nessi 13.07.09, 22:33 macie jakieś sprawdzone diety albo cwiczenia ? ja od jt zaczynam głowdówkeexd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hilary.duff Re: Odchudzanie ;D 13.07.09, 23:12 google.pl tam na pewno cos znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Odchudzanie ;D 13.07.09, 23:14 w jednej z Bravo Girl był bardzo fajny artykuł: "100 dni do bikini". z nim napewno byś schudła. Poprostu dużo sie ruszaj (każdy rodzaj sportu wchodzi w gre ), jedź zdrowo i rozsądnie, ale pamiętaj: nie głodź się! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nessi Re: Odchudzanie ;D 13.07.09, 23:18 chcialam tak tylko jeden dzien przed odchudzaniem xd wlasnie wyciagnelam dzisiaj zakurzone rolki xd Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Odchudzanie ;D 13.07.09, 23:34 To życze Ci dobrego nastawienia na to odchudzanie ;p i oczywiście widocznych rezultatów Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Re: Odchudzanie ;D 14.07.09, 00:13 Hmmm... Głodzenie to nie jest dobry pomysł, bo jak juz przestaniesz się głodzić to znowu sie najesz itp. Biegnanie to tez raczej nie najlepszy, bo słyszałam że praktycznie nic nie daje. Najlepsze są ponoć brzuszki, wyjazdy na rowery i właśnie rolki Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ ;) 14.07.09, 00:23 bieganie nic nie daje? ;o po dłuższym czasie daje,i to bardzo dużo. płaski brzuch,idealne uda oraz łydki,zero tłuszczu ;] coś o tym wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella a co mam zrobic 14.07.09, 11:55 jesli mam astme i nie moge biegac a przciez tyle pomaga bieganie ... co mam robic?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Odchudzanie ;D 14.07.09, 12:00 więcc.. jemm ; Sniadanieee potem jakis owocc || obiad a potem loda wodnegoo ! ^^ codziennie jade 10 km rowerem cwicze po 50 brzuszkow na takiej laweczce do cwiczen . narazie schudlam 3 kg w 7 dni ! . Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Odchudzanie ;D 14.07.09, 12:04 Wiesz, to też zależy z jakich partii ciała chciałabyś się pozbyć "tłuszczyku". Jeden dzień głodówki jest dobry, bo oczyszcza organizm. Pij właśnie w ten dzień dużo wody mineralnej niegazowanej. Unikaj białego pieczywa, słodyczy, a najlepiej przeczytaj na necie jak zdrowo się odżywiać. Dużo ruchu, wytrwałości i silnej woli to droga do sukcesu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lolciax Re: Odchudzanie ;D 21.07.09, 13:12 jest taka dieta "odchudzanie na zawołanie" xD podobno działa sprawdz w google =** Odpowiedz Link Zgłoś