ox 24.07.09, 20:15 Ja osobiście mam Małego pieska (mieszańca)wabi się Lucky. Jest kochany i mądry oraz małego króliczka Dyzia......... a wy ?? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ox Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 24.07.09, 20:18 Tu możecie tez pisać przygody z waszymi pupilami albo coś śmiesznego co zrobiły zwierzaczki itp. oraz uzyskać rady co do zdrowia i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
ox to moje zwierzaki !!!! ^^ 24.07.09, 20:20 www.pupile.com/Psy/lucky108 www.pupile.com/Kr%F3liki/dyzio72 Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 25.07.09, 22:27 a ja mam psa wilczura <Sonie>. xp Odpowiedz Link Zgłoś
natalia8696 Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 27.07.09, 12:33 JA mam ok 60 rybek i psa owczarka podchalańskiego wabi się LUKAS XD Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 27.07.09, 14:51 A ja mam kota i rybki Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 27.07.09, 14:54 mi przed wczoraj umarł kotek. Wabił się Gucio Mam jeszcze świnka morskiego Frania! Jest kochaniutki! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 27.07.09, 14:57 A ja nie mam wcale zwierzaków..... Odpowiedz Link Zgłoś
barbiee Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 27.07.09, 15:00 Mam psa, owczarka niemieckiego. =3 no i oczywiście... Pająki Ja raz próbowałam jednego nauczyć siadać, ale niestety nic z tego nie wyszło.xd Buziaki . Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 27.07.09, 15:58 ja mam 2 koty : Laurę i Mikana i strasznie je kocham. mam też psa kundla , całego czarnego -Maksa i go nie cierpię. za jakieś 2 miesiące będe miała chomika, będzie się wabił boom boom pow iowa ( głupie imię ale śmieszne, w skrócie poprostu Bumek ) Odpowiedz Link Zgłoś
carrie. Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 27.07.09, 16:03 aa ja niestety niee mam zwierzaaka . Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 27.07.09, 16:08 miałam chomiczke Lolę, ale zmarła (( Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 27.07.09, 16:21 A czy ma ktoś kota rosyjskiego Niebieskiego? jak tak, to jak się Zacowuje, jest fajny? Bo chciałabym takiego miec I muszę się od posiadaczy Tej rasy dowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
elizza Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 27.07.09, 16:50 Mam labradorka(psa) który wabi się Maks. A mój młodszy brat ma chomika który nazywa się Chati Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem ZWierzeta ;) 27.07.09, 17:12 Ja mam 3 psy Do tego rybke złotą 1.Pies to Chester (jamnik) pseuda;helikopter,parówka,józek <lol2> 2.Tazan(jakis mieszaniec) pseuda :bazant 3.Rasti(hasky) pseuda;Putin ,Rastinek,Rufus Rybka ma na imie ; Julka pseuda ; rubciu Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa.hudgens Re: ZWierzeta ;) 27.07.09, 23:56 Ja mam kota dzisiaj miał urodzinki ma cztery lata,a na imię ma Asystent.Mama wymyśliła,gdyż nam przy wszystkim asystuje(prawie wszystkim).Tak na poczekaniu wymyślamy inne imiona związane z nim np.szczur,gad(bo tak się czasami zachowuje)i inne.Zabawne zachowanie kota.Ooooooo,było tego dużo,ale ostatnio była bardzo zabawna.Mieliśmy odkurzacz,ale nam się zepsuł i kupiliśmy nowy,a kot się go strasznie boi,a musieliśmy odkurzyć dom,więc kot przybiega do mnie do pokoju i chce wejść do łóżka(właściwie do kanapy,bo ja rozkładam,a tam jest szpara między oparciem,a siedzeniem)ale ja mu blokuje,więc on wskakuje na oparcie,a była szpara między pluszakami dosyć duża,bo ja mam w domu dużo pluszaków,bo nie mam serca ich oddawać,no ale do rzeczy.To kot wskakuje i chowa głowę pod maskotką psa(były takie naklejki do zbierania kiedyś i wymieniało się na jakiegoś psa z kolekcji tych z dużą głową i małym tułowiem,chyba dogs nazywała się ta kolekcja)to tak fajnie wyglądało,ale potem zaczął się przyglądać w stronę drzwi,ale miał super minę mam nawet foty,bo zrobiłam.Teraz się z tego śmieję razem z rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Re: ZWierzeta ;) 28.07.09, 12:37 Ja mialam Swinke Morska Bodzia,ale zdechl.Bardzo plakalam bo bylo to moje pierwsze zwierzatko Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: ZWierzeta ;) 28.07.09, 12:41 Ja mam psa ( Setera Irlandzkiego ) który sie wabi Deviś ) I mam jeszcze dwie rybki : Lole i Ginny Bellatrix ( takie podwójne, łatwo zgadnąć od czego xDD ) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 30.07.09, 09:54 Ja mam 2 psy Irię i Reksia Iria to owczarek niemiecki A Reksia znalazłam w rowie i nikt nie zgłosił się za posiadacza więc ja go wzięłam, Reksio to kundelek. Mam jeszcze świnkę morską nazywaną przez moje rodzeństwo Raichu, 5 kotów - Księżniczka, Diamencik, Węgielek, Kamikaze i Czarna kropka - siostra nazywała. i 5 królików Diarę, Gosię, Lolę, Olę (po mnie 2 Ola w domu xD), i Dawid ( 2 Dawid) ale każde zwierzątko jest gdzie indziej, np ja mam koty, psy i świnkę morską a Dawid króliki Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 30.07.09, 10:01 a takie przygody mogę napisać. Reksia jakaś pani do rowu mojego wrzuciła malutkiego tygodniowego szczeniaczka ja ją pytałam czemu wyrzuciła - ona mówi - jest głupi, i zapytałam czy go zabierze - ona mówi - nie. potem burmistrz przesłał ją do innego miasta. A Reksio jest mój. Kotka Księżniczka wyleciała na ulicę drapała się na środku ulicy i samochód jechał i się zatrzymał a kotka na szybę wskoczyła i drapała ją i uciekła a facet się wystraszył i jechał dalej. to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 04.08.09, 17:55 Ja mam kota ;p wabi się Harry ;p nie chodzi o Harrego Pottera nazwałam go za nim pojawił się Potter ;] Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Posiadacie jakiś zwierzaki ?? 04.08.09, 17:58 Miałam kiedyś psa- Felixa. Żył u mnie dwa dni. Później miała Budynia - żył ok 4 miesiące. Teraz mam znowu Budynia, któego mam już z 5 miesięcy;o ale jakoś po miesiącu spędzonym u mnie zachorował na parwowiroze i ledwo przeżył. lol i mam też kota, przybłąkał sie jakiś więc się nim zaopiekowałam nazywa się Dexter ;d Odpowiedz Link Zgłoś