jagoda3 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 18:28 Myślę, że to byłby fajny pomysł... Takie spotkanie mogłobybyć zorganizowane. Jakieś kotkowe gadżety hym hym... na przykład koszulki z kotkiem hehe!! Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 18:29 fajnie by bylo, jakby kazdy mial jakąś karteczke czy cos doczepiona i tam jego nick :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Princeton_Girl Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: 92.244.47.* 26.06.09, 18:36 w Zielonej Górze! xD Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 18:40 Sorki coś sie nie chce wysłać xD C:\Documents and Settings\user\Pulpit\sonda.html Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 18:42 Chyba juz ...... Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 18:43 JUzzzzzzz !?!?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 18:44 Nie źle coś pochrzaniłam Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock ! 26.06.09, 19:00 JA jak coś ta warszawka ale nie jestem pewna na 100 % czy dam rade ; pppp Odpowiedz Link Zgłoś
kinia12 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 19:03 Moim zdaniem zlot czytelników Kotka powinien się odbyć w Bielsku Białej. Mieszkam daleko innych miejscowości a do Bielska Białej zajmie mi około 1 godziny lub mniej. Tam gdzie mieszkam, stamtąd gdzie mieszkam na prawde jest trudno dojechać do innych dalekich miejscowości tak ajk do Krakowa czy do Wrocławia. Bardzo bym Chciała by jakiś zlot był też w Bielsku Białej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 19:32 Kiniu, ale myślmy racjonalnie. Wybieramy duże miasta. i w te wakacje, będzie ich pięć. W sondzie (bardzo przydatnej) najmniejszą ilość głosów mają: wrocław, łódź i trójmiasto, ale w tej sondzie brało głosowało bardzo mało osób. Więc niby miasta w których odbędą się zloty - mamy. Teraz nam pozostają daty... I proszę was, konkrety, konkrety, a nie 'kto, gdzie by wolał'... Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 19:23 Najlepiej zrobić zlot w każdym mieście wojewódzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina RADOM 26.06.09, 19:29 czy byłby ktoś? xDD ja osobiście proponuję 1 lipca godz. hmmm 13? xDD i może ... nie wiem xDDDD to już do ustalenia ;] piszcie w arzie co na gg 7888140 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teo Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 19:31 KATOWICE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: .. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 19:37 Sekundkę temu pisałam: Wybieramy duże miasta. i w te wakacje, będzie ich pięć. W sondzie (bardzo przydatnej) najmniejszą ilość głosów mają: wrocław, łódź i trójmiasto, ale w tej sondzie brało głosowało bardzo mało osób. Więc niby miasta w których odbędą się zloty - mamy. Teraz nam pozostają daty... I proszę was, konkrety, konkrety, a nie 'kto, gdzie by wolał'... Uwielbiam takie osoby ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: .. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 19:41 Tak się właśnie zastanawiam... Czy ja piszę po chińsku? Czy tak trudno przeczytać przedmówcę? Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella :D 26.06.09, 19:40 Mam pytanie czemu tylko w 5 miastach...? Ta jak ktos zaproponował w każdym mieście wojewódzkim (stolica województwa)... Każdemu będzie pasowac i nie będzie miał daleko... Możemy wybrać kilka osób które na 100% przyjdą i zajmą się organizacją w danym województwie... Kto jest za.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktc . Pytanie... IP: *.telpol.net.pl 26.06.09, 19:43 a co byśmy na takim zlocie ROBIŁY , ? bo nie wiem czy pojechać czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Pytanie... IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 19:47 Według mnie byśmy po prostu się poznały. No nie? fajnie poznać drugą osobę przepadającą za twoim ulubionym zespołem. To moim zdaniem jest taki odstęp od tego co mamy codziennie. Kumple ze szkoły i koleżanki z osiedla.. xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: :D IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 19:44 No ok, ale co jeśli z jednego województwa będzie 10-15 osób, a z drugiego niewiele więcej niż 20...? Hm..? Na tym polegają zloty. Zlatujemy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: :D IP: 193.138.241.* 26.06.09, 19:47 vampirella dobrze mówi. Jestem za. bo to dobry pomysł. wtedy będzie blisko i wygodnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: 193.138.241.* 26.06.09, 19:46 Nie wiem. Ja mieszkam w Częstochowie i takie największe obok tego miasto to jest.. hm... Odpowiedz Link Zgłoś
martunia_07 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 19:46 Zlot mógłby się odbyć we Włoszczowie albo chociaż w Kielcach. Tu nigdy nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 19:50 No wiem o co chodzi... nie wszyscy mają jak dojechać... Raczej same samochodem nie pojedziemy a ze starymi niektórzy mają problem... Ja mieszkam blisko Łodzi i np do Krakowa czy Wawy nie pojade... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 19:51 Fajnie, to ja równie dobrze mogłabym poprosić o zlot w Piasecznie. Ale nie poproszę. Dlaczego? Bo do Piaseczna nie przyjedzie dużo osób, a trzeba wykazać trochę inicjatywy i ruszyć dupę do ludzi! o.! xD Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 19:53 Nie chodzi mi o to, że mamy jechać tam gdzie nam sie podoba... Województwo ma stolice więc w tym głównym mieście danego województwa by był zlot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 19:56 No, tak, tak, nie odpowiadałam Tobie, tylko poprzedniej dziewczynie. xD Więc, jakieś konkrety...? Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 19:59 Konkrety miast... Wystarczy otworzyć atlas i sprawdzić jakie województwa ma jaką stolice... Później zostaje data miejsce itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 20:03 Nie chodziło mi o konkrety miast. xD Tylko data i miejsce właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:12 Najpierw to ja myśle trzeba znaleźć po 3-4 osoby które w dany województwie zajmą się organizacją... Jak sie zbierze osoby to się reszte zorganizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karoolcia Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: 80.48.99.* 26.06.09, 19:59 Siedlce albo Sokolow Podlaski Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:03 jeee . x - DDD normalnie jestem w szoku , że jest poznań . : pp ale super . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
karocha1z Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:14 A ja chciałabym w Poznaniu TYLKO NIE WIEM CZY BY MNIE STARZY póścili ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia1246 KALISZ 26.06.09, 20:04 Ja mieszkam niedaleko Kalisza ,i chętnie na takie spotkanie bym przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
amelka123458 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:16 Chciałabym żeby był w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
karocha1z Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:20 W Bydgoszczy też mógł by być jest bliżej niż do Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:27 Jak miało by byc województwami to będą takie miasta: Zachodnio pomorskie- Szczecin Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole Kto jest za tym.? Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:28 Ehh...Nie wiem czy aż tak to trudno zrozumieć? Wyraźnie piszemy, że macie podawać DUŻE miasta Jak ktoś piszę: "Zróbmy najlepiej w .... bo tam mam blisko" to niech wie na 100%, że tam się nie odbędzie! Że Ty masz tam blisko, nie znaczy, że inni też. A wybierając miejsce musimy brać pod uwagę też, że nie wszystkim pasuje Twoje miasto Narazie gadamy o tym już długo, a nie padły żadne propozycje Podam kilka miast. Niech nikt od teraz nie piszę nic innego, tylko podpisujcie się pod miastem, do którego pasuję Wam przyjechać na zlot Warszawa: Kraków: Poznań: 1. hermiona13 Łódz: Wrocław: Trójmiasto: Wrocław: Szczecin: Każdy wie o co chodzi? Wpisywać numerki i swoje nicki pod miastem, w którym chcecie, aby był zlot Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:30 Hermiona13 podczas twojej nieobecności były rozważane miasta, które są stolicami województw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 20:35 Warszawa: 1. Bronka. Kraków: Poznań: 1. hermiona13 Łódz: Wrocław: Trójmiasto: Wrocław: Szczecin: Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:36 ` ja jestem za Gdańskiem .! wiadomo, że każdy chciałby , aby to było w jego mieście , więć kłótnie są niepotrzebne .. ;] ale możecie sb tam rozważać i tak większość osób ma to gdzieś . haha xd .bez obrazy . xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:33 Hermoina13, a może przystaniemy na propozycję Vampirelli? Jej pomysł wydaje się całkiem dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:34 *Hermiona13 Już nie wiem co piszę Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:35 Okey, w takim razie pozostajemy przy pomyśle Vampirella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 20:37 Tyle, że z nie każdego województwa zjawi się dużo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:39 To wybierze się te, do których będzie najwięcej chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:41 Zachodnio pomorskie- Szczecin Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole Stawiac plusiki, gdzie chcecie się spotkac. Żeby nie było! Każdy kopiuje listę osoby wyżej. Żadnych wykasowywań plusów, żadnych dostawiań, żadnych nowych list.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 20:43 Zachodnio pomorskie- Szczecin Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa + Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:45 Zachodnio pomorskie- Szczecin Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa ++ Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole województwa które będą miały bardzo dużo plusów wygrywaja i tam są zloty... Ile dajemy na głosowanie moze do końca weekendu..? Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:47 Zachodnio pomorskie- Szczecin Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa + Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź+ Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole tamto niech sie nie liczy... źle postawiłam, zagapiłam się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:51 Zachodnio pomorskie- Szczecin + Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa + Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź+ Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole Poprawne!!! Dodawac swoje głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:49 Można powiedziec, że ja, vampirella i hermiona 13 Opiekujemy się porządkiem w tym wątku :d Zachodnio pomorskie- Szczecin + Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa ++ Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 20:52 Tamto miało się nie liczyć, więc jest: A ja to się nie opiekuję...? Zachodnio pomorskie- Szczecin + Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa + Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź + Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:52 Zachodnio pomorskie- Szczecin + Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa ++ Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań + Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 20:54 Znów poprawiam: Zachodnio pomorskie- Szczecin + Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa + Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań + Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź + Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:56 Zostawiam swój nr gg jak ktoś chce sie skontaktować.! 3158355 Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 20:57 mnie z opieki nie wyrzucajcie, jakoś wcześniej was, moje drogie, nie widziałam. może na serio zróbmy to województwami. zawsze można takie opolskie połączyć z dolnośląskim, albo opolskie z śląskim. czyli mniejsze do większych. poustalajmy daty, tyle. kto może to może, kto nie to nie. bo to będzie się ciągnąć w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:57 Zachodnio pomorskie- Szczecin + Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa + Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź + Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole To jest poprawnie... Trochę się namieszało, ale kopiujcie tą listę i dodawaajcie plucy do TEJ listy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka.! Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.subscribers.sferia.net 26.06.09, 21:00 [b]hermiona13 jeszcze dodała poznań... ;] [/b] Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 21:00 Zachodnio pomorskie- Szczecin + Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa + Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) Wielkopolskie- Poznań + Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź + Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole 6159984 - Również moje gg, jakby ktoś chciał się skontaktować ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 21:04 Jeżeli chodzi o date to może sierpień... Hmmm.? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ heeeeeeej. 26.06.09, 21:06 jestem za województwami. poustalajmy w każdym datę, przypiszmy osobom z danego miejsca organizację, i tyle. bez liczenia, kto gdzie może, albo nie może. każde dostanie swoją datę, a ludzie stamtąd niech robią już z tym, co chcą. najwyżej w danym nikt się nie pojawi. biorę opolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: heeeeeeej. 26.06.09, 21:07 łódzkie... JA nie wiem czy na zlocie będę dokładnie na 100%... Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: heeeeeeej. 26.06.09, 21:10 Ja bym proponowała jednak lipiec. Najlepiej pierwszą połowe lipca, bo w sierpniu najczęściej dużo osób jest na wakacjach, a w połowie lipca nie każdy xd Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Gdańsk 26.06.09, 21:08 Dlaczego Warszawa ? Wszystkie imprezy odbywają się w Warszawie. Nie może być w Gdańsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Gdańsk 26.06.09, 21:10 kuźwa, poczytaj trochę. i niech angażują się Ci, któzy w miarę możliwości wiedzą, czy się pojawią. mogę założyć drugi wątek, z jasnymi informacjami? bo tutaj to się zaczyna robić tragedia delikatnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Nowy wątek xd 26.06.09, 21:11 jane_ załóż nowy wątek xd tak będzie najlepiej, bo tutaj już się połapać nie można Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Gdańsk 26.06.09, 21:12 Dobra ja na dzisiaj kończe... Jak sie siedzi od rana przy kompie to trochę głowa pęka... Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: Gdańsk 26.06.09, 21:13 Jak macie jakąś sprawe to piszcie na gg... 3158355 jeszcze trochę będe dostępna... Odpowiedz Link Zgłoś
amanda. ŁÓDŹ 26.06.09, 21:14 Ja jestem z Łodzi i chętnie bym poszła na taki zlot. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: xd 26.06.09, 21:17 Ja też już lece Pa ;* Jutro pogadamy i jeszcze raz wszystko ustalimy, tym razem ze szczególami ;p Łapać jutro koło 10:00 na GG: 6159984 xd adios Kotkomaniacy xdd ;* Odpowiedz Link Zgłoś
dareczka Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 21:17 No a może Gdańsk ? Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 21:18 jane jak już stworzysz, to podaj tutaj link xd Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 26.06.09, 21:22 Ja uważam, że najlepiej by było gdyby było kilka zlotów. Bo przecież np. Szczecin jest na północy Polski i raczej wątpie żeby któś np. z Zakopanego tam przyjechał. Więc najlepiej było by np. na północy w 2 lub 3 miejscach w centrum Polski teżw 2 lub 3 i na południu też. Tak byłoby najlepiej i najwygodniej (I najlepiej byłoby w tych NAJWIĘKSZYCH miastach) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ zmiana miejsca dyskusji! 26.06.09, 21:27 TERAZ WSZYSTKIE ROZMOWY DOTYCZĄCE ZLOTU PROWADZONE SĄ POD TYM ADRESEM. nie pisać tu, nic to nie da xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paułla Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 22:32 witamm z tej strony paułla; ; xx chciałabym odpowiedzieć na pytanie naszego kochanego kotka ;. a więc jaa chciałabym się spotkać z wami w Nowym Tomyślu ; ^ bardzo mi na tym zależy . ten nasz kotek ma świetne pomysły /. pozdrowionka bye Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Zlot Kotka. 26.06.09, 22:52 Ja bym chciała w Bydgoszczy . < 33 To duże miasto, ma wielką galerię handlową i dużo innych.. fajnych rzeczy x DD Chociaż Toruń też może byc, wkońcu to tylko 30 km Jak dla mnie to raczej bez różnicy, no ale w Bydzi było by troszkę lepiej ; ] Zachodnio pomorskie- Szczecin Pomorskie- Gdańsk Warmińsko-Mazurskie- Olsztyn Podlaskie- Białystok Mazowieckie- Warszawa Kujawsko-Pomorskie Toruń lub Bydgoszcz (tu trzeba wybrać jedno, gdzie więcej chętnych) + Wielkopolskie- Poznań Lubuskie- Zielona Góra lub Gorzów.Wlkp( trzeba wybrać) Dolnośląskie- Wrocław Łódzkie- Łódź + Świętokrzyskie- Kielce Lubelskie- Lublin Podkarpacie- Rzeszów Małopolskie- Kraków Śląskie- Katowice Opolskie- Opole Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Zlot Kotka. 26.06.09, 22:57 kochane, przepraszam, nie umiecie spojrzeć trzy posty wstecz? zapraszam tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość: Pa.ula Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 23:42 Ja jestem za! Ale trzeba poprosić o pomoc kotka. Bez niego to nie wypali. Uważam, żeby od razu ustalić miasta, czas i miejsca.Co do miast. Nie warto robić i Gdynię i Gdańsk bo to przecież leży koło siebie już lepiej np. Gdańsk i Świnoujście. Ponieważ na forum już pewnie nie wejdę, więc jeżeli ktoś by chciał się ze mną skontaktować: 2767844 -gg. Pozdrawiam wszystkich czytelników kotka ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.09, 09:44 Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 27.06.09, 10:38 No i może jeszce Łódź Też duże miasto SPotkanie mogłoby się odbyć, np w Manufakturze Odpowiedz Link Zgłoś
heroine Nie oszukujmy się :) 27.06.09, 10:40 Nie oszukujmy się przecież wiadomo że cały ten zlot nie wypali A ja jestem za Krakowem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
axi0000 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 27.06.09, 11:10 Ja bym chciała w Radomiu (to takie miasto że nawet nic się nie dzieje ) Odpowiedz Link Zgłoś
miaau wrocław! 27.06.09, 11:46 proszę o Wrocław.To duże miasto! zlot mógłby się na przykład odbyć w Rynku Wrocławskim. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia014 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 27.06.09, 11:54 A ja bym proponowała Rydułtowy <moje miasto> albo rybnik. Ale Rydułtowy to tak akurat, u nas tez jakos sie dlugo nic ciekawego nie dzialo... Pamietam że kiedyś była tu Kasia Wilk i Mezo... A na dni Rydułtow ma byc tez jakis ciekawy zespół, ale zlot kotka mógłby byc tutaj na śląsku. Jak nie rydy, to moze byc i Rybnik Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Oficjalny Zlot Czytelników Kotka. 27.06.09, 12:19 Tarnów !! Czy ktoś jest z Tarnowa ?? Jak tak to piszcie na gg 12675987 może znam Szczerzę wątpię, że taki zlot się w ogóle odbędzie. A nie lepiej zrobić tak, że np. Ten kto jest z Tarnowa albo okolic np. o godz. 14 któregoś dnia na placu Sobieskiego albo coś w tym stylu. Bo wątpię, że ktoś z poza miasta przyjedzie specjalnie na zlot fanów kotka.... A wieć jeśli jesteście z Tarnowa to piszcie na gg może się umówimy Odpowiedz Link Zgłoś