zozolaa. Re: Jakie macie płyty .? 27.05.10, 13:53 Nirvana - nevermind . Czesław Śpiewa - debiut . Depeche Mode - sounds of the universe . Miuosh - Pogrzeb . i oczywiście płyty mojego taty ale za dużo ich żeby pisać . Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 xD 27.05.10, 14:16 Ja nie mam żadnej. ;> Ale mój tata ma 3 płyty A-ha oraz z najlepszymi hitami [xd] Beatlesów i Queena. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Jakie macie płyty .? 27.05.10, 14:37 oj przeróżne , dlatego się nie śmiać kylie minogue kolędy arki noego [ stare dobre czasu bożego narodzenia ] rihanna - a girl like me , rated r [ jako prezenty ] jakieś płyty , na których sa różne piosenki madonna jakieś pussycat dolls kat deluna [ nie wiem skąd się u mnie wzięła ] michael jackson - wszystkie płyty guns n roses - wszystkie ich płyty do 1996 r . [ tej chinese democracy nie mam i nie chcę mieć ] abba mamma mia soundtrack modern taking tears for fears x 3 limahl i duużo innych z lat 80 . tak to jest takie coś jak internet i się ściąga . a zamierzam sobie kupić płytę slasha Odpowiedz Link Zgłoś
forever.justin Re: 29.05.10, 15:49 Justin Bieber - My World Justin Bieber - My World 2.0 Odpowiedz Link Zgłoś
jowi Re: Jakie macie płyty .? 29.05.10, 18:31 Lady Gaga US5 ______________________________________________________________-xD Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: Jakie macie płyty .? 29.05.10, 18:39 Wszystkie płyty AC/DC Crystal Castles Florence + the machine - Lungs Muse wszystkie płyty Placebo wszystkie płyty Arctic Monkeys- Favourite Worst i Humbug Kasabian - West Ryder Pauper Lunatic Asylum The Killers - Day & Age Odpowiedz Link Zgłoś
ewafarna Re: Jakie macie płyty .? 29.05.10, 18:43 Ja nie kupuje płyt ,tylko je wygrywam -Twist -The Best Of Pop -Alesha Dixon - The Alesha Show - Junior Hits vol.3 - Blog 27 - Before I`ll Die I niedługo przyjdzie mi - Alexandra Burke - Overcome ( tę ostatnio wygrałam w konkursie z Kotka ) Odpowiedz Link Zgłoś
domax3 Re: Jakie macie płyty .? 29.05.10, 19:01 ja tam płyt nie kupuję, wszystkie piosenki ściągam z neta. Odpowiedz Link Zgłoś
iljustinb Re: Jakie macie płyty .? 29.05.10, 19:45 Rihanna,TH (brat zamawial dla dziewczyny i przez przypadek zamowil 2 razy i mi dal ;D) ... nie wiem Dzem i niedlugo zamawiam Justina BB<33 Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyc Re: Jakie macie płyty .? 29.05.10, 20:33 ja mam : Miley Cyrus - pierwszą i drugą, Hannah Montana - muzyka z filmu i 3 sezon, Nine - muzyka z filmu, Michael Jackson - wszystkie oprócz history, Grupa Operacyjna - Materiał Wybuchowy Slash, Katy Perry , Timbaland - Shock Valule 1 i 2. I to chyba wszystkie ale nie jestem tera w domu i nie widze, a i jeszcze mam Madonny. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakie macie płyty .? 30.05.10, 13:53 Z oryginalnych: wszystkie Led Zeppelin wszystkie Mike'a Oldfield'a Hives Kitaro wszystkie AC/DC The Prodigy wszystkie Enya wszystkie Pink Floyd i jeszcze od cholery innych (kolekcja mojego taty, ale często podbieram od niego te lepsze) Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 fajne xD <3 20.06.10, 22:07 głównie mam zespołów takich jak Nirvana,Metallica,Red Hot Chili Peppers,AC/DC,Green Day,Linkin Park i chyba Madonne oraz Michaela Jacksona Odpowiedz Link Zgłoś
ploszka Re: Jakie macie płyty .? 24.06.10, 12:05 Michael Jackson - King of POP SAMI - Dla reszty świata Feel - Feel1 Pocztówka do świętego Mikołaja 2008 MUSE - Haarp Renton - Take off Feel - EP Whitney Houston - The best of Michael Jackson - Color Collection Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Jakie macie płyty .? 25.06.10, 21:17 Szafke od podłogi do sufitu szeroką na 19 cm i 2 pudła , to ja moze sobie wymienianie daruje Odpowiedz Link Zgłoś
nicholasjonas Fajne 25.06.10, 21:24 Jonas Brothers Miley Cyrus Hannah Montana Demi Lovato Selena Gomez Avril Lavigne Rihannah-nie lubię Nick Jonas & administration Odpowiedz Link Zgłoś
lotta Re: Jakie macie płyty .? 25.06.10, 21:26 madonna: - like a virgin - sorry ( mój wójek myślał że lubię i mi dał ) - twilight soundtrack paramore: - all we know is falling - riot! - the final riot - brand new eyes - ignorance Odpowiedz Link Zgłoś
kamila885femme Re: Jakie macie płyty .? 25.06.10, 22:44 Lady gaga Justin Bieber Miley Cyrus Michael Jackson Twilight soundrack Kesha Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Jakie macie płyty .? 14.07.10, 22:10 Miley Cyrus, Ashlehy Tisdale Hannah ontana, Selena GOez Odpowiedz Link Zgłoś
nati9 Re: Jakie macie płyty .? 16.07.10, 15:58 mam płyty avril lavigne miley crus demi lovato seleny gomez Odpowiedz Link Zgłoś