agusowa 02.08.09, 23:47 Powiedzcie mi jaki jest wasz styl .. Wolicie bardziej sportowo czy kobieco . ? Ekstrawagancko czy skromnie . ? Kolory czy nie . ? Piszcie coś na ten temat . . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_ Re: Własny styl . . 02.08.09, 23:57 przeważnie sportowo... czasami elegancko, ale to zależy od okazji I jak najwięcej kolorów !! w mojej garderobie przeważa kolor niebieski, fioletowy i zielony, a najmniej jest białego ) Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Własny styl . . 03.08.09, 11:32 wiesz było już multum takich wątków ale nie szkodzi wypowiem się po raz kolejny lubię mieszać style. tzn. do białej bluzki i rurek ubieram trampki. do spodenek na szelkach też biała bluzka z wywiniętym kołnierzem. mam dużo bransoletek. lubię ubierać się w spodnie z szerokim kroczem. śmieszne podkoszulki, bardzo podoba mi się moda na ten sezon więc ubieram się w tym stylu też ps: ty też napisz swój styl Odpowiedz Link Zgłoś
grejpfrut Re: Własny styl . . . 03.08.09, 13:14 A w mojej szafie przeważają dziewczęce sukienki, dopasowane topy i wzorzyste spódniczki Uwielbiam wyglądać kobieco, a w zwiewnych, letnich ciuszkach czuję się wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
luskaa :D^^ 31.01.10, 10:11 Pumpy (czy jakoś tak się to pisze), rurki, bluzki z śmiesznymi nadrukami, tramki, adidasy, buty z długimi językami (nie wiem jak się nazywają). Przeważnie czarny kolor i fioletowy. (nie jestem emo) Odpowiedz Link Zgłoś
agusowa Re: Własny styl . . 03.08.09, 13:54 hę. . Nie zależnie od okazji dużo kolorów . . Często zakładam top i leginsy .. i do tego Adidaski . . Wole chodzić ubrana na sportowo .. Ale różnie to bywa . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
fuck.you Re: Własny styl . . 03.08.09, 22:15 zależy od nastroju najczesciej chodze w szortach i czarnych topach.. kocham ubrania w stylu 'rockowym' mrrr mam takich dużo i tak staram się ubierać..bo to mega jest. i nie dla lansu..staram się dobrać kompozycję stroju do sposobu życia,charakteru i muzyki. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: Własny styl . . 03.08.09, 22:35 a ja duuuużo, dużo kolorów. np. czarna bluzka z żółtą czaszką, czerwone rurki, niebieskie trampki, różowa arafatka i do tego zielone włosy + paznokcie na granatowo i różowo x3 Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Własny styl . . 03.08.09, 22:39 lubię zwiewne spódniczki i kolorowe sukienki. W mojej szafie roi się od barw. Ubóstwiam długie trampki i dżinsy. Mój ubiór zależy od nastroju i... pogody! Czasem lubię założyć bluzeczkę na ramiączka a do niej zwiewną spódniczkę, a czasem też trampki, moje naj spodnie i do tego kolorowa bluzka z długim rękawem, a na krótki. A żeby urozmaicić to do sportowego stroju bluza w kwiaty i kilka bransoletek. kocham takie stroje A jak sukienki to tylko kolorowe! Żadnej czerni! Chyba że na pogrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Własny styl . . 04.08.09, 00:46 a ja mam dokładnie tak jak ox. ; dd bardzo podobają mi się style Ashley Tisdale i Seleny Gomez, więc czasami zdarza mi się na nich wzorować . ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
anjaa Re: Własny styl . . 05.08.09, 01:51 ja mam dziewczęcy ,podobny do Tess Taylor : ) Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Własny styl . . 05.08.09, 09:00 Ja w lato ubieram się dziewczęco a w roku szkolnym na luzie (spodnie w kratkę,trampki i jakaś ciekawa bluzka).Wybieram do szkoły raczej ciemne kolory bo mamy mundurki i trzeba nosić jak ma sie coś kolorowego a ja nie założe mundurka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Własny styl . . 05.08.09, 10:16 jestem pozerem. w sumie inspiruje sie neonowymi dziećmi, tym całym rave'm, z drugiej strony, hahaha, emo, bo mi zostały naleciałosci, ale to się tak ładnie wygładza, a poza tym muzycy, zespoły, ich muzyka, czy ogólnie wygląd. ;d glany, trampki, etniesy, klapki z cekinami. kolorowe bluzki, albo właśnie nie - ciemne, jednolite. ciekawe nadruki, zazwyczaj z działu męskiego. spodnie rurki. szare, moja nowa największa miłość. ;d lubię nosić swetry, takie cienkie, zapinane na guziki, dwa numery za duże. sukienki, też kocham. ale niebanalne, ciekawe, oryginalne, dobre jakościowo. wychodzi ciekawie. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Własny styl . . 05.08.09, 15:17 ja jestem takim dzikusem i strasznie wszystko miksuję. aż mnie czasami to wkurza, że nie umiem się zdecydować na coś jednego. lubię zarówno wypłowiałe kolory jak i żółty, czy electric blue. lubię rurki, zwiewne spódniczki i wzorzyste sukienki. ogólnie lubię różne wzory, szlaczki itd. a także luźne koszulki i acid wash jeansy, taki grunge lekko. no i koszule i kardigany lubię. i rajstopy kolorowe razem z szortami. jeśli chodzi o dodatki to apaszki, okulary i torby (teraz za granicą kupiłam sobie taką zajebistąą torebkę i jestem w niej zakochana. kolorowa, regionalna, świetna). i chcę sobie kupić panamę hata, i glowsticki na rekę. no i trampki kocham też. więc mój styl to nie jest jakieś stricte-something, tylko po prostu rzeczy, które mi się podobają danego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Własny styl . . 05.08.09, 15:23 widziałam ostatnio takie glowsticki na łapki, ale na jakimś festynie na loterii fantowej, to się grać nie opłacało, bo w życiu bym nie trafiła, muszę tego poszukać, bo fajne fajne. i w moich klimatach baaardzo. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Własny styl . . 06.08.09, 22:12 znalazłam na allegro! lighticki lalala, teraz tylko naciągać mamę. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka_94 Re: Własny styl . . 05.08.09, 15:28 hmmm styl to ja lubię sportowy i dziewczęcy trochę na styl Miley Cyrus. w mojej garderobie króluje kolor czerwony i czarny ale nie brakuje też innych odcieni. lubię orginalne dodatki. u mnie wszystko musi być pod kolor i dopasowane. kocham odważne fryzury i nie mowa tu o ścięciu czy kolorze. lubię styl czesania Chinek i Japonek czeszą się niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Własny styl . . 05.08.09, 15:42 Nie mam określonego stylu ;PPP Czasem zakładam t-shirty , koszule w krate rurki i trampki lub buty "skate" i taką cienką bandamke na czoło ;P , innym razem zakladam bluzki w stylu boho lub hippe , opaske tez w tym stylu (taki warkoczyk ;P) kamizelke , rurki itp ;PP Sukienki też nosze .Wszystko zależy od pogody i mojego samopoczucia . Nosze i Kocham Okulary XXL i Nerdy lubie kolorowe swetry i jaskrawe kolory . Jakos ostatnio nie moge sie określić w jednym stylu ale na pewno jest on mój ;PPP.... Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Własny styl . . 06.08.09, 22:48 ja mam styl pod emo, ale troszeczke wymyślony i bardziej własny. Mam fryzke emo, a bluzki to kolorowe t-shirty z nadrukami, często nosze rurki albo dżinsowe shorty, mam pełno trampek z kolorowymi sznorówkami i dużych adidasów, mam 2 pary odjechanych butów za kostke i rażących w oczy różowych sandałków. nosze bluzy z dużymi nadrukami na plecach typu hello kitty czy myszka miki. są one w kolorach najczęściej czarnych, białych, lub różowych,. mam całe ucho kolczyków. Hmm.. więc można stwierdzić że mój styl jest własny z odrobinką emo Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Własny styl . . 06.08.09, 22:50 Elegancko, kolorowo, wygodnie i... kobieco Albo raczej dziewczęco Niekoniecznie modnie choć tak tez się zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
ojejuniu_ Re: Własny styl . . 30.01.10, 20:30 Szczerze to nie potrafie opisać swojego stylu. Na pewno go mam, ponieważ wiele osób mi to mówi. Przeważnie zakładam rurki (konieczność!), do tego zwykły dłuższy top i jakies trampki. Na to zwykła bluza i gotowe Czasami też zakładam swetry rozpinane i nie... zamiast rurek, to leginsy np. w panterkę. Ogółem ubieram się odważnie i lubię się wyróżniać Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Własny styl . . 30.01.10, 20:59 no wiec.. przeważnie czarny, szary, biały i fioletowy no czasem różowy i niebieski a kobieco...czy ja wiem... młodzieżowo Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Własny styl . . 31.01.10, 10:18 ja ubieram sie tak ja mi pasuje jak mi wygodnie ... od nastroju przeważnie są to jeansy i jakiś t-shirt i na to bluza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 nom 31.01.10, 10:19 mam własny styl ostatnio podrasowałam t-shirt kolory ?? o takk jestem bardzo kolorowa ale to tez zależy od nastroju ;** Odpowiedz Link Zgłoś