Dodaj do ulubionych

Galerianki

• merlimon31 Re: Galerianki 26.08.09, 15:35
      ja też ani razu byłam akurat dzisiaj w galerii z dwiema przyjaciółkami ale to na zakupachsmile
    • leyla Re: Galerianki 26.08.09, 15:54
      nie na całe szczęście nie widziałam nic takiego
    • w_paski Re: Galerianki 26.08.09, 15:57
      gdy chodze na zakupy czsami widze takie panny stoją przed wejśiem i gapią się
      prowokacyjnie na facetow i robią jakieś gesty typu-podsiągają troche spudnice itp.

gdy byłam w portugalji na wakacjach byłyśmy z mamą w lizbonie i poszłyśmy na zakupy
      do centra obok i wieczorem zlecieli ię chłopcy coś 15-16 lat zdejmowali koszulki i otwierali
      dziewczynom drzwi
    • hepsio Re: Galerianki 26.08.09, 16:10
      ` na pewno są takie laski ;p i muszę powiedzieć, że znam taką dziewczynę ;p
      według mnie dziewczynki robiące takie rzeczy są żałosne i poje.bane ^^
    • pizza_girl Re: Galerianki 26.08.09, 16:17
      pluszbezpluszu ma racje !! Mam dokładnie takie samo zdanie i nawet kiedyś miałam jedną
      taką znajomą znajomej
    • klaudis02 Re: Galerianki 26.08.09, 16:18
      Do galerii ?Tylko po ciuchy !
      takie dziewczyny mają nierówno pod sufitem xD
      Podrywać i cykać sobie zdjęcia w łazience ?<LoL>
      Na szczęście nie spotkałam sie z czymś takim wink
    • fallenangel666 Re: Galerianki 26.08.09, 16:20
      one nie idą tam podrywać jakiś przystojnych kolesi tylko starszych facetow z kasa ktorzy
      w zamian za danie dupy kupia im jakis ciuch bizu albo jeszcze cos drozszego! gorzej niz
      dziwka!
    • me. Re: Galerianki 26.08.09, 16:21
      no ja galerianką nie jestem -.- lubie sklepy, jest ok, ale nie zeby chodzic sobie na
      jakies 'polowania' uncertain pzdr.smile
    • zuziio Re: Galerianki 26.08.09, 16:35
      Nigdy sie z tym w galerii nie spotkałam.
    • selover. Re: Galerianki 26.08.09, 16:36
      nigdy nie spotkałam takiej "galerianki" ale dużo takich słyszałam,ponoć ubierają
      się dość wyzywająco i szukają w galeriach handlowych klientów.Moim zdaniem to
      głupi pomysł na szybko zarobione pieniądze indifferent
      • xooxoo Em . 26.08.09, 16:36
        dajcie spokój . !
        Może mają problemy w domu? Nie mają kasy tak jak niektóre z was .? Zauważcie,
        że w dzisiejszych czasach dzieciaki z gimnazjum czy liceum[bo w tym wieku
        zazwyczaj są ,galerianki'.;] ] są strasznie chamskie. Nie masz nowego
        telefonu? Modnych butów lub spodni? Jesteś zła i nie możesz się z nami
        kolegować. Te bogatsze dzieciaki lansują się po szkole w tych całych 'Najkach
        Dunkach' i podartych rajstopach myśląc, że są cool, a jak ktoś takich nie ma
        to nie jest wart nawet rozmowy z nimi. Czysta prawda.
        Osobiście, żadnej takiej dziewczyny nie znam, ale oglądając te 3 części filmu
        można się dowiedzieć, jak to w polskich szkołach jest. sciana
        • one2one Re: Em . 26.08.09, 17:38
          ale to nie jest od razu powód to tego, by robić z siebie tanią dziwkę ! no sorry, ale twoja
          wypowiedź je tylko usprawiedliwia. nie każdy musi być lubiany. nie każdy musi się zadawać
          w typi "bogatszymi". takie są zasady tego świata. jedni są typi bogatszymi, a drudzy
          biedniejszymi. nic nie zmienisz. nic na siłę. bycie "galerianką" jest o wiele, wiele gorsze od
          bycia biedniejszą osobą. a sex z "galerianką" jest tańszy niż z jakąkolwiek prostytutką
          stojącą pod latarnią. a myślicie, że dlaczego one mają taki "popyt"?? suspicious
          osobiście spotkałam się z wieloma galeriankami. znam dwie.
          im się wydaje, że są cool i wogóle, ale myślą błędnie. ich rówieśnicy śmieją się z nich za ich
          plecami. ja do takich dziewczyn szacunku nie mam.
        • selover. Re: Em . 26.08.09, 22:15
          xooxoo napisał(a):

> dajcie spokój . !
          > Może mają problemy w domu? Nie mają kasy tak jak niektóre z was .? Zauważcie,
          > że w dzisiejszych czasach dzieciaki z gimnazjum czy liceum[bo w tym wieku
          > zazwyczaj są ,galerianki'.;] ] są strasznie chamskie. Nie masz nowego
          > telefonu? Modnych butów lub spodni? Jesteś zła i nie możesz się z nami
          > kolegować. Te bogatsze dzieciaki lansują się po szkole w tych całych 'Najkach
          > Dunkach' i podartych rajstopach myśląc, że są cool, a jak ktoś takich nie ma
          > to nie jest wart nawet rozmowy z nimi. Czysta prawda.
          > Osobiście, żadnej takiej dziewczyny nie znam, ale oglądając te 3 części filmu
          > można się dowiedzieć, jak to w polskich szkołach jest. sciana
          twoja wypowiedź jest do kitu.! bo są inne sposoby na łatwą kasę nisz
          prostytucja,można zarobić i jeszcze zrobić dobry uczynek np sanitariuszka w
          zwierzyńcu,można pomagać w domu starości,sprzedawać jakieś stare rzeczy o,o no i
          masz już z 70 zł,a tak nawet w młodym wieku można sobie zepsuć przyszłość i mieć
          opinie 'dzi*ki'indifferent
        • jula1995 Re: Em . 26.08.09, 23:57
          xooxoo napisał(a):

> dajcie spokój . !
          > Może mają problemy w domu? Nie mają kasy tak jak niektóre z was .? Zauważcie,
          > że w dzisiejszych czasach dzieciaki z gimnazjum czy liceum[bo w tym wieku
          > zazwyczaj są ,galerianki'.;] ] są strasznie chamskie. Nie masz nowego
          > telefonu? Modnych butów lub spodni? Jesteś zła i nie możesz się z nami
          > kolegować. Te bogatsze dzieciaki lansują się po szkole w tych całych 'Najkach
          > Dunkach' i podartych rajstopach myśląc, że są cool, a jak ktoś takich nie ma
          > to nie jest wart nawet rozmowy z nimi. Czysta prawda.
          > Osobiście, żadnej takiej dziewczyny nie znam, ale oglądając te 3 części filmu
          > można się dowiedzieć, jak to w polskich szkołach jest. sciana

Twoja odpowiedź sugeruje, że Ty mogłabyś cos takiego zrobić w ostateczności... A ja...
          Nawet gdybym nie miała co jeść, to wolałabym już żebrać na ulicy niż byc prostytutką...
    • kasiulec hej:) 26.08.09, 16:41
      Ja też się nigdy z takim czyms nie spotkałam. Chociaż widziałam pare dziewczyn
      ubrane jak zdziry tongue_out
    • xankaa Re: Galerianki 26.08.09, 16:53
      nie spotkałam się .
    • vaniney Re: Galerianki 26.08.09, 16:55
      chyba niedokońca masz pojęcie kim są i czym się zajmują galerianki..one do centrum
      handlowych nie chodzą na podryw.
    • olcia12 Re: Galerianki 26.08.09, 17:09
      surpriseduncertainwiesz ja sama już nie wsiem
    • ja_ Re: Galerianki 26.08.09, 17:16
      ja rzadko chodzę do galerii bo nigdzie w mojej okolicy nie ma żadnej,nie
      spotkałam się z takimi ludźmi,ale wydaje mi się że są tacy co tylko po to tam chodzą
      • margaryna Re: Galerianki 26.08.09, 17:23
        Ja osobiscie nie spotkalam galerianek, ale kuzynka mowila, ze czesto je widzi w
        galerii bialostockiej. W tamtejszej gazecie nawet o tym pisali.
        W sieci dostepny jest film krotkometrazowy, o tym samym tytule oraz tej samej
        rezyserkismile
        Mozna obejrzec tutaj cz.1
        cz.2
        cz.3
    • miley__xd Re: Galerianki 26.08.09, 17:17
      Ja też nigdy nie spotkałam sie z tym. Ale kilka razy widziałam takie "galerianki" przy drogach... uncertain
    • anahi_fan Re: Galerianki 26.08.09, 17:36
      ja się niestety z takim czymś spotkałam.scared
    • llizaczek Re: Galerianki 26.08.09, 17:44
      do centrum handlowego na podryw ,
      dobre , dobre x D
      nie myślałam o tym .
      ale ja też lubie robić zakupy , newet lubie tak bezsęsownie chodzić po galeriach ,
      no ale o podrywie w galeri to myślałam , big_grin
      czemu nie , < 3
      wydaje mi się że to nie jest nic dziwnego ,
      tylko że ja wole iść w jakieś inne miejsce np. do skate parku ,
      ale centrum handlowe to też dobry pomysł , smile
      • zakrecona.. ;// 26.08.09, 18:13
        Galerianki nie chodzą na podryw... idą żeby dać dupy. Jeśli Twoim zdaniem to fajny pomysł, to serdecznie Ci gratuluje. shock
      • angelania Re: Galerianki 26.08.09, 18:58
        Galerianki są nieletnimi prostytutkami a nie laskami idącymi na podryw do
        centrum handlowego. One po prostu sprzedają swoje ciało za parę butów z
        najnowszej kolekcji czy nową maskarę. To przeważnie dziewczyny, których nie stać
        na te rzeczy, u których w domu się nie przelewa. A że mają trochę upośledzone
        patrzenie na świat (zazwyczaj są z rodzin patologicznych) robią co robią. Takim
        osobą należy współczuć a nie za przeproszeniem jaja sobie z nich robić! uncertain
    • asia.z Re:galerianki 26.08.09, 19:00
      ja się z tym nie spotkałam ale czytałam w Brawo i Pop Corn reportaże o nich.Słyszałąm że
      one to robią dla butów czy dla jakieś rzeczy.uncertain
      • madziia Re:galerianki 26.08.09, 19:10
        ja nie
    • thedulcemonisia Hmmmmm...!!! 26.08.09, 19:18
      Ja też nie spotkałam się z czymś takim, choć zakupy lubię i byłoby kłamstwem
      gdybym napisała inaczej....... jaka dziewczyna ich nie lubi!!!wink
      Po zakupach zwykle idę coś przekąsić i wracam do domusmile
      • jula1995 Re: Hmmmmm...!!! 26.08.09, 23:58
        thedulcemonisia napisał(a):

> Ja też nie spotkałam się z czymś takim, choć zakupy lubię i byłoby kłamstwem
        > gdybym napisała inaczej....... jaka dziewczyna ich nie lubi!!!wink
        > Po zakupach zwykle idę coś przekąsić i wracam do domusmile

Nie wiesz o co chodzi... sciana Każdy lubi zakupy, ale za jaką cenę!! Oddałabyś "że tak
        powiem" zwoje ciało za bluzkę z Zary??shock
    • twilight_girl Re: Galerianki 26.08.09, 19:46
      często widziałam dosyć wyzywająco ubrane dziewczyny w galeriach,
      ale nie domyśliłam się, że to może być galerianka o.x
      co do filmu: może być fajny xD
      • hartbrum Re: Galerianki 26.08.09, 20:01
        Na szczęście nie spotkałam się z galeriankami i dopiero po przeczytaniu tego
        tematu dowiedziałam się o co chodzi. Obejrzałam też te 3 części etiudy na
        Youtube. Współczuję takim dziewczynom. Jest to obleśny sposób zarabiania
        pieniędzy i nigdy przenigdy bym z niego nie skorzystała.
    • 12kolos12 Re: Galerianki 26.08.09, 20:45
      Raczej nie...
      • punk_rock_girl Re: Galerianki 26.08.09, 21:07
        hmm...
        nie widziałam.
        ale ja uważam to za prostytucję po prostu.
        wiem,że gimnazjum to okropnie trudny okres, i mimo to,że mam różne rzeczy i wql. nie wiem czy sobie poradzę...jest tam osoba której nie lubię, i jest inny powód.
        ale nieważne.
        tracą dziewictwo, szmacą się(jak inaczej to nazwać??), ale mają kasę...
        w taki sposób myśli galerianka:
        "ooo! ubiorę tą miniówę... oo... i jeszczę stanik i starczy...albo nie,żeby nie było,że dziwką jestem,to włożę jeszcze tą kusą kurteczkę na stanik i już o wieele lepiej!"
        albo:
        " jaki stary facet...ale widać,że bogaty. a co mi szkodzi-zagadam,bo co mogę stracić?
        dziewictwo? przecież to przereklamowane, będę miała kasę, ihaha! i szpanować będę"
        a może tak:
        " stoję tu i stoję,a tu same pasztety. poszłabym sobie coś kupić...ale muszę czekać na sponsora, więc...(i teraz się rozgląda) ten wygląda na takiego z kasą! zagadam,bo z takim biustem,kto mi się oprze? do tego taki make up,piękna jestem!"

z całym szacunkiem, ale... to po prostu głupie...
        nie lepiej pilnować dzieci?
    • rollercoaster. Re: Galerianki 26.08.09, 20:59
      widzę, że mój komentarz został usunięty.
      cóż, więc powtórzę się - w moim mieście na każdym
      kroku można zauważyć dziewczyny wyglądające jak zdz.
      to nic nowgo...
      • punk_rock_girl Re: Galerianki 26.08.09, 21:12
        xoxo(jakby co to sorry za błąd w nicku,ale nie przyjrzałam się)
        masz trochę racji,ale są przecież inne sposoby zarobku.
        można np.
        - pomagać sąsiadom w pracach ogrodowych,
        - pilnować dzieci
        -wychodzić na spacer z psem sąsiada
        itd,itd.
        no cóż... nie poniżyłabym się tak.
        no way...
        po prostu... no to idiotyczne.
        tylko tyle mam do dodania...
    • mellow Re: Galerianki 26.08.09, 21:24
      Osobiście się z tym nie spotkałam, ale wiem że jest taki problem.
    • pain_of_love_th Re: Galerianki 26.08.09, 21:35
      myśle , że galerianki są prawdziwe .
      Znam dużo dziewczyn któreidą na zakupy tpo to żeby wypatrzeć jakiegoś ładnego
      chłopaka.
      Właściwie też jestem Galerianka ale nie aż taką ... x d
      bo żadko chodze do galerii .
      Jak mam potrzebe to idę , ale twierdze , że każda dziewczyna jest na swój sposub
      galerianką .indifferent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka