kinia_pa 14.08.09, 20:42 Chciałabym blogować ale nie wiem jak zacząć;] Wiecie może jak najlepiej to zrobić? A wy blogujecie? O czym? Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: Blog:-) 14.08.09, 20:55 o czym chcesz możesz blogować ja mam 3 blogi na 1 blogu pisze o różnych rzeczach,2 blog mam z opowiadaniem a 3 z piosenkami...Może najpierw pomyśl o czym chciałabyś pisać na swoim blogu albo jaki blog Cię najbardziej zainspirował i jak z opowiadaniem to możesz pisać z opowiadaniami,jak z poradami to możesz pisać z poradami itd...Mam nadzieję że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
an_gie Re: Blog:-) 15.08.09, 15:36 Czytam pełno opowiadań<pełno> najczęściej o Joas brothers Demi itd. Mam zamiar założyć swój własny i pisac opowiadanie. To bardzo fajne, Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: Blog:-) 14.08.09, 23:59 Ja o zyciu i o chlopakach o gwiazdach i wgl ! to co najwazniejsze ;p Pzdr A ty o czym blogujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Blog:-) 15.08.09, 15:28 Opowiadanie piszę ^^ www.chocolate-diet.blog.onet.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
czupa.czups Re: Blog:-) 15.08.09, 15:50 blog można pisać o wszystkim i o niczym ;p aktualnie nie prowadzę żadnego blogu Odpowiedz Link Zgłoś
julitka Re: Blog:-) 15.08.09, 15:58 Ja mam dwa blogi. Jeden pamiętnik, drugi opowiadanie. Nie musisz pisać notki wstępnej. Podpatrz kilka ciekawych blogów na onecie, jakoś się wkręcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
abcdefghij Re: Blog:-) 22.08.09, 23:39 Hej ja mam bloga teens-love-twilight emily-osment-xp.blog.onet.pl/ to mojej kolezanki jak chcesz to wejdz Odpowiedz Link Zgłoś