Dodaj do ulubionych

Małe miss!

• anahi17 Re: Małe miss! 03.09.09, 17:00
      Wygladaja jak małe Barbie ochyyyyyda shock !!!
    • joasiax33 Re: Małe miss! 03.09.09, 17:02
      szkoda dzieci ;/.
      zabierają im całe dzieciństwo !
      przecież one wyglądają jak lalka barbie, którymi ja się kiedyś bawiłam !
    • belive Re: Małe miss! 03.09.09, 17:02
      Bardzo fajnie że na kotku pojawił się taki temat.big_grin Może to wszystko i fajnie wygląda z
      zewnątrz, ale tak na prawdę, te dziewczynki zmuszone są do ciężkiej pracy. Muszą szybciej
      dojrzeć i nie mają tyle czasu co przeciętne dziecko na korzystanie ze swojego beztroskiego
      dzieciństwa. Nie sądzę, żeby te dzieci były bardzo smutne z powodu tych wszystkich
      pokazów, bo często są nieświadome, jak ważne elementy życia im umykają i dopiero
      później w dojrzalszym wieku, orientują się, że wiele straciły. Takie dzieci nabywają też wielu
      cech takich jaj na przykład próżność. Zaczynają się chwalić i wyśmiewać się z gorszych od
      siebie. Zachowanie rodziców utwierdza ich w przekonaniu, że w życiu bardzo ważne są
      pieniądze, majątek i moda. Mogą częstyo wybrzydzać irządzić się dookoła. Będą uczyły się
      pomiatać innymi. No a to, że te dzieciaki są tak wymalowane jest odrzucające i okropne.
      Według mnie większości rodzicom zależy na tym aby wykorzystać swoje dzieci do
      zarobienia większego majątku, chcą od małego wprowadzać je w świat słway, a na ambicji
      mają to żeby zrobic ze swojego dziecka gwiazdę...uncertain
    • patinsonowa Re: Małe miss! 03.09.09, 17:05
      Uwazam ze to CHORE. A te foty sa neizle przerobione xP
      No coz ale zyjemy juz w takich czasach gdize kazdemu brak kasy i robi wszystko by ja zdobyc uncertainsciana
    • sim13 Re: Małe miss! 03.09.09, 17:12
      EJ BEZ PRZESADY! ILE ONA MAJĄ LAT ? TO NIE SĄ DOROSŁE BY WYGLĄDAŁY JAK
      WYPINDRZONE DZIW*** ! TAKIE JEST MOJE ZDANIE!
    • princessm Re: Małe miss! 03.09.09, 17:15
      te zdjecia sa straszne! ale te stany to nic... we wenezueli nawet nastolatki
      przechodza operacje plastyczne(prezent na 15 urodziny!) aby w przyszlosci wygrac
      wybory miss. to tylko i wylacznie glupota rodzicow pchajacych dziecko aby tylko
      osiagnac kozysci przewaznie finansowe.
    • olx975 Re: Małe miss! 03.09.09, 17:16
      ja kiedyś ogladał program o tych maych miss szkoda takich małych dziewczynek
      tylko pomyślieć jak będą wyglądały za 20 latconfused
    • slonce459 Re: Małe miss! 03.09.09, 17:23
      To nie lalki barbie?
    • szczypior Re: Małe miss! 03.09.09, 17:26
      Na moje to niektóre dziewczyny wyglądają nawet ładnie. Ale z drugiej strony to też
      głupota rodziców. Bo co nimi będzie za kilka lat jak juz teraz się malują
    • me. Re: Małe miss! 03.09.09, 17:29
      eeeee, mi to sie nie widzi. powinny miec normalne dziecinstwo, a jesl beda chcialy to sobie
      wystartuja w takich miss jak beda dorosle. a na tych fotach to wygladaja jak lalki.uncertain
      • demi.jb.love. masakra! 03.09.09, 17:34
        To jest istna masakra. W pewnym momencie wydawało mi się, że to nie dziecko tylko lalka
        barbie. Ja co prawda jak byłam młodsza brałam udział w czymś takim. Były to wybory
        małej miss pomorza. Miałam wtedy może 8-9 lat, ale nie było to na takiej zasadzie!
        Mieliśmy wtedy pokaz tańca, który wcześniej przygotowaliśmy, sesje zdjęciową,
        miniplayback show. Ale to było bez tapety! Wszystko robione było naturalnie i w ogóle. I
        nagrodą główną nie było 10 tysięcy tylko zwykły wieeeeelki misiek. Każdy dostał jeszcze
        szarfe i drobny upominek. ;d Bo nie było tak, że ktoś nic nie wygrał. Każdy dostał jakiś
        tytuł. Miss fotografii i wgl. ;d Ja byłam vice miss, ale szarfy pomylili i mam szarfę, że jestem
        miss, haha xD
    • pati8989 Re: Małe miss! 03.09.09, 17:42
      wyglądają jak lalki barbie
    • kamiira Re: Małe miss! 03.09.09, 17:45
      Dla mnie to jest przerażające. Jak można odebrać dzieciństwo, najpiękniejszy
      czas w życiu każdego człowieka dla czegoś tak chorego. Nie potrafię zrozumieć
      dlaczego rodzice godzą się na takie coś. Czy tylko dlatego, że chcą zdobyć łatwą
      gotówkę godzą się oszpecać własne dzieci. Ludzie opamiętajcie się!!! Te
      dziewczynki wyrosną na nieszczęśliwych ludzi nic więcej.
    • th4ever Re: Małe miss! 03.09.09, 17:55
      Ich sztuczność mnie dobija ;|
    • paulinusia4 Re: Małe miss! 03.09.09, 17:59
      Moim zdaniem to żałosne. shock
      Dzieci w wieku tych dziewczynek powinny się bawić z koleżankami tongue_out , a nie
      robić z siebie pośmiewisko (one tego nie rozumieją, ale tak jest).
      A rodzice tych dzieci na pewno namawiają je do tego specjalnie, żeby tylko kasę
      zdobyć... Nie zależy im na szczęściu pociech, no cóż- taka Ameryka... Tam
      wszystko kręci się wokół showbiznesu. Oj biedne te dziecinki. Niektórzy ludzie
      są naprawdę chorzy...
      • missvictoria112 Re: Małe miss! 06.09.09, 23:09
        paulinusia4 napisał(a):

> Moim zdaniem to żałosne. shock
        > Dzieci w wieku tych dziewczynek powinny się bawić z koleżankami tongue_out , a nie
        > robić z siebie pośmiewisko (one tego nie rozumieją, ale tak jest).
        > A rodzice tych dzieci na pewno namawiają je do tego specjalnie, żeby tylko kasę
        > zdobyć... Nie zależy im na szczęściu pociech, no cóż- taka Ameryka... Tam
        > wszystko kręci się wokół showbiznesu. Oj biedne te dziecinki. Niektórzy ludzie
        > są naprawdę chorzy...
        Jak oglądam Cory w Białym domu, moja mama się pyta dlaczego co drugi Amerykanin
        jest głupi?!
    • julka_18 O M G .. 03.09.09, 18:03
      ale to żenada . -,-
      tylko jakieś pojeby pozwalają na to , żeby jego 7 - letnie dziecko było tak
      wypindrzone . X _ x
      kto tak robi ma zaburzenia mózgowe .. O , O
    • blondi.bella Re: Małe miss! 03.09.09, 18:04
      Straszne tapety straszny retusz i w ogóle straszne strojesad
    • xxy Re: Małe miss! 03.09.09, 18:06
      te dzieci mają więcej nałożonego makijażu niż nie jedna dorosła kobieta, ciekawe jak będą
      wyglądać ich twarze, gdy dorosną... to głupota, że w ogóle coś takiego istnieje, a one
      wyglądają okropnie, takie lalki barbie zero naturalności
    • k.arolina odp. 03.09.09, 18:10
      shockshockshockshockshock
      przecież te małe wyglądają jak lalki.
      Boże,jaka tapeta! ;OOO
    • rosalie Re: Małe miss! 03.09.09, 18:11
      okropne.. nie ktorzy amerykanie to faktycznie sa glupi ;d
      • olka122 Re: Małe miss! 03.09.09, 18:20
        według mnie to totalna głupota... a te dzieci wyglądają jak lalki.... okropnie
        uncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertain
    • dark_princess to głupota! 03.09.09, 18:29
      Z tych małych dziewczynek robi się puste lalki, które gdy będą starsze będą myślały, że są
      pępkami świata, a za to jeśli nie wygrają zaczną myśleć, że to ich wina. W tym wieku to
      jest głupota. Starszy siebie samego obwinia, kiedy nie wygra, a co dopiero mała
      dziewczynka. To rodzice pchają je tam, bo uważają że ich dziecko jest najpiękniejsze na
      świecie ( jak każdy rodzic). Zresztą jak można wybrać pomiędzy dziewczynkami podobnej
      budowy, którym jeszcze nic się nie zdąrzyło ukształtować ? Pomyśleć tylko trzeba trochę i
      każdy dojdzie do takiego wniosku.
    • puszma Re: Małe miss! 03.09.09, 18:31
      Zepsute dzieciństwo i osobowość...
    • wercia13 Koszmar! 03.09.09, 18:39
      Te konkursy nie byłyby takie znowu złe gdyby nie ten makijaż ! te dziewczynki mają jakieś 5 lat a jak skończą 15 będą wyglądały na 10 lat starsze....scianascared
    • rosewhite Re: Małe miss! 03.09.09, 18:39
      zdjęcie nr 3- myślałam, że to jakaś lalka, i to w dodatku beznadziejnie
      wyprodukowana, i tylko brzuch zdradził że to PRAWDZIWA dziewczynka. To
      straszne... saduncertain
    • selenagomez Re: Małe miss! 03.09.09, 18:45
      żałosne ;/
    • oldziaaa Re: Małe miss! 03.09.09, 18:48
      O mój boże .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! what is it ?? jak oni moga z
      małych dzieci takie potwory ???!!! ja bym tak nie mogla ... ale chyba te
      dziewczynki tak chcą ... oj tam nie bede komentować mnie to wali .!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka