nacpana_ Re: Sport 04.08.09, 13:35 ja pływam, gram w tenisa, w piłkę nożną i codziennie rano begam po parku przez 3 godziny (: jeszcze jeżdżę na deskorolce . ogólnie lubię sport (: Odpowiedz Link Zgłoś
inkusiafanka Re: Sport:) 04.08.09, 14:19 no wiec tak ja gram w siatkówkę kocham to najlepsza gra zespolowa, jeżdże na rowerze, gram w noge tez bardzo lubie ja nie chodze do zadnego klubu nie jest mi to potrzebne to tylko moje hobby z kumpelkami gramy fajie sie przy tym bawiac i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Hej 04.08.09, 15:01 Ja uwielbia grać w siatkę, od początku roku szkolnego, mam zamiar zapisać się z przyjaciółką do takiego jednego klubu A poza tym lubię jezdzić na rowerze, rolkach .... kocham chodzic po górach, a w przyszłości chciałabym poskakać np. ze spadochronem, albo na bandżi ( nie wiem jak to się pisze ) Odpowiedz Link Zgłoś
memarthaswedn Skatebording! 04.08.09, 16:04 Ja ćwiczę i jeżdżę na desce bo to jet to co kocham Mogę godzinami jeździć na rampach i robić hardflip Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Sport 04.08.09, 16:13 ` jazda na rowerze i desce. zdecydowanie to kocham ;** Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.2 Re: Sport 04.08.09, 16:34 Ja lubie jeżdzić konno, na rowerze i rolkach. A i uwielbiam grać w siatkówkę, ale tylko w siatkówkę Odpowiedz Link Zgłoś
cute14sweet Re: Sport 04.08.09, 17:03 ja gram w siatkówke ii. jeżdże na rolkach ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
olka122 Re: Sport 04.08.09, 17:44 Ja bardzo lubię grać w siatę, pływać na basenie i jeździć na rowerze)) Rodzice zapisali mnie do klubu siatkarskiego i bardzo się cieszę bo lubię tą dyscyplinę sportu)) Na basen chodzę często w wakacje częściej bo mam więcej czasu w roku szkolnym nie mam go aż tyle by iść na basen co dzień)) A na rowerze jeżdze z kuzynkami i kumpoelami zawsze w niedziele zjeżdżamy na jakieś polne druszki co jest trudne bo mieszkam w mieście i znaleźć naprawdę fajne miejsce na przejażdżki jest naprawdę trudno ale jakoś sobie radzimy i zawsze żeby te kalorie które spalimy na rowerku szybo nadrabiamy jedząc pizze i zajadając się lodamiPPPPP PzDr)) Odpowiedz Link Zgłoś
melagrana Re: Sport 04.08.09, 18:15 Ja kocham kosza i lubie też jeżdzic na rowerze A na basen nie chodze (choc lubiałam) bo mam uczulenie na chlor Odpowiedz Link Zgłoś
any_27 Re: Sport 04.08.09, 18:16 ja kocham sport, chciałabym trenować tenis ziemny, albo siatkówkę Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: Sport 04.08.09, 18:24 ja ćwicze tylko w szkole. No i na basen chodze , ale to najczęściej w lecie. Cóż nie ma tyle samozaparcia, by ćwiczyć z własnej woli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mila92 Re: Sport 04.08.09, 20:36 Ja uwielbiam grać w siatkówkę, koszykówkę, piłkę nożną.. Odpowiedz Link Zgłoś
pjeczyk Re: Sport 04.08.09, 22:35 Ja no cóż... Najbardziej ze wszystkich sportów jakie są xD uwielbiam piłkę nożną <333 Moglabym w nia grac bez konca! a wy?;d Wiem...wiem...takie troche dziwne ze dziewczyna i noga,ale co mi tam ;d kiedys gralam jeszcze w kosza...i siatkowke...ale nie polubialam tego tak jak noge ;d co ja pisze...nie pokochalam! <33 Pozdro ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: Sport 04.08.09, 23:30 Zimą jeżdże na nartach a latem różnie. Najczęściej to jeżdżę na rowerze, czasem na rolkach, zagra też się na boisku w siatę. Odpowiedz Link Zgłoś
selenkagomez_13 Re: Sport 05.08.09, 11:01 ja biegam j, jeżdżeę na rolkach i na rowerze lubię pływać i jewżdzić na nartach-czyli lubię sport chciałabym się jeszcze zapisać na jakieś dodatkowe zajęcia Odpowiedz Link Zgłoś
miley._.cyrus Re: Sport 05.08.09, 18:46 szczerbatka napisał(a): > Uprawiacie jakiś sport? Jeśli tak to jaki? ćwiczycie tylko w szkole, czy może > chodzicie na zajęcia dodatkowe, do jakiegoś klubu, czy ćwiczycie same? > > ja jeżdżę na rolkach, a od września chciałabym zacząć grać w piłkę ręczną. do > tej pory grałam w szkole i całkiem dobrze mi szło, tylko nie wiem, czy rodzice > będą chcieli mnie zapisać do jakiegoś klubu Ja uczę się pływać i umiem już leżeć sztywno na wodzie głową w duł i na rawzie jest ok ćwicz sama np. z koleżankami w domu lepiej Ci wyjdzie nic w nerwach i kasa zostanie a tak musisz słuchać jakiegoś nauczyciela co drze się cały czas bo tobie nie wychodzi a ty się starasz. Dla niego to łatwe bo umi a ty nie i on tego nie rozumie ;P PzDr ;-*** Odpowiedz Link Zgłoś
verka456 Re: Sport 06.08.09, 15:59 lubię aktywnie spędzać czas.. od 3 lat trenuję w klubie- biegam mówiąc krótko....ale gram też w piłkę nożną i siatkówkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: Sport 07.08.09, 09:17 Ja bardzo często jeżdżę na rowerze xd Uwielbiam Hehe, nawet do sklepu xD Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
julik szermierka 07.08.09, 09:44 ja trenuję od 5 lat szermierke (floret) w klubie kocham to Odpowiedz Link Zgłoś
fuck.you Re: szermierka 07.08.09, 11:08 wgl . ja też bym cos chciala uprawiać ze sportu ,ale problem jest w tym ,że się do niego nie nadaje ; x faajnie jest sobie taak poćwiczyć ,trenować to co się kocha...,kolejny problem jest taki ,ze jaa nic nie kocham ; x Odpowiedz Link Zgłoś
rakietka94 Re: Sport 07.08.09, 11:23 Ja gram w badmintona... I chodze tez do klubu sportowego.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta taniec fitness jukari jukariiiii ;p 07.08.09, 15:09 Próbowałam już swoich sił w tańcu nowoczesnym (parę lat) próbowałam potem fitnessu, a teraz muszę spróbować latania w powietrzu na linach na zajęciach z Jukari xD Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_16 Re: Sport 07.08.09, 20:02 w szkolę ćwiczę . ;d a gdy jestem poza szkołą to jeżdżę na rowerzę , gram w siatkę i chyba tyle ale chciałabym jeszcze chodzic na siłownie . Odpowiedz Link Zgłoś
karka1414 Re: Sport 08.08.09, 14:50 Ja gram w piłkę ręczna Najpierw w szkole teraz w klubie ;D Polecam ten sport Odpowiedz Link Zgłoś
jbzmierzch Re: Sport 09.08.09, 20:35 szczerbatka napisał(a): > Uprawiacie jakiś sport? Jeśli tak to jaki? ćwiczycie tylko w szkole, czy może > chodzicie na zajęcia dodatkowe, do jakiegoś klubu, czy ćwiczycie same? > > ja jeżdżę na rolkach, a od września chciałabym zacząć grać w piłkę ręczną. do > tej pory grałam w szkole i całkiem dobrze mi szło, tylko nie wiem, czy rodzice > będą chcieli mnie zapisać do jakiegoś klubu Ja gram w ręczną jestem skrzydłową nawet jestem w kadrze województwa ten sport jest wspaniały tylko trzeba być wytrzymałym ja np.miałam skręcone kolano na boisku.. cholernie boli Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Sport 11.08.09, 15:28 Trenuję lekką, ale od września zamierzam się wycofać. I tak w przyszłości nie zostanę sportowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
raiinbow Re: Sport 14.08.09, 22:14 Głównie siatkówka, w klubie szkolnym. Ale teraz chyba będzie koniec, nie ma gdzie trenować . Czasem pływanie, ale już wyszłam z formy, w noge też się zdarzy z chłopakami zagrać, Odpowiedz Link Zgłoś
milka_cyruska13 Re: Sport 14.08.09, 22:17 Ja grałam siatke w school ... chodziłam na SKS i na karpaty krosno... ale CHODZIŁAM bo mam problemy z nerkami i nie mogę na karpaty... ale na SKSy dalej chodziłąm i będe chodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Sport 16.08.09, 21:09 Kochaam sport ! to mi daje powera ! haha trenuje ; tae kwon do od 4 lat . i siatkowke od 7 lat ! i jescze kosza od rokuu tańcze ; Balet <33 w sumie to od 9 lat , ale juz przechodze na nowoczesny jeszcze czasem hip-hop ! ;d ogólnie to biegam , jezdze na desce , rolkach i rowerze ! xd ;** Odpowiedz Link Zgłoś