Dodaj do ulubionych

Maminsynek

28.08.09, 20:40
Dziś o 21 na Canal+ będzie ten film. Będziecie oglądać a może już oglądaliście? Bo ja już nie
mogę się doczekać. I też się zaczęłam zastanawiać czy ich jest wiele na tym świecie, czy w
ogóle istnieją. Ja niestety a może stety żadnego nigdy nie spotkałam. A wy? Znaliście kiedyś
takiego?
Obserwuj wątek
    • ladyy Re: Maminsynek 28.08.09, 21:12
      dzięki dzięki dzięki katka94 na śmierć bym zapomniała miałam bratu przypomnieć

może sama obejrzesuspicious
      pozdrokisskisskiss
      • katka_94 Re: Maminsynek 30.08.09, 23:29
        To naprawde smutne że nikt na to nie odpowiadacrying. Wiem nie macie nic do powiedzenia. Ok
        prawdopodbnie macie. Ale wszyscy mają to gdzieś.
        • katka_94 Re: Maminsynek 30.08.09, 23:30
          I wiecie co szkoda że tego nie oglądałyście bo jest z czego pognić. Miło mi że choć jedna
          osoba mnie nie zignorowała ale to było nie na temat.
          • katka_94 Re: Maminsynek 30.08.09, 23:31
            I wciąż mi smutno.
            • katka_94 Re: Maminsynek 30.08.09, 23:33
              Pewnie bierzecie mnie za idiotkę bo gadam sama do siebie. Ale mi to wisi. Wiecie znałam
              takiego kolesia który zawsze na forum klasy na nk gadał do siebie a raczej pisał a potem
              wszyscy to czytali i z tego gnili. Zabawny z niego chłopak był i przystojny.
              • katka_94 Re: Maminsynek 30.08.09, 23:35
                No i się w nim kochałam przez prawie rok. A potem spotkałam go dwa lata później i okazało
                się że on też się w mnie bujał. Niestety miał w tedy dziewczynę a ja chłopaka i nic z tego nie
                wyszło. Ale piszemy do siebie czasem. Hmmm...fajny był.
            • mylipslikesugar Re: Maminsynek 30.08.09, 23:33
              oj biedactwo ; /
              • katka_94 Re: Maminsynek 30.08.09, 23:38
                Mówisz tak na serio czy się naśmiewasz? Wszystko jedno. Strasznie się czepiam kiedy jest
                blisko północ a potem ok pierwszej mi przechodzi. I jest fajniesmile
                • ladyy Re: Maminsynek 31.08.09, 08:22
                  obejrzałam obejrzałam dopiero powtórke fajna komediabig_grin
                  nie smuć siękisswink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka