fuerta 24.07.09, 16:20 Powiedzcie mi co sądzicie o tych butach reeboka: www.wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/wizaz.pl/moda/nowosci/reebok-freestyle-biker-chic/reebok-429zl/25613-1-pol-PL/Reebok-429zl_large.jpg fajne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygeniumoflife Re: femme fatale??? 24.07.09, 16:29 Nie tylko fajne. Świetne po prostu ! Jeżeli masz zamiar je kupić, to zrób to jak najprędzej Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta Re: femme fatale??? 24.07.09, 16:42 Dzięki! xD Mi się też podobają ale się poradzić zawsze przed kupnem ;] może jeszcze ktoś się wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: femme fatale??? 24.07.09, 18:05 jak dla mnie przeciętne,ale jeżeli Tobie się podobają,to nie kieruj się opinią innych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta femme fatale??? 27.07.09, 11:05 No właśnie chciałam poznać opinie innych zanim kupię Podobają mi się te freestyle femme fatale, ale chcę wiedzieć czy innym tez się podobają Jeszcze u nikogo takich nie widziałam, ale jak też mówicie ze są fajne to muszę je mieć Odpowiedz Link Zgłoś
ostrypazurek Re: femme fatale??? 20.08.09, 10:51 Super są te freestyle, ciekawe czy są już w sklepach i ile kosztują. Jeszcze ich u nikogo nie widziałam. Mi z tej serii Cowgirl Chic takie się podobają: Odpowiedz Link Zgłoś
migonne Re: femme fatale??? 20.08.09, 13:31 mi się strasznie podobają! są boskie. ;dd gdzie chcesz je kupić? na allegro? podaj link, jesli tak. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mayumi Re: femme fatale??? 21.08.09, 15:47 ty... no wiesz... mi się niezbyt podobają, ale nie rozumiem takich pytań. w końcu to nie ja mam je kupić tylko ty. Odpowiedz Link Zgłoś