Dodaj do ulubionych

Koncert Britney Spears

29.08.09, 04:01
od dluzszego czasu jestem w stanach i dwa dni temu bylam na koncercie Britney Spears.
Musze powiedziec ze dziewczyna przeszla sama siebie, takiego show dawno nie widzialam.
Na poczatku zeby rozgrzac publicznosc (bylo ponad 20 tys ludzi! ) wystepowala Jordin
Sparks, Katrin (nazwiska nie pamietam ale ma popularny przeboj...) i jakis boysband. Po
wystepie Jordin zaczelo sie wielkie odliczanie z napisem 'Circus will begin in... ' gdy tylko
wybila ostatnia sekunda spod sceny wyjechaly klauny itp. doslownie jak w cyrku , rozni
akrobaci i ten klimat. Wejscie Britney bylo niesamowite, wjechala z gory na takim
swiecocym kole i oczywiscie wystep zaczal sie od piosenki 'Circus' Zaspiewala wiekszasc
swoich piosenek, do kazdej inny stroj i inne show. Naprawde bylam pod wrazeniem. Caly
koncert trwal wiecej niz 4 godziny. Mialam miejsca przy samej scenie wiec Brit byla niecaly
metr ode mnie! Naprawde wrocila do formy. W srodku wystepu na widowni pokazal sie jej
synek - zaspiewala dla niego piosenke 'Everytime' siedzac na ogromnej parasolce w
powietrzu. Bardzo wzruszajace to bylo.
Jesli ktoras z was byla na jej koncercie piszcie wasze opinie wink
Wogle co sadzicie o powrocie Britney?
Obserwuj wątek
    • independent_ Re: Koncert Britney Spears 29.08.09, 09:35
      chcialabym zobaczyc ten moment z everytime. ; dd
      brytka wrocila, gratuluje jej. ^^
      • ladyy Re: Koncert Britney Spears 29.08.09, 10:10
        ale ci zazdroszcze zuza...
        też bym chciała, lubie nawet tą britney szkoda że w polsce nie wystąpiłasad
    • sweeting Re: Koncert Britney Spears 29.08.09, 11:45
      Bardzo cieszę się z powrotu Brit tongue_out
      Uwielbiam wszystkie jej piosenki smile)))))
    • an3ciaa Re: Koncert Britney Spears 29.08.09, 13:30
      ona jest taka krejzi!!!!!!!!!!!11
      • katsuumi_17 Re: Koncert Britney Spears 29.08.09, 15:05
        Naprawdę fajnie, że wróciła. wink
        • josie120 Re: Koncert Britney Spears 29.08.09, 20:36
          Od dziecka byłam jej fanką. ;D Jakoś gdy miałam 9 lat zaczęłam słuchać jej
          piosenek i tak pozostało do dziś. Niestety płyta "Circus" nie jest jakaś cudowna
          według mnie. Poprzednie płyty były lepsze. Ale do formy wróciła, to fakt. I
          bardzo się z tego cieszę. Pamiętam jak miała fazę załamania psychicznego
          trzymałam za nią kciuki i udało się. smile Gratuluje jej i mam nadzieję ,że
          powstanie więc takich hitów jak "I love Rock'n'Roll", "Everytime" czy "Lucky".
          • zuza030894 Re: Koncert Britney Spears 01.09.09, 01:51
            Dokladnie! Jest niesamowita i mam nadzieje ze w polsce rowniez wystapi. wczesniej nie
            zwracalam uwagi jak ktos na nia gadal , ale po tym koncercie zmienilam calkowicie zdanie.
            wiem ze stac ja na wiele i sie postarala wiec jak ktos inaczej uwaza nie patrzy na to
            obiektywnie smile
            Pzdr yall! kisssmileserce
    • th4ever Re: Koncert Britney Spears 01.09.09, 14:58
      Myślę że jeszcze pokaże kto jest księżniczką popu big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka