ewaoo1 15.03.06, 16:16 Kupowałam chleb pytlowy produkowany przez piekarnię SPC. Był tani i smaczny. Niestety, zaprzestano produkcji tego chleba. Czy ktoś wie, jakim "dozwolonym" pieczywem mogę go zastąpić? Jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doxa5 Re: Chleb 16.03.06, 05:17 Od trzech lat nie jem pieczywa,ziemniakow,slodyczy,makaronow.Mozna sie bez tego zupelnie obejsc, chociaz jest to latwy do przygotowania rodzaj posilkow.Problem polega na tym,ze stracilem duzo wagi i nie moge przytic.Przy 178 cm waze 62 kg .Niestety nie moge Ci pomoc ale sprobuj ograniczyc chleb do minimum przez kilka dni.Powodzenia Odpowiedz Link
agazabcia1 Re: Chleb 16.03.06, 10:16 Polecam pieczywo WASA jest najbezpieczniejsze. Poza tym poszukaj innego chleba, który nie ma w swym składzie drożdzy, jesli nie ma takiego w zwykłych sklepach, to popytaj w sklepie ze zdrową zywnościa. Ja też bardzo lubię chlebek, ale przerzuciłam się na Wasę i jest dobrze. Odpowiedz Link
5_monika Re: Chleb 16.03.06, 10:46 wasa ma drożdże. Ja kupowałam chleb żytni razowy na zakwasie Hruby.W smaku pyszny. www.ekosfera.pl/sklep,1101,,,03,,pl-pln,130499,0.html Odpowiedz Link