akina_1 25.02.08, 15:58 odkupię leki przeciw grzybicy lub aktualną receptę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasturcia Re: odkupię 25.02.08, 19:20 Czy nie prościej i bezpieczniej iść z tym do lekarza? Odpowiedz Link
akina_1 Re: odkupię 26.02.08, 08:30 Gdyby to było takie proste, to nie byłoby tego forum i licznych stron o grzybicy, gdzie ludzie dzielą się doświadczeniami i polecaja nielicznych lekarzy,lecząch tę chorobe.U lekarza oczywiscie byłam, ale jedyne uzyskałam poradę, aby stosować Dentosept, a na moje dolegliwości jelitowe rozłożył ręce i to wszystko.Dlatego ponawiam prosbe o odkupienie leków przeciw grzybicy ale nie homeopatycznych lub aktualnej recepty. Odpowiedz Link
kkrzyho Re: odkupię 26.02.08, 09:00 Z doswiadczen moich i moich znajomych powiem ci, ze same leki chemiczne maja male szanse doprowadzic cie do pelnego wyleczenia. Grzyb dosc latwo uodparnia sie na zastosowane leczenie, a do tego broni sie przed calkowitym wyginieciem wypuszczajac zarodniki, ktore tylko czekaja potem na sprzyjajace okolicznosci. Masz racje, ze wiekszosc lekarzy nie ma pojecia, jak to leczyc i przewaznie nie robi nic, lub laduje wlasnie chemiczne leki przeciwgrzybicze. Ja jestem jednak zdania, ze samemu nie dalbym rady w walce z grzybica. Po wlaczeniu lekow objawy moga ci sie znacznie nasilic, moga tez pojawic nowe i skad bedziesz wiedziec, czy ktores z nich nie sa niebezpieczne dla twojego zdrowia? Polecam jednak poszukac jakiegos dobrego lekarza, ktory zna sie na temacie. Rzeczywiscie jest trudno o takiego, ale jednak da sie znalezc. Chyba jest sporo na ten temat na tym forum. Odpowiedz Link
akina_1 Re: odkupię 26.02.08, 12:50 Od kilku miesięcy sama próbuję walczyć z tym schorzeniem, jestem na diecie, łykam tabletki czosnkowe i probiotyki.Mimo wszystko chciałabym spróbować leków, a w mojej małej miejscowości żaden lekarz nie potraktuje mnie poważnie, stąd moja prosba o odupienie leków Odpowiedz Link