daria1150 15.08.09, 21:16 CZeść jakiś miesiąc temu chłopak który mi się podoba napisał mi że mnie kocha no i myślałam że spyta mnie o chodzenie czekam miesiac i nic czy mam ja go o to spytać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emciaaa xxxd 15.08.09, 21:23 ale jak to ? napisal ze Cie kocha i koniec ? nie odzywa sie juz wcale ? bez urazy ale to jakies dziecko ..albo poprostu sie wystydzi ..;p moim zdaniem Ty nie powionnas go pytac czy bedze z Tobą chodził .. dziewczyny powinny miec troche homoru i nawet jak zalezy im na chlopaku , nie powinny wyrywac sie pierwsze z tym pytaniem ..ale zrobisz jak uwazasz..to tylko moje zdanie .. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: xxxd 16.08.09, 14:55 Nie pytaj sie go!! wyszlabys na glupia ;/ i to chyba jakis gowniaz bo zamiaz prosto w oczy powiedziec to napisals;/ tez tak potrafie a jak sie nie odzywa czyli ze jest glupi lub zartownis Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Mam go spytać? 15.08.09, 21:32 może robił se jaja i tak dla żartów napisał że Cię kocha bo chciał zobaczyć jak odpowiesz.... miałam takiego kolegę co tak zrobił xd Lepiej się go nie pytaj!!! jak on Cię kocha to niech sam Cię poprosi o chodzenie a jeżeli Cię nie poprosił to albo się wstydzi albo nie zależy mu na tobie....nie przejmuj się nim najlepiej o nim zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Mam go spytać? 15.08.09, 21:37 moja koleżanka przez wakacje poznała chlopaka i sie w sobie podobno zakochali byli razem na plaży i takie tam , ale jak ona wróciła i pisała do niego sms - y i na gg to on jej nie odpisywał sie załamała Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Mam go spytać? 16.08.09, 10:46 Powiedział Ci że Cię kocha...Fajnie,ale potem na zaproponował Ci spotkania? Dziwny koleś.. Myślę że albo z Ciebie żartuje albo się wstydzi albo...już nic do Ciebie czuje. Niewiem co Ci poradzić...hmm. Jeśli go pokochałaś to może wyciągnij go na poważną rozmowę i spytaj co on do Ciebie czuję,lub jesli jeszcze się w nim nie zakochałaś możesz go po prostu olać,wiesz niektórzy faceci żartują sobie z dziewczyn-powiedział Ci że Cię kocha żeby zobaczyć Twoją reakcję i się z Ciebie pośmiać...nie wiem ja Ci radzę z nim pogadać i wszystko wyjaśnić...bo żeby powiedział że cię kocha i nie zaprosił na randkę to nie wierzę! nie wiem może się wstydzi albo jest nieśmiały?pogadaj z nim. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Mam go spytać? 16.08.09, 12:39 może on cie prowokuje rzebyś ty go spytała a on będzie sie z ciebie śmiał zobacz jak zachowuje się w twoim towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś