nick6669 06.09.09, 08:52 co to sa otrzesiny w gim na czym to polega pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melody_ Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 11:38 w każdej szkole jest inaczej!!! np u mnie to mamy taki jakby apel i tam koty(pierwszaki) przebierają się za jakieś znane postacie do tego maja uszy ogon i wąsy... potem są rożne śmieszne konkursy dla niech ( możne troszkę upokarzające) ni i na koniec całe gim maluje kotki !! najczęściej farbami bo łatwo zmyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 11:43 u mnie było tak: klasy pierwsze rywalizowały o miejsce pierwsze ze wszystkich klas były różne konkursy (ja brałam udział a quizie no i wygrała nasza klasa) a później dyskoteka Odpowiedz Link Zgłoś
the_veronicas Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 11:52 u nas chyba nie ma czegos takiego. moze i dobrze ale tez źle. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: otrzesiny w gim pomocy 07.09.09, 19:27 U nas wszystkie koty jedza coś okromnego Princesse z czosnkie mleko z cytryną itp.;D Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: otr 07.09.09, 19:27 U nas wszystkie koty jedza coś okromnego Princesse z czosnkie mleko z cytryną itp.;D Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 12:11 u nas nie ma czegos takiego. fuck. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 12:37 ej a kiedy to masz?? ja mam coś takiego podobno że pod koniec września 1 klasy se gdzieś tam wyjeżdżają na jeden dzień no i tam będzie bliższe poznanie klas,różne takie tam konkursy,ognisko i dyskoteka a potem powrót xd Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 13:30 u nas wszystkie drugie klasy gim przygotowują różne konkursy, zabawy, niekiedy troszkę wredne, trwa to około 1h. potem cała szkoła ma dyskotekę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 15:58 ja dwa lata temu miałam i było super ;d wszystkie koty szły daleko daleko,gdzieś w góro laso łąkowo podobne coś ;d musieliśmy wymyślić piosenkę,przygotować plakat. Później mnie wyznaczyli na miss i na zjedzenie cytryny,haha ;d mi się bardzo podobało,było zabawnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia hhhhhhhhhhhhhhhhhhh 08.09.09, 16:06 umnie jest że sie maluje wąsy a nikir=edy na czole napis kot albo kociak Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 16:06 u mnie w szkole robi się jakąś tajemniczą miksturę i daje pierwszakom ;> a potem jest apel i dyskoteka ;f Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: otrzesiny w gim pomocy 06.09.09, 16:11 u mnie to nic nie było znaczy była akademia, siedzieliśmy zestresowani że coś nam zaraz zrobią a tylko gadali o otrzęsinach i sie wszystko skończyło dlugo jeszcze potem sie zastanawialiśmy czemu nie wymyślili czegoś dla nas (teraz byłych) pierwszaków, moze w tym roku będzie coś fajniejszego przynajmniej nie bd musiała sie stresować Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina ^^ 06.09.09, 19:53 spokojnie, to nic strasznego ^^ tylko trzecia klasa z literką tą co Ty masz w jednym dniu (po szkole raczej) da Wam kilka zadan do wykonania i kilka pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: ^^ 06.09.09, 19:58 U nas takie cos jest... na pierwszej dyskotece...w ciagu niej są takie konkursy , malowanie pierwszoklasistow ... itp... Odpowiedz Link Zgłoś
shugo_chara_15 Re: ^^ 07.09.09, 18:52 U nas jest mnóstwo pomysłów. W tym roku otrzęsiny urządza nasza klasa : 1. punkt to oczywiście tor przeszkód po całej szkole. Oczywiście trzecioklasiści im to utrudniają ( przechodzenie pod krzesłami ławkami, po ławkach ) biczowanie xDD itp. 2. Później jest quiz czyli zadajemy ci jakieś pytanie czy jakieś zadanie do wykonania i musisz to zrobić a jak nie całujesz chłopaka. 3. Papka - mikstura (maggi, pieprz, chilii, banany, jakiś makaron itp.) wymieszane razem. 4. Kosmetyczka (malujemy koty farbą, kosmetykami, mąką markerami itp.) 5. Koty dostają dyplom. A na sam koniec jest dyskoteka Tak ogólnie to jest zabawnie i nie ma sie czego bać. W każdej szkole jest inaczej. U mnie jest tak jak to opisałam wyżej. Na prawde sporo zabawy i śmiechu. xDD. kici kici xdd Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: ^^ 07.09.09, 19:04 U nas to że pierszaki przebierają się za indianó no i są tam jakieś zadania już nawet nie pamiętam jak ot było Ale u nas w gim pierwszoklasistów nie traktuje się jak koty... tak jak to niektórzy móili u nas kżdy sobie pomaga i nie ma różnicy czy ktoś jest o roko młodszy czy starszy oczywiście znajdą się takie osoby które mówią kici kici czy coś takiego no ale to sporadycznie ja się kumpluję z pierwszoklasistami... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ otrzesiny w gim pomocy 07.09.09, 19:09 Srr. my też będziemy mieli . Starsze klasy wymyślają jakieś zadanie dla całej naszej kl. Mam nadzieję, że coś łatwego to będzie x DD Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: otrzesiny w gim pomocy 07.09.09, 19:38 Wiem, ze to nie pora na to ale potrzebuję pilnie pomocy i to dzisiaj !!!! www.kotek.pl/forum/02,3006,99963175,99963621,Re_Mam_klopot_w_szkole.html Odpowiedz Link Zgłoś