ewelina0254 Re: Małe miss! 18.02.10, 20:34 Według mnie to jest okropne. Wciągają te małe dziewczynki w świat dorosłych tylko dla tej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Małe miss! 18.02.10, 21:04 OMG, nie mogę...ładne, małe dziewczynki, a wyglądają normalnie staro Odpowiedz Link Zgłoś
magda863 Re: Małe miss! 18.02.10, 21:11 Ohydne wyglądają strasznie ... na pewno niektóre zmuszają rodzice i myślą że to dla nich lepiej bo gdy wcześniej zaczną .. i robią z nich barbie ;/ współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: Małe miss! 18.02.10, 21:13 O lol One wyglądają jak lalki ;/ Jak dla mnie to jest chore są małe a już im cerę niszczą ZaLL Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Małe miss! 18.02.10, 21:14 Dwie wygladają, jak plastoikowe lalki barbiee Moim zdaniem to przesada . małe jest piękne . ile one maja lat ? z 10 ? taki makijaż to lekka przesada . ja jestem przeciwna , ale to moje zdnie , każdy ma inne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Małe miss! 18.02.10, 21:15 Powiem tak: Gdybym miała dziecko(teraz jestem stanowczo za młoda xd) na pewno nie pchałabym jej do takich konkursów tylko dała cieszyć się dzieciństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday Re: Małe miss! 18.02.10, 21:17 Walnięte mamuśki chcą spełnić swoje ambicje z dzieciństwa, pozbawiając jego swoim dzieciom. Takie małe-stare to straszna rzecz, ta tona tapety na twarzy, niekiedy nawet operacje plastyczne. TO CHORE, po prostu. Ciekawe, jak te dziewczynki będą wyglądać w wieku 20 lat? Jak teraz są bardziej pomalowane niż niektóre młode kobiety... Taa, a niektóre babki czepiają się pomalowanych 12-latek... Niech spojrzą na te fotki, a się przekonają, co jest naprawdę psychiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Małe miss! 18.02.10, 21:20 Ludzie są chorzy co oni z tych dzieci robią jakieś pajacyki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmadzik Re: Małe miss! 18.02.10, 21:22 hmmm... zaglądając na ten wątek myślałam że będzie to wątek pełen młodych dziewczynek z lekkim makijażem i fajnymi ciuchami itp,. A tu okazało się że to strona barbie Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: Małe miss! 18.02.10, 21:25 Przesada,przesada. Każdy tak mówi. Na świecie jest mnóstwo przesady. Takie coś już dawno pokazała mi mama. No cóż...Jestem tylko ciekawa jak będą wyglądały na starość, skoro już teraz wklepują im na twarze tyle makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
liveincolor Re: Małe miss! 18.02.10, 21:33 Jezuuu ! Przecież one wyglądają jak lalki Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj Re: Małe miss! 18.02.10, 21:44 stanowczo jestem przeciw ! biedne dziewczynki, one powinny wykorzystać swoje dzieciństwo do zabaw w dom czy opiekę nad lalkami ! szkoda mi takich dzieci, które są pod presją rodziców .. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Małe miss! 18.02.10, 23:23 mysle ze kazda z nas marzyla kiedys by byc mala miss , ksiezniczka itp .. wiec nic w tym zlego byle by nie zaczesto sie malowac , nie za czesto brac udzial w takich konkursach bo sie szybko postarzeja ... jak moja kolezanka !! zawsze byla naj w klasie , taka sliczna .. zaczela jezdzic na konkursy , sie malowac i teraz bez makijazu nie wychodzi z domu .. strasznie sie postarzala .. ma 14 lat a wyglada na 25 ? Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Małe miss! 21.03.10, 12:41 ich rodzice nie mają serca. robią z tych małych dzieci co powinny bawić się teraz lalkami lub oglądać bajki to coś ! ciekawe kto to w ogóle wymyślił, pewnie niektóre dziewczynki lubią się przebierać za to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: Małe miss! 21.03.10, 12:53 te dziewczynki wyglądają za staro one mają być małymi a nie dorosłymi wow! przesadzają Odpowiedz Link Zgłoś
xaneczkax Re: Małe miss! 21.03.10, 12:54 Jedna, wielka żenua ! No i jak one bd wyglądać za parę lat ?! Już teraz wyglądają jak niejedne 25- latki ! I po co to ?! Dla kasy ?! A co zrobią w wieku 15-16 lat ? Operację plastyczną ?! I tylko żeby wygrać ! Bosh.. Te Stany Zjednoczona robią się w jeden wielki burdel . .i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Małe miss! 21.03.10, 12:57 wiedziałam o tym dokument... ubiera się je jak księżniczki, wali tonę kosmetyków na twarz, uczy się chodzić, uśmiechać i machać... one na początku są happy, ale potem są zmęczone tym rozgardiaszem... to szczególnie matki i babki chcą z nich zrobić małe miss... chodzą do najlepszych fotografów, aby zrobili najlepszy Photo shop, jeżdżą po całym kraju, a przez to małe dziewczynki uczą się, że to uroda jest najważniejsza w tym świecie i robią się puste... to głupie!i Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana974 Re: Małe miss! 21.03.10, 13:01 Wg mnie to jest chore żeby piecioletniej dziewczyne a nawet mniejszej nakładac kilogram podkładu na to kolejna wartwe pudru kredki tuszu i cieni oraz szminki ... no żal ludzie co wy z dziećmi robiicie... Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: Małe miss! 21.03.10, 13:02 omg... Wyglądają bardzo sztucznie nie mogę rozróżnić która jest lalką, a która dziewczynką o_O Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: Małe miss! 21.03.10, 13:03 'och! jesteśmy takie piekne! szkoda że w głowach nie mamy nic' na prawde nie cierpię tego typu konkursów Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowana Lalki . Oo 21.03.10, 13:06 Wyglądają jak lalki ! Straszne, ohydne, wstrętne i głupie. -.-' Nigdy w życiu nie dałabym się tak odpicować! Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Re: Małe miss! 21.03.10, 21:35 Wyglądają jak stare - malutkie Co oni robią z tymi dziecmi... Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Małe miss! 21.03.10, 21:36 Ci ludzie to idioci nawiasem mówiąc ! jak oni mogą ?! niee n oto jest okropne ! szkoda mi tych dziewczynek. oglądam ten program na discovery travel&living , i naprawde mi ich szkoda , biedne wymuszaja uśmiech i ten makijaż . solarium Odpowiedz Link Zgłoś
realistic -,- yhm 21.03.10, 21:39 nie tylko w usa -,- a moim zdaniem to chore, a skutki bd miał za parenaście lat ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
realistic Re: -,- yhm 21.03.10, 21:40 realistic napisał(a): > nie tylko w usa -,- > a moim zdaniem to chore, a skutki bd miał za parenaście lat ^^ poprawka: skutki bd miały* Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: -,- yhm 21.03.10, 21:42 dobrze , że w Polsce czegoś takiego nie ma , chore , chore i jeszcze raz chore . Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Re: Małe miss! 21.03.10, 21:53 to jest straszne co te poje*ane matki robią tym dzieciom ;/ , pewnie większość ludzi myśli sobie: boże, jakie głupie dzieci, po co one to robią- itp, a to tylko i wyłącznie przez ich stuknięte matki, które wymyśliły sobie że ich córeczki będą miss, niezależnie od tego czy tym dzieciom się to podoba czy nie. Naprawdę współczuję tym dziewczynkom....te ich głupie matki myślą, że ich córunie są piękne, a tak naprawdę to je oszpecają ;/, totalna przesada... Odpowiedz Link Zgłoś