Dodaj do ulubionych

Jakie leki są najlepsze na candidę

22.03.06, 10:10
interesuje mnie jakie leki można kupić tanio i bez recepty. proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • nowajulka Re: Jakie leki są najlepsze na candidę 23.03.06, 12:31
      Z probiotyków stosunkowo tanie jest ac zymes (ok50zł za 100 kapsułek), ale
      lepiej jest dokupic inne pożyteczne bakterie i brac naprzemiennie.

Dośc tanie jest srebro koloidalne ok 40zł za dużą butle. Wytłucze z organizmu
      wszelkie grzyby, bakterie itp ale trzeba uważać z jego dawkowaniem.

• agazabcia1 Do nowalijki 23.03.06, 13:37
        Jeżeli ac zymes i srebro jest dla ciebie tanie to chyba spisz na pieniądzach wink
        • nowajulka Re: Do nowalijki 23.03.06, 13:48
          Srebro jest bardzo wydajne.
          A co dla Ciebie znaczy tani ?
          • nowajulka Re: Do nowalijki 23.03.06, 13:51
            Dla porównania : po przeliczeniu - 100 kapsułek ProBacti4 kosztowałoby w mojej
            aptece 130zł, a lactoseven 75zł. Oczywiście ważny jest też skład. Ale patrząc
            na to, który z nich jest najańszy... jak nic widac, że AC zymes.
            • homeopatkaqq Re: Do nowalijki 23.03.06, 13:55
              ale zawsze patrzcie na moc jednej kapsulki.
              Bo jesli inne leki maja duzo wiecej miliardow w jednej kapsulce to powinno sie
              to przeliczac na moc a nie na cene produktu.
              • wioszk Re: Do nowalijki 23.03.06, 20:29
                Niestety leczenie candida jest leczeniem b. drogim i mało skutecznym . Czy to sa
                leki od lekarza , czy preparaty medycyny naturalnej, wszystko jedno . I jedne i
                drugie kosztuja b. drogo . Wziawszy pod uwagę ,że wszyscy tutaj piszacy leczymy
                sie latami ,mysle ,że niejedna mała fortunka pooszzłaaa....... Żeby chociaż
                efekty były .....
                • buuubi Re: Do nowalijki 23.03.06, 20:39
                  Obliczyłem że przez te 9 lat (od 2 wiem że to candida) poszło tyle że kupiłbym
                  sobie niezłe autko - smutne, ale mam nadzieję że to się skończy :
                  (
                  • nowajulka Re: Do nowalijki 23.03.06, 22:10
                    A ja sobie obliczyłam w myslach, że przejadłam (słodycze) ok. 50 tys zł (przez
                    15 lat, odkąd wsuwam słodycze). Na leki wydaje miesięcznie mniej niż do tej
                    pory za słodycze, które kupowalam w ilościach hurtowych. Poza tym nie wiem czy
                    zauważyliście, że mniej sie wydaje na jedzenie. Ja przyanjmniej wydaje mniej. I
                    na leki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka