agaa 25.08.09, 21:50 Taki wątek dla tych co się chcą wyżalić. To może ja zacznę: Idę do gimnazjum sama i się boję , mam 1 pokój z młodszą strasznie bałaganiącą siostrą, wszystkie części Harrego już wyszły , wakacje się kończą . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shugo_chara_15 Re: Wyżal się ;) 25.08.09, 22:23 Ja sie żale, że gimnazjum mi sie za rok skończy Nie mam już wiecej ksiażek stephanie Meyer żeby czytać w ogóle świat mi sie załamał bo wszyscy czytają moją książkę która jest tu na forum. xDD. Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Wyżal się ;) 25.08.09, 22:28 Gimnazjum - nowa szkoła , nowi znajomi , nowe miłości , nowe rany ... nowe zycie Odpowiedz Link Zgłoś
countrycutie. Re: Wyżal się ;) 25.08.09, 22:35 wakacje się kończąą... także użalam się nad końcem Harry'ego Pottera i... i nie wiem co mogę jeszcze wymyślić... oo! i nie mam co robić xd Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. Re: Wyżal się ;) 25.08.09, 22:44 chłopak zerwał z moją siostrą. naprawdę uwielbiałam ich jako parę. miałam w planach założyć nawet ich funclub. i jest mi z tego powodu bardzo smutno. spodobałam się koledze chłopaka, który mi się podobał. to nie miał być on... boli mnie noga, soczewka mnie uwiera w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: ................ 26.08.09, 00:39 Moja przyjaciółka jest megasmutna z pewnego powodu i nie zanosi się, żeby jej się poprawiło i dzięki temu ja też jestem smutna. Oprócz tego- chłopak, na któremu zależało mojej siostrze nagle zerwał z nią znajomość, dupek jeden. Frajer. Ehh. A koleś, na którym powoli zaczyna mi zależeć, także jest smutny, bo od roku nie może zapomnieć o swojej byłej. I mi też przez to jest smutno, bo nie jest szczęśliwy. Do tego mieszka 600 km ode mnie. Bajka normalnie. Coraz dziwniej się dzieje, przez kilka rzeczy chodzę cały czas zadumana, zamyślona. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: ................ 26.08.09, 00:43 NIE CHCE IŚĆ DO SZKOŁY .!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: ................ 26.08.09, 01:05 klaudysia chyba każdy nie chce ;/ Na razie moje życie jest ok chociarz... mój przyjaciel złamał sobię rękę... na dodatek mówią, że się we mnie zabujał! Nie... prosze... tylko żeby to nie była prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers Oł maj gad. xD 26.08.09, 02:52 Szkoła! Buuu.. :<< Ktoś ma na to lek..? xD Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 09:02 muszę dziś sprzątać pokój,no właśnie niedługo Harry się całkowice skończy jak insygnia wejdą do kin,niedługo rok szkolny,wakacje się kończą buuuuuuuuuuuuuuu,brzydka pogoda deszczowo jakoś,mój ulubiony wójek umarł,i w ogóle ten tydzień jest tragiczny Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 09:56 a ja się cieszę pod względem towarzystwa w szkole, bo strasznie się za moimi przyjaciółmi stęskniłam, ale już nie pod względem nauki. xd. I bd. musiała mieć mundurek. ; / . muszę sprzątnąć pokój a mi się nie chce, jestem nieszczęśliwie zakochana itd. ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kaulitz Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 09:58 ja musze miec w szkole mundurek! buuuuuuuuuuuuuuu! i w dodatku anty tyraja th... to jest wkur.wiajace! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 10:00 boli mnie brzuch. i głowa. nie mogę nic zjeść. nie chcę po prostu. za tydzień będę się kisić w szkole. bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 10:02 Wakacje się kończą !!! Jestem spłukana, nie mam ani grosza !!! Mam same stare ubrania i Zaraz się porycze, moje kochane wakacje dobiegają końca nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 10:27 wszystko mnie wkurza, wakacje się kończą, wszyscy mają do mnie pretensje, ryczeć mi się chce, jednej z moich lepszych przyjaciółek nie ma w domu, zepsuły mi się słuchawki do telefonu, i szczególnie tęsknię za moją byłą najlepszą przyjaciółką, bo poznałam ją dokładnie rok temu, a ona mnie nienawidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 10:34 Że nie ma lekarstwa na raka i nie wiem ile jeszcze czasu to potrwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 10:49 Ten rok dla mnie zapowiada się trudny. Po pierwsze idę na studia, a za bardzo nie lubię zmian. Po drugie zaczynam studiować 2 kierunki, nie mogłam zdecydować się, który chce. Po trzecie moje wszystkie koleżanki będą studiować w innych miastach niż ja, więc będę się z nimi widzieć raz na kilka tygodni, lub nawet miesięcy. Po czwarte, na okres studiów będę mieszkać u ciotki, za którą nie przepadam. Po piąte, dałabym wszystko żeby znowu znaleźć się w 1 klasie, LO. Elissa jest lekarstwo na raka, wuj mojego ojca pracuje w jednym laboratorium w Austrii, kilkakrotnie stworzyli leki, które maja większą skuteczność nisz chemioterapia. Niestety firma do którego należy laboratorium nigdy nie zgodziła się ich wypuścić na rynek, nie dlatego że były niebezpieczne (nie były) Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 12:05 dolce89- to jest cholerstwo. Powinni wypuścić te laki na rynek, bo naprawdę wielu ludzi ich potrzebuje . Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 12:21 jeden . nie ma w domu lodów a ja nie cchce do sklepu iść !! ; dd dwa . zaa tydzien do tej starej jedzy od chemii [nieee !!!!!!] trzeba isc ;// trzy . nic nie ma w tv ;pp cztery . dzisiaj na obiad mam tortille . wlasciwie to dobrze nie wiem czm napisalam to Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 12:33 Właśnie, kiedyś też w jednym amerykańskim naukowym piśmie (polska edycja wychodzi co3-4 miesiące) przeczytałam ze w drugiej połowie lat 80 XX wieku też wynaleziono lek, w Stanach. Moja babcia chorowała na raka piersi, dzięki Bogu wyzdrowiała bez tego leku. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Wyżal się ;) 26.08.09, 12:51 Moja babcia też miała raka piersi i zmarła. Nie pamiętam dobrze, jak to u niej było, miałam wtedy 8 lat. Ale wykryli go u niej dość późno i poprostu nic się nie dało zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Wyżal się ;) 20.09.09, 13:55 `Ugh ! Mama zabrała mi całą sagę zmierzchu tylko dlatego że nie chciałam iść do SPOWIEDZI !! Czy to jest normalne zachowanie ?! Bo jakoś wątpie ! Ugh .! A właśnie chciałam zacząć czytać 'przed świtem'.. aha i powiedziała że jak zauważy że na kompa ściągłam sobie tą książkę z neta i ja czytam po kryjomu to zablokuje mi komputer... Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Wyżal się ;) 20.09.09, 14:05 mam okropnie pi**y w klasie. moj tata chodzi w gipsie boli mnie wszystko. ( Odpowiedz Link Zgłoś