Dodaj do ulubionych

Wasze szkolne wpadki

24.07.09, 20:16
Na pewno każdy miał jakąś szkolną wpadkę... Ja na przykład założyłam raz
bluzkę tył na przód i co gorsza dowiedziałam się o tym od dziewczyny, którą
nie za bardzo lubią... Leciałam na przerwie do toalety na szczęście miałam
dookoła siebie osłonę z koleżanek.
A Wy? Czy też zdarzyło Wam się mieć jakąś
wtopę?

Obserwuj wątek
    • paulina308 Re: Wasze szkolne wpadki 24.07.09, 21:11
      Ja też kiedyś miałam wpadkę, koleżanka oblała mnie herbatą i przez wszystkie
      lekcje siedziałam przy kaloryferze a na przerwach musiałam chodzić z mokrą pupą uncertain
      • strawberry_xdd Re: Wasze szkolne wpadki 24.07.09, 21:16
        , Ja w szkole wpadłam do kałuży tylko twarzą i brzuchem ! i Całą koszulkę miałam
        mokra i mówili na mnie miss mokrego podkoszulka ; ]]
        • ketrin Re: Wasze szkolne wpadki 24.07.09, 21:49
          była zima ;-D u nas zazwyczaj rano uczniowie czekają pod szkoła, aż otworzą .
          jako jedyna z mojej klasy stała tam moja kol. z daleka ją zauważyłam i zaczęłam
          robic do niej głupie miny, więc nie patrzylam pod nogi ;-D nagle poczulam ze
          leze na ziemii, okazalo sie ze poslizgnelam sie na zamarznietej kaluzy, wszyscy
          sie glebili, ja nie wiedzialam co robic wiec powiedzialam tylko : ,,ale fajnie,
          ja chce jeszcze raz " big_grinDDDDDDDD
          • miley. Re: Wasze szkolne wpadki 24.07.09, 23:20
            to może nie jest wpadka. ale wcześniej pod koniec tego roku szkolnego chłopcy
            urządzali śmigus dyngus. oblewali nas wodą byłyśmy całe mokre i koszulki nam
            prześwitywały. A chłopacy mieli ubaw po pachy ;d
            • dorrrocia Re: Wasze szkolne wpadki 05.08.09, 11:51
              ja nie mialam zadnej wpadki, ale moja kolezanaka miala. Jak jadla obiad na
              stoluwce ktos wylalam na jej nogi zupe. Mialysmy tego dnia w-f to przebrala sie
              w krótkie spodenki. Mamy w szkole duze bluzki od mundurkow. wiec wygladalo jakby
              ona by chodzila w szkole tylko w bluzce, takiej tylko za tylek. Kazdy sie z niej
              smialconfused
    • agusiak01 Re: Wasze szkolne wpadki 21.08.09, 23:16
      ja tam miałam rózne takie sytuacje zawsze jakoś wybrnełam z nich śmiechem i chętnie
      opowiem bo to jest śmieszne wink

jeszcze w podstawówce w młodszych klasach poszłam zetrzeć tablice tyle że po drodze
      potknełam sie o czyjśc plecak i wylądowałam na podłodze na brzuchu... a potem jeszcze
      weszłam w wiaderko z wodą i miałam całego buta mokrego wink

a kiedy byłam dużurną w gim i musiałam wejśc do klasy na przerwie do klasy i zmazać
      talibce itp. okazało sie że źle napisałam date (a taka jedna nauczycielka bardzo przywiązuje
      wage do szczegółów) i biegiem poleciałam do tablicy zmenić date z tym że akurat baba
      zaczeła wchodzić do klasy na szczęscie jeszcze z kimś gadała to ja biegiem do ławki po
      drodze omało sie nie wywaliłam cała klasa w śmiech, nauczycielka wchodzi i pyta sie z
      czego tak sie śmiejemy...

a potem w zime idzemy ze szkoły, a ja miała straasznie śliskie (?) buty, wywaliłam sie w
      najwękrzą zaspe jaka była i to do tego na brzuch byłam cała w śnegu i tylko powiedziałam
      fajnie sie leciało a wszscy w śmiech wink

albo zaczełam sie bić z kolegą na basenie o telefon bo mi zaprał i zaczeliśmy sie popychać
      aż wkońcu omało nie wpadliśmy razem do basenu naszczęście zatrzymaliśmy sie ale i tak
      był śmiech bo on mnie jeszcze celowe później wpychał

albo pod koniec roku było bardzo mało osób i ja z koleżanką siadłyśmy sobie koło takich
      dwóch chłopaków co bardzo lubią gadać i komętowaliśmy osoby które nie było (całkiem
      sporo było nieobecnych) aż w końcu ktoś z tyłu usłyszał to a jeden z nich mówi na całą
      klase ale nie przejmujcie sie my nie obgadujemy nikogo z tutaj obecych a o reszte sie nie
      martwcie wiemy co o nich powiedzieć nawet nauczyciel sie śmiał
    • colors Re: Wasze szkolne wpadki 22.08.09, 14:10
      taa;d kiilka razy siee poślizgnęłam i w kałuży wylądowałam a potem cała mokra
      choodziłam xd.
      Kiedy byłam w 2 klasie chciałaam ' kopnąć ' kolegę , bo coś się tam nabijał a ja akurat
      miałam taką dłuuuugaśną spodniice . zamachnęłam się i wywróciłam xd DO tej pory to
      wspominają .
      razz rozdarłam sobiee spodnie przed lekcja wf xd
      wiele razyy potykałam sięna schodach kiedy śpieszyłam się na lekcję; d
      i klka razyy picie szklaane mi wypadłooo i się rozbiło i potem musiałam łazić z mopem i
      ścieraać podłogęę a wszyscy ze mniee śmiali xd
    • sellena_gomezz Re: Wasze szkolne wpadki 22.08.09, 15:25
      Ja takiej jakiejś ostrej nie miałam,ale jeden chłopak z klasy miał. Był wuef i
      on założył bluzkę na lewą stronę, a pani powiedziała żeby przewrócił no i cala
      klasa go widziała xD
      • sysiek4444 NioOm . xdd 22.08.09, 15:34
        Hmm to bylo juz dawnOo...
        Ale napiszeee
        raz wzielam odwrucilam sie do kolezanki a taki debil wziął walnął mnie linijką po dupie aż sie
        linijka polamalaa xd
        Hahaaa
        mam twardy tyleek xddd
        • miqusia Re: NioOm . xdd 22.08.09, 15:40
          oj, sysia, sysia ; 3 .
          twardo tyłkuu . : D
          • leaveme_ Re: NioOm . xdd 22.08.09, 15:48
            Jak biegłam do wc była umyta podłoga .. nie zauważyłam i się wyjeb***
            potem przez nast. 2h miałam mokre spodnie na tyłku ;D
            • miles Re: NioOm . xdd 22.08.09, 16:25
              Ja też nie umiem sobie przypomnieć jakiejś mojej wpadki, ale kiedyś kolega z klasy tak dla
              żartów zaczął zaczepiać Bartka biegali po całej klasie, aż Bartek wybiegł szybko na
              korytarz. To on stanął za drzwiami i czekał, aż Bartek wróci. Gdy drzwi się otworzyły on
              szybko z całej siły rzucił się na jak myślał Bartka.Niestety okazało sie, ze była to
              nauczycielka, która była strasznie zaskoczona xd i oczywiście cała klasa w śmiech ;] Ale
              mieliśmy ubaw xd
            • halo_ Re: NioOm . xdd 22.08.09, 16:28
              moja koleżanka ciągle coś na przyrodzie mazała gumką ,no i pod naszą ławką było
              dużo paprochów.baba od przyry kazała wziąć jej miotłę i posprzątać . na przerwie
              jak poszła ją odłożyć to z nudów wzięłam miotłę i zaczęłam na niej latać smile
              wrzeszczałam że jestem Harry Potter i ołówkiem rzucałam zaklęcia smile i w tej
              chwili prawie nie wpadłam na księdza.on jest bardzo surowy.i popatrzył się tak
              groźnie myślałam że normalnie coś mi zrobi a ja szybko odleciałam suspicious
              • lilii_95 Re: NioOm . xdd 22.08.09, 16:38
                heh xD
                moja najlepsza pomylka przy odpowiedzi z lektury:

"jadł piwo i pił knedle"
              • korni1996 Re: NioOm . xdd 22.08.09, 16:42
                Jakoś w piątej klasie podstawówki usiadłam przy klasie na podłodze tak jak
                zwykle tylko tyle że zawsze patrzę gdzie siadam a tym razem nie patrzyłam i
                usiadłam na jakąś mandarynkę gdy wstałam wszyscy zaczęli się ze mnie brechtać
                oczywiście nie wiedziałam o co mi łazi w końcu podbiegła do mnie moja koleżanka
                i powiedziała mi przewiązałam szybko bluzę i wszyscy zapomnieli o tym (na
                szczęście)
      • sol Re: Wasze szkolne wpadki 24.08.09, 21:37
        Oj dużo tego było...

Przed lekcją historii jak zwykle siedzieliśmy na podłodze. Zadzwonił dzwonek, no
        to ja się podnoszę. A kolega podbiegł do mnie i zdjął mi adidasa z nogi i jak
        głupia latałam za nim po całej szkole ze skarpetą w paski. Cała klasa się za
        mnie śmiała i osoby na korytarzu

Była to późna jesień i na przerwie całą paczką wyliśmy na dwór. Mi coś tak się
        zimno w tyłek zrobiło no i się tam macam... A tam taka dziura. Szybko bluzą
        zasłoniłam i marzłam na krótki rękaw mówiąc że nie jest mi zimno.

Tak... życie szkolne to nie mała scena do popisu xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka