Dodaj do ulubionych

otrzesiny w gim pomocy

06.09.09, 08:52
co to sa otrzesiny w gim na czym to polega pomocy
Obserwuj wątek
    • melody_ Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 11:38
      w każdej szkole jest inaczej!!!
      np u mnie to mamy taki jakby apel i tam koty(pierwszaki) przebierają się za
      jakieś znane postacie do tego maja uszy ogon i wąsy...
      potem są rożne śmieszne konkursy dla niech ( możne troszkę upokarzające)
      ni i na koniec całe gim maluje kotki !!big_grintongue_out najczęściej farbami bo łatwo zmyć...
      • ladyy Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 11:43
        u mnie było tak:
        klasy pierwsze rywalizowały o miejsce pierwsze ze wszystkich klas były różne konkursy
        (ja brałam udział a quizie no i wygrała nasza klasa) a później dyskoteka
        • the_veronicas Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 11:52
          u nas chyba nie ma czegos takiego.
          moze i dobrze ale tez źle.
      • michaelmontana Re: otrzesiny w gim pomocy 07.09.09, 19:27
        U nas wszystkie koty jedza coś okromnego
        Princesse z czosnkie
        mleko z cytryną itp.;D
      • michaelmontana Re: otr 07.09.09, 19:27
        U nas wszystkie koty jedza coś okromnego
        Princesse z czosnkie
        mleko z cytryną itp.;D
    • independent_ Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 12:11
      u nas nie ma czegos takiego.
      fuck. ;c
    • pariska65 Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 12:37
      ej a kiedy to masz?? ja mam coś takiego podobno że pod koniec września 1 klasy
      se gdzieś tam wyjeżdżają na jeden dzień no i tam będzie bliższe poznanie
      klas,różne takie tam konkursy,ognisko i dyskoteka a potem powrót xd
      • tinn Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 13:30
        u nas wszystkie drugie klasy gim przygotowują różne konkursy, zabawy, niekiedy
        troszkę wredne, trwa to około 1h. potem cała szkoła ma dyskotekę ;D
        • beniaxd Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 13:41
          U mnie nie ma czegoś takiego tongue_outtongue_out
          • pati_ Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 15:58
            ja dwa lata temu miałam i było super ;d
            wszystkie koty szły daleko daleko,gdzieś w góro laso łąkowo podobne coś ;d
            musieliśmy wymyślić piosenkę,przygotować plakat. Później mnie wyznaczyli na miss i na zjedzenie cytryny,haha ;d
            mi się bardzo podobało,było zabawnie ; )
            • madziia Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 16:03
              u mnie tak nie ma winkwink
      • cytrusia hhhhhhhhhhhhhhhhhhh 08.09.09, 16:06
        umnie jest że sie maluje wąsy a nikir=edy na czole napis kot albo kociak
    • mellow Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 16:06
      u mnie w szkole robi się jakąś tajemniczą miksturę i daje pierwszakom ;> a potem
      jest apel i dyskoteka ;f
    • agusiak01 Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 16:11
      u mnie to nic nie było tongue_out znaczy była akademia, siedzieliśmy zestresowani że coś nam
      zaraz zrobią a tylko gadali o otrzęsinach i sie wszystko skończyło dlugo jeszcze potem sie
      zastanawialiśmy czemu nie wymyślili czegoś dla nas (teraz byłych) pierwszaków, moze w
      tym roku będzie coś fajniejszego przynajmniej nie bd musiała sie stresować
    • kardolina ^^ 06.09.09, 19:53
      spokojnie, to nic strasznego ^^
      tylko trzecia klasa z literką tą co Ty masz w jednym dniu (po szkole raczej) da Wam kilka
      zadan do wykonania i kilka pytan.
      • sysiek4444 Re: ^^ 06.09.09, 19:58
        U nas takie cos jest...
        na pierwszej dyskotece...w ciagu niej są takie konkursy , malowanie pierwszoklasistow ...
        itp...
        • shugo_chara_15 Re: ^^ 07.09.09, 18:52
          U nas jest mnóstwo pomysłów. W tym roku otrzęsiny urządza nasza klasa :
          1. punkt to oczywiście tor przeszkód po całej szkole. Oczywiście trzecioklasiści
          im to utrudniają ( przechodzenie pod krzesłami ławkami, po ławkach ) biczowanie
          xDD itp.
          2. Później jest quiz czyli zadajemy ci jakieś pytanie czy jakieś zadanie do
          wykonania i musisz to zrobić a jak nie całujesz chłopaka.
          3. Papka - mikstura (maggi, pieprz, chilii, banany, jakiś makaron itp.)
          wymieszane razem.
          4. Kosmetyczka (malujemy koty farbą, kosmetykami, mąką markerami itp.)
          5. Koty dostają dyplom.
          A na sam koniec jest dyskoteka big_grin Tak ogólnie to jest zabawnie i nie ma sie
          czego bać. W każdej szkole jest inaczej. U mnie jest tak jak to opisałam wyżej.
          Na prawde sporo zabawy i śmiechu. xDD. kici kici xdd
          • lolcia66 Re: ^^ 07.09.09, 19:04
            U nas to że pierszaki przebierają się za indianó no i są tam jakieś zadania big_grin
            już nawet nie pamiętam jak ot było tongue_out Ale u nas w gim pierwszoklasistów nie
            traktuje się jak koty... tak jak to niektórzy móili u nas kżdy sobie pomaga i
            nie ma różnicy czy ktoś jest o roko młodszy czy starszy oczywiście znajdą się
            takie osoby które mówią kici kici czy coś takiego no ale to sporadycznie ja się
            kumpluję z pierwszoklasistami...smile
    • sophie_ otrzesiny w gim pomocy 07.09.09, 19:09
      Srr. my też będziemy mieli . Starsze klasy wymyślają jakieś zadanie dla całej
      naszej kl.
      Mam nadzieję, że coś łatwego to będzie x DD
      • michaelmontana Re: otrzesiny w gim pomocy 07.09.09, 19:38
        Wiem, ze to nie pora na to ale potrzebuję pilnie pomocy i to dzisiaj !!!!
        www.kotek.pl/forum/02,3006,99963175,99963621,Re_Mam_klopot_w_szkole.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka