ashleyandmiley 28.06.09, 15:35 Zna ktoś jakieś fajne ksiązki dla nastolatek? Jak tak to niech poda tytuł i autora ksiązki. Z góry dzięki * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pleaseshutup Re: Ksiązki dla nastolatek. 28.06.09, 16:55 Meg Cabot - Pamiętnik Księżniczki, jest 10 tomów ( ok.200 stron ) i kilka jakby dodatków ( ok.100 stron ). Bardzo fajna książka. Nie pamiętam więcej, ale idź do sklepu, księgarni. Popatrz na książki a na pewno coś znajdziesz. Albo w internecie po lookaj Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Ksiązki dla nastolatek. 28.06.09, 18:52 Dzięki. Napewno poszukam w bilbiotece. Teraz czytam książkę Kaśka Podrywaczka, fajna ta ksiązka polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
muse Re: Ksiązki dla nastolatek. 28.06.09, 18:58 hmm. pamiętniki wampirów chociażby. tylko nie pomyl ze zmierzchem. xd i pan samochodzik jest fajny. xd Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Ksiązki dla nastolatek. 28.06.09, 19:01 Pana Samochodzika też czytam.. Najbardziej mi się podobało Pan Samochodzik i Templariusze. Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Ksiązki dla nastolatek. 28.06.09, 21:06 ashleyandmiley napisał(a): > Pana Samochodzika też czytam.. Najbardziej mi się podobało Pan Samochodzik i > Templariusze. No to mamy taki sam gust Ja samochoda i templariusze miałam jako lekturę. Najpierw wydawało mi się nudne, ale kiedy przeczytałam o Karen od razu to polubiłam ^^ Polecam książkę "Pamiętnik Cathy". Za.jebista książka. Jako obowiązkową lekturę polecam bloga. www.przymus-czy-serce.blog.onet.pl Za.jebiste na 999% Blog mojej koleżanki z netu.. Zacznij czytać od prologu, bo według mnie on jest najważniejszy. Pozwala wszystko zrozumieć. Opowiadanie ma 2 serie. Jedna o Melanie, a druga o jej synie Angelu. (Zjedź na sam dół i wybierz z ramki "Prolog" na SAMYM DOLE. Poźniej idź w górę "Rozdział pierwszy" , "Drugi" , "Trzeci" itp.. ) Pozdro i miłej lekture Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Ksiązki dla nastolatek. 28.06.09, 19:05 Cała seria Małgorzaty Musierowicz a szczególnie Kłamczucha genialna książka Polecam i np Ala Makota Małgorzaty Budzyńskiej (cała seria Liczy 7 tomów po200 stron każdy) . też fajne albo Klasa Pani Czajki Małgorzata Piekarska i Za Jakie grzechy Pasty Brooks Polecam Miłego czytania Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia7777777 Re: Ksiązki dla nastolatek. 03.07.09, 22:57 anulka napisał(a): > Cała seria Małgorzaty Musierowicz a szczególnie Kłamczucha genialna książka > Polecam i np Ala Makota Małgorzaty Budzyńskiej (cała seria Liczy 7 tomów > po200 stron każdy) . też fajne albo Klasa Pani Czajki Małgorzata Piekarska i Z > a > Jakie grzechy Pasty Brooks Polecam Miłego czytania Ja kocham książki Musierowicz z seri Jeżycjada. Cudo ! Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ksiązki dla nastolatek. 28.06.09, 19:14 o, właśnie . jeżycjada M. Musierowicz . przeczytałam jedną część, zamierzam wszystkie ; )) fajne, chociaż z początku myślałam, że nie doczytam takie nudne xd . i jeszcze może poczytam pamiętniki księżniczki i wampirów i angus, stringi i przytulanki < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
tanorektyczka. Re: Ksiązki dla nastolatek. 28.06.09, 19:59 Trylogia Izabeli Sowy jest naprawdę bardzo dobrą książką dla nastolatek. Nie pamiętam wszystkich trzech tytułów, tylko jeden zapamiętałam w całości, mianowicie 'herbatniki z jagodami' . Każdy następny tytuł książki jest tak samo słodki jak poprzedni, więc łatwo znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hope Re: Ksiązki dla nastolatek. IP: *.152.154.162.dsl.dynamic.eranet.pl 03.07.09, 20:56 Krystyna Siesicka Zapałka na zakręcie Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Ksiązki dla nastolatek. 03.07.09, 21:04 Angus stringi i przytuylanki - jest kilka tomów, BEzsennik Liliany Fabisińskiej. Bezsennika jest 15 zajebistych części ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Ksiązki dla nastolatek. 03.07.09, 21:48 Popieram.Bezsennik jest z a j e b i s t y!15 tomow!Polecm też,,Kajamoko czyli kłopoty nastolatki"Renaty Opaly.takżę,,Moja siostra jest gwiazda pop"nie pamietam autora i serie Ewy Bylicy,,Cztery osoby i trzy psy" , ,,Wszystko dobrze!" , ,,SMS i pies" , ,,Julka , blog i dog" , ,,MP3 i PSY" , ,,Julka na zakrecie" Okładki : ---->pierwsza czesc Odpowiedz Link Zgłoś
avril_paramore Re: Ksiązki dla nastolatek. 03.07.09, 21:56 ja oczywiście polecam sagę "Zmierzch", "Intruz" Stephenie Meyer... Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ksiązki dla nastolatek. 03.07.09, 22:51 no, teraz się biorę za intruza . jestem na drugiej stronie, wiem, gratulacje ; x ale fajne się zdaje ; ) Odpowiedz Link Zgłoś