ola.s 09.08.09, 20:11 Jakie gwiazdy lubicie a jkich wprost nie znosicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice_cullen_94 Re: Ulubione Gwiazdy...:D 09.08.09, 21:08 Zac Efron, Shia LaBeouf, Megan Fox, Vanessa Hudgens Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Ulubione Gwiazdy...:D 09.08.09, 21:13 i po co zakładasz ten wątek?? chcesz od nowa zacząć kłótnie Miley kontra Selena . ! zakończyliśmy ją a tym wątkiem możesz sprawisz, że znowu ludzie bd się kłócić która z nich jest lepsza . ;/ echh .. żal . ;// ale skoro pytasz to Miley jest najlepsza a Seleny nie znoszę, no ale to moje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
billabong Re: Ulubione Gwiazdy...:D 09.08.09, 22:25 mylipelikesugar-to nie zalezy od wątku ,tylko od poziomu inteligencji ludzi ,ktorzy tu sie wypowiadają ; ) Lubię:Billiego A,Tre C.,Jennifer A.,Pete W.,Ashlee S. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Ulubione Gwiazdy...:D 09.08.09, 22:26 Takich wątków jest naprawdę bardzo dużo, więc po jakiego zakładać kolejny? Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowa_ Re: Ulubione Gwiazdy...:D 09.08.09, 23:25 Więc powiem od razu : Uwielbiam Jonas Brothers , Miley Cyrus , Demi Lovato , EastWestRockers. no duzo ich jest... a nienawidzę no kogo tak nienawidzę : wkurza mnie Selena Gomez.) Odpowiedz Link Zgłoś
phoebusia Re: Ulubione Gwiazdy...:D 11.08.09, 13:35 ja uwielbiam selene i demi a nie nawidze miley Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Ulubione Gwiazdy...:D 11.08.09, 14:11 Takich wątków było juz z 10 o ile nie więcej . ^ Nie możecie sprawdzić w wyszukiwarce, zanim założycie kolejny? Odpowiedz Link Zgłoś
lusia. Re: Ulubione Gwiazdy...:D 11.08.09, 14:14 Ja .. ja uwielbiam Ashley Tisdale, za to nie nawidze Hudgensowej.. blee i tego jej pedałkowatego Efronka .. ; // < odruch wymiotny > Odpowiedz Link Zgłoś
selena22 Sel i Ash rządzi ! 11.08.09, 14:21 ja uwielbiam Selene Gomez i Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 ;DD 11.08.09, 14:25 a ja uwielbiam E.M.D. i Dannego . b.lubie też Ashley Tisdale , Mans'a Zemerlow'a , Kristen Stewart . itd. ;DD a nie lubię TH , Jonas Brothers. Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Ulubione Gwiazdy...:D 11.08.09, 14:38 Lubię ? Baaaardzo dużo . Nie lubię ? Cały disney (wyjątek H. Duff) , RBD . Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Ulubione Gwiazdy...:D 11.08.09, 17:57 Uwielbiam Ashley Greene i Taylora Lautnera a no i Roberta Pattinsona ;D <333 A nie znoszę Seleny Gomez, Demi Lovato i Zaca Efrona (( Odpowiedz Link Zgłoś
aurora16 Re: Ulubione Gwiazdy...:D 11.08.09, 18:02 aaa ja lubię ich wszystkich za to co robią, a nie będę mówic że kogoś nie lubię bo przecież ich nie znam ,a nie będę się powoływac na to co piszą o nich wszystkich w prasie Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. Re: Ulubione Gwiazdy...:D 21.08.09, 22:38 Ja uwielbiam Roberta Pattinsona i Kristen Stewart, a nie znoszę.. hmm. nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Ulubione Gwiazdy...:D 22.08.09, 00:07 Emme Waston, Roberta Pattinson, Amy Lee, Johnyego Deepa (Trepa xD), Jenifer Lopez, Lady Gage, Taylor Swift, Agnes, Eminema, Aleksandrę Zienkiewicz, Matta Pokore, Angeline Jolie, Sean Paul. <- lubię Paulli, Joanny Liszowskiej, Part six, Vanessy Hudgens, Madonny itp. <- nie lubię ... i nie czepiać się ! xD Odpowiedz Link Zgłoś