Gość: kinga_star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 21:06 www.modaimakijaz.bloog.pl Polecam!:-) Skomentujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blogerka Re: Blog dla stylowych dziewczyn IP: *.telbeskid.com.pl 17.01.11, 13:59 Fajny nawet wpadnij do mnie www.mononeo.blog.onet.pl:-D Odpowiedz Link Zgłoś
karimwera Re: Blog dla stylowych dziewczyn 15.08.10, 20:51 Jeżeli chcesz prowadzić to profesjonalnie to weź założ bloga na blogspot.com, potem zerżnij gotowy szablon z Bie Templates (jakoś tak) i prowadź ładnie stronkę, i nie wyjeżdżaj z limonkowym kolorem :), który jest jaskrawy. Odpowiedz Link Zgłoś
stonefever Re: Blog dla stylowych dziewczyn 25.01.11, 14:38 stonefever.pinger.pl/ mam tam swoj maly blog z bizuteria,ale duzo ludzi ktore sledze maja fajne blogi z moda,polecam edyta Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: Blog dla stylowych dziewczyn 21.08.10, 14:13 hmmm :) powodzenia pozdrawiam szara myszka blognife.wordpress.com/ blogmkm.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
magda.25 Re: Blog dla stylowych dziewczyn 24.08.10, 20:38 bielizniane przypadki... barwykobiecosci.blogspot.com/ zapraszam :) magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Blog dla stylowych dziewczyn IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 30.08.10, 23:49 O bieliźnie też czasem fajnie piszą na www.stanikarnia.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
14e Re: Blog dla stylowych dziewczyn 24.01.11, 14:49 super bloog polecam również mój- world-of-ideas-gab.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
fudi Re: Blog dla stylowych dziewczyn 27.08.10, 22:23 twoje styliację są jeszcze trochę dziecinne, ale w pełni odpowiednie do twojego wieku :) zapraszam cię do obejrzenia mojego bloga. też pokazuję tam moje stylizację. mam nadzieję, że się spodaba www.modowymaniak.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
14e Re: Blog dla stylowych dziewczyn 24.01.11, 14:48 fajny blog ; ] polecam również mój world-of-ideas-gab.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gustka Re: Blog dla stylowych dziewczyn 11.05.11, 11:56 Co sądzicie o selectedupl.blox.pl/html ? Odpowiedz Link Zgłoś
anianiania Re: Blog dla stylowych dziewczyn 01.05.12, 22:01 keiradelfosse.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ady07 Re: Blog dla stylowych dziewczyn 06.05.12, 19:59 Witam, Chciałbym przedstawić i zaprosić na nowo powstałe forum dotyczące odzieży, oraz wszystkiego co z nia związane. Forum jest w etapie budowy, potrzebujemy - szukamy osób, które pomogą nam w tworzeniu jego treści. Rangi "Moderatorów" oraz inne takie jak "VIP" czy "Znawca" są na chwilę obecną puste, co świadczy o tym, że poszukujemy np. moderatorów do poszczególnych działów. Oferujemy zgraną i miłą ekipę składającą się obecnie z trzech osób. Temat forum to nasze hobby, i nie myślimy póki co o żadnych zyskach z jego działalności, tworzymy je dla siebie! Jeśli interesujesz się modą, odzieżą czy lubisz podyskutować o swoim stylu, to nasze forum jest miejscem dla Ciebie! Adres: NaszaOdziez.pl W razie pytań: GG: 42971986 Email: admin@naszaodziez.pl Zapraszamy wszystkim do rejestracji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ady07 nasza odzież-nowe forum odzieżowe 07.05.12, 18:17 Nowe Forum Odziezowe - Zapraszam Witam, Chciałbym przedstawić i zaprosić na nowo powstałe forum dotyczące odzieży, oraz wszystkiego co z nia związane. Forum jest w etapie budowy, potrzebujemy - szukamy osób, które pomogą nam w tworzeniu jego treści. Rangi "Moderatorów" oraz inne takie jak "VIP" czy "Znawca" są na chwilę obecną puste, co świadczy o tym, że poszukujemy np. moderatorów do poszczególnych działów. Oferujemy zgraną i miłą ekipę składającą się obecnie z trzech osób. Temat forum to nasze hobby, i nie myślimy póki co o żadnych zyskach z jego działalności, tworzymy je dla siebie! Jeśli interesujesz się modą, odzieżą czy lubisz podyskutować o swoim stylu, to nasze forum jest miejscem dla Ciebie! Adres: NaszaOdziez.pl W razie pytań: GG: 42971986 Email: admin@naszaodziez.pl lula.pl/i/emoticons/smile.gif Zapraszamy wszystkim do rejestracji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majaza Re: Blog dla stylowych dziewczyn 28.06.12, 17:11 Całkiem fajny. Ja czerpię inspirację z tego redlipsswearing.blogspot.com. Odpowiedz Link Zgłoś
feerea Re: Blog dla stylowych dziewczyn 02.07.12, 18:13 (c) STAY IT-GIRL. stay-it-girl.blogspot.com/ Rozkręcam swojego bloga, na którym będzie wszystko co każdej dziewczynie potrzebne, aby stać się It-Girl, czyli oryginalną i niepowtarzalną. Mnóstwo inspiracji, przede wszystkim z dziedziny mody; trendy, zdjęcia z pokazów, stylizacje, ale również uroda, kultura etc. Serdecznie zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś