Dodaj do ulubionych

Wyżal się ;)

25.08.09, 21:50
Taki wątek dla tych co się chcą wyżalić. To może ja zacznę: Idę do gimnazjum sama i się
boję scared, mam 1 pokój z młodszą strasznie bałaganiącą siostrą, wszystkie części
Harrego już wyszły crying cry, wakacje się kończą sad.
Obserwuj wątek
    • shugo_chara_15 Re: Wyżal się ;) 25.08.09, 22:23
      Ja sie żale, że gimnazjum mi sie za rok skończy crying Nie mam już wiecej ksiażek
      stephanie Meyer żeby czytać w ogóle świat mi sie załamał bo wszyscy czytają moją
      książkę która jest tu na forum. xDD.
      • leaveme_ Re: Wyżal się ;) 25.08.09, 22:28
        Gimnazjum - nowa szkoła , nowi znajomi , nowe miłości , nowe rany ...
        nowe zycie
        • leaveme_ Re: Wyżal się ;) 25.08.09, 22:29
          lol jak to brzmi sciana
          • countrycutie. Re: Wyżal się ;) 25.08.09, 22:35
            wakacje się kończąą... także użalam się nad końcem Harry'ego Pottera i... i nie
            wiem co mogę jeszcze wymyślić... oo! i nie mam co robić xd
            • wyobraznia Re: Wyżal się ;) 25.08.09, 22:36
              szkoła , nudy . x]
              • rollercoaster. Re: Wyżal się ;) 25.08.09, 22:44
                chłopak zerwał z moją siostrą.
                naprawdę uwielbiałam ich jako parę.
                miałam w planach założyć nawet ich funclub.
                i jest mi z tego powodu bardzo smutno.

spodobałam się koledze chłopaka, który mi
                się podobał. to nie miał być on...

boli mnie noga, soczewka mnie uwiera w oko.
    • chocolatediet ................ 25.08.09, 23:09
      A mnie boli gardło.o!
      • katsuumi_17 Re: ................ 26.08.09, 00:39
        Moja przyjaciółka jest megasmutna z pewnego powodu i nie zanosi się, żeby jej się
        poprawiło sad i dzięki temu ja też jestem smutna. Oprócz tego- chłopak, na któremu
        zależało mojej siostrze nagle zerwał z nią znajomość, dupek jeden. Frajer. Ehh. A koleś, na
        którym powoli zaczyna mi zależeć, także jest smutny, bo od roku nie może zapomnieć o
        swojej byłej. I mi też przez to jest smutno, bo nie jest szczęśliwy. Do tego mieszka 600 km
        ode mnie. Bajka normalnie.

Coraz dziwniej się dzieje, przez kilka rzeczy chodzę cały czas zadumana, zamyślona.
        • klaudysia Re: ................ 26.08.09, 00:43
          NIE CHCE IŚĆ DO SZKOŁY .!!!!!!!!!!!!! angryangryangry
          • oobeatka Re: ................ 26.08.09, 01:05
            klaudysia chyba każdy nie chce ;/

Na razie moje życie jest ok chociarz... mój przyjaciel złamał sobię rękę... na dodatek
            mówią, że się we mnie zabujał! Nie... prosze... tylko żeby to nie była prawda...sciana
            • 300flowers Oł maj gad. xD 26.08.09, 02:52
              Szkoła! Buuu.. :<<
              Ktoś ma na to lek..? xD
    • leyla Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 09:02
      muszę dziś sprzątać pokój,no właśnie niedługo Harry się całkowice skończy jak
      insygnia wejdą do kin,niedługo rok szkolny,wakacje się kończą
      buuuuuuuuuuuuuuu,brzydka pogoda deszczowo jakoś,mój ulubiony wójek umarł,i w
      ogóle ten tydzień jest tragiczny
      • skrzacina Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 09:56
        a ja się cieszę pod względem towarzystwa w szkole, bo strasznie się za moimi przyjaciółmi
        stęskniłam, ale już nie pod względem nauki. xd. I bd. musiała mieć mundurek. ; / . muszę
        sprzątnąć pokój a mi się nie chce, jestem nieszczęśliwie zakochana itd. ;d.
        • pani_kaulitz Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 09:58
          ja musze miec w szkole mundurek! buuuuuuuuuuuuuuu!

i w dodatku anty tyraja th...

to jest wkur.wiajace!piwo
    • independent_ Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 10:00
      boli mnie brzuch.
      i głowa.
      nie mogę nic zjeść. nie chcę po prostu.
      za tydzień będę się kisić w szkole. bosko.
    • truflowa Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 10:02
      Wakacje się kończą cry !!! Jestem spłukana, nie mam ani grosza !!! Mam same stare ubrania i cryZaraz się porycze, moje kochane wakacje dobiegają końca sad nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • zuaona Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 10:27
      wszystko mnie wkurza, wakacje się kończą, wszyscy mają do mnie pretensje, ryczeć mi się
      chce, jednej z moich lepszych przyjaciółek nie ma w domu, zepsuły mi się słuchawki do
      telefonu, i szczególnie tęsknię za moją byłą najlepszą przyjaciółką, bo poznałam ją
      dokładnie rok temu, a ona mnie nienawidzi.
      • elisss92 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 10:34
        Że nie ma lekarstwa na raka i nie wiem ile jeszcze czasu to potrwa..
        • dolce89 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 10:49
          Ten rok dla mnie zapowiada się trudny. Po pierwsze idę na studia, a za bardzo
          nie lubię zmian. Po drugie zaczynam studiować 2 kierunki, nie mogłam zdecydować
          się, który chce. Po trzecie moje wszystkie koleżanki będą studiować w innych
          miastach niż ja, więc będę się z nimi widzieć raz na kilka tygodni, lub nawet
          miesięcy. Po czwarte, na okres studiów będę mieszkać u ciotki, za którą nie
          przepadam. Po piąte, dałabym wszystko żeby znowu znaleźć się w 1 klasie, LO.
          Elissa jest lekarstwo na raka, wuj mojego ojca pracuje w jednym laboratorium w
          Austrii, kilkakrotnie stworzyli leki, które maja większą skuteczność nisz
          chemioterapia. Niestety firma do którego należy laboratorium nigdy nie zgodziła
          się ich wypuścić na rynek, nie dlatego że były niebezpieczne (nie były)
          • katsuumi_17 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 12:05
            dolce89- to jest cholerstwo. Powinni wypuścić te laki na rynek, bo naprawdę wielu ludzi ich
            potrzebuje sad.
            • katsuumi_17 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 12:06
              leki* miało być.
              • mandy_ Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 12:21
                jeden .
                nie ma w domu lodów
                a ja nie cchce do
                sklepu iść !! ; dd
                dwa .
                zaa tydzien do
                tej starej jedzy od chemii [nieee !!!!!!]
                trzeba isc ;//
                trzy .
                nic nie ma w tv ;pp
                cztery .
                dzisiaj na obiad mam tortille .
                wlasciwie to dobrze
                nie wiem czm napisalam to big_grin
            • dolce89 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 12:33
              Właśnie, kiedyś też w jednym amerykańskim naukowym piśmie (polska edycja
              wychodzi co3-4 miesiące) przeczytałam ze w drugiej połowie lat 80 XX wieku też
              wynaleziono lek, w Stanach. Moja babcia chorowała na raka piersi, dzięki Bogu
              wyzdrowiała bez tego leku.
              • katsuumi_17 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 12:51
                Moja babcia też miała raka piersi i zmarła. Nie pamiętam dobrze, jak to u niej było, miałam
                wtedy 8 lat. Ale wykryli go u niej dość późno i poprostu nic się nie dało zrobić. sad
    • taylor_ Re: Wyżal się ;) 20.09.09, 13:55
      `Ugh ! Mama zabrała mi całą sagę zmierzchu tylko dlatego że nie chciałam iść do
      SPOWIEDZI !! sciana Czy to jest normalne zachowanie ?! Bo jakoś wątpie ! Ugh .! angry A
      właśnie chciałam zacząć czytać 'przed świtem'.. aha i powiedziała że jak zauważy że na
      kompa ściągłam sobie tą książkę z neta i ja czytam po kryjomu to zablokuje mi
      komputer... Masakra. indifferent
    • lilii_95 Re: Wyżal się ;) 20.09.09, 14:05
      mam okropnie pi**y w klasie.
      moj tata chodzi w gipsiecryingcryingcrying
      boli mnie wszystko.
      sad(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka