dio223 16.08.09, 09:39 Co sądzicie o kolekcjonowaniu autografów? Ktoś z was może to robi? Jeśli tak to pochwalcie się od kogo.! Może jakieś zagraniczne gwiazdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zig_zag Re: Autografi 16.08.09, 10:25 Ja nie, ale bym chciała Ale najpierw trzeba je namierzyć Pisałam już chyba z 15 maili do różnych gwiazd (nie tylko zagranicznych) z prośbą, żeby mi wysłali autograf. Ale co z tego będzie to nie wiem. Jak na razie odpisała mi Ewa Farna Ale odpisała tylko czy mam konto na nk i że ona ma i teraz czekam na odpowiedź na kolejnego maila ^^ Ciekawa jestem czy w dalekiej przyszłości dostanę jakiś autograf Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Autografi 17.08.09, 22:46 ja zbieram autografy ale jak ktos jest w moim mieście mam autografy : Braci, kabaret OT.TO i tyle D zig_zag zainspirowałaś mnie, też napiszę do jakiejś gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Autografi 18.08.09, 17:51 ja osobiście wysyłam listy z prośbą o autografy i pare miłych słówek żeby się podlizac. Jak narazie odpisał mi Ben Barnes, Ashley Greene i Matthew Fox . gdybyście byli zainteresowani pisaniem listów do swoich idoli zmamieszczam tu link z wyszukiwarką adresów gwiazd : www.fanmail.biz i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Autografi 18.08.09, 19:01 zig_zag-ja mam na myspace w znajomych ok.50 gwiazd zagranicznych i pisałam do kilku i żadna gwiazda mi nie odpisała nawet jak to pisałam 2 miesiące temu xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Autografi 18.08.09, 19:12 dio223 nie rozumiem tej strony a podobno bardzo dobrze znam angielski xd Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Autografi 19.08.09, 11:47 ehm. nic w niej trudnego. wpisujesz w wyszukiwarce np.miley cyrus i wyskakuje ci pare linków to klikasz na "Fanmail.biz Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Autografi 22.08.09, 21:54 a ja jestem taka fajna że mam autograf Dody i Tomka Luberta z dedykacją ahahah ;dddd Zabiłabym o autograf kogoś z Paramore *,* Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowa_ Re: Autografi 01.09.09, 22:37 y ja nie kolekcjonuje autografow ale mam danne'go piotra kupichy . no Odpowiedz Link Zgłoś