thurisaz1982 22.03.06, 10:10 interesuje mnie jakie leki można kupić tanio i bez recepty. proszę o pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowajulka Re: Jakie leki są najlepsze na candidę 23.03.06, 12:31 Z probiotyków stosunkowo tanie jest ac zymes (ok50zł za 100 kapsułek), ale lepiej jest dokupic inne pożyteczne bakterie i brac naprzemiennie. Dośc tanie jest srebro koloidalne ok 40zł za dużą butle. Wytłucze z organizmu wszelkie grzyby, bakterie itp ale trzeba uważać z jego dawkowaniem. Odpowiedz Link
agazabcia1 Do nowalijki 23.03.06, 13:37 Jeżeli ac zymes i srebro jest dla ciebie tanie to chyba spisz na pieniądzach Odpowiedz Link
nowajulka Re: Do nowalijki 23.03.06, 13:48 Srebro jest bardzo wydajne. A co dla Ciebie znaczy tani ? Odpowiedz Link
nowajulka Re: Do nowalijki 23.03.06, 13:51 Dla porównania : po przeliczeniu - 100 kapsułek ProBacti4 kosztowałoby w mojej aptece 130zł, a lactoseven 75zł. Oczywiście ważny jest też skład. Ale patrząc na to, który z nich jest najańszy... jak nic widac, że AC zymes. Odpowiedz Link
homeopatkaqq Re: Do nowalijki 23.03.06, 13:55 ale zawsze patrzcie na moc jednej kapsulki. Bo jesli inne leki maja duzo wiecej miliardow w jednej kapsulce to powinno sie to przeliczac na moc a nie na cene produktu. Odpowiedz Link
wioszk Re: Do nowalijki 23.03.06, 20:29 Niestety leczenie candida jest leczeniem b. drogim i mało skutecznym . Czy to sa leki od lekarza , czy preparaty medycyny naturalnej, wszystko jedno . I jedne i drugie kosztuja b. drogo . Wziawszy pod uwagę ,że wszyscy tutaj piszacy leczymy sie latami ,mysle ,że niejedna mała fortunka pooszzłaaa....... Żeby chociaż efekty były ..... Odpowiedz Link
buuubi Re: Do nowalijki 23.03.06, 20:39 Obliczyłem że przez te 9 lat (od 2 wiem że to candida) poszło tyle że kupiłbym sobie niezłe autko - smutne, ale mam nadzieję że to się skończy : ( Odpowiedz Link
nowajulka Re: Do nowalijki 23.03.06, 22:10 A ja sobie obliczyłam w myslach, że przejadłam (słodycze) ok. 50 tys zł (przez 15 lat, odkąd wsuwam słodycze). Na leki wydaje miesięcznie mniej niż do tej pory za słodycze, które kupowalam w ilościach hurtowych. Poza tym nie wiem czy zauważyliście, że mniej sie wydaje na jedzenie. Ja przyanjmniej wydaje mniej. I na leki. Odpowiedz Link