let go"...
        A teraz...szkoda gadać! Masakra! Widzieliście jej styczniową sesję, na której była przebrana
        za lalkę? Makabra! Ja chcę dawną Av T_T
        • Gość: Av Re: Dawna Avril IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 18:46
          Fajny pomysł z tymi spotkaniami
          • Gość: Smutna Re: Dawna Avril IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 22:33
            Racja sad Czym ona się teraz różni od Britney czy Rihanny? Chyba tylko nazwiskiem.
    • zapalka07 Re: Dawna Avril 24.06.09, 19:45
      Wybrałabym sie na takie spotkanie. Cóz.. Avrill stała się typową pop gwiazdką
      produkująca badziewną muzyke dla nastolatek. A szkoda bo kiedys była fajna. Miała swój
      styl i nie wnikała w innych...
      • braceface Re: Dawna Avril 24.06.09, 20:02
        Szczerze ,różnicę pomiędzy ówczesna ,a stara Avril widzę tylko w stylu.Ale może to ja slepa
        jestem..tongue_out Kiedys miała taki swój własny styl ,za co bardzo ją ceniłam..teraz jej ubiór
        sceniczny się znacznie różni .Jest różowy ,słodki..taka pink_emo.Ostatnio całkim ucichło o
        niej ,a szkoda ,bo muzykę tworzyła ,tworzy na serio swietną !
        • Gość: miley Re: Dawna Avril IP: *.acn.waw.pl 24.06.09, 21:48
          avril wyszła z mody, POSŁUCHAJCIE MILEY!!!
          • tanorektyczka. Re: Dawna Avril 28.06.09, 20:38
            Mówienie, że zmieniła się teraz dla kasy jest trochę nie rozsądne. Ona zmieniła się bo stała
            się po prostu szczęśliwa. Znalazła stałego chłopaka, który widać mocno ją uszczęśliwia. Jej
            dwa pierwsze albumy są naprawdę rewelacyjne, ale również ogólnie rzecz biorąc
            przygnębiające. ja wracam do jej starych hitów mając 'buntowniczy bądź desperacyjny'
            stan, ona być może też się tak czuła nagrywając tamte piosenki. Teraz po prostu jest
            szczęśliwa i te szczęscie przelewa na piosenki.
            • Gość: lol Re: Dawna Avril IP: *.acn.waw.pl 28.06.09, 21:15
              Czyli jak np. gotka się zakocha i jest szczęśliwa to nagle zmienia się w słodką
              barbie? Nikt z was nie ma racji. Buntowniczy image Avril był jej potrzebny by
              stać się gwiazdą. Teraz nią jest więc może być sobą. Oczywiście wizerunek
              sceniczny to gra ale jeżeli chodzi o zachowanie to Avril teraz jest sobą a
              kiedyś była pozerką. Tak trudno to zrozumieć?
              • hermiona13 Re: Dawna Avril 28.06.09, 21:19
                Ja też zdecydowanie wolałam dawną Avril. Tą, która nagrała takie świetne piosenki jak
                skater boy, complicated, czy my happing ending <3
                To są jej najlepsze piosenki, za czasów, gdy jeszcze była tzn. "zbutnowaną nastolatką" ; d
                Nie mówię, że teraz jej nie lubię, bo przeciwnie, lubię ją i to bardzo, ale nie tak jak dawniej.
                Słuchając jej nowych piosenek "hot" "girlfriend" ( chociaż są już trochę strasze) to czegoś
                mi w nich brakuję xD
                • Gość: lol Re: Dawna Avril IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 10:42
                  Brakuje pozerstwa.
              • tanorektyczka. Re: Dawna Avril 29.06.09, 13:31
                Miłość bardzo zmienia ludzi. Jeżeli chodzi o jej 'buntowniczy image' to wiedz, że w latach
                kiedy w chodziła na rynek pełno już było zespołów grających podobną muzykę do niej.
                nie wydaje mi się, żeby kreowanie się wtedy na buntowniczą nastolatkę było dobre, gdyż
                takich jak ona było pełno, tyle, że jedni w pewnym czasie znikali pod swoją tandetą.
                Zresztą sami dokładnie nie wiemy, jak było.

Przecież równie dobrze, Avril mogłaby napoczątku być sobą, a potem woda sodowa
                uderzyła jej do głowy.
                Opcji jest dużo. Co ją zmieniło, czy to miłość, czy pozerstwo, czy też lans, tak czy owak
                niezmienia faktu, że dawnej Avril już nie ma :d
                • Gość: lol Re: Dawna Avril IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 13:34
                  Kiedy Avril wydała Let Go królowały Britney, Christina i inne plastiki. Więc
                  Avril musiała się wyróżniać. Teraz jest już wiele takich wokalistek, więc Avril
                  może spokojnie być sobą.
    • muse Re: Dawna Avril 29.06.09, 10:56
      o tak dawna avril była świetna.
      a teraz taka z niej tandeciara tylko. uncertain
      eh.
      fajny pomysł ze spotkaniami . ^^
      • Gość: Tika Re: Dawna Avril IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 14:16
        Avril to głópia rużowa idiotka, ktura myśli że jest gothem...uncertain
        • avril_paramore Re: Dawna Avril 29.06.09, 19:43
          ja tam lubię "starą" jak i nową Avril. I nie uważam jej za pustą różową lalę ...
    • juliettee 4 plytka avril 29.08.09, 21:52
      z tego co czytalam, 4 plyta ma byc bardziej w stylu UMS, troche akustyczna.
      avril chce tez postawic na wlasny glos. a co do jej perfum - mysle ze to fajny
      pomyls bo wachalam je w perfumerii i maja naprawde ladny zapach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka