bucikowa 03.08.09, 14:53 Bardzo proszę wchodzić na nasz Kotkowy Czat! To naprawdę dla nas (użytkowniczek forum) ważne! Z góry dziękuję! I pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bucikowa Re: Kotkowy Czat! 03.08.09, 14:54 bucikowa napisał(a): > Bardzo proszę wchodzić na nasz Kotkowy Czat! To naprawdę dla nas > (użytkowniczek forum) ważne! Z góry dziękuję! I pozdrawiam Oto Link: czat.polskastrefa.eu/nasz_czat_xd Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kotkowy Czat! 03.08.09, 19:40 Właśnie włazić na czacik ! I to już ! ; D xD Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Kotkowy Czat! 03.08.09, 20:16 Wchodźcie! To bardzo dużo dla nas znaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Kotkowy Czat! 03.08.09, 21:20 pf, agresją i nakazami nikogo tam nie wsadzicie. swoją drogą - zakładanie w kółko takich samych wątków, bo macie widzimisie na jakiś czat, to głupota, macie szczęście, że zakładacie to na tym forum i nie mogę ich kasować. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kotkowy Czat! 04.08.09, 12:05 Pfff....żal....! Nie bedziesz tu nikim rządzić...jane_ ! Jeśli ci sie cos w tym wątku niepododba to prosze kasój (chociasz ja nie jestem gospodarzem wątka tylko bucik....xd) Jeśli chcesz udowodnic ze jestes fajna to cos ci sie nie udajeee... Wiemwiem zaraz pewnie wykasujesz moją wypowiedź ale to co z tegOo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
heppy.girl do jane_ 04.08.09, 13:16 tak zgasdzam się z syskiem ... chcesz coś osiągnąć a nie wiesz coś . wkurzasz mnie od pewnego czasu !! chcesz się pokazać , że jesteś kimś ważnym ! a wcale tak nie jest ! jak ci przeszkadza ten wątek to na niego nie wchodź !! bo to co napisałaś jest żałosne ! agresywana to ty chyba jesteś !!!!! po tobie się można spodziewać , że zaraz napiszesz coś besensownego i głupiego . pisz , pisz sobie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: do jane_ 04.08.09, 13:25 Hahahaaa ! Ale jej dałaś heppy.girl ! Dobrze że wsadziliscie ten wątek do tego forum , wiec nie moge go usunąć" hahahhaha żalosne Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: do jane_ 04.08.09, 15:13 Sysiek i happy mają racje! Coś ci sie nie podoba?! To wynocha Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: do jane_ 04.08.09, 15:35 ale Wy jesteście żałosne po co zakładać już z 10wątek o czacie jak ludzie nie wchodzą to nie trudno.Znajdźcie sobie jakieś zajęcie a jęczcie ze nikt na czat nie wchodzi.A to że mówicie do Jane żeby spadała(nie dosłownie a może i tak nie wczytałam się)jest bardzo inteligentne gratulacje rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: do jane_ 04.08.09, 15:38 a później ryczą, że mają bałagan na forum. róbcie tak dalej, nie lubcie mnie dalej, miło mi, pozderki. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
azii Re: Kotkowy Czat! 05.08.09, 15:25 Weszłam na czat i... wyszłam. Nie no, ale ten czat jest po prostu nudny. I w ogóle to o czym myślicie pisząc "włazić!!!!"? To i tak nie podziała. Nie dość, że piszecie bez sensu, najeżdżacie na wszystkich, którzy wyrażą swoją opinię to jeszcze traktujecie ludzi jak bydło. Włazić, bo jak nie to co? Miley, albo Selenka będzie smutna? Sysiek4444 nie że się czepiam, ale czemu niesłusznie nawrzeszczałaś ja Jane_, a do tego popełniasz takie błędy ortograficzne jak dziecko z podstawówki? "Kasój" <- Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kotkowy Czat! 06.08.09, 20:59 Niech ktos wejdzie na tet chole.rny czat ! ja juz siedzie na nim od niecalej godziny i nikt nie wszedł Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Kotkowy Czat! 07.08.09, 13:09 Niech ktoś wejdzie na ten czat. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kotkowy Czat! 07.08.09, 14:49 Plis niech ktos wejdzie na czat pliiiisSsss Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Kotkowy Czat! 07.08.09, 18:18 No niech ktoś wejdzie na czat. Prosze Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kotkowy Czat! 07.08.09, 21:41 Pisze to juz dzisiaj 4 raz ! Wlazic na czacik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Kotkowy Czat! 15.08.09, 16:26 Hagha proszenie i rozkazywanie jest bez sensu .. a więc po pierwsze: lepiej aktualizować stary wątek (czemu nikt nie wchodzi na czat) niż tworzyć kolejny po drugie nie obrażajcie jane_ (jane_ to, że jesteś moderatorem nie upoważnia Cię do obrażania użytkowniczek) a po trzecie wiocznie kotek stwierdził, że ten wątek jest potrzebny skoro go nie usunął. Po czwarte dziękuj.ę za uwagę Chociaż i tak to olejecie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Kotkowy Czat! 21.09.09, 17:29 Zapraszam wszystkich użytkownika na czat o 19:00 dnia 21.09 br! Na czat można się dostać tędy Lub klikając w ten jakże beznadziejny banner. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Kotkowy Czat! 21.09.09, 17:31 kuuurczę! zapomniałam dodać linka do zdjęcia ;D KLIKAJĄC W BANNER: Dobra, może nie zadziałać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kotkowy Czat! 21.09.09, 17:31 kju a dlaczego twoj `beznadziejny` baner nie dziala :< Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Kotkowy Czat! 21.09.09, 17:32 Właśnie go poprawiłam w odpowiedzi ;DD ____ Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kotkowy Czat! 21.09.09, 17:33 Kju wlas na czat ! bo są 3 osoby a ty sie nie odzywas\ -.- Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Kotkowy Czat! 21.09.09, 17:46 kurde , jak ja wchodze to nikogo nie ma !! Odpowiedz Link Zgłoś