Dodaj do ulubionych

Lekarze we Wrocławiu

06.02.06, 23:41
Niestety podejrzewam u siebie candidie. Mam wciąż nawracające(od 3 lat) grzybice pochwy, mam wzdęcia, bardzo częste bóle brzucha, do tego biały język, zimne dłonie i stopy, oprócz tego jestem ospała, ziewam do godziny 16, a później dopiero jakoś zaczynam życ, stronie od ludzi, wciąż jestem smutna i poddenerwowana, mam problemy ze skupieniem się i słabą pamięć, ale objawów jest więcej.. Mam wrażenie że mam to od paru dobrych lat. Musze jak najszybciej wybrać się do lekarza.
Wiem, że temat ten juz sie przewinął, ale nie potrafiłam znależć odpowiedzi.
Potrzebuję adresy lekarzy we Wrocławiu, którzy wyleczą mnie z tego. Mam już dość własnego narzekania na moje ciało i wysłuchiwania, że jestem hipochondrykiem.
Obserwuj wątek
    • michell Re: Lekarze we Wrocławiu 07.02.06, 08:30
      witam. jestem z wroclawia. niestety, jak do tej pory (a szukam juz dlugo...)
      nie udalo mi sie znalezc dobrego fachowca. jesli zdobedziesz jakies, namiary,
      prosze cie , zapodaj tutaj.
      jedyne, co moge ci polecic, to labolatorium prywatne, gdzie zrobisz badzo
      dokladne badania (staffa 6). pozdrawiam
    • szeretet Re: Lekarze we Wrocławiu 07.02.06, 11:08
      Witaj,

Ja rowniez jestem z Wroclawia i do tej pory tez nie znalazlam nikogo kto moglby
      mi pomoc. Bylam u jednego homeopaty, ale zrazilam sie gdyz na pierwszej wizycie
      mial na mnie 20min, gdyz byla kolejka zapisanych osob. Jak chcesz, napisz do
      mnie na mail, powiem Ci kto to byl, zebyc tego uniknela...

pozdrawiam
      • michell Re: Lekarze we Wrocławiu 07.02.06, 20:31
        no ciekawe :o) bo ja tez ostatnio trafilam do homeopaty, ktory mial mi pomoc...
        i.. porazka! zrezygnowalam z tego goscia..... :o( ciekawe czy to ten sam, co u
        ciebie, seretet? skrobnij nazwisko na mejla mojego ;o)
        • babsee Re: Lekarze we Wrocławiu 08.02.06, 10:33
          O! to ja tez poprosze.Bo ja wlasnie z jednego zrezygnowalam i szukm
          kolejnego.Napiszcie a ja wam tez napisze.
          • jmgpk6 Re: Lekarze we Wrocławiu 08.02.06, 13:14
            We Wrocławiu jest Zakład Immunologii AM który z definicji powinien coś wiedzieć
            o leczeniu kandydozy.Pisałem do nich-nie raczyli mi nawet odpowiedzieć.jmgpk6
    • black-orchid Re: Lekarze we Wrocławiu 08.02.06, 13:25
      Niedawno czytałam na jakimś forum o dobrej pani dietetyk z Wrocławia, niestety nie zapisałam jej nazwiska, a teraz nie moge znaleźć tego postasad
    • black-orchid Re: Lekarze we Wrocławiu 08.02.06, 13:30
      Ta pani nazywa się Davidiuk. Czy ktos o niej słyszał lub był u niej?
      • michell Re: Lekarze we Wrocławiu 08.02.06, 17:15
        taak :o) slyszalam duuzo dobrego o tej pani. moja ginekolog dala mi do niej
        namiary (sa chyba kolezankami). jesli nie znajde nikogo innego, na pewno
        wybiore sie do niej.
        dr irena dawidiuk - przyjmuje na wawrzyniaka i drzewieckiego. hm, jesli sie
        wybierzecie przede mna, poprosze o relacje :o) pozdrawiam
        • michell Re: Lekarze we Wrocławiu 06.03.06, 18:02
          wiec? ktos ma jakies zdanie? :o) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka