monikx2 09.08.05, 12:40 1. Posiew kalu na grzyby - badanie ilosciowe bez antybiogramu 2. Wymaz z nosa i gardla 3. Morfologia pelna 4. Badanie ogolne moczu 5. Cukier w surowicy - na czczo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikx2 Re: Badania 09.08.05, 13:14 Jezeli ktos ma zamiar leczyc sie chemia to oczywiscie,ze z antymykogramem.Jezeli natomiast leczenie ma byc homeopatyczne to jest to niepotrzebne.Tak mi kiedys powiedzial lekarz medycyny naturalnej. Odpowiedz Link
paszczak44 Re: Badania 09.08.05, 13:31 Antymykogram może dać wiedzę na temat zajadłości grzyba. Tak myślę. Nikogo nie zmuszam do leczenia antymikotykami, chociaż to standard w medycynie konwencjonalnej. Zawsze warto mieć, dodatkowa wiedza nie zaszkodzi. Zresztą w szanujących się laboratoriach dostajesz antybiogram bez dopraszania się o niego. Odpowiedz Link
monikx2 Re: Badania 09.08.05, 17:07 Z tego co wiem,te badania sa konieczne aby wykluczyc inne choroby.Wszystkie badania moczu i morfologii,ktore robilam w przeciagu 5 lat sa prawidlowe i nie wskazuja niestety,ze mam candide.Mysle,ze te badania sa rowniez konieczne aby zaczac leczenie. Odpowiedz Link